نقل قول:
می تونی از برنامه ی file sened
یا
x-ploer
استفاده کنی که برنامه ی دوم خیلی برنامه ی کاملی است
Printable View
نقل قول:
می تونی از برنامه ی file sened
یا
x-ploer
استفاده کنی که برنامه ی دوم خیلی برنامه ی کاملی است
سلامنقل قول:
عمو محمد کجایی نیستی ؟
گوشیتو عوض نکردی ؟
هستیم عزیز...
نه بابا این N73 مشتری اول و آخرش خودمونیم. پونصد و خورده ای پول دادیم الان 300 هم نمیخرن مگه عقلم کمه بفروشمش.
اگر گوشی هم بخوام بگیرم n73 رو نمیفروشم دارمش...
آره موافقم دیگه ارزش فروش ندارهنقل قول:
سلام دوستان.
من وقتی می خوام فایل های sisx یا sis سیمبین 9.1 رو گوشیم نصب کنم پیغام certificate mey not be valid... می ده. اما با نصب فایل های jar مشکلی ندارم. اگه می شه راهنمایی کنید چه بلایی سره گوشیم اومده.
تشکر.
سلام
روي گوشي من (هم روي گوشي هم مموري) فولدري ايجاد ميشه با نام NEF
كه محتوي يك فايل XML با نام NEFConfig.xml و
يك فولدر خالي با نام log هست
ميخواستم بدونم اين فولدر و محتوياتش چي هستن؟
مربوط به چي ميشن؟
چه فايده اي دارن؟
آيا عادي هست يا نه؟
ممنون از راهنماييتون.
برا یاینکه بتونی بفرستی باید پسوند اون فایل رو Rename کنی مثلا sis رو si کن بعد بفرستنقل قول:
نقل قول:
چرا بابا ؟
من میخوام بفروشمش بابام
:31:400:31:
تازه پولشم گرفتم تا گوشی جدیدم نخرم بهش نمی دمش !!:4:
ای بابا، پس فروختیش؟نقل قول:
حالا چی میخوای بخری به جای N73
مشکلی نیست عادیه...نقل قول:
زیاد تو بند اینا نباش سعی کن اطلاعات مفیدتری از گوشیت رو بدست بیاری. نه اینکه فلان فولدر تو مموری برای چیه...
400 تومان فروختی ؟؟؟؟ بابا بیخیال !!! ببین واسه منم میتونی بفروشی ؟ 350 بهت میدم 50 تومانم بزن به جیب حالشو ببر :20::10:نقل قول:
والا بابام یه دونه گوشی بیشتر احتیاج ندارهنقل قول:
وایسا ببینم شاید یه ایرانسل
براش خریدم 2 خطش کردم!!:31::31: بعدا تونستم کاری بکنم برات
فعلا که ایرانسل اتیش زده به مالش !!!
البته اگه اینم از کلک های چاپیدنش نباشه!!!!
بر و بچز اگر رو گوشی N73 معمولی رم 2 بندازم ، هنگ منگ تو کارش نیست؟ راحت ساپورت میکنه؟ چه مارکی بگیرم که خوب و مطمئن باشه؟!
دوستان من یه گوشی ان 73 میوزیک ادیشن دست دوم می خوام هر کی فروشی داره بهم پیغام خصوصی بفرسته
ممنون
امیدوارم که خلاف مقررات نباشه
من كه گذاشتم مشكلي نداشت.نقل قول:
سزعتشم با قبل فرقي نكرده.
دوست عزيزم M.etallic.A
شايد سوال آخرم ("آيا عادي هست يا نه؟") يكم بي مورد بوده باشه
اما جواب مابقي برام جالب و شايد مهم باشه
دونستن استفاده و علت وجود يك چيز، هر چند كوچك و بي اهميت، فكر نميكنم بي مورد و يا كم اهميت باشه
به هر حال بايد بدونم "چرا و به چه دليل"، هرچند كوچك
در ضمن نشناخته قضاوت نكنيد
حتما نيازه كه تو بند اين چيزام
پس لطف كنيد به جاي ارشاد بي مورد اگه جواب درست و كاملي داريد بزاريد تا استفاده كنيم.
