چجوری می تونم محتویات یک سی دی mp3 رو در یک فایل نت پد یا وردپد ذخیره کنم به صورت مرتب
یعنی شامل اسم فولدرها,آلبوم ها و ترک های موسیقی موجود در اونها
Printable View
چجوری می تونم محتویات یک سی دی mp3 رو در یک فایل نت پد یا وردپد ذخیره کنم به صورت مرتب
یعنی شامل اسم فولدرها,آلبوم ها و ترک های موسیقی موجود در اونها
سلامنقل قول:
به Run برید و دستور %temp% رو تاپیک کنید و اینتر بزنید.
در پنجره ی بعدی تمام محتویات پوشه ای که باز میشه رو پاک کنید.
در پوشه ی Application Data هم معمولا نرم افزارها یک نسخه از فایل نصبشون رو در اونجا کپی میکنن تا مثلا برای مواقع Repair کردن بتونن ازش استفاده کنن و شما هم اگر لازم ندارید میتونید پاکشون کنید.
شما از ق ی ل طر شک ن یا پروک س ی استفاده میکنید ؟نقل قول:
چون معمولا در هنگام کار با اینها جاوا اسکریپت غیرفعال میشه.
نرم افزار زیر رو امتحان کنید :نقل قول:
MP3 File Description Database 1.1
موفق باشید :40:کد:http://www.twinklesoft.com/files/Setup.zip
برای نصبش میگه .net framework رو نصب کنید.نقل قول:
این همون microsoft.net framework هست؟
اگه اینه من ورژن 2 اون رو نصب دارم
ولی این نرم افزار میگه ورژن 1.xxxx رو نصب کنید!!
دوستان من ویندوزم بعد از مدتی کار کرش میکنه وارور صفحه آبی میده چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد بایوس مادربوردم رو هم آپدیت کردم ولی حل نشد
سلامنقل قول:
تايپيك هاي زير رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من در قست character map ویندوز یه سری کارکتر دیدم که با کپی کردن میتونم اونارو وارد word pad کنم ولی هر کدوم از این کارکترا یه کد دارن که احتمالا با وارد کردنشون هم میشه بهشون رسید. من نیاز دارم که کد این کاراکترارو وارد کنم چون در یه نرم افزار با کپی کردن این شکلک ها علامت سوال میاد منتها طرز وارد کردن کد رو نمیدونم اگه از دوستان کسی اطلاعی در این زمینه داره ممنون میشم کمکم کنه. یعنی چه جوری میتونم با وارد کردن کد این کاراکتر ها در word pad بهشون برسم؟؟
نقل قول:
تو همون پنجره ی character map گوشه ی پایین راست نوشته keystroke:Alt+xxxx که x یه رقمه
همین
یعنی مثلن من همینجا الان اینکار رو میکنم با نگهداشتن آلت + 0237 که نتیجه ش میشه این :
í
علاوه بر چيزي كه دوستمون اشاره كرد بايد فونت رو در wingdings قرار بدين.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله اینطوره . باید نصبش کنید.
موفق باشید :40:
[QUOTE=omidsh501;4793839]سلام
من تو شبکه باید یه برنامه حسابداری رو اجرا کنم که جدیدا ارور security warning میده که مربوط به
unknow publisher هست و دوتا گزینه یکی run و کنسل داره که run رو که انتخاب میکنی برنامه اجرا میشه
میخواستم کسی میتونه راهنماییم کنه این پیام قبل از اجرای برنامه نیاد خواهشا راهکاری مثل تعویض ویندوز رو ندید
محض اطلاع دوستان
کد:http://www.compulink-support.com/technotes/publisher.htm