از اول هم مشكل نداشتم خط دقيقا ١٦٣٠٠ بسته شدهنقل قول:
احتمالا از مخابرات بوده
بلهنقل قول:
مشكلي تاحالا كه نداشتيم
فقط بحث جشنواره مطرح هست كه قيمت چقدر دربياد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
Printable View
از اول هم مشكل نداشتم خط دقيقا ١٦٣٠٠ بسته شدهنقل قول:
احتمالا از مخابرات بوده
بلهنقل قول:
مشكلي تاحالا كه نداشتيم
فقط بحث جشنواره مطرح هست كه قيمت چقدر دربياد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستانی که این مشکل رو داشتن منظورم بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پارسال جشنواره ای گرفتم..میگن دیگه جشنواره شامل حالت نمیشه و مشترک معمولی هستی...باید تغییر سرویس بدی و یه سرویس جدیدتر بگیری........واسم سرعت و حجم مهمه...به نظرت این سرویس سرعت دانلودش چقدره و آیا دانلود شبانه هم داره یا خیر
البته خودشون یکساله 128 با 90هزارتومان رو پیشنهاد دادن که فکر کنم آشغال باشه
من این سرویس 1024 مد نظرمه..میخام بدونم دانلود شبانه هم داره یا نه
نام سرویس: ECO1024 سرعت تا: 1024/768 کیلو بیت بر ثانیه
همه ی این مشکلات مربوط به خود شاتله! همون طور که قبلا گفتم ، خط من تا 14مگ آپ میشد که یوهو یه کاری کردن که خط من دیگه 7 مگ رو هم به زور میکشید! ( که احتمال میدم با استفاده از BRAS = broadband remote access server این کار رو کردن )نقل قول:
بعد از اینکه این مشکل به وجود اومد ، یه شکایت در سامانه 195 ثبت کردم و با ثبت مستندات مربوطه مبنی بر اینکه تا چند روز پیشش ، تا14 مگ آپ میشده و از سر خط هم تست شده و مشکل داشته و غیره ، یه نفر تماس گرفت و توضیحات چرتی داد و گفت بررسیش میکنیم که بعد از تماس این فرد ، در اتفاقی جالب خطم مثه قبل اوکی شد و تا 14 مگ آپ شد!!!
حالا یه چیز عجیبی که الان هست اینه که خط من کل روز رو 14 مگه ولی راس ساعت 2 نصفه شب ( که محدودیت سرعت برداشته میشه ) خطم ریست میشه و رو 11 مگ بالا میاد و نویز میوفته و بیشتر نمیکشه!! ( ساعت 7 صبح دوباره اوکی میشه و رو 14مگ آپ میشه! )
منم دقیقا همین مشکل دارم تایم شلوغی خط بالای 6 مگ اپ نمیشه !نقل قول:
ساعت 2نصفه شب این مشکل واست پیش میاد؟نقل قول:
واسه من بعد اون قضیه و حل شدنش ، راس ساعت 2 نصفه شب که سرعت شبانه بالا میره ، مودم ریست میشه و دوباره لینک میگیره و به دلیل نویزی که به ظاهر روش میوفته ، بیشتر از 11 مگ رو نمیکشه! جالبه که ساعت 7 صبح دوباره اوکی میشه و تا 14 مگ بالا میاد!!!
ن 7 تا 11 شب مشکل دارمنقل قول:
سرویسم جشنواره اس شبانه نداره
سلام
میخواستم بدونم آپلود واقعا نامحدود و رایگانه ؟
و اینکه بالاتر از 1 مگابیت سرعت آپلود نمیدن ؟
و همین سرعت 1 مگابیت آپلود رو روی کدوم سرویس ها میدن ؟
با تشکر
الان بهترین سرویس شاتل سرویس جشنواره یک ساله 60 گیگ به قیمت 65900 تومان است.نقل قول:
سلام دوستان
چرا من از وقتی که شاتل لند را فعال کردم سرعتم پایین امده؟
قبلا ای دی ام عدد 130 به بالا را نشون میداد اما بعد از شاتل لند را فعال کردم دانلود منیجر عدد 70 را نشون میده و بالاتر از این نمیره اصلا
پشتیبانی هم جواب درست و حسابی نمیده