جالب اینه که زمان خرید دوتا از نمایندگان ایرانسل رفتم هر جفت تبلیغات منفی میکردن و میگفت بدرد نمخوره بخری باید پس بدی اما من که دارم لذتش را میبرم به ایرانسل برای اولین بار افتخار میکنم .
Printable View
جالب اینه که زمان خرید دوتا از نمایندگان ایرانسل رفتم هر جفت تبلیغات منفی میکردن و میگفت بدرد نمخوره بخری باید پس بدی اما من که دارم لذتش را میبرم به ایرانسل برای اولین بار افتخار میکنم .
پس به نظر مدل 2101 بهتر سيگنال ميگيره مودم من b5142 هستش تو همين طرح تعويض رايگان گرفتم ولي خب با همين سرعت هم من راضيم مگه ميخوايم چيكار كنيم دانلود كه نميصرفه با اين تعرفه ها براي كارهاي ديگه هم عاليهنقل قول:
سرعت فقط به قدرت سیگنال نیست. به پهنای باند و ترافیک دکل هم مربوط میشه. من خونمون fd سرعتش 16مگه خونه فامیلمون تا 100مگ هم میره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان مشهدی کسی درخواست تعویض مودم داده؟
کدوم مودمو تحویل دادن؟!!!! الان نمایندگی اصلی ایرانسل قاضی طباطبایی بودم
گفت فقط از طریق سایت میتونی درخواست بدی مودم gp2101 هم میدن !!!! مگه اینکه تموم شده باشه که b5142 بدن :n04:
دوست عزيز من از اولين روز اين پروسه درگير بودم البته تو البرز هستم من چهار تا درخواست تعويض دادم تو اولين روزها تو فاكتور خود سايت كه پس از ثبت نام صادر شده بود نوشته بود مودم 2101 ولي از روزهاي بعد كه سر زدم ببين تو چه مرحله اي هستش خودشون تغيير دادن به b5142 و امروز كه چك كردم چون هنوز دو تا ارسال نشده برام ديگه هيچ مدلي ذكر نشده و فقط نوشته مودم lte پس مطمئن باش كه هر چي داشته باشن بهت ميدن كه البته من تا بحال دو تا b5142 گرفتم و راضي هم هستمنقل قول:
امروز رفتم نمایندگی صادقیه
گفتن که باید صاحب اصلیش باشه
ظاهرا نمیشه
شما با چت انلاین حرف بزن و انلاینم سفارش بدهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
فعلا به دستم نرسیده. ولی مودم قشنگیه.
لینکی دارید بدید؟نقل قول:
الان زنگ زدم 600
گفتن که میشه اما کد ملی صاحب مودم رو باید بگی!!!
کد رو ندارم !!!
تو همون shop.irancell یا سایت ایرانسل پایین سایت زده چت انلاین اونجا بهشون بگو ببین نظرشون چیهنقل قول:
اها اون که یه پیام آماده میفرسته که با 707 تماس بگیرنقل قول:
روی یک اکانت وایمکس دوتا مودم دارم.میشه دوتا مودم تی دی گرفت؟
ببینید کیفیت سرویس که بستگی به منطقه شما دارهنقل قول:
من خودم ماهی نزدیک 70 میدم برای 20 گیگ اینترنت adsl که همیشه سرعتش نوسان داره و آدمو کلافه میکنه
ایرانسل 20 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه میده 60 تومن
ارزش که داره خوب مودم 150 قیمتشه که 59 یا به قول دوستان 47 میوفته پای آدم
بستگی به خودتون داره
روی یک اکانت دوتا مودم فکر نکنم .چون شما هم باید شناسه رو بزنید هم مک رو . ولی تست بکن و یا با ۶۰۰ تماس بگیرنقل قول:
اپراتور ۷۰۷ و ایرانسل ۶۰۰ فرق دارن . زنگ بزن ۷۰۷ بگو که کد ملی رو ندارم . تو برگه های توی جعبه مودم کد ملی اون شخص رو نوشته اگه داشته باشی اونارو.نقل قول:
ویرایش: برو تو سایت خود ecare ایرانسل شناسه و رمز وایمکست رو بزن برو قسمت خدمات مشترکین مشاهده و تغییر پرونده کد ملی رو میتونی ببینی
مودم دستم رسید 5142 :n23:
از لحاظ ظاهری مودم قشنگیه
سیم کارت که هنوز فعال نشده ولی سیم کارت معمولی توش گذاشتم جواب داد
اینم عکس منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو about ببین firmware ش مال چه سالیه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوست عزیز من ماهی 2 گیگ هم کارمو راه میندازهنقل قول:
دانلود شبانه هم باشه نهایت 5-10 گیگ که با بسته ساعتی کارم راه میافته...
پینگ مهمه ،پینگش چنده؟ بعضی وقتا گیم آنلاین میزنم
و اینکه سیمکارت تو مودم راحت جدا میشه؟ قابل تعویضه؟
هزینه 47 تومن رو باید کارت ب کارت.کرد؟ به اسم شخص یا شرکت؟
ممنون دوستمم همین پیشنهاد رو داد، رفتم پیدا کردم الان میخوام زنگ بزنم ببینم چی میشهنقل قول:
قابل توجه دوستان با گوشی ecare باز نمیشه
نقل قول:
december 2016
باند 42و 43 رو ساپورت میکنه
احتمالا شرکتش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کت 4 رو ساپورت میکنه
این فایل pdf رو هم نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همون مودمی باشه که رو سایت زده cat4، نه اونکه تو pdf بود و cat3، که در این صورت مودم تایوانی خوبی خواهد بود.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از یلو درخواست دادین من شناسه و مگ رو میزنم سایت ایرانسل قبول نمیکنهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سیم کارت معمولی که گذاشتم تست کردم پینگم 14 بود ولی گوشی 32 حالا td فعال بشه تست میکنم میگمنقل قول:
بله راحت جدا میشه
باید کارت به کارت کنید به نام شرکت کاری که 600 گفت من انجام دادم
راهي هست كه از تو تنظيات خود مودم بشه cat 3 يا cat 4 رو تشخيص داد ؟نقل قول:
سلام . دوستان کسی اطلاع داره از کجا باید بفهمیم سیم کارت فعال شده یا خیر..؟
منظورم اینه که فعال شد ایرانسل پیامک میده یا نه
ممنون
اي كاش مودم تعويضي b5142 از واي فاي باند ٥ هم پشتيباني ميكرد - با ترافيكي و پارازيتي كه روي باند ٢.٤ هست آدم كلافه ميشه از مايكرويو تا تلفن بي سيم - الانم با روتر لينكس سيس همين مشكل رو روي باند ٢.٤ دارم - اين مودم مث اينكه از MIMO 2*2 پشتيباني ميكنه و فقط باند ٥ رو كم داره.
بسیار خوب. مودم بعد از چند روز بهتون تحویل دادن؟ 4روز میگزره هنوز به من تحویل ندادن!نقل قول:
نقل قول:
من خيلي تماس گرفتم و پيگيري كردم ٦ روز زمان برد
الان روي جعبه مودم رو نگاه كردم كت ٤ رو ساپورت ميكنه
نقل قول:
5 شنبه همین هفته 7روز کاری میشه. امکان داره تا روز اخر بیان تحویل بدن؟ حوصله زنگ زدن ندارم
دوست عزيز اگر براتون امكان داشت در منو مودم چك بكنيد كه امكان ست كردن vpn داره يا نه ؟ سپاسنقل قول:
جالبه ها سیم 4G معمولی ام می خوره بهش..! :)))))))
دوست عزیز پیگیری کنید من روزی دو بار تماس میگرفتم بله ممکنه 7 روز زمان ببرهنقل قول:
دوستان کسی نیست یک مقایسه بین مودم gp2101 و b5142 انجام بده
دوست عزیز من هرچی گشتم چیزی ندیدمنقل قول:
نقل قول:
سلام. پیگیر هستم. اما خیلی حساسیت ندارم چون اینترنت دارم اگر نداشتم یا سرعتم بسیار کم بود و شرایط حاد دیگری داشتم پیگریم شدید تر بود در حال حاظر صبر می کنم تا 7روز کاری تمام بشه ببینم فرجی میشه یا نه بعد اگر اگر تحویل ندادن میام اعلام می کنم و بدون دلیل و مدرک اعتراضم رو علنی نمی کنم . البته هیچ سرویس دهنده ای بی نقص و عیب نیست بلکه متفاوت هست پشتیبانی و سرویس دهیشون و نحوه برخورد کارمنداشون در هر شهر و دیاری از ایران که این خیلی بده!
شما از چه طریقی ثبت نام کردید؟ تعویضی بودید یا مودم جدید؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان موقع تحویل وایمکستون جعبش رو هم دادین؟من جعبه ندارم
یه مشت آدم عوضی ریختن اونجا، همش الکی قطع میکنن!
اگه به خاطر پول تماسه خوب همون اول بیشتر بردارین وقت ملت رو الکی نگیرین
از عصر تا حالا 10 دفعه زنگ میزنم بعد چند دقیقه هدر دادن وقت آخرشم کسی جوابگو نیست و بوق نمیخوره و قطع میکنن
چطوری باید تایید مالی کنم?
تو توضیحات ایرانسل نوشته که دارهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
منم ندارم فکر کنم جعبه مهم نیست فقط خود مودم مهمهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk