مودم شماها هم آپدیت شده؟
Software Version: V2.0.1B1053
Printable View
مودم شماها هم آپدیت شده؟
Software Version: V2.0.1B1053
درود
من هم باید برگردم adsl سرعت بالاتر از 100 کیلویایت نمیره هرچی هم پیگیری کردم تا الان بی نتیجه بوده
این شرکت اصلا به فکر مشترک هاش نیست و فقط به فکر فروشه
سرعت تک کانکشن من خیلی کم شده
اصلا از یه ساعاتی به بعد ویدیو های اینستگرام به زحمت لود میشه
نمی دونم چرا مشکل پهنای باند رو حل نمی کنه
الان دارم چک می کنم خیلی ها مشکل دارن
مشکل پهنای باند الان 3 ماهی میشه من دارم و هر روز هم داره میاد پایین تر دقیقا همون کاری که با وایمکس کردن دارن میکنن فقط مشتری جذب میکنن کیفیت هیچوقت براشون مهم نیست فقط مانی...
مثل من مبین نت رو جمع کنید بزارید گوشه کمدنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
راستش من هم از مبیننت زدم بیرون اومدم ADSL داتک ولی همین مشکل ویدئوهای اینستاگرم رو دارمنقل قول:
نمیدونم ولی شاید مشکل سراسری باشه چون بعضی تاپیکها هم مشکل تککانکشن داشتن
سلام
مودم مبین نت من گاهی خودکار ریست می شود یا ارتباط با دکل قطع می شود
بیشترین مشکل ریست شدنش است
دوستان دیگر این مشکل روی مبین نت دارن؟
روی ایرانسل چنین مشکلی هم هست ظاهرا
درخواست بدین که ورژن مودم رو بیارن پایینترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 1 هفته پیش سرویس TD-LTE مبین نت خریدم ... اوایل خیلی قطعی داشت بخصوص هنگام بازی آنلاین ... زنگ زدم پشتیبانی گفتن بخاطر SINR 0 هست که باید حداقل 8 باشه ... مودم جابجا کردم و برا من 12 شد ولی بازم قطعی داشت که دوباره زنگ زدم و نرم افزار مودم آپدیت کردن و درست شد ... دیگه اصلا قطعی ندارم ... مودم هم AirMaster 3100 ورژن مودم v2.0.0b09
میخواستم بپرسم برا شما هم همینجوری بوده ؟ واقعا بخاطر یه آپدیت مسخره مودم اینجوری میشده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بین AirMaster 3000 و 3100 کدوم بهتره ؟
این اینترنت نسل 4 و td و ... تازه اول شروع کارشونه و تا جا افتادن و مناسب شن شون حد اقل 1 تا 3 سالی طول میکشه که درستو ثابت خدمات بدن اوایل وایمکس خیلی داغون بود و تو سرعتهای 128! هم ثبات سرعت نداشت ولی الان خدا رو شکر خوبه. این اینترنت نسل 4 و TD و... هم تازه اول کارشونه و هم مثل آنتن دهی موبایل دکل داره و اگه دکل نزدیک باشه و مانع سیگنال نباشه و مودم در مکان که سیگنال قوی برسه و..... الان خیلی زوده که روی اینترنت Td و نسل 4 بشه حساب کرد این ثبات سرعت و کیفیت و و گرانی سرویس رو من پیش بیین میکردم بر اساس تجربیات خودم و بقیه ... نگیرید هر تکنولوژی تازه که میاد کمبود و مشکلاتی داره بعد چند سال ورودش یا خوب جا می افته یا اینکه بدرد نخوره و مشکل دار که از دور خارج میشه. برای من هر ماه پیامک میاد که وایمکس رو با 50000 با مودم TD تعویض کنید 2 گیگ حجم هدیه!! ولی من که خبر دارم در TD چه کیفیت پائینی دار بهمراه بی ثبات بودن سرعت بین 1 مگ و 40 مگ!! و قیمت گرانش.
سلام بر دوستان عزیز و وقت همگی بخیر.
من مودم SLC-130 رو دارم.
http://www.seowonintech.co.kr/en/product/detail.asp?num=150&big_kind=B05&middle_kind=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم میاد مودم های وایمکس رو میشد فریم ویرشونو تغییر داد و مال ایرانسل رو مثلا زد و از خدمات اونا استفاده کرد.
حالا خواستم ببینم امکانش هست همین کارو با این TD-LTE ها بکنیم؟
میشه روش سیم کارت شرکت های دیگه رو بزنم مثلا همراه اول؟ فنارویش اصلا میخوره؟
TD-LTE ایرانسل چی؟ اگر بخوره چون فریم ویر ادیت شده است باید تغییر کنه؟(همینطوری گذاشتم که نشد یا اینکه تنظیماتی میخواست که من بلد نبودم)
و در آخر اگر کسی فریم ویر اصلیش رو در دسترسش هست لطف کنه آپلود کنه بسیار ممنون میشم.
سپاس از دوستان مهربان.
سلام
من پیگیری کردم و نمایندشون اومد خونمون چک کرد و گفت این مشکلات برمیگرده به وایمکس و گفت که اگر وایمکس جمع بشه مشکلات حل میشه
الان سرعتم برگشته بالای 1 مگ دوستان مودم رو حتما هر جایی میذارین جلوی مودم رو به بیرون باشه اینجوری انتن دهی بهتر میشه حرفی که خود نماینده زد و sinr0 حتما بالای 10 باشه
به تازگی مشترک مبین نت شدم. میخواستم بدونم اگر بعد از اتمام حجم طرح ورود،قبل از سر رسید دوره بعد اقدام به تعویض طرح کنم،طرح جدید از زمان پرداخت قابل استفاده است؟
sinr0 برا من بعضی وقتا 3 هست بعضی وقتا هم 12 تا 14 هم میره ولی بیشتر اوقات زیر 10 هست ولی قطعی ندارمنقل قول:
واقعا موندم که این حرفایی که کارشناساشون میزنن بر چه پایه و اساسی هست
یه سوال.
