دوستان ورژن من 11.195.01.01.131 هستش 069 هم بستم ولی بازم اپدیت شد به 196 وافعا راه حلی برای جلو گیری وجود نداره من 2 تا مودم انلاک دارم دومی رو جرات نمی کنم روشن کنم و این که ورژن 197 گلو بال رو از کجا می تونم دان کنم
Printable View
دوستان ورژن من 11.195.01.01.131 هستش 069 هم بستم ولی بازم اپدیت شد به 196 وافعا راه حلی برای جلو گیری وجود نداره من 2 تا مودم انلاک دارم دومی رو جرات نمی کنم روشن کنم و این که ورژن 197 گلو بال رو از کجا می تونم دان کنم
همه دنبال این هستن اپدیت نشهنقل قول:
واسه اپدیت ظاهرا چه تیک خورده باشه چه نه اپدیت میشه باید توی ساعات شبانه مودم روشن باشه خودش اپدیت میشه
ببخشید ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه درسته ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من فکر کنم فریم ور های وب برای لاک نشدن خوب باشه من یه مودمو های وب زدم تا الان لاک نشده
من هم همین نسخه رو دارم و لاک و آپدیت نشده. سیم کارت شما چیه؟ آیا تیکهارو طبق تصویری زیر برداشتید؟ 069 رو بستم یعنی چی؟ تنظیماتتون مثل تصویر زیر هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن. راستی آیدیتو دیدم از 13 سال پیش تا حالا 7 تا پست. الان منو شما کلکسیونی هستین تو این انجمن.
تایید میشه ، من هم با فریمویر " های وب " و سییم کارت رایتلنقل قول:
هنوز آپدیت نشده ...
069 رو مطابق عکسی که گذاشتین غیر فعال کرده بودم سیم تی دی دی ایرانسل گذاشته بودم نسخه 197 گلو بال رو کسی داره؟لینک بده لطفا در ضمن تیک اپ دیت هم برداشته بودم
من نسخه 11.195.03.00.1445 ویرایش شده توسط حسین عزیز رو ریختم. تنظیم tr069 تو web ui مودم نداره ولی از قبل غیرفعال شده. فعلا که سالمه وآپدیت نشده
البته من سیمکارت همراه اول استفاده میکنم
اساتید من شماره imei رو عوض کردم با یه گوشی اندرویید که سوخته بود و استفاده نمیشد
مشکلی که ایجاد نمیشه ؟ :n02::n03:
عجب. یعنی دقیقا طبق عکس من؟ بعد لاک شد؟ الان نسخش چند شده؟ 197 برای چی اونوقت؟ من همین فریمور رو دارم و سیم همراه اول و لاک نشده. جناب بلوچی نظرتون چیه؟ چطور ممکنه؟نقل قول:
درسته. منم همراه اول دارم. شاید بخاطر سیمکارتمونه که لاک نشده تا حالانقل قول:
نه اصلا مشکلی ایجاد نمیشه. اگه اون گوشی اعلام مفقودی و سرقت نباشه مشکلی نیست. دوست عزیز. منم خیلی این تغییر IMEI برام مهمه. لطفا اگه برات زحمت نیست آموزشش رو قرار بده برای این مودم. ممنون میشمنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه مودم مبین نت داشتم که بنا به دلایلی فریمور ایرانسل رو نصب کرده بودم و استفاده می کردم
دیشب این ریسک رو انجام دادم و آپدیتش کردم به نسخه جدید 11.196.01.01.234
خوشبختانه مودم لاک نشد و می بینید که سیم کارت همراه اول هست
تست سرعت هم گرفتم فعلا خوب بوده
پس دوستانی که مودم TF-i60 دارن نگران لاک شدن مودمشون نباشن ولی بازم ریسک نکنید و از نسخه هایی که TR-069 بسته شده استفاده کنید
سوالی بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی تست نکرده ببینه مدل ۱۹۶ ایرانسل آنلاک میشه یا نه ؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
دوست عزیز ممنون میشم آموزش تغییر imei رو بذارید ...
دوست عزیز اموزششو نمیتونم بزارم. چون غیرقانونیه
تو سایت 4pda هست .
سلام
دوستان مودم رو با فریمور جناب بلوچی آنلاک کردم. اگر به ورژن ۱۹۷ یا ۱۹۶ گلوبال آپدیت کنم باز لاک میشه؟ و اینکه برای آپدیت باز لحیم کاری لازمه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای منم چند روز پیش این پیغام اومد.خاموشش کردم.تمام تیکها تو هم برداشتم ولی اجازه میخاست آپدیت بشه ورژنم 195هستش
دوستان در شهر ما ایرانسل برای 4g+ از ارتباط mimo2*2 استفاده کرده و همراه اول از mimo4*4 با ویرایش دوم و سوم موجود در سایت تست زدم . درسته هیچ علامتی کنار 4g نشون داده نمیشه ولی به شبکه 4g+ وصل میشه و سرعت چندین برابر میشه دقیقا برابر با سرعت مودم fd-m60 در حالت 4g+ .
فریمور مبین نت B612s-25dTCPU-V100R001B196D01SP02C1472_Firmware_05015MAMنقل قول:
نقل قول:
دوستم مودمش مبین نت هستش و همین فریمور V100R001B195D01SP01C131 رویشه. از سه تا سیمکارت رایتل، همراه اول و ایرانسل هم روی مودمش استفاده می کنه و تا الان آپدیتی از طرف مبین نت براش نیومده. چک آپدیت هم می زنه آپدیتی براش موجود نیستش. اینکه دوستان میگند با وجود خاموش بودن TR-069 و غیرفعال بودن گزینه های آپدیت اتوماتیک با این فریمور آپدیت و لاک شده اند، اطلاع و پاسخی در این زمینه ندارم. تا اینجای کار آپدیت مبین نت فقط روی فریمور یونیورسال آمده و فریمورهای اپراتوری برای مودم مبین نت امن ترند.
