ببخشید میپرم وسط، اما این باگ نیست!نقل قول:
مال خصوصیت "نامناسب (Inappropriate)" که اینطوری رفتار میکنه
بچه ی یکی از سیمای خودم تو دوران بارداری مامانش غذا نداشتیم بخوریم به دنیا اومد این خصوصیتو با خل و چلی داشت! :31:
جالبیش اینجا که رهبر جهان آزادم شد تازه مرتیکه بی حیا با شرت میرفت رهبری میکرد...!!! : دی
+ کار چالبی که با این خصوصیت میتونی بکنی اینه که ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج و کار بد ( :31:) به سیمای دیگه بدی، هرچند تو حالت عادی قبول نمیکنن!
(برای اینکه قبول کنن Charisma باید لول 10 باشه و بعد از Irresistible Greet روشون استفاده کنی که قبول میکنن...
خدا بیامرز سیم من همینجوری ازدواج کرد که بعد 4تا بچه به خیانت و طلاق کشید رفت برای بقای نسلش به دامن مصریا متوصل شد!:31:)
اضافه کنم که اگه میخوای ایشالا سه قلو بیاد نسلت پابرجا بمونه مادر بچه رو بنشون پاتلویزیون شبکه ی کودک نگاه کنه همزمان براش آهنگ بچه ها رو هم بذار پخش بشه (موندم اینا این شرایطو برچه حسبی گذاشتن! :دی)نقل قول:
خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]