3 ماهه بالای 20میلیون 18 درصدنقل قول:
1 ساله بالای 40 میلیون 18 درصد
1 ساله بالای 100 میلیون 20 درصد
روز شمار دارای عابربانک کف 50 میلیون 18 درصد
Printable View
3 ماهه بالای 20میلیون 18 درصدنقل قول:
1 ساله بالای 40 میلیون 18 درصد
1 ساله بالای 100 میلیون 20 درصد
روز شمار دارای عابربانک کف 50 میلیون 18 درصد
توضیح لطفا.نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
اخزا،اوراق بدهی دولت هست که در فرابورس منتشر میشه؛این اوراق سود ماهانه ندارد و در واقع سود،از تفاوت قیمت خرید کنونیو قیمت اسمی حاصل میشه؛نقل قول:
قیمت هر برگه ۱۰۰هزار تومان هست اما زمان انتشار قیمتی کمتری دارد؛مثلا در اخزا ۱۱۱ شما ۸۶ تومان میخرید و اوراق رو ۸ ماه نگه میدارید؛در زمان سررسید،خزانه برای هر ورقه به شما ۱۰۰هزار تومان میدهد و شما ۱۴ تومن برای هرورقه سود میکنید که طی این مدت ۸ ماه یک سود ۲۵ درصد حساب میشود؛
چون کاملا دولتی هست اعتبار بالایی دارد و ریسکش صفر هست؛و هذوقت خواستین زودتر از سررسید میتونین اوراق رو بفروشید که همگی بصورت آنلاین انجام میشود؛
اچراق هم ۱۰۰درصد خرید و فروش میشه چون این اوراق،بازارگردان دارند که خرید و وفروش رو تضمین میکند؛کلا با سهام بورسی تفاوت دارند
فقط کافی هست با مراجعه به یک کارگزاری بورس،یک کد بورسی دریافت کنید و بعد از آن همه چیز آنلاین انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما که سپرده با زمان طولانی میخواین اوراق مشارکت فرابورسی هم گزینه خوبیهست؛
مثل اجاد۱۱ که اوراق مشارکت دولتی هست؛باز هم هر زمان خواستین بدلیل بازارگردان داشتن،میتونین واگذار کنید؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فقط یک نکته رو باید ذکر کنم با اجازتون تا مردم دقیقتر از وضعیتِ بانکها مطلع بشند
گدا نیستند , طمّاع هستند یعنی از هیچ فرصتی برای درآمدِ بیشتر نمیگذرند
از قبل از انقلاب یک امپراطوری مالی تشکیل داده بودند که از بازاریان و عده ای از مردم پولهایی رو به عناوین مختلف میگرفتند و خرج میکردند و به هییییچ کسی هم حساب و کتاب پس نمیدادند
بعد از انقلاب این امپراطوری مالی بسیار بسیار گسترده شد که شروعش با قبضه کردن نفت و گاز و بنیاد مستضعفان بود که هزاران خانه و کارخانه و کاخ و هتل و باغ و زمین و انبار و پارک و خودرو و پول نقد و طلا و جواهر و ارز و غیره و غیره رو مصادره کردند
این امپراطوری الان فوق العاده گسترده هست و سرش و میشه تا حدودی حدس زد که شماست اما تهش هزاران شاخه داره در داخل و خارج کشور و همه ی ثروتها و درآمدها و مشاغل درجه یکِ پردرآمد رو قبضه کرده
قاچاق سازماندهی شده فقط یک گوشه از این امپراطوری مالی هست که کاملاً کنترل شده و قانونی هست اما مخفیانه قانونی شده و مخفیانه هم اداره میشه
هر حکومتی چه حق باشه چه باطل به مال و اموال احتیاج داره تا سر پا بمونه
بانکها و موسساتِ مجوزدار و هزاران موسسه ی به اصطلاح بی مجوز , همگی جزئی از این امپراطوری هستند .
حرف در مورد این امپراطوری و فعالیتهاش خیلی زیاده اما نه وقت نوستنش هست و نه قوانین این سایت اجازه ی انتشارش رو میده
به هر حال مخارج بسیار سنگین سیاستهای حکومت و دولتهای حکومت اقتضا میکنه که از هر راهی که میتونند پول دربیارند از صادرات و واردات و بانکها و موسسه ها و بیمه ها و کارخونه ها و عوارض و مالیات و جریمه ها و غیره و غیره
امروز ی اس ام اس کسر حساب پیامکی از بانک پاسارگاد اومد و 5تومن کسر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاا ب حال اینطوریشو ندیده بودم اخه این چ وضعشه مگه من چقدر گردش حساب می کنم
این هزینه چطوریه سالیانس ماهیانس/.؟!!
این هزینه سالیانس و در اصل برداشت پول از حسابه و یه جور دزدی:)نقل قول:
علت اینکه میگم دزدیه کسی قرارداد نبسته که پول اتومات کسر بشه. من خودم باید برم بگم این کار رو بکنین. ذات کار دزدیه. اگ اینطور نیس سال بعد اخر سال پول رو برا همون سال کم کنن.
پارسال بود فکر کنم گفتن اونایی که میخوان براشون اس ام اس بیاد سالی 5 تومان کسر میشه اگر مایلید فلان رو اس ام اس کنیدنقل قول:
ولی بعد از مدتی شد 6 ماه 5 هزار تومان
شمااون کدارسال رو نمی دونید؟نقل قول:
والا همونطور که گفتم خیلی وقت ازش گذشته یادم نیست ولی سرچ کردم به نظر این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: