آقا استادی . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . واقعا متشکرم .
Printable View
آقا استادی . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . واقعا متشکرم .
خواهش میکنم.نقل قول:
همیشه از کل فولدر دیتا یک بک آپ داشته باش.
عزیز دستت درد نکنه . اشتباهی که کردم این بود که از اینا بک آپ ندارم . راستی اگر زحمتی نیست میشه handling.cfg هم بزاری :D . مرسی . البته Vehicles.IDe هم هست که هر وقت تونستید اگر بزارید ممنون میشم :D . واقعا شرمنده .
من تو ماموریت بعد از آموزش هوا÷یمایی گیر کردم اونجایی که باید با موتور دنبال هوا÷یما کنی و سوار بشی و بمب کار بذاری اونجا اصلا موتوره به هوا÷یما نمیرسه کسی بلد نیست؟
سلام.
بیا این دوتا فایلی که میخواستی:
کد:http://demoman.persiangig.com/other/handling.cfg
http://demoman.persiangig.com/other/vehicles.ide
دوست عزيز اگه صفحه ي قبل رو بخوني من جواب اين مرحله رو دادم .نقل قول:
من تو ماموریت بعد از آموزش هوا÷یمایی گیر کردم اونجایی که باید با موتور دنبال هوا÷یما کنی و سوار بشی و بمب کار بذاری اونجا اصلا موتوره به هوا÷یما نمیرسه کسی بلد نیست؟
تنها راهش اينه كه كد تقلب هواي طوفاني رو بزني و مرحله رو شروع كني .
اينطوري باعث كاهش سرعت هواپيما ميشه و احتمال رد كردن مرحله بيشتر ميشه .
با تشکر فراوان .نقل قول:
من اصلا باید با این Z مشکل داشته باشم!!
مرحله ی دومش که باید یه هواپیما کوچیک رو هدایت کنی و با اون تیر بزنی!ترینری یا کدی نداره!؟
من که ترینری پیدا نکردم ...این مرحله مهارتی هست ...نقل قول:
مرحله ی دومش که باید یه هواپیما کوچیک رو هدایت کنی و با اون تیر بزنی!ترینری یا کدی نداره!؟
یه مدت که با هواپیما کار کنی کارت اسونتر میشه ... وقتی هواپیما اوج گرفت دیگه از دکمه ی W استفاده نکن
چون بنزینت تموم میشه ... بزار هواپیما توی هوا معلق بمونه ...
زدن بعضی اهداف از توی اسمون سخته می تونی پشتشون فرود بیای و بهشون شلیک کنی ...
من با این دو تا تکنیک تونستم مرحله رو رد کنم ...
Trainer +151 بنزینتو بینهایت میکنه. اگه میخوای بدم.نقل قول:
من اصلا باید با این Z مشکل داشته باشم!!
ببین از Q و E برای Steering استفاده میکنی که؟
اگه بیشتر ازین دوتا استفاده کنی خیلی راحت میشه.
در ضمن مرحله ی بعد ازین اشکت رو در میاره.
سیوتو بده من دوتاییش رو رد کنم اگه مایلی.
یه راه حل
من این مرحله رو اینطور رد کردم
هواپیما رو نشوندم رو زمین و مثل موتور بردم جلوی ماشین و شلیک کردم.
کلا سعی کن رو زمین برونی
درسته اينطوري خيلي راحت تر رد ميشه .نقل قول:
یه راه حل
من این مرحله رو اینطور رد کردم
هواپیما رو نشوندم رو زمین و مثل موتور بردم جلوی ماشین و شلیک کردم.
کلا سعی کن رو زمین برونی
ولي اگه همين راه حل رو + هواپيما رو از پشت بچسبون به ماشين كه اگه بهش تير زدي از دستت فرار نكنه .
كلا اين مرحله هاي Z خيلي سخته .
اگه می تونی trainer +151 رو برام بزار.فکر کنم اگه خودم برم بهتره ولی اگه نتونستم مزاحمت می شم!نقل قول:
بفرمایین اینم ترینر:
کد:http://demoman.persiangig.com/GTASA%2B151trn.zip
برای اینکه این تاپیک خاک نخوره بیایید درمورد اینها بحث کنیم:
1- بهترین ماموریت
2- بدترین ماموریت
؟؟؟
بابا من هرروز یک نوبت تریلر GTA IV رو میبینم و هی به هی نقدهاش رو میخونم.نقل قول:
1- بهترین ماموریت
2- بدترین ماموریت
الان هم دارم تا چهار روز دیگه زنده ام تا دومیش رو ببینم... این بازی از چشمم افتاده متاسفانه.
اما بهترین و بدترین:
1- Reuniting Families
2- یکی از مرحله های آخر که باید Hydra رو میدزدیدیم و کشتیها رو داغون میکردیم.
سلام بچه ها من خیلی وقته که دنبال همچین تاپیکی می گردم که کمکم منه تا امروز پیداش کردم من تو مرحله ای که تو یه فرودگاه متروکه باید با یه هلیکوپتر چند تا ماشین رو بزنم گیر کردم اگر کسی سیو این مرحله رو داره ممنون می شم برام بزاره
دستت درد نکنه!
سلامنقل قول:
سلام بچه ها من خیلی وقته که دنبال همچین تاپیکی می گردم که کمکم منه تا امروز پیداش کردم من تو مرحله ای که تو یه فرودگاه متروکه باید با یه هلیکوپتر چند تا ماشین رو بزنم گیر کردم اگر کسی سیو این مرحله رو داره ممنون می شم برام بزاره
فکر کنم منظورت یکی از قسمتهای مدرسه ی پروازه.
سیو خودتو بذار تا من رد کنم چون سیوها همه ی کلاسها رو با هم رد کردن. اینجوری خیلی چیزها رو نمیفهمی.
البته این مرحله ی راحتیه. V رو بزن تا زاویه ی دیدت بره رتوی هلیکوپتر، بعد کنترل سمت راستی رو بگیر و با مسلسل شلیک کن.
سلام به همه دوستان می گم من بازی رو که اجرا می کنم بعضی جاهاش صحنه آهسته میشه یعنی یه طورایی رو اعصابم راه میره اگه ممکنه یکی کمکم کنه ببینم باید چیکارش کنم که این طوری نشه به نظر خودم می گم شاید مشکل سی دی تو یموقع نصب باشه
منظورت از صحنه آهسته چیه؟نقل قول:
سلام به همه دوستان می گم من بازی رو که اجرا می کنم بعضی جاهاش صحنه آهسته میشه یعنی یه طورایی رو اعصابم راه میره اگه ممکنه یکی کمکم کنه ببینم باید چیکارش کنم که این طوری نشه به نظر خودم می گم شاید مشکل سی دی تو یموقع نصب باشه
صحنه آهسته توی بازی فقط مال زمانیه که از Stunt Jumpها میپری.
اگه تیک میزنه حتما سیستمت پایینه. تنظیمات رو بیار پایین بعدش دیگه تیک میزنه.
سلام اینم سیو اون مرحله که گفتی بزارم تا ردش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه لینک دیگه
بیا اینم سیوت که اون مرحله رو رد کردم:
کد:http://www.divshare.com/download/1079845-917]
عزیزم این سیوی که گذاشتی رو من رد کردم بعد از این هواپیماها باید با یه هلیکوپتر تمرین کنم که نمی تو نم مر حله ای که با ید با هلیکوپتر سه کامیون رو بزنم و بعد برم چند تا ماشین دیگه رو داغون کنم گیر کردن ببینم اگر سیو بعد کل این مراحل تمرین رو داری برام بزار ازت ممنون می شم
ای بابا ببین برو بالا توی تلوزیون ببین من مرحله ای که باید با هلیکوپتر هانتر سه تا کامیون رو بزنیم رد کردم.نقل قول:
زیزم این سیوی که گذاشتی رو من رد کردم بعد از این هواپیماها باید با یه هلیکوپتر تمرین کنم که نمی تو نم مر حله ای که با ید با هلیکوپتر سه کامیون رو بزنم و بعد برم چند تا ماشین دیگه رو داغون کنم گیر کردن ببینم اگر سیو بعد کل این مراحل تمرین رو داری برام بزار ازت ممنون می شم
اره اون مرحله رو رد کردی ولی مراحله قبلی باهواپیما رو که من رد کرده بودم رو روباره باید برم اگه سیوکل مراحل تمرینی این قسمت رو داری برام بزارنقل قول:
لطفا
با سلام دوستان .
ببخشيد من از 6 تا دوست دختر 3 تا شونو پيدا كردم . ميشه در نقشه مشخص كنيد اون 3 تاي ديگه كجا هستند ؟
سلام دوستان
من عضوی جدیدم .سوالی داشتم و امیدوارم جوابمو بدین.:19:
سوال : آقایون جایی که با cesar میریم تا یک باند برامون جمع کنیم،اون ماموریتش چجوری رد میشه.متشکرم.:11: :40: :46: :13:
کاش میگفتی کدومها رو پیدا کردی.نقل قول:
ببخشيد من از 6 تا دوست دختر 3 تا شونو پيدا كردم . ميشه در نقشه مشخص كنيد اون 3 تاي ديگه كجا هستند ؟
من همشون رو میگم میخوای نقشه برات بذارم ولی اینجوری که آدرس بدم حالش بیشتره.
خواستی بگو روی نقشه برات مشخص کنم.
فقط 4 تا دوست دختر کنار خیابونن.
Katie: توی سن فیررو، جنوس شهر، چندتا تپه ی تزئینی هست، وایستاده و داره تمرین میکنه.
Michelle: توی آموزشگاه رانندگی
Helena: توی BlueBerry یک اسلحه فروشی هست، بالاش یک پشت بوم هست که اون روش وایستاده و داره تیر میزنه.
Barbara: توی El Quaberrs(زیاد از املاش مطمئن نیستم) اجلوی ایستگاه پلیس وایستاده.
حتما در طول مراحل با کتی و باربارا دوست شو.
یکی از مراحل آخره؟نقل قول:
سوال : آقایون جایی که با cesar میریم تا یک باند برامون جمع کنیم،اون ماموریتش چجوری رد میشه.متشکرم.
ببین دوتا از آدمهایی که سبز(نارنجی توی پی اس تو) پوشیدن رو با جمع کن، بعد سوار ماشین شو و با اونا به سمت خونه ی سزار حرکت کن. بعدش سزار رفقاش رو برمیداره. فقط کافیه سزار و رفقاش رو دنبال کنی تا مرحله تموم شه.
کسی نتونست این تمرینات رو رد کنه
ببین بدون چیت طول میکشه.
میخوای بده با چیت برات همین امروز برم تا ته.
سلام من مرحله ی آموزش با هواپیما رو گیر کردم.مرحله ی سومش!که باید از توی دایره های قرمز رد شی.
اگر کسی میتونه این مرحله و مرحله ی سوم Z هم برام بره لطف کنه به من بگه سیو بازی رو براش بزارم برام بره! ممنون
اینم سیو بازی:
اگر کسی می تونه دعوت نامه ی Persiangig رو به میلم بفرسته!
سيوت رو بزار تا واست رد كنم .نقل قول:
سلام من مرحله ی آموزش با هواپیما رو گیر کردم.مرحله ی سومش!که باید از توی دایره های قرمز رد شی.
اگر کسی میتونه این مرحله و مرحله ی سوم Z هم برام بره لطف کنه به من بگه سیو بازی رو براش بزارم برام بره! ممنون(راستی سیو بازی رو باید از کجا آورد؟!؟)
[quote=kasra_k;1243138]سلام من مرحله ی آموزش با هواپیما رو گیر کردم.مرحله ی سومش!که باید از توی دایره های قرمز رد شی.
اگر کسی میتونه این مرحله و مرحله ی سوم Z هم برام بره لطف کنه به من بگه سیو بازی رو براش بزارم برام بره! ممنون
زماني كه از دايرها رد ميشي سعي كن با كليد هاي E , Q هواپيماتو از توي دايره ها رد كني..
از كليدهاي d,a هم استفاده كن
استفاده می کنم.ولی بازم نمی تونم! سیو رو هنوز برام نذاشتین؟!
E_MAILE تو بده واست بفرستمنقل قول:
نقل قول:
بيا داداش تا مرحله هلي كوپتر رو رفتم واست....
بقيه با تو
تو مرحله z هم ميتوني با همون e , q كاراتو بكني ... واسه جلو رفتن هم از Forward arow key استفاده كن.
تو حركت با هواپيما و هلي كوپتر از موس استفاده نكن .اگه نتونستي بهم بگو
يه چيزي از اينجا ها به بعد بقيه سخت تره...يه مقدار دقت مي خواد.
اين هم سيو قسمت آخر Z بهمراه دو قسمت آموزش پرواز
نقل قول:
تنضيمات گرافيك رو تو آپشن پايين بيار درست مي شه