منم دیروز تو سالن ورزشگاه دانشگاه بوشهر بودیم... خب اگه رفته باشین می دونید که یه سوله هست و 5-6 تا ورزشگاه توشه....... سیستم خنک کنندش هم خیلی عظیمه..... دریچه کولر که قطرش حدودن 1 متری می شد درست بالای سرم بود.. من چون قبلا اونجا رقته بودم پیشبینی کردم صبحش و تو گرمای بوشهر 2-3 تا لباس رو هم پوشیدم... خیلیا سر جلسه از سرما بلند شدن و تحویل دادن...اما من خیلی حال کردم:5:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
آزاد پزشکی مونده........
در ضمن من که دلم نمیاد این تایپیک رو ول کنم... هر روز میام توش یه چیزی می نویسم....... واسه انتخاب رشته هم همینجا بحث کنیم...:10:
اصلا بزاریم باشدش همینجا......... فکر کنید سال 93 کنکور تموم بشه واسه همیشه... هنوز تایپیک کنکور 90 کار کنه.......:8:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
مراقبای ما هم انگار اومده بودن ساندیس خوری(سیاسی شد!!! :31:) کیک ساندیسا که پخش شد هجوم آوردن روشون.. همشون هم مرد بودنو و سیبیل داشتن.......:31: جاتون خالی تو بلندگو گفتن واسه سلامتی یه بنده خدایی صلوات... سکوت مطلق سالن رو فرا گرفت...:31: