مشکل من حل شد با عوض کردن dx و بازی
Printable View
مشکل من حل شد با عوض کردن dx و بازی
سلام
آقا ببخشید اگه من سئوالم یکم زیادی قدیمی شده ولی من هنوز به جواب نرسیدم . من نرم افزار مبدل پلی 2 رو رو سیستم نصب می کنم ولی جواب نمیده ولی روی سیستم یکی از بچه ها نصب کردم درست بود و همچنین بازی metal gear2 رو گذاشتم ولی بدلیل مشکل دی وی دی که مطمئنم از دی وی دی بود نتونستم بازی کنم .
از اساتید میخوام یه راهنمایی کوچک بکنن و یا اگه لینکی چیزی تو سایت هست برام بذارن تا بتونم مطالعه کنم .
( در ضمن نمیدونستم این سئوالی که دارم مربوط به بخش نرم افزار میشه یا بخش بازی ، چون نرم افزار برای بازی هست اینجا مطرح کردم )
با تشکر بسیار از شما دوستان
آقا من میخوام C&C:Generals رو نصب کنم این ارور رو میده چیکار کنم:
=>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم این یکی
=>
نقل قول:کلیه توضیحات به زحمت آقا M E H D I در این تاپیک :نقل قول:
سلام
آقا ببخشید اگه من سئوالم یکم زیادی قدیمی شده ولی من هنوز به جواب نرسیدم . من نرم افزار مبدل پلی 2 رو رو سیستم نصب می کنم ولی جواب نمیده ولی روی سیستم یکی از بچه ها نصب کردم درست بود و همچنین بازی metal gear2 رو گذاشتم ولی بدلیل مشکل دی وی دی که مطمئنم از دی وی دی بود نتونستم بازی کنم .
از اساتید میخوام یه راهنمایی کوچک بکنن و یا اگه لینکی چیزی تو سایت هست برام بذارن تا بتونم مطالعه کنم .
( در ضمن نمیدونستم این سئوالی که دارم مربوط به بخش نرم افزار میشه یا بخش بازی ، چون نرم افزار برای بازی هست اینجا مطرح کردم )
با تشکر بسیار از شما دوستان
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
دوست عزیز شما به برنامه ی Net Framework. نیاز داری . میتونی در قسمت زیر درخواست بدی که واستون بزارند :نقل قول:
موفق باشید ...کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
سلام
چرا بازی Spider Man 3 وقتی که بازی رو اجرا میکنم فقط صدا شنیده میشه و تصویری نمیاد.
و وقتی دکمه ی Esc رو میزنم فقط شکل ماوس دیده میشه.
و هیچ خطی دیده نمیشه!!!!!!!
لطفاً کمک کنید.
دوست عزيز شما سيستمت را بگو تا دوستان يا خود من كمكت كنيم.نقل قول:
سیستم قدیمی من هم همین مشکلو داشت خیلیا هم این مشکلو دارن همشون هم کارت گرافیک رو باعث این مشکل میدونن :10:نقل قول:
من دانلود کردم و وقتی اجرا کردم این ظاهر شدنقل قول:
=>
بعد Repair رو زدم و اجرا شد ولی مشکلم حل نشده!!!
سلام
مشکلی در اجراء بازی half life 2 : episode one داشتم.
در واقع مشکل من در توی بازیست بطوریکه بعضی از اشیاء و اجسام موجود در بازی قابل روئیت نیستند و به شکل سایه دیده می شوند؟!
من چند بار درایور کارتم رو عوض کردم ولی باز ...
جالب اینجاست که با خود half life 2 و حتی حتی با قسمت دوم این بازی یعنی episode two هیچ مشکلی ندارم و تمامی چیزهای موجود در بازی رندر و لود شده و قابل روئیتند!
به نظر شما اساتید مشکل از کجاست؟
شرمندم عزیزم . من که راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .نقل قول:
دوست عزیز ،نقل قول:
مشکل از خود بازی هست . اونی هم که من گرفتم همین مشکل رو داشت .
با هیچ پچ یا چیز دیگه ای هم حل نمیشه .