دوستان کسی میدونه از نظر پخش فرمتهای مختلف فیلم و صدا گیرنده دیجیتال دنای 327new بهتره یا 427HD ؟
Printable View
دوستان کسی میدونه از نظر پخش فرمتهای مختلف فیلم و صدا گیرنده دیجیتال دنای 327new بهتره یا 427HD ؟
خب دوستان منم تجربه مو بعد تحقیق در اختیارتون قرار میدم امید وارم که مفید باشه
من با دو گیرنده X-vision353 و شاتل 3000 هست:
من تحقیق زیاد کردم و بالاخره تصمیم گرفتم که X-vision 353 بگیرم و این تجربیات من هست با کار با این دستگاه:
اول از همه برای من گارانتی خیلی مهم بود که در اخر به این نکته گارانتی اشاره می کنم
گیرنده X-vision 353 از نظر ظاهری به نظر من ساده و زیبا بود
گیرندگی قوی و فو قالعاده که من هیچ مشکلی ندیدم توش .
پلیر دستگاه هم با چند فرمت مختلف چک کردم و به خوبی جواب داد فقط من full hd تست نکردم ولی هر چی فایل در اون گذاشتم بدون مشکلی پخش کرد
امکانات جانبی خوبی داره
کنترلش بسیار عالی عمل می کرد و زاویه های مختلف رو به خوبی جواب میداد و نیاز نبود حتما بری جلو!
مهم ترین بدی این گیرنده فونت زیرنویسش بود که شنیده بودم ریزه اما نتونسته بودم جایی تست کنم و ببینم ولی از اونجایی که گارانتیش خیلی خوب بود ترجیح دادم بگیرم
فونت زیر نویس رو بعد تست دیدم واقعا ریز هست حتی توی سایز بزرگ هم که میزاری به نظرم ریزه البته تلویزیون 42 اینچ من امتحان کردم و اینکه دیدم بعضی زیرنویس ها رو مشکل داشت و نشون نمیداد و خودش زیرنویس انگلیسی نشون میداد که هر کار کردم نتونستم فارسیش کنم ولی با زیرنویس فارسی بعضی فیلم های دیگه مشکلی نداشت
و یه مشکل اساسی که داشت هر چند روز هنگ می کرد مثلا وقتی با کنترل خاموش می کردم یع دفعه روی صفحه نمایش - - - - میومد و مجبور بودم از دکمه پشت صفر و یک پشت یه بار خاموش روشن کنم ولی مشکلی حادی نبود که بگی دیگه دستگاه از کار می افته ولی من حساسم دوس ندارم که دستگاه هیچ مشکلی داشته باشه
تصمیم گرفتم ببینم که مادیران که میگن گارانتی معتبری هست ایا در عمل هم جواب گو هست !!؟
یک ایمیل به شرکت زدم توجه کنید که زنگ نزدم و یک ایمیل به شرکت زدم و گفتم مشکلی اینه بالافاصله جوابم رو دادن و یک فایل اپدیت برام فرستادن و گفتن با این تست کن نتیجه رو بگو تست کردم مشکل حل نشد بهشون دوباره ایمیل زدم فرداش خودشون به من زنگ زدن از دفتر مرکزی گفتم شما می تونید ببرید نمایندگی و پولتون رو پس بگیرید کار های هماهنگی با دفتر نمایندگی شهرتون هم اوکی می کنیم شما فقط دستگاه رو ببرید و پولتون رو پس بگیرید خیلی برام جالب بود که این قدر پاسخ گو هستن!! فرداش دوباره به من زنگ زدن از دفتر مرکزی گفتن دستگاه رو بردید؟ منم گفتم هنوز نبردم میبرم :n09: بعد شب دستگاه رو بردم نمایندگی گفتم این مشکل هست گفت اره زنگ زدن هماهنگ کردن ولی بیا یه دستگاه دیگه ببر اگه اونم همین مشکل رو داشت بیا بعد پولتو بگیر منم گفتم مشکلی نیس :n01: دیدم دوباره فرداش از دفتر مرکزی زنگ زدن گفتن اقای فلانی چه کار کردید گفتم یه دستگاه دیگه اوردم برای تست بعد دیدم گفتن نه شما پولتون رو پس بگیرید من شاخ در اوردم چرا اینا تاکید دارن میگن پول رو بگیرین :n13: اقا خلاصه ما رفتیم پولو گرفتیم دیدم باز فرداش از دفتر مرکزی زنگ زدن گفتن چه کار کردید؟ :n08: گفتم بابا دهن ما رو سرویس کردید رفتم گرفتم پولمو :n01: اقا خلاصه در زمینه گارانتی تنها شرکتی که خودشون دنبالن نه تو همین مادیران هست :n05: یعنی برای اولین بار بود میدیدم یه گارانتی تو ایران پاسخ گو هست به معنای واقعی !!.
خلاصه تو گارانتی مادیران اصن شک نکیند بهترین هست تو ایران به نظرم معنای واقعی گارانتی رو می فهمید !!
بعد گویا دستگاه جدیدا این مشکل داره که داره با اپدیت رفع می کنن و توی وبلاگ پشتیبانی هم اولین اپدیت رو ارائه دادن که گفتن کاربرا نظر بدن :
وبلاگ پشتیبانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی شرکت مادیران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شاتل 3000 گرفتم که این درزمینه گیرندگی خوبه
کنترلش فقط ضعیفه نسبت به ایک ویژن و باید زاویه رئ درست بگیری!
زیرنویسش فونت و اندازش خوبه فقط رنگ زرد نداره!
همون فایل هایی که تو ایکس ویژن تست کردم تو اینم پخش کرد با این تفاوت که زیرنویس فارسی رو نشون میداد و کامل و درست !
امکانات جانبی دستگاه هم مثل همون 353 هست حالا شاید چند جزییات کمتر داشته باشه که زیاد اصن کاریردی نیس!
مشکلی که هست من یه سایت درست حسابی ندیدم که فایل اپدیت و بروزرسانی بده در صورتی که مایردان در این زمینه فوق العادس !!!
من 327 نمیدونم ولی 427 دارم فرمتایی که کارخونه گفته رو همه رو راحت ثاپورت میکنه گیرندگیش هم خوبه 327 از 427 جدیدتره 427 فقط تنها بدی که داره تعویض کانالاش طول میکشه اگه سینما خانگی دارین 427 خروجی صدا دیجیتال داره که کارو براتون راحت میکنهنقل قول:
مدلای دنای تو پخش زیر نویس خیلی خوبن تقریبا تو زیر نویس با کمال اطمینان میتونم بگم نسبت به بقیه مارکا بهترن
دوباره باز میگم آنتنای سیماران گیرندگی خیلی بالایی دارن دوستان
تا جایی هم که راه دارن خرید ایرانی رو به چینی یا کشورای دیگه در اولویت قرار بدین حداقل دلمون خوش باشه باعث شدیم یه هم وطن سر کار باشه اشتغال زایی بشه نمیگم مارکای ایرانی حرف ندارن ولی خداییش خیلی از مدلاشون از مارکای چینی چیزی کم ندارن
هر دو تا گيرنده فرمت هايي که مي خونن يکيه.نقل قول:
اما وقتي يه فايل Full hd رو با هر دو تا تست کردم ٣٢٧ بدون مکث فايل رو اجرا کرد,۴٢٧ هم با چند ثانيه تاخير ٣،۴ ثانيه ,همين.
فیلم full HD با چه حجمی؟نقل قول:
در پخش صدا مشکلی نداری؟
آره پردازنده ی 327 از 427 سریع تره فرق 327 و 427 در اینه که شکل 427 رو تغییر دادن کندیش رو با یه پردازنده ی سریع تر جبران کردن و خروجی صدای دالبی رو از روش برداشتن وگرنه تفاوت چندانی دیگه با هم ندارننقل قول:
حجم فيلم ١٠ GB بود.نقل قول:
صدا رو هر دو تا گيرنده پخش نکردن.
اما تو توضيحات ۴٢٧ نوشته که پخش مي کنه,اما من سينماي خانگي نداشتم تا با کابل نوري وصلش کنم.
توي توضيحات ۴٢٧ زده فرمت صداي dts رو پخش مي کنه.
منم کابلشو قیمت زدم 15 تنقل قول:
من 327new خریدم.فایلهای دی وی دی که با پسوند VOB هستند صدا ندارن :n03: باید کانورتش کنم؟
سلام
فرق بین ایکس ویژن 353 با 343 چیه؟فقط نرم افزاری هست؟اگه نرم افزاری هست راحت میشه 343 رو به 353 اپدیت کرد؟
ممنون:n16: