منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
Printable View
منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
نقل قول:چرا خودتون پیگیری نمی کنید؟ حداقل مشهد و قم احتمالش هست.نقل قول:
دوستایی که فیبر دارن، فیبر رو میکشن همون روز بعد از فیوژن اینتنرت وصل میشه یا باید صبر کرد ؟
پیگیری کردیم منتها منطقه به منطقه داره و شرایط فرق می کنهنقل قول:
امروز بعد از چند ماه از مخابرات تماس گرفتن که من نتونستم جواب بدم. زنگم زدم نشد مستقیم با مسئولشون صحبت کنم.
ولی همزمان اس ام اس برام اومده که بهم یوزر و پسورد پنل کاربری دادن
و یکی دیگه هم اومده که نوشته
مشتری گرامی به شماره *********
درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
شرکت مخابرات ایران
الان این خبر خوبیه یعنی؟
تربت حیدریه هم ftth راه افتاده .... ولی فقط خیابون های اصلی
یک طرح 3 ماهه + خط تلفن 4 رقمی ( یادم نیست 4 رقمی بود یا 5 رقمی ) + مودم و راه اندازی = حدود 450 تومن
از دیجی خریدم، پورتش سبز هست که کابل سه متری دو سر سیز هم توشه.نقل قول:
ولی متاسفانه آنتن مودم 2dB هست من فکر کردم 5dB. میشه آنتنش رو عوض کرد؟ اون هایی که تو بازاره همه اینجوری هستند؟
دو تا فایل تو سای هوایی هست ولی باید اکانت داشت تا بشه دانلود کرد، کسی دسترسی داره به اشتراک بزاه؟ بعد جایی تو سایت firmware پیدا نکردم.
قدرت db دستگاه مگه به آنتن ربط داره ؟ به قدرت فرستنده داخلی ربط نداره ؟ من اینو تو سایت هواوی دیده بودم اما از کجا مشخص میشه کدوم 5 هست کدوم 2 ؟نقل قول:
فکر کنم اگه تو سایت اکانت بسازی و دستگاه رو رجیستر کنی دسترسی باز بشه امتحان نکردم.
پیمانکار پریز سبز میزنه ؟
قدرت سیگنال wifi به آنتن هم ربط داره. اون آنتن بلند ها 5 هست اون کوچیک ها دو دی بی. تو سایت هوایی هر دو تا رو گذاشته. کلا هرچی آنتن بلندتر باشه بهتر هست.نقل قول:
پیمانکار هنوز نزده.
من از Wifi دستگاه استفاده نمیکنم خیلی ها شنیدم میگفتن بردش کمه. فعلا سیستم فیبر همیته مثل ابتدای ADSL اصلا تو بازار مودمی نبود بخری خود ISP مودم میداد. هواوی هم که رو یه مدل 10 تا زیر مدل داره هر کدوم یه ریزه کاری کم یا زیاد دارن. فکر کنم با این وضع بازار طول میکشه تا مثل DSL تنوع زیاد بشه و راحت بشه چیزی رو که میخوای بخری.نقل قول:
برای تقویت وایرلس میتونید از یک access point قدرتمند که قیمت مناسبی هم داره استفاده کنید. یعنی ont شما (مودم) فقط برای اتصال به اینترنت خواهد بود و access point تبدیل اینترنت به امواج وایرلس.نقل قول:
در مورد بعدی هم خیلی امیدوار به ورود گسترده و منوع ont ها به بازار نباشید چون بازار تحت انحصار تانوما خیلی ظرفیت گسترش رو نداره به دلایل مختلف.
من دقیقا همین کار رو میکنم و مودم ont بریج شده به یه روتر اکسس پوینت و یه AP دیگه هم جای دیگه خونه فقط از روتر راضی نیستم دارم رو DD-wrt و Open wrt , ... بررسی میکنم دوست دارم یه روتر نرم افزاری رو PC راه بندازم فکر کنم خیلی انعطاف پذیر باشه فقط یادگیری زمان می خواد.نقل قول:
روترهایی که فریمور dd wrt قابل نصب روشون باشه هم موجوده با قیمت نسبتا مناسب مثل بعضی از لینکسیس ها ولی اگه قدرت و انعطاف نرم افزاری زیاد میخواید لاجرم بسمت میکروتیک باید برید. کمی گرونتر تموم میشه ولی دست شما رو در طیف وسیعی از تغییرات باز میزاره.نقل قول:
روتر خودم ساپورت میکنه DDwrt , open WRT رو اما فعلا با این قیمتها میترسم خراب بشه دارم فعلا مطالعه میکنم و الان حوصله پیچیدگی و هزینه میکروتیک رو ندارم PC دسنه دو زیاد دارم فکر کنم روتر نرم افرازی قابلیتهای خوبی بده مرسی از راهنمایینقل قول:
لینک اون مدل که از دیجی خریدی خصوصی میفرستی امکانش هست؟نقل قول:
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
والا هربار که زنگ زدم مخابرات اراجیف تحویلم دادن بدهکارتم میکنننقل قول:
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
برات فرستادم.نقل قول:
- - - Updated - - -
برای شما سبز زده؟نقل قول:
پستهای قبلی کامل داستانشو توضیح دادم. مودمی که پیمانکار به من داده بود جالب نبود کار پسیو هم تموم شده بود. مودم رو مرجوع کردم از دیجی خریدم سبز هست دیگه زیر بار تعویض پریز نرفت حوصله درگیر شدن هم نداشتم داره کار میکنه.نقل قول:
دوستانی که ftth گرفتید . اعلام کنید سرعت دانلود از سرور های داخل ایران چند MB هستش...
الان یه سر سیم آبی زدی به پریز آبی و سر دیگه سیم سبز به پورت سبز مودم؟نقل قول:
برای من پیمانکار میگه از اول همه رو آبی زده اینم باید آبی باشی که من قبول نکردم. گفت یک جا فقط سیز زده اون هم مشکل پیدا کرده!
اینجا بودن کسی هایی که سبز زده باشند؟
خیلی ها بودن اینجا سبز داشتن هیج مشکلی هم نبوده، شما میتونی نهایت تبدیل آبی به سبز بگیری تفاوت آنچنانی بین سبز و آبی نداره تفاوت در برگشت نور هست که در موارد جزئی فرق میکنه.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
یک سوال فنی
فیبری که من دارم یک سر اون سبز و یک سر اون آبی و مودم هم پورت آبی رنگ و باکس فیبر چسبیده به دیوار هم پورت سبز رنگ داره
آیا باید رنگ های پچکورد و پورت ها یکی باشه یا مشکلی نداره که جابجا زده بشه ؟
با تشکر
دوستان من درخواست دادم الان یوزر و پس دادن ولی تو پنل ADSL میره ایا برای شما همین یا اشتباهن ADSL برای من فعال کردن ؟!
پنل هردو یکیه فکر کنمنقل قول:
دوست من هم سفارش داد همین پنل همون روز براش فعال شد، کابلشم همون هفته اومدن کشیدن، الان 30 روزه منتظره ولی اینترنت وصل نشده.نقل قول:
ممنون چقدر زیاد طول کشیده ایا پیگیری کرده بود ؟!نقل قول:
هر 3-4 روز یه بار پیگیری میکرد، آخرش گفتن این فیبر ها بین مخابرات مرکزی و مخابرات های شعب اسنادش جا به جا میشه هر چقدرم بیای اینجا خودت رو خسته کردی حداقل 35 روز طول میکشه،تازه قدیم 2 - 3 ماه بوده الات 35-40 روزه ، تا الان که 30 روزه خبری نیست.نقل قول:
دوستان روتر MR3420 تی پی لینک پورتهاش گیگابیتی هست یا 100 مگ؟
تو دیجی کالا زده 4 پورت گیگا بیتی داره و ون هم گیگابیتی هست.
ولی یکی از دوستانم میگه 100 مگ هست.
کسی اطلاع موثق داره؟
واسه تانوما می پرسم که میشه ازش استفاده کرد؟
نقل قول:موثق سایت خود تی پی لینکه که زده 100 هست.
پورت گیگابیت میخواید Archer C2_v3(1200) از همین برند هست.نقل قول:
لعنت به دیجی کالا!
اصلا نباید به فروشنده ایرانی اطمینان کرد.
متاسفانه من مدتی پیش این روتر رو بخاطر استفاده از دانگل 4 جی
خریدم . اون موقع هم تو سایت دیدم زده گیگابیت دیگه زیاد پی گیر نشدم.
اون موقع مسئله دانگل برام تو اولویت بود و سطحی بررسی کردم و ضرر کردم.
فکر کنم بهتر باشه برای تانوما Archer C7 بگیرید درسته که حدود دو برابر C2 هست قیمت اما تو سایت TPlink چک کنید ارزون ترین روتری هست که سرعت گیگ اینترنت میده سرعت و پردازش ربطی به داشتن پورت گیگ لن نداره فکر کنم هدف شما هم همین باشهنقل قول:
سلام دوستان
لطفا سرعت دانلود خودتون رو اعلام کنید کسایی که ftth دارند.
سرعت دانلود من با پورت lan مودم روی 25MB هستش..
لطفا اعلام کنید. ببینیم. سرعت های دانلود در چه وضعیتی قرار دارند.
همه محصولاتی که در دیجی کالا فروخته می شوند، توسط خود دیجی کالا ارایه نمی شود. ببینید فروشنده کی بوده است. همچنین این اشتباهات صرفا در دی جی کالا نیست. همین Lioncomputer و دیگر سایت های فروش هم اشتباهاتی دارند.نقل قول:
اتفاقا دیجی کالا سفت و سخت محصولات رو چک میکنه و فیلتر شدیدی روی محصولات فروشگاه هاش داره اما شیطنت هم کم ندارهنقل قول:
مشخصات محصول رو دیجی کالا تو سایتش درج می کنه و خریدارنقل قول:
بر اساس اون اطلاعات انتخاب می کنه.
روتر معیوب نیست. اطلاعات و مشخصاتش غلط نوشته شده.
سلام دوستان، من تهران هستم و مرکز مخابراتی ما فقط سرویس تانوما پشتیبانی میکنه (VDSL ندارن).
گفتن باید درخواست بدم تا بررسی بشه که وصل میشه یا نه. الان ADSL از شرکت دیگه دارم و کیفیت خطم خوبه. یکم تحقیق کردم مقاله ای پیدا کردم که به شدت پیشمون بود از انتقال به تانوما.به نظرتون درخواست بدم؟ عموماً چقدر طول میکشه و چقدر ممکنه بدون اینترنت بمونم؟ شدیداً نیاز به سرعت بالای آپلود دارم و واقعاً با ADSL اعصاب خوردیه.
نقل قول:
سرویس تانوما بر اسا فیبر نوری تا منزل هست. بنابراین نیاز به کابل کشی (فیبر کشی) داره و کاملا مجزا از سرویس ADSL شماست.
اتفاقی برای سرویس فعلی adsl شما هم نمیفته و نیازی به قطع کردنش نیست چرا که اون بر روی خط تلفن شماست. پس بدون اینترنت نمیمونید.
اینکه اصلا به شما ارائه بدن یا چقدر طول میکشه کاملا به مرکز مخابراتی شما بستگی داره.
در مورد ناراضی بودن از تانوما... من خیلی بعضی از کانتها رو جدی نمیگیرم.شما هم نگیرید. تانوما بر اساس تکنولوژی GPON یا شبکه اشتراکی فیبر نوریه و مشخصه که پورتهای نوری بین چندین مشترک به اشتراک گذاشته مین و اختصاصی نیستند ولی این حد از ناپایداری که در اون کامنت بود غیر عادی به نظر میرسه.
عه چه جالب اصلا اینو نمیدونستم، پس VDSL فقط از خط تلفن استفاده میکنه. اینطور باشه برم درخواست بدم سریع. موقع درخواست باید نکته ای رو توجه کنم یا پیشنهادی دارید که بعداً مشکل ساز نشه؟ هزینه مخفی یا مدل مودم یا هرچیزی که تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.:)نقل قول:
شما کدوم منطقه هستید؟ چون منطقه ما هم vdsl ندارن گفتم شاید هم محلی باشیم :دینقل قول:
نه چیزی نیاز نیست موقع درخواست. فقط ترجیحا اگر امکان پرداخت نقد هزینه کابل کشی و مودم رو دارید بگید که طرح استاندارد می خواین که براتون طرح مودم و کابل کشی رایگان نزنند.
چون نه تنها ماهیانه هزینه اش رو می گیرن، از خجم اینترنتتون هم کم می کنن که اصلا به صرفه نیست.