ممنون، منتظر جواب هاي كاملتر شما و ساير عزيزان هستم.
تو درایو ویندوز کامپیوترتون هم یه مشتی فایل می بینید که نمی دونید چی هست،اینطور نیست؟نقل قول:
NEFConfig.xml فایلی حاوی تنظیمات مربوط به گوشیه و شاخه Log همونطوری که از اسمش معلومه بعضی از تغییرات گوشی شما توش سیو میشه. شاخه Data و NEF رو به هیچ وجه نباید پاک کرد. چیز بیشتری نمیدونم. شرمنده.نقل قول:
سلام
يه بحثي در مورد تمهاي نصب شده بود که اميدوارم اين توضيحات مشکل رو حل کنه.
در واقع دو تا سوال مطرح بود:
1 - چه جوري تمهاي نصب شده که App. manager نمايش داده نميشند رو حذف کنيم؟
2 - اون تمهايي که نصب مجدد نميشن رو چه جوري دوباره نصب کنيم؟
سوال اول رو دوستان قبلا توضيح دادند ولي چون به سوال دوم ارتباط داره منم توضيح ميدم.
اگه تمي که نصب ميکنيد دقيقا مطابق با گوشي شما نباشه (که در هنگام نصب اين رو اعلام مي کنه) بعد از نصب از طريق App. Manager به اون دسترسي نداريد تا پاکش کنيد. براي اينکار مراحل زير رو دنبال کنيد:
1- از طريق کابل USB و در حالت Mass Storage گوشي رو به کامپيوتر وصل کنيد
2 - بر روي کامپيوتر فايل هاي مخفي رو قابل نمايش کنيد
3- در MyComputer بر روي درايو مربوط به گوشي، پوشه Private رو پيدا کنيد
4- داخل اين پوشه يک پوشه به نام 10207114 است (شايد در مدل هاي ديگر فرق کنه) در داخل اين پوشه وارد پوشه Import بشويد. در اين پوشه تمهاي نصب شده شما وجود دارند.البته هر کدوم از تمها در يک پوشه مستقل هستند. بعنوان مثال يکي از تمهاي من در آدرس زير نصب شده است:
\M:\Private\10207114\import\1e5a789c452185e9
وقتي وارد آدرس فوق بشم چند فايل در اين پوشه وجود داره که نام تم رو روي خودشون دارند.
بنابراين شما ميتونيد تم مورد نظرتون را با ديدن يکي يکي اين پوشه ها پيدا کنبد.
حالا براي حذف يه تم بايد پوشه مربوط به اون را پاک کنيد در مثال بالا من بايد پوشه با نام 1e5a789c452185e9 رو توي کامپيوتر پاک کنم. با اينکار تم مورد نظر روي گوشي حذف ميشه.
شايد براي شما هم پيش اومده باشه که يه تمي رو که پاک کرديد و يا مشکل پيدا کرده رو بخواهيد دوباره نصب کنيد. اغلب يه پيغام خطا اعصاب خوردکن باعث ميشه اين تم نصب مجدد نشه. اين قضيه خيلي اعصاب منو خورد کرده بود وباعث شد وقت زيادي براي حل اين مشکل صرف کنم.
براي نصب مجدد يه تم ، اول بايد به روش بالا اون رو حذف کنيد ، بعدش :
- برنامه UnSis رو دانلود و روي کامپيوترتون نصب کنيد. بوسيله اين برنامه ميتونيد فايلهاي با پسوند sis رو روي کامپيوتر باز يا استخراج کنيد.
- فايل sis مربوط به تم مورد نظرتون را در برنامه UnSis مشخص کنيد بعدش مسير فايل هاي استخراجي را مشخص کنيد. با زدن دکمه Extract چند تا فايل و پوشه در مسيري که مشخص کرديد ايجاد ميشوند.
- توي پوشه هاي ايجاد شده دنبال پوشه Import بگرديد. داخل اون ، پوشهاي وجود داره که تم مورد نظر شماست. معمولا با نامهايي مثل 1e5a789c452185e9
- اين پوشه رو روي گوشيتون کپي کنيد. محل مقصد کپي همون پوشه Private\10207114\import\ روي گوشيتون است. (همون پوشه اي که تو بحث پاک کردن تم به اون اشاره کردم).
- حالا ديگه تم نصب شده
ممکنه فکر کنيد اين مراحل پيچيده است ولي اگه يه بار انجام بديد مي بينيد اصلا مشکل نيست . اينو مقايسه کنيد به فرمت کل گوشي!!! مسلما اصلا قابل مقايسه نيست.
براي UnSis برنامههاي زيادي وجود داره. لينک يه برنامه ايي که خودم خيلي ازش راضي هستم رو ميذارم. اگه لينک درست کار نکرد خودتون يه جستجويي بکنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
Nikolas_95 عزيز در مورد تك تك اونها هم در صورت نياز پرس و جو كردم و ميكنم
بي اهميت بودن مسائل براي شما دليل بر بي اهميتي مسائل نيست
منظورم این بود که اگر نشناسیم طبیعی هست در ضمن خیلی از فایلها روی گوشیتون هست که شما نمی دانید آنها چی هستند و اصلا نمی دانید کجا هستن(دسترسی با برخی برنامه ها فقط ممکن است نه فایل منینجر)
در هر صورت موفق باشید
Nikolas_95 عزيز قصد بي احترامي نداشتم
اگه از صحبت هام ناراحت شديد رسما عذر خواهي منو بپذيريد
قصد جسارت نداشتم
====================
M.etallic.A عزيز بابت جوابتون ممنون
شما وقتی گوشی هنگ میکنه و به هیچ صراطی مستقیم نیست چه کار می کنید؟
کد #7370#* رو بزن !نقل قول:
خب چرا؟نقل قول:
اول یه سری خاموش روشن بکنید،باطری در بیارید بزارید..... بعدا از این کارها
سلام بچها من مي خوام تم نصب كنم ولي اين پيغام رو ميده
certfcat may not
yetbe valid ,is
expired or phones date
setting may be incorrect
بايد چكار كنم؟
باید تاریخ گوشی رو بکشی عقب:31:نقل قول:
مشكلم حل شد.نقل قول:
باید فرمتش کنی البته با رم ریدر
به نظر من هرچی سر ایرانیاست به خاطر خودشونه خوب این چینی ها هم میدونن ایرانیا ساده ان دیگه جنساشونو اینجور قالب میکنن ا. ای تی وی دارا همشون آشغالن با صدای بلند دوستم یکیشو داشت یه ماه نشده خراب شد.نقل قول:
نقل قول:
امان از این گوشی های چینی آره یه چند وقتیه که اومده میشه بگی خدای صداست ولی زود جوون مرگ میشه
سلام به همه.
من میخواستم یه N73 بگیرم.نمیدونم معمولیشو بگیرم یا موزیکشو.
اخه شنیدم موزیکش کند تره و بعضی اوقات هنگ میکنه.پیشنهاد شما چیه؟
اتفاقا فریمور موزیکال بالاترهنقل قول:
من خودم مقایسه بین معمولی و موزیکالش رو که دیدم موزیکال سریعتر بود و کمتر هنگ میکرد
البته معمولی فریمور 2 بود و موزیکال 3 که البته آپدیت برای 4 هم اومده
من نوت بوک ام ویندوزش ویستا است. نحوه ساخت کانکتشن و مخصوصا چطور تنظیمات رو رو انجام بدیم؟ wlan ؟
میخوام با موبایلم از طریق wlan موبایل و نوت بوکم به اینترنت وصل شم؟
کمک کمک
گوشی n73 متاسفانه wlan نداره دوست من...
سلام
آيا راهي هست كه بشه عملكرد دكمه هاي استاندارد رو عوض كرد
مثلا موقع فشردن كليد پلير، پلير مورد نظر خودمون باز بشه
ممنون
منظورت از پلیر مورد نظرتون چیه ....؟
سلام
منظورم اينه كه يه پلير ديگه مثلا Jukebox
باز بشه