یعنی 1 نفرم نیست که مشکل منو حل کنه؟:41::13:نقل قول:
Printable View
یعنی 1 نفرم نیست که مشکل منو حل کنه؟:41::13:نقل قول:
سلام
من تازه عضو سایت شدم و یه مشکل دارم که میخوام کمکم کنید .
من یه نوت بوک hp 530 خریدم که روش ویندوز ویستا بود و من نصبش کردم . موقع نصب asia رو انتخاب نکردم :41: و حالا نمیتونم از امکانات فارسی استفاده کنم . ضمن اینکه سی دی ویندوز هم نیست تا دوباره نصبش کنم . چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟
متشکرم
من این ویندوز رو نصب کردم و همه چیز درسته به جز مودم
هر کاری می کنم مودم رو نمی خونه و نمی تونم به اینترنت وصل شم
اگه میشه راهنمایی کنید
قبلنا یک برنامه ای برای XP اومده بود به اسم nLite که یکی از کاراش حذف یا اضافه کردن قسمتهای ویندوز و تولید ویندوزی با نصب آسان و دلخواه بود. نسخه ویستای این برنامه هم به اسم vLite اومده که من هنوز کامل تستش نکردم ولی به نظرم مشکل شما رو حل کنه.نقل قول:
نسخه 1.1.1 رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
موفق باشید.کد:http://nlite.boot-land.net/vlite/vLite-1.1.1.installer.exe
سلام
یک سئوال دارم:
اگر ویندوز xp به صورت معتبر رجیستر شده باشه ،در هنگام نصب ویستا احتیاج به سریال می باشد یا خیر؟
ممنون
این دو تا گزینه هیچ ربطی به هم ندارن.نقل قول:
هرکدوم جدا رجیستر میشن.
با سلام.ممنون.نقل قول:
برنامرو دانلود کردم ولی نمی دونم چطور باید استفاده کرد میشه راهنمایی کنید.مرسی:46:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما مارک و مدل مودمت رو بگو تا بهتر راهنماییت کنیم.:20:
سیستم کلی این برنامه اینطوریه که اول کل محتویات DVD ویستای خودتون رو به هارد منتقل می کنید و در قسمت Location آدرسش رو وارد میکنید.نقل قول:
بعد میبینید که سایر گزینه ها فعال میشن و میتونید تنظیمات دلخواه رو انجام بدید و در نهایت فایل ISO رو برای رایت تولید کنید.
برنامه های ویستا در قسمت Components هستن.
موفق باشید.
راست رو بحواهید مودم من 56 کیلو بایت هستشنقل قول:
مارکش رو دقیق نمی دونم :41:
خوب این جوری که نمیشه هر مودمی درایور مخصوص خودش رو داره و با هم فرق میکنه.نقل قول:
شما رو خوده مودم یا جعبه اش مارکش رو میتونی بخونی راحت.zoltrix,acorp,gigaو.......:10:
با سلام.خیلی از شما متشکرم .نقل قول:
ولی من منظورم این بود که برنامه ها را از داخل ویندوز نصب شده چطور میشه حذف کرد؟
برنامه هایی مثل مدیا پلیر و ......
اگه ممکنه کمک کنید.مرسی:20:
من برنامه فتوشاپ 8 رو روي ويستا نصب كردم ولي باز نمي شه حالا مي خوام پاكش كنم
ولي وقتي remove مي كنم و بر مي گردم هنوز هستش و پاك نشده
مي تونيد راهنماييم كنيد كه چه جوري پاكش كنم؟
ممنونم...
متاسفانه نتونستم راهی پیدا کنم شاید برنامه ای برای این کار باشه . فعلا بهترین راه vlite هست.نقل قول:
اولا فتوشاپ 8 با ویستا سازگار نیست . ثانیا شما با برنامه Your uninstaller برنامه رو به طور کامل حذف کن.نقل قول:
موفق باشید.
ورود خودم رو به بچه هايه اين تاپيك تبريك مي گم،دي
من واسه ويستام رمز گذاشته بودم ولي رمزو گم كردم راهي هست كه برم توش؟؟
ویندوز ویستا سرویس پک 1 بصورت 32 بیتی و 64 بیتی همراه با آفیس 2007 سرویس پک 1 ::
چه فرقی با هم دارند از چه نظر اگر ممکنه کامل توضیح دهید
سامان جان 32 بیت برای پردازنده های 32 بیتی هست . مثل Intel .
ولی 64 بیتی برای پردازنده های 64 بیتی هست . مثل AMD .
شما اگه AMD داری میتونی 64 بیتی نصب کنی .
در تکمیل حرفهای Oracle_Eldorado باید بگم که ویندوزهای 64 بیتی برنامه های سازگار با خودشون باید باشه. به همین جهت ویندوز 32 بیتی برای همه سیستمها توصیه شده.
با تشکر خیلی مفید بود
چون من cpu 3.02 full cash intel ارم
پس باید از 32 بیتی استفاده کنم
دوستان عزیز چرا ماکروسافت گفته ویندوز ویستا اخرین ویندوز بر پایه 32 بیتیه.
و از این به بعد ویندوز 7 بر اساس 64 بیتی عرضه میشه.
دوست عزيز مايكروسافت گفته ويندوز 7 هم 32 بيتي هم داره و اين ويندوز آخرين ويندوزي كه 32 بيتي عرضمه مي گردهنقل قول:
از ويندوز 7 به بعد ديگه نسخه 32 بيتي وجود نداره.
سلام
نمی دونم تاپیکو درست اومدم یا نه در هر حال
مشکل من با اکتیو کردن ویستاست
همیشه اینو داشتم و با اون روش شرکت آبی نصب میکردم
اما اینبار همش ایرور اکتیو میده و بجز سیفمود بالا نمیاد
کمکم کنید لطفا
ممنون
چند تا سوال
این ویستا سرویس پک 1 که سایت p30world زده ایا نسخه کامل سرویس پک 1 است
منظورم اینه که مطمئن باشم بتا یا الفا یا ... نیست
ایا کسی این نسخه را خریده چه قدر از نظر سرعت فرق کرده
من خودم مثلا میخواستم 1 گیگ روی هاردم بریزم روی ویستا این قدر کند میریخت که اعصاب من را خرد میکرد
چه قدر روی بازی ها تاثیر داره ایا باز هم بازی ها را کندتر از xp نشون میدهد
در ضمن سیستم من سیستم خیلی بالایی است
2 گیگ رم سی پی یو 2 هسته ای و گرافیک 8800gts است
در کل هر کی که این ویستا را خریده یه توضیح کاملی بدهد ببینیم ارزش سفارش دادن را دارد یا نه
کلا چه تفاوتهایی با نسخه بدون سرویس پک 1 دارد
ممنون
به نظر من از نظر امنیتی فقط بهتر شده.
نسخه بتا است.
در واقع یعنی پروسسور اینتل وجود نداره؟نقل قول:
چون اینتل بر پایه 32 بیته و amd بر پایه 64 بیته.
سلام.نقل قول:
شما صبر کن بزار نسخه ی نهایی رو که اومد بخر.
این نسخه ی بتا است و 100% مشکلاتی داره.
دوستان اين نسخه بتا نيست نسخه RTM كه مايكروسافت براي شركت هاي تجاري منتشر كرده.نقل قول:
سلام.نقل قول:
باز هم به نظر من ارزش نداره.صبر میکنم تا نسخه ی نهایی بیاد.:20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز تقریبا تمام سی پی یو های جدید اینتل از سیستم های 64 بیتی پشتیبانی می کنند
یعنی تما م سی پی یو های core2duo از سیسم عامل های 64 بیتی پشتیبانی می کنند و این ویژگی در این سی پی یو های اینتل تحت نام EM64 شناخته می شه و از این بابت مشکلی وجود نداره تنها سری سی پی یو های قدیمی سلرون و پنتیوم 4 گاها توانایی اجرای سیستم عامل های 64 بیتی رو ندارن که تا اون موقع دیگه این سی پی یو ها هم از دور خارج شده اند
با سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت های دوستم بگم البته به این صورت نیست که شما لعد از نصب سیستم عامل 64 بیتی نتونین برنامه های 32 بیتی تون رو روش اجرا کنید تقریبا می تونم بگم بیش از 90 درصد همین برنامه های 32 بیتی تون رو می تونین رو سیستم عامل 64 بیتی نصب و بدون هیچ مشکلی اجرا کنید
اما یه سری برنامه ها مثل برنامه های امنیتی فقط باید نسخه 64 بیتی شون رو نصب کنید و اگر نه نصب نمی شن
و البته درایور های سیستم 64 بیتی رو هم باید نصب کنید
اسیستم های 64 بیتی خصوصا برای کسایی که بیش از 3 گیگ رم رو سیستم شون نصب است اکیدا توصیه می شه چون بهتر می تونن رم ظرفیت بالا رو آدرس دهی کنند
کاملا درسته چون الان ویستا 64 بیتی هم برای کسانی که از رم زیادی استفاده می کنند درست شده.نقل قول:
من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟ آیا سایتی هست که بشه جداگونه اونها رو دانلود کرد البته مشکل اینجاست که بعضی سایتها که آپدیت ها رو گزاشتن با اونی که خود ویندوز می خواد بگیره فرق میکنه شماره آپدیتش
این ماکروسافتم خودش مسخره کرده یه ویندوز میده بعد اندازه یه ویندوز دیگه باید برای آپدیت دانلود کنه آدم!
با سلامنقل قول:
این سایت هست
کد:http://www.autopatcher.com/
سلام من ويندوز ويستا سرويس پك 1 دارم ميخام نسبش كونم انو ميگه windows cannat install reqaired files. make save all files reqered for installtion are available . and restart teh installation. errer code:0*800706f8 كمك plz
اقا قربونت برم من هم مشکل دوستمون رو دارم سی دی رو هم از سایت خودتون گرفتم دستتون درد نکنه اگه جواب بدید
من هم از همين سايت خريدم
خطا هنگام نصب :19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202369
برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.نقل قول:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
با اولین Check for update چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟
برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.نقل قول:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
با اولین Check for update و انجام اولین آپدیت چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟
يكي از بچه ها قبلا گفته بودم كه نميتونه فارسي را در ويستا نصب كنه يعني نصب ميكنه ولي نمياد
حالا اين مشكل سر من اومده
قبلا فارسي داشت
حالا نميدونم چي شد فارسي پريده
و الان ميرم ميبينم نصبه ولي نيست
پاك كرده و دوباره نصب ميكنم بازم نمياد
دليل اين مشكل را كسي پيدا كرده تا حالا ؟