[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نه متاسفانهwl600g واسه دانلود در حالت خاموشی سیستم Download Master نداره. این ایمیل ها هم جواب هاب خود ASUS هستن . اولی رو قبل از آپلود Firmware v 3.0 زده بودم و دومی رو بعد از آپلود پرسیدم :
البته دو مدل wl700 و wl500 رو من تو تهران ندیدم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
1- احتمالاً مشکل از خود مودمه. پیشنهاد میکنم مودمت رو رو یه سیستم دیگه امتحان کنی.
2- برد ربطی به تنظیمات نداره . یا خاموش یا روشن. نمیشه کم و زیادش کرد. از طرف بپرس منظورش از خونه چه جور خونه ایه
شاید کلبه بوده منظورش! تو خود اتاق که دیگه باید تا خرخره سیگنال بده. مشکوک میزنه
--------------------------------------------------------------------------------------------
ما یه تلفن داریم که بجای تلفن ، مولد نویزه . 4 سال پیش که ADSL گرفتم گذاشتیمش کنار. (بگذریم که تا بفهمم مشکل از اینه یه ماهی سر کار بود!! ).
دیشب واست یه تست کردم. Splitter رو ورداشتم و شروع کردم با Download manager به دانلود.( او آدرسی که داده بودن اشتباه بود irib.ir ) وسط دانلود با تلفن شماره گیری کردم. مودم درجا dc شد و همونطور که شما میگی Download Manager آدرس 192.168.1.1. رو داد. اما با FlashGet که امتحان کردم اینطوری نشد. و بعد از dc شدن به راحتی از 15% شروع به دانلود کرد.
Splitter ات چیه؟ من میگم برو دنبال علت جلوگیری از dc شدن.
همونطور که دوستان گفتن Asus . من از 4 سال پیش Asus از اینهایی که شاتل اوایل میداد و LAN نداشت داشتم. 3 سال کامل کار کرد و هنوز هم سالمه. الآن هم یه سالی هست که Asus-wl600g گرفتم و اونو دادمش به یکی از فامیل ها.