بیا تو این یوزر پسورد:نقل قول:
user: محسن007
pass: محسن007
Printable View
بیا تو این یوزر پسورد:نقل قول:
ufo-alien جان من میخوام یا یکی از بچه ها با dial-up جنرال رو بازی کنم . چی کار باید بکنیم .یه راهنمایی کوچیک بکنی ممنون میشم
امشب میای دیگه؟نقل قول:
هر كي خواست آنلاين بازي كنه در خدمتم:5:
دیالاپ با پر سرعت فرق نداره تنها فرقشون اینه که دیالا÷ فقط دو نفره کیشه بازی کرد در این آدرس زیر مرحله به مرحله همراه تصویر توضیح دادم .نقل قول:
بر و اینجا:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/22
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
من همیشه هاماچیم روشنه ولی کسی نمی آدنقل قول:
user:AFM&RYAN
pass:AFM&RYAN
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
امشب ساعت 9 به بعدنقل قول:
آقای منصوری ماموریت هاتون رو دانلود کردم ودر جایی که گفتید ریختم حالا باید چیکار کنم مثل نقشه ی عادی می مونند
رو شون کلیک کن و میره تو بازی و ما مریت رو می بینید و باید انجام بدینش فقط باید دقت کنید این ما مور یتها فقط بر ای بازی جنرال زرو طر احی شدند و روی مد ها ارور می دندنقل قول:
آقای منصوری آموزش نمیزاری
پچ ایران چی شد
عکس نمیزارید
همچنان در انتظار پچ ایران هستیم
تا عید آماده می کنم و به دستتو ن می رسو نم خیلی سرم شلو غه ........نقل قول:
سعی کن قبل از عید برسونی؟ممنون.
اقای منصوری توی مد ایران تیم روسیه هم هست؟لطفا عکس بذارید.
بله روسیه هم هستنقل قول:
سلام هر كي وقت داشت ساعت 8 شب واسه بازي آنلاين پي ام بده يا اعلام آمادگي كنه تنكيو:5::46:
من اعلام میکنم 8 امشب با هاماچی
كجاييد پس برا بازي انلاين
تو با چه user. pasword میری؟
user. pasword بزارید+ time
پس چی شد چرا پسورد نمیذاری؟
ufo-alien جان این نرم افزار hamachi v2 رو دانلود کردم . ولی نتونستم باهاش بازی کنم؟اون ادرسی که داده بودی بد توضیح داده بود هیچی نفهمیدم!!!
بیایید تو این
ali fallah 007
ali fallah 007
ساعت 6 به بعد
من ساعت 6 نمیتونم بیام اگه میشه ساعت 8 به بعد بذارید.
================================================== ====نقل قول:
آموزش گام به گام هاماچی HAMACHI
================================================== =====
با با جان کاری ندراه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی خودت یک شبکه بسازی مثلا بری تو قسمت نتورک و بعد گزینه: کریت نیو نتورک رو بزنی و یک شبکه بسازی یعنی یوزر پسورد دلخو اه تو بدی و یک شبکه خصوصی بسازی بعد این یوزر پسور د رو بدی به دو ستت و با هم قر ار بزارید تا یک ساعت هر دو تا تون آنلان شید و بیاید تو هاماچی ....
یا یکی از این پس ورد یوز ر ها رو وارد قسمت نتور ک هاماچی شو و در در قسمت جوین وارد کن تا به او ن شبکه متصل شی
مثلا :
محسن007 هم تو یوزر بزن هم تو پسورد به شبکه من متصل میشی حالا هر وقت من هم آنلاین باشم رواسم من که تو صفحه هاماچی شما ظاهر شده و رنگش سبزه کلیک راست می کنی و گز ینه چت رو می زنی و با هم صحبت می کنیم
و با هم وارد بازی می شیم تو قسمت بالای هاماچی یک سری عدد می بینی که مال هر کس فر ق داره او ن اعداد بالای پنجره هاماچی معرف آی دی شماست
شما باید بری تو بازی قسمت آپشن و اونجا در پا ئین جدول ببینی که او ن آیدی با با هاماچی یکی باشه
بعد برو تو قسمت مولتی پلیر
بعد گز ینه دوم نتورک
بعد وارد تالار بازی ها یآنلاین میشی
او نجا اسم مثلا من هست (حاضرین در بازی) یکی تون روی گزینه : کریت گیم کلیک می کنید حالا مثلا من این کار رو می کنم اسم من یک ردیف می اد جلو
شما روی اسم من دوبار کلیک می کنی ( یا یک کلیک و گزینه جوین گیم) اون وقت می ای تو قسمت انتخاب تیم و غیره که بعد هم ...شر و ع بازی
موفق باشی
اقای منصوری چرا اسمت نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها کسی رمز تقلب برای جنرال بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
اگه منظورت ترینره که زیاد داره ولی کد تقلب من که تابه حال ندیدم ولی باگ داره
اون هواپیماهای صدام اگه قبل از ساختن استپ بزنی به پولت اضافه میشه واونا هم خراب نمیشه
اسکاد هم که اقای منصوری زحمت کشیدند گفتند
یکی دیگه هم داشت یادم نیست
سلام دوستان
یه مشکلی دارم ..