آرم 4G+ تو فریمورهای b612 روی mimo 4*4 ست شده. یعنی اگه MIMO_RANK روی 4 بره آرم دیده میشه. من چند وقت پیش MIMO_RANK رو روی 2 ست کردم مودم به راحتی آرم 4G+ رو برام میاورد(تو MIMO_RANK – 4 دیگه آرم رو نمیاورد). شاید هم عملا مودم داره دو فرکانس رو تجمیع می کنه. خودم بالشخصه تفاوت سرعتی در MIMO_RANK 2 با 4 احساس نکرده ام.نقل قول:
دوستان من فریمور ویرایش سوم اومدم آپدیت کنم مرحله اول و انجام دادم و چراغها هم ثابت شد. مرحله دوم که نصب فریموره انجام نمیشه اون کدها دیگو رو هم امتحان کردم.کمک کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این ارور میده
کسی از دوستان لینک firmware هایوب رو دارن ؟
میشه قرارش بدن ؟
فریمور «های وب»نقل قول:
برخی از فریمورهای اورجینال مودم B612s-25d
نقل قول:
این طوری بنویس فقط شماره پورت چنده با عدد 17 موجود در متن جاشو عوض کن و اسم فریم ویری که میخوای انتقال بدی هم کپی کن و بزار جای اسم فریم ویری که من نوشتم .کد:balong_flash -p17 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin
داداش خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
اسکریپ انلاک و اجرا کردم انجام شد ولی مودم ریاستارت نشد دوم اینکه ای پی مودم و همیننقل قول:192.168.0.1 باشه مشکل نداره؟یا عوض کنم
TR069 داخل فریمور پیش فرض غیر فعاله؟
اسکریپ انلاک جدید برای ورژن سوم جناب اقای حسین موسوی منتشر شده و خود ایشون زحمتش رو کشیدن و میتونید از اون استفاده کنید . در ضمن اسم ویرایش سوم اقای حسین موسوی به دین صورت هست B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin و اونی که شما دارید استفاده میکنید فکر نکنم ماله اقای موسوی باشه یا حداقل ویرایش سوم باشه به اسم فریم ویرها دقت کنید .نقل قول:
همون ویرایش سومه ولی بنده قسمت دوم رو که انجام دادم مودم و ری استارت کردم و usb رو جدا کردم احتمالا به همین خاطرهنقل قول:
کسی نمیدونه این کد رو باید از کجا گیر آورد؟
دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسل هم مثل مبین نت آنلاک نمیشه؟
من مودمم آنلاک بود آپدیت کردم بازم آنلاکه پس به احتمال زیاد میشه آنلاکش کردنقل قول:
این صفحه درخواست کد انلاک مودم هست . داخل ایران کسی من ندیدم با کد بتونه اینو انلاک کنه و حتما نیاز به تغییر فریم ویر برا انلاک هست . با استفاده از imei مودم سایتهای خارجی وجود دارن که کد انلاک رو در اختیار شما قرار میدن و ناقابل قیمت هاشون از 10 دلار شروع میشه تا ........نقل قول:
داش امیر مودمت مبین نت بود یا ایرانسل؟نقل قول:
سلام دوستان
یه مودم tf ایرانسل دارم آنلاک نشده
دیشب خود بخود آپدیت شده به ورژن 11.196.01.01.234 حالا به نظرتون باز به روش قبلی آنلاک میشه یا نه؟؟؟
کاری نداره تست کنید شد چه بهتر نشد دیگه هیچ . هیچ ترسی هم از انلاک نداشته باشید و مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
مبین نت بود داداشنقل قول:
روی فریمور ایرانسل یه ذره سرعتم بهتر بود تا فریمور های جهانی واسه همین موندم رو ایرانسل
تمام مودم هايي كه اين قسمت براشون گذاشته شده، بالقوه قابليت آنلاك شدن دارن. ولي هر مودم يه كد منحصر بفرد داره كه فقط با اون كد آنلاك ميشه. الگوريتم توليد كد آنلاك مودم هاي قديمي عمومي شده ولي مودم هاي جديدتر مثل b612 اين الگوريتم عمومي نشدهنقل قول:
كسايي كه اين الگوريتم رو دارن، ميتونن با imei مودم، كد آنلاك كننده رو بدست بيارن.
تو يه سري سايتاي خارجي هم اين كار رو با پول انجام ميدن. البته من نميدونم كه كدوماشون واقعي هستن و كلاه بردار نيستن
چيزي كه مشخص هست اينه كه احتمالاً اين مدل ها هم بعد از يه مدت، الگوريتم آنلاكشون public ميشه و همه ميتونن بصورت مجاني آنلاك كنند.
دوستان مودم لاک ایرانسل i60 ورژن 196 رو طبق روال قبلی انلاک کردیم تا مرحله اخر هم رفتیم و ورژن نرم افزار مودم 192 شد ولی الان هر سیم کارتی وارد میکنم میزنه سیم کارت را وارد کنید بنظر شما مشکل از کجاست ایا ربطی به ورژن 196 که دوستان میگفتن مودم مبین نت ورژن 196 انلاک نمیشه داره؟چرا الان هر سیم کارتی وارد میشه نمیخونه؟
نه ایرانسل 196 لاک نیست و اینکه رفتید روی فریمور گلوبال 192 یعنی فلش شده ولی اینکه سیم کارت نمیخونه ممکنه اتصال کوتاه باعث مشکل توی بورد سیم کارت شدهنقل قول: