دوستان حواستون و جم کنین امشب هم ایرانسل داره شارژ می خوره .
Printable View
دوستان حواستون و جم کنین امشب هم ایرانسل داره شارژ می خوره .
دو حالت داره یا گند زدن به همه چی که در اینصورت باید پول ملت رو برگردونن
یا اینکه این کار عمدی هست و دارن دزدی میکنن که اگه اینجوره باید پول ملت رو برگردونن
میدونین چه پولی همین دو شب به جیب زدن:n15:
من هم دیشب بود 1.5 کم کرد از بسته روزانه
امشب تست کردم بازم کم میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تهران سمت شرق و جنوب شرق (دقیقا افسریه ) هستم
تا 5-6 روز پیش سرعت دانلودم رو ایرانسل دوروبره 500 کیلوبایت تا 1 مگ متغییر بود و خیلی واقعا خوب بود . اما یهو از چند شب پیش انگار که gprs باشه سرعت دانلود به زور به 20-30 کیلوبایت میرسه .
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
من شبکه گوشیم رو نسل 3 تنظیمه و اصلا نسل دو رو نمیشناسه . علامت اینترنت گوشیم هم H هست و وای فای شیر میکردم رو کامپیوتر و استفاده میکردم اما واسم عجیبه که 500 کیلوبایت حداقل کجا و 20-30 کیلوبایت حداکثر کجا !
بماند که امشب شارژ میخوره ایرانسل و از بسته کم نمیکنه ....
دارم دیوونه میشم به خدا داشتم واسه خودم کیف میکردم اما موندم چرا اینجوری شد یهو ...ایراد از گوشی میتونه باشه ؟! شبانه فعال کرده بودم شبی 5-6 گیگ یهو دانلود میکردم این بسته جدید که فعال کردم اصلا به 2-3 گیگ هم نرسید دانلودم و شد اینی که عرض کردم :(
کسی افسریه هست یا جای دیگه که اینطوری شده باشه ؟
آقا رضا خواهش میکنم جواب بده :((
درسته دوستان الان 2شبه بسته شبانه غیرفعاله؛ من9گیگ از ترافیک شبانم باقی مونده ولی از بسته روزانم کم شده این ی دزدی در سطح میلیاردها تومن پوله معلوم نیس دارن جبران مافات چیرو میکنن عوضیا
سرعت1.5مگ دانلود میکردم احتمالا دارن مقدمات پایین آوردن سرعتشو فراهم میکنن
آقا رضا، ببخشید این سیم کارت های نسل چهار که قراره عرضه بشه، توی نسل دو و سه هم کار می کنن یا مخصوص نسل چهارم هست؟
Sent from my PAP5500DUO
نگاه بدبینانه به این قضیه ندارم و احتمال می دم اشکالی در سیستم به وجود اومده باشهولی تا الاندو روزه که بسته شبانه کار نمی کنهنزدیک 4 هزار تومن شارژ تلفن برای حدود نیم ساعت وبگردی اون هم در ساعت 6 صبح کسر شده عذرخواهی هم پیشکش/ فقط هزینه شارژ و اون دو روز کسری رو برگردونن...برای کسایی که مبالغ بالا در حساب ایرانسل شون بوده ممکنه ده ها هزار تومن به خاطر این قضایا از حسابش کسر کرده باشن.
با سلام. اگر بچه های بالا اجازه بدهند بله.نقل قول:
قعلا خیر. در دستور کار است هردوتا.نقل قول:
تا دی ماه یا شاید زودتر . دامغان و سمنان و شاهرود در اولویت است.نقل قول: