سلام کسی می تونه منو راهنمایی کنهنقل قول:
سلام کسی می تونه منو راهنمایی کنهنقل قول:
با سلامنقل قول:
بله dvd ترجیحا پایونیر . از این مدل هم خوشم اومده DVH-3250UB قیمت گرفتم گفتن 190
ماشین پراید هست .
برای باند و آمپیلی هم تا 200 یا 250 می تونم هزینه کنم البته اگه آمپ نیاز داشته باشه
لطفا یه باند و آمپی که با DVH-3250UB مچ باشه و صداش خوب باشه معرفی بفرمایید
برای جلوی ماشین هم افکر میکنید باند بزارم بهتره یا اینکه همون عقب جواب میده
سپاسگذارم
سلام
میشه لطفا یه پخش تصویری عالی(مایش مهم نیست)به من معرفی کنید؟
واقعا کیفیت صوت وتصویرش عالی باشه
به نظرشماPioneer AVH-3200BTچطوره؟
اون Input sensitivity چرا رو 1 هست؟ باید دوروبر 4 یا 2.5 باشه که بستگی به پخشتون داره. با روش تنظیم gain درست تنظیمش کنیننقل قول:
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
درب باندهای جبو فشاریه یه چیزی از بالا بنداز بین داشبورد و درب و آروم بازش کن. فکر کنم باند فابریکش 20w باشهنقل قول:
خیلی ممنون امتحان میکنم ...فقط نشکنه:20:نقل قول:
ولی 10 وات توان واقعیش هست...برچسبش رو خودم کندم:31:
سلام خدمت اساتيد محترم.ما يه جفت p953 از يه بنده ي خدايي از تهران خريديم حالا كه رسيد دستمون ديديدم تيوتر يكي از باندا مشكل داره و صداش بمه.نصاب كه برام انداخت رو ماشين گفت سه چهار روز باهاش كار كن شايد صداش باز بشه ولي من چشمم آب نميخوره.حالا سوالي كه دارم اينه كه آيا امكان تعويض تيوتر اين باند هست؟از كجا ميشه تيوتر هم سطح خودشو گير آورد و آيا ارزش هزينه كردن داره؟
این نحوه صحیح تنظیم کردنه گین آمپ هستنقل قول:
لینک رو از سایت تیونینگ تالک که اونجا قرار داده شده بود برداشتم :
دوستان سیستم باز حتما یه نگاهی بهش بندازنکد:http://mobile.jlaudio.com/support_pages.php?page_id=143
من نمیدونستم که تنظیم گین آمپ به این شکل هست!!! :13:
خیلی خیلی جالب بود برام
سلام كسي قيمت امپ soundstream tx2-580 راميدونه؟
نظرتون برا امپ pioneer gm-6400f چيه؟
كدوماشا برا ليميتد پيشنهاد ميكنيد؟
سلام امير جاننقل قول:
اين روش مخصوص تنظيم گين آمپهاي مونو هست. براي آمپليهاي كلاس A/B كاربرد نداره.بهترين روش تنظيم گين براي آمپهاي اين كلاس همون طريقه گوش كردن هست كه خدمتتون تو تاپيكش عرض كردم.:11::40:
سلامنقل قول:
آمپ TX2-580 ؟!!فكر نميكنم ساند همچين آمپي داشته باشه تو سري تارانتولا. احتمالا px بوده سري پيكاسو.اگر صحيحه بله براي وورها ميشه از اين امپ استفاده كرد. ولي يه امپ سبك دوكانال هم بايد براي تيوترها تهيه كنيد.مثل 3400 پايونير.
اون 6400 پايونير كه به هيچ عنوان بدرد اين اسپيكر نميخوره.
ببخشيد يادم رفت مولتي Quote رو بزنم دوتا پست شد.:11: