شوسترمربی خوبیه اما حیف که آلمانیه همیشه هم جنجالسازبوده
شوسترمربی خوبیه اما حیف که آلمانیه همیشه هم جنجالسازبوده
برد 6-1 بارسا در برابر تیم همشهریمون، اتلتیکومادرید، باعث شد به رتبه دوم برن! امشب میبریم اسپانیول رو، تا بارسا بیاد زیر ما:دی
سلام:
اقا در مورد بارسا که زیرمون هست همیشه ولی خدایشش دیشب قشنگ بازی کرد ولی خوب حیف که همش شانسی بود.
راستی امشب بعد بازی همه بیان ها یه تهلیل هر کی از خودش بعد بازی بزاره.
فعلا یا حق
امشب بعد بازی تو تاپیک می بینموتون..........................
man fekr kardam ke boorde barca onnam ba in natige shayee boode!!!pas vaghan boorde
be omid record zani emshab real
دارم بازی منچستر سیتی رو نگاه میکنم میدونید چی فهمیدم؟
بله روبینهو انگار نه انگار که روبینهو هستش من که اصلا چیزی ازش ندیدم نه خوب بازی میکنه و نه گل میزنه و نه موقعیت رو میذاره که بازیکن دیگر به دست بیاره کلا بدترین بازیکن زمین هستش و اصلا خوب بازی نمیکنه .(این است سرانجام انان که به رئال پشت کردند.)
کلا من یه نظر دارم که بازیکن که تو یه تیمی جا افتاد و با اون تیم معروف شد نباید که اون تیم رو ترک کنه وگرنه میشه روبینهو میشه رونالدینهو میشه شوچپنکو میشه هانری میبینید که چقدر تاریخ به ما می اموزه این نکات را ولی حیف که روبینهو عقل درست و حسابی نداشت و همان بهتر که رفت.
ولی کاش که تیم رئال این بازیکنها رو بجاش به دست می اورد.
1:دیگو کاپل (بنده شخصا ازش خییلی خوشم میاد)
2:رونالدو(بنده شخصا فوق خوشم میاد ازش)
3:کان اگوئرو(بنده شخصا خوشم میاد ازش)
4:دی ماریو (چندان معرفت باهاش ندارم)
5: کلا یه بازیکن کنار خوب
دی
دی
برا چی اینطوریه هر چی که شما دیی بنویسی میشه دی .
جالبه ولی خوب روبینهو باید بره جمع کنه بازی 2-0 برده رو 2-2 مساوی کرده و به احتمال فراوان میبازه.
راستی وحید هم از بنی در اومده.
آره روبینیو گند زده به تیمش یه دروازه خالی رو زد بیرون و آخرش هم 3-2 باختن!:2: همون بهتر که نیومد چلسینقل قول:
اوه اوه نیم ساعت دیگه عجیب قلبم میزنه و تالاپ تالاپ میکنه بلاخره ارزوم براورده میشه و من بعد از 5 ماه بازی رئال رو میبینم .
واقعا صبر کردن سخت هستش فقط دعا کنید تو فاصله این نیم ساعت جان به جان افرین تسلیم نکنم و بعد اون رئال ببره.
ایشالا که میبره رئال و بعد اون ازتون میخوام بعد بازی بیایین و یه تهلیل بزارین.
به امید برد رئال.
منم منتظرم بازی شروع بشه.البته اگه شبکه 3 ن...نه رو ماهواره....