یه cd قدیمی C&C Zero Hour دارم ، اما سیدیش داغونه ، فقط فایل setup.exe مشکل داره .. یعنی سیدی نمیتونه بخونتش
میخاستم ببینم کسی میتونه فایل setup.exe رو که 4 مگ حجمش هست رو برام اپلود کنه ؟
ممنون میشم ، چون الان نمیتونم نصبش کنم ...
این فایل ستاپ بر ای هر سی دی متفا وته باید دید مال کدام شر کته تنها کسی که سی دی دقیقا مثل مال شما رو داشته باشه می تو نه بشما کمک کنه ولی باز من این رو دارم مال شر کت تکین حجم 4.18 بود برات آ ب کردم :نقل قول:
کد:http://war-armageddon2.persiangig.com/other/setup.exe
موفق باشی
بابا جنرال جدید امده خیلی وقته که خیلی خوشکل تره و باهال تره به نام Command & Conquer 3 که واقعا عالی هست :)
نقل قول:
درسته دوست عزیز .. من زیاد دیگه اهل بازی خریدن و اینا نیستم .. اینا عشقی یادم اومد گفتم بنصبم که دیدم سی دیش خرابه ..
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون ..
اینا ستاپ اصلی و فایلهاش و اینا یکیه همش ، این شرکتای مختلف آتوران و این جنگولک بازیا برای خودشون درست میکنن :دی :دی
ممنون
سلام
جناب ما الان تو کف این MODE شما هستیم
رفتیم همه جا گفتیم یکی هست کارش خیلی درسته و از این جور چیزا " و دیگر هیچ "
تو رو خدا برسون اون موادو دارم درد میکشم " ده لا مشب برشون بابا "
tech lab کدوم ساختمونه دوستان؟
سلام محسن جان.
من rezacruise هستم چندهفته پیش باهم یه دست zero زدیم و ازت اساسی باختم . :41:
یه برنامه بذاریم با بچه ها 4 نفری اینا بزنیم تو network e : AFMRYAN
AFMRYAN
.
در ضمن پسورد اون (network(P30world-COH که تو عکسهای آموزش آنلاین با هاماچی بود رو بذاری ممنونت میشم .
موفق باشی .
رضا.
فکر کنم مال چین یا GLA باشه که میشهنقل قول:
همون Strategy Center آمریکا .
جنرال کی می زنه شرطی ؟
با همه بازی میکنیم.
فقط پچ استاندارد "زیرو هور" نه از این مدهای الکی.
من مود contra007 رو دان کردم.ولی با هرکدوم از جنرال ها که بالا میام برای ساختن بعضی ساختمانها (strategy center) و بعضی وسیله ها میگه به general,s promotion نیاز دارد.اما در لیست general,s promotion هیچ گزینه ای برای آن نیست.برای ساختن این ساختمانها باید چه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنیییییییییید. فوووووووووری.
راستی برا اون دوستمون که میخواست بدونه tech lab کدوم ساختمونه.تو (usa (usa ruge generals تو command center یه روبات کوچولو پایین بلدوزر هست.اونو که بسازی میتونی باهاش tech lab و ساختمان ساخت کشتی رو بسازی.
نقل قول:
این مد کنترا اینجوریه که هر چی بجنگی و پروموشن بگیری می تونی ساختمون بسازی !!
مهم *
سلام دوستان .
برو بچه های آنلاین باز برنامه ای به نام GameRanger خیلی بهتر از HAMACHI کار میکنه .
میتونین اون رو از سایت www.GameRanger.com دانلود کنین .
من که HAMACHI رو گذاشتم کنار .
در ضمن قابلیت سرچ روم ها رو هم داره .:5:
دو ستان خو اهش میکنم رو همین ها ماچی باشیم بهتره ما کلی طو ل کشید تا این هاماچی رو با عکس و .... آموزش دادیم تو را خدا بازم از اول شر و ع نکنید :9:نقل قول:
و گرنه شبکه های زیادی مثل هاماچی کم و بیش هست !!!!!!!!!
بازیش برای من 3تاش توی یک دیویدی بعد اواسط بازی یهو میپره بیرون.چه کنم؟