وایمکس از اول سال 1397 در تهران دیگه خدمات نمیده؟
حتما باید وایمکسم رو بدم و TD-LTE بگیرم؟ نمیشه همین وایمکس رو نگه دارم؟
از طرح وایمکسم 270 روز و 350 گیگ مونده، اینا چی میشن؟ قابل انتقاله؟
سلام کسی میتونه بگه مبین نت رو چه فرکانسی سرویس میده؟ 2600؟
سلام کسی میتونه بگه مبین نت رو چه فرکانسی سرویس میده؟ 2600؟
با خیال راحت استفاده کن وایمکس جمع نمیشه ..... مشترکای زیادی از TD-lنقل قول:
ناراضی هستن و .... و اینکه مشترکان وایمکس بیشتر از DT-l هست من که تا تابستان 97 سرویس دارم ..... و TD-Lte هم نمیگیرم.
مودم AirMaster 3000 بهتره یا AirMaster 3100 ؟ اگه میشه دلیل هاتونم بگید
هیچ کدومنقل قول:
هر دو چینی درجه چندم هستن که بعد از مدتی خراب میشن و مرتب ریست میشن و سیگنالشون میپره. من هر دو رو داشتم. هردو هم همین شدن. باز ۳۰۰۰ ۶ ماه کار کرد. اما ۳۱۰۰ ۲ ماه.
البته یکم سرعت ظاهرا بهتر شده بود و تلگرام دیشب و پریشب سرعتش عالی بودنقل قول:
ولی بازهم مشکل اینستگرام داشتنم
فکرنکنم دیگه اینجوری باشه ... یعنی واقعا در این حد وضعیت فاجعه ست ؟!نقل قول:
برای من که بودنقل قول:
مصرف حجم روزانه درست کم میشه؟
مصرف این چند روزم به طور عجیبی بالاست!
الان بازم مبین نت دارین ؟ برای تعویض مودم اذیت که نکردن ؟نقل قول:
دارم ولی دیگه استفاده نمیکنم. نه اذیت نکردن دفعه اول کارشناس اومد خونه عوض کرد دفعه دوم ادرس دادن اولِ مطهری رفتم اونجا عوض کردم ولی فایده نداره همون مودم آشغال قبلی رو میدن و چند وقت بعد بازم همون آش و همون کاسه و سریع خراب شد مودم دوم که ۲ ماه عمر کرد.نقل قول:
سلام من تو شرکت مبین کار می کنم روزی رو می بینم که پوشش شبکه کامل شده باشه الان رو 4G کار می کنه 4.5G شروع به کار کنه اون موقع باید این تاپیک رو دید در ضمن در حال حاضر شرکت مودم کت 6 b612- s هواوی رو داره دست مشترک میده همین مودم رو ایرانسل 360 تومن تقدیم مشترکاش می کنه مودم همراه هم توراهه البته تو گمرک
پساون مودم های زباله قبلی که به مردم انداخت چی؟نقل قول:
من ۲۴۰ تومن پول مودم دادم دوبار تا حالا خراب شده ولی اونی که الان مودم میگیره ۱۳۰ تومن میده مودم هواوی میگیره.
کاش بشه انتخاب مودم بزارین دست مشترک که بدونه چی میخواد ... هرچه را برای خود میپسندید برای دیگران هم بپسندید ... صرفا به حرف نیست در عمل انسانیت و راستگویی ملاک است و البته اونیکه واقعا به فکر مال حلال باشه هیچوقت دنبال مال حرام نمیرهنقل قول:
یه سوال داشتم ... مودم AirMaster 3100 مودم خوبیه ؟
سلام من میخوام مودم مبین نت بصورت بریج به روترم وصل بشه، پشتیبانی یه بار میگه میشه یه بار میگه نمیشه میشه شما راهنمایی کنی، یا بگی به کی زنگ بزنم مرسینقل قول:
سلام بله وصل میشه ولی اگر از آی پی ولیدش میخوای استفاده کنی باید آی پی استاتیک بخری.نقل قول:
نقل قول:
سلام
طی این مدتی که داشتم مشکلی مشاهده نشد.
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟
برای منم دقیقا همینظور شد. هر دو مودم آشغال هستننقل قول:
کسی مودم هواوی B612 از مبین نت گرفته؟
سلامنقل قول:
زنگ زدم مودم اپدیت کردند الان یک هفته هست حتی یکبار ریست نشده
این مشکلات اغلب نرم افزاری هست که با فریم ور حل میشه
آخرین آپدیت مودم چه نسخه ای هست ؟ و مودمتون چه مدلی هست ؟نقل قول:
دوستان برای من signal strength زده -95 و کامل پر شده اما link quality رو زده 3.20 و فقط یه خط از پنج تا پر شده! چرا اینجوریه؟ راستی اینکه میگن مودم قابلیت جابجایی نداره منظورشون چیه؟ یعنی از یه شهر به شهر دیگه مثلا؟
سلام دوستان کسی هست که فریم ویزش آبدیت نشده باشه سزی یه پی ام بده یه چیزیو تست کتم شاید بشه آنلاک کرد ، Airmaster 3000M
سلام با انلاکش که فقط میشه سیمکارت tdایرانسل رو استفاده کرد ....باند فرکانسی fd نداره این مودمنقل قول: