جوهر افشانه دیگه؟
بعد ورودی سی دی خودش جدا گونه داره؟
پست بالا منظورت200 صفحه رنگی بود؟
Printable View
جوهر افشانه دیگه؟
بعد ورودی سی دی خودش جدا گونه داره؟
پست بالا منظورت200 صفحه رنگی بود؟
سلام
من یه پرینتر 1505 HP دارم که ان رو خودم شارژ کردم بعد از چند صفحه پرینت گرفتن (مثلا 10-15 صفحه) دیگه یه خط هایی میاد که سفید میفتن اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت که مجددا شارژش میکنم 10-15 صفحه خوب پرینت میشه ولی دوباره همین جوری میشه!
آره ورودی سی دی جداست...............نقل قول:
منظور من 20 صفحه A4 مخصوص عکاسی بود......
والا 200 صفحه رنگی روی کاغذ معمولی A4 هم رنگی میزنه.............
در ضمن جوهر افشانه...........
البته 200 تا تکست A4 ميزنه نه تمام صفحه عکس رو اگه يه کارتريج بندازي تو دستگاه 40 تا تمام سياه سفيد عکس ميزنهنقل قول:
والا 200 صفحه رنگی روی کاغذ معمولی A4 هم رنگی میزنه.............
و حدودا بين 50 تا 60 برگ رنگي ميزنه
بهترين کار خريد 200 سي سي از هر رنگه که هر کدوم 6000 تومني هستن : با مجموع اين 4 کارتريج من بالاي 500 برگ کاور دي وي دي زدم در A4
سلام-از پرینتر لیزری 4550 رنگی کسی اطلاعی داره -قیمت+شارژ تونر
از دوستان كسي ميداند چطور ميشه log چاپگر و يا History از پرينتهاي گرفته شده را مشاهده كرد؟
کسی ادرس کلاسای اموزشی تعمیرات پرینتر و دستگاه کپی در شیراز و بلده اگه کسی بلد هست یه لطفی بکنه وادرس و تلفنش برام میل بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز
سلام.
متوجه شدم که اطلاعات فوق العاده ایی درباره پرینترها دارید. ممنون مشیم اگه منرو هم راهنمایی کنید.
من پرینتر لیزری چهار رنگ اچ پی 1600 دارم . نمی دونم سرطان هست یا نه! ولی دوتا مشکل دارم. زمینه پرینتهایی که میگیرم کلا قرمز میشه. البته با رزولوشن 1200 کمتره ولی با رزولوشن 600 خیلی زیاده. همچنین می خواستم نحوه شارژ کارتریجشو یاد بگیرم. البته 6 ال دارم و خودم شارژش می کنم ولی این یکی رو بلد نیستم. تو زندگی دانشجویی باید صرفه جویی کرد!
ممنونم
مسعود
شارژ رو بده بیرون انجام بدن ...........بیرون برات هواگیری هم میکنن..........نقل قول:
اما بده آدم حرفه ای انجام بده ، برای منو یه نفر شارژ کرد ، بعد 15 صفحه تک رنگی چاپ میکنه( مثل مال شما )
سلام دوستان یکی از بچه ها چاپگر چند منظوره رنگی caon مدل mp540 گرفته ولی کارتریجش تموم شده ولی نمیتونه دیگه شارژ کنه تو بازار رفت میگه ریست کن اش نیست من که سر در نیاوردم ایا اصلا این مدل قابل شارژ است و نحوه شارژ ان چگونه است وایا کسی قیمت کارتریج نو انها را می داند چند است حتی ما به نمایندگی canon در مشهد رفتیم نداشت گفت تهران سفارش میده اما در تهران هم نداشت همین ریست کن را حالا دوستان کمک کنند
من یک پرینتر 8153 دارم سه روز پیش کاتریج خریدم برای من هر سه رنگ توی یک کاتریج هست عین سه رنگ را بد می زنه زرد را قهوه ای میزنه قرمز را زرشکی می زنه آبی سرمه ای می زنه در زضمن کاتریج ها رو هم خالی نشون می ده من خودم فکر میکنم سرم کلاه گذاشته کارتریج شارژی را به جای فابریک بهم داده یکی میگفت احتمالا نازلات خشک شده اما یکی دیگه از دوستام گفت این مدل تو هد ها روی خود کاتریج هست من چکار کنم
درست فكر ميكني
سلام
لطفا نحوه شارژ كردن كارتريج Hp1006 را آموزش بدهيد.
ضمنا چه نوع پودري مناسب اين مدل هست؟
سلام
لطفا نحوه شارژ كردن كارتريج Hp1006 را آموزش بدهيد.
ضمنا چه نوع پودري مناسب اين مدل هست؟
سلام
به توصیه دوستان چند وقت پیش یه 4600 کنون گرفتم،کیفیت چاپشم خوبه اما
1. کترتریجاش تو بازار خیلی کم پیدا میشه
2. کارتریجاشو شارژ کردم اما بازم پیغام خالی بودن کارتریج رو میده.
اما چند تا سوال
1.میشه کارتریجاشو اصلاً شارژ کرد؟
2.اگه آره چجوری؟(من خودم رو کارتریجو سوراخ کردم)
3.یه جایی دیدم نوشته بود میشه بهش تانک وصل کرد چجوری این کار امکان پذیره؟
با سلام خدمت اساتيد محترم من يك پرينتر سه كاره Samsung SCX-4300 دارم كه error Toner Exhausted/Replace Toner ميدهد و نميتوانم پرينت بگيرم سوال كردم گفتند بايد يا كارتريج نو بگيري يا مين برد 4200 روش بذاري كه فكر ميكنم بخاطرآي سيش باشه از اونجايكه من سررشته اي در تعميرات ندارم ميخواستم ببينم راه حل نرم افزاري يا حداقل راه حل آسونتر كه هزينه كمتري داشته باشه وجود نداره چون جائي خونده بودم كه با آپديت كردن ايپرام ميشه اين مشكل رو بر طرف كرد . لطفا راهنمائي فرمائيد با جزئيات .............. با تشكر
سلام دوستان !
من 1 مشکل با Epson R290 دارم اونم اینه که اگه بخوام باهاش کاور فیلم بزنم باید اول رو A4 بزنم بعد دور عکسو برش بزنم !!
حالا اگه من بخوام قبل از پرینت کاغذارو به سایز کاور فیلم برش بزنم (به صورت یکجا برای سهولت کار) چطور میتونم پرینت درست بگیرم
چون دسته هایی که برای صاف نگه داشتن کاغذ طراحی شده به وسط جمع نمیشه !!
ممنون میشم اگه کمکم کنید !!
سلام
مدتیه مشکلی با پرینترهای محل کارم دارم.
2 تا پرینتر HP 1020 لیزری سیاه و سفید داریم و 2 تا کامپیوتر یکی برای حسابداری و دیگری برای تایپ و غیره.
روی سیستم حسابداری مدتیه دچار مشکل شدیم. اکثر وقتها بعد از گرفتن یک صفحه گزارش, پرینتر دیگه چاپ نمیکنه تا دوباره خاموش و روشن بشه. بعضی وقتها اصلا همون یک صفحه را هم پرینت نمیگیره ! با هر دو تا پرینتر و هر دو تا سیستم تست کردم. سیستم حسابداری این مشکل را همیشه داره ولی کامپیوتر دیگه مشکلی نداره.
حدس میزنید مشکل مربوط به چی باشه ؟
من حتی ویندوز جدید نصب کردم و آخرین نسخه درایورها را از اینترنت گرفتم.
شرکت نویسنده برنامه حسابداری گفت که مشکلی با این مدل پرینتر نداریم و شاید سیستم ویروسی باشه. من بعید میدونم علت این مساله, ویروس باشه.
ممنون
سلام
برای پرینتر اچ پی مدلofficejet G55 چه کارتریجی میخوره؟ آیا از کارتریجهای قابل شارژ میتوان استفاده کرد؟ قیمت این کارتریج برای این مدل از پرینتر که 2 تا کلا کارتریج میخوره چنده؟
و همچنین این پرینتر آیا پرینتر خوبی است ؟ ارزش خرید به صورت دست 2 داره؟
ممنونم
سلام دوستان
آیا پرینتر hp C6283 Photosmart بطور اتوماتیک قادر به پرینت دوطرفه هست ؟
یعنی بعد از پرینت رو طرف اول کاغذو می کشه تو و اون طرفش پرینت می کنه ؟
یا همه شو باید دستی انجام بدم ؟
سلام می خواستم بدونم چرا بعد از شارژ کارتریج برادر روی کاغذ تکرار کلمات قبلی رو میندازه.ممنون:20:
سلام دوستان یک اسکنر جدید hp 5590خریدار ی بعد از نصب بر روی سیستم با سرعت خیلی پایین اسکن میکنه آیا باید تنظیم بشه یا مشکل از ویندوز کمک کنید
با سلام لطفا اگه کسی مشکل و می دونه کمک کنه
من به تازگی 2 هفته هست که یک پرینتر اپسون r295 خریدم
تو این 2 هفته خیلی اذیت شدم مدام داخل لوله ها هوا می گیره و...
و مشکل اصلی من هر بار که پرینتر را روشن می کنم شروع به Head Clean می کنه و بعدش این پیغام و می ده Delete all print
jobs and turn the printer off. Remove any foreign objects from inside the printer. After a few minutes, turn the printer back on.
هر چه قدرم که خاموش و روشن کنی باز همینه ...
فقط یک بار این قدز باهاش ور رفتم به مدت یک روز درست شد ه الان دوباره همین پیام خ می ده
لطفآ اگه کسی می دونه مشکل کجاست کمک کنه ممنون می شم
سلام.یکی کمک کنه که داره مخم میترکه.آق من یه epsone cx 4900 دارم.دنبال درایورش برا ویستا یا 7 هستم.هر چی دان کردمو گشتم نبود که نبود.یکی یه کمکی کنه اگه میتونه یه لینکی چیزی برا درایورر این چاپگر برا من بزاره خیلی ممنون میشم
سلام به همه
بچه ها من می خوام ی پیرینتر چند کاره ی لیرزی بگیرم که سیاه و سفید باشه
قیمتشم تا 300 تومن
HP 1319F
چطوره به نظرتون؟
سرعت اسکنر به میزان وضوحی که برای اسکن انتخاب کردید بستگی داره.نقل قول:
هرچی وضوح مورد نظر بالاتر باشه سرعت اسکن پایینتره.
سلام
منم دیروز بلاخره یه اسکنر و پرینتر خریدم البته با 9 ماه تاخیر !!!
یه پرینتر لیزری HP 2055d
و اسکنر G2710 HP
حالا چند تا سوال دارم ؟؟
اول اینکه اصلا چیزایی که گرفتم خوب هست ؟ کیفیت ؟
کارتریج مدل 2055 رو راحت میشه شارژ کرد ؟؟ دردسر داره یا نه ؟
بعد اینکه اسکنری که گرفتم برای عکس هست و من کارم بیشتر با متن هست ؟ ایا کیفیت اسکن متن پایین تر از مدل های اسکن متن ه ؟؟
و در اخر هم اینکه برنامه یا روشی هست که بشه حالت کپی گرفتن رو باهاش تغییر داد ( 4 در یک ، 2 در یک ، زوم و .... ) تو مدل اسکنر های دیگه ی HP وجود داره ولی برای من برنامش خیلی ساده س ؟؟؟!!! میتونم برنامه مدلای دیگه رو نصب کنم ! کسی روشی یا برنامه ای سراغ نداره
درود به همه دوستان
من یه Epson R290 دارم چند روزه کاغذ رو داخل نمیکشه . اینطور که دوستان میگن از کاغذ کش دستگاس !!
من این دستگاه و یک ماه نیست که خریدم . میتونم خودم حرکتی روش بکنم ؟؟
در ضمن من از کاغذ کتد vox 130g استفاده میکنم , اگه دوستان بتونن کاغذ بهتری بهم معرفی کنن ممنون میشم
چون دیگه کیفیت قبل رو نداره !!
حتما وقتی کارتریج رو خارج کردی دیدی که رو هدش جوهر جمع شده؟!نقل قول:
علتش همین هست!
یعنی اون جوهر هایی که رو هدش جمع شده به داخل کارتریج نفوذ کرده و رنگ مثلا زرد تیره شده و قهوه ای میزنه!
راه حل اون اینه که بر یه کیت شارژ بگیری با استفاده از دستگاه هواگیری اون یه مقدار از جوهر رو بکشی بیرون تا به اون قسمت که جوهر نفوظ کرده و رنگش رو از دست داده بیرون بیاد و جوهر اصلی جایگزین بشه این کار رو کم کم انجام بده یعنی کمکم جوهر رو بکش بیرون بعد با یه دستمال کاغذی هد رو تمیز کن و دستمال رو بکش زیر هد (توجه کن دستمال رو بکش زیر هد نه اینکه قرار بدی زیرش) بعد تو دستمال از هر سه تا رنگ می بینی اگه دیدی کیفیتش برگشته که خوب کار تموم هست وگرنه باید این کار رو ادامه بدی ممکن هست تا جایی پیش بری که دیگه رنگی داخل کارتریج نمونه ( اگه این طور شد بازه هم شکلی نداره خودت شارژش کن)
تذکر خیلی خیلی مهم:
فقط توجه کن که اون چسب بالای کارتریج که مارک و مدل کارتریج رو نوشته اول جدا کن بعد اون عملیات رو انجام بده. بعد اینکه کارت تموم شد اون رو بچسوبن سر جاش اگر هم نچسبید بجاش یه چسب کاغذی بزن.
اینکه چیزهایی که گرفتی خوب هست یانه دیگه برای پرسیدنش یه کم دیر شده چون شما اونها رو خریدی.نقل قول:
کارتریج رو میشه شارژ کرد یه کم دردسر داره ولی خوب اگه وارد باشی هیچ مشکلی به وجود نمی یاد.
برای اینکه تو یک صفحه چند تا پرینت بگیری بسته به نرم افزاری که باهاش کار می کنی داره مثلا word یا Acrobat reader اونها تو هنگام پرینت یه جایی داره به نام pages per sheet به معنی تعداد صفحات در یک ورق از اونجا می تونی انتخاب کنی. این گزینه که گفتم تو قسمتی properties پرینتر موجود هست باید یه کم بگردی
در ضمن نرم افزار هر پرینتر مخصوص خود اون پرینتر هست نرم افزار یکی تو اون یکی کار نمی منه که شما بخواهید اون رو نصب کنید.
ببینم بیرون میتونم بدم که برام شارژ کنه ، خرابش نمیکنن و اینکه حدود هزینش چقدر میشه و چه چیزایی رو باید در مورد نگهداری ش رعایت کنم ( هم پرینتر هم کارتریج ) ؟؟
بیرونم که میدم برای شارژ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ جایی رو پیشنهاد نمیدین که برای شارژ برم اونجا ؟؟
ممنون بابت راهنمایی ها
در ضمن اگه نکات دیگه ای هم هست بهم بگید
سلام
من پرینترم اپسون cx3200 سه کاره هست
جوهر مشکی رو از بالای کارتریج یه سوراخی داره با سورنگ 5 میل زدم ولی وقتی تو منو پرینتر به مقدار شارژ نگاه میکنم مثل دفعه قبل هست و شارژ نشده.
چرا این مشکل پیش میاد باید ان چیپست کارتریج ریست شه؟
شما هرچقدر هم کارتریج رو پر کنید هیچ تغیری نمیکه و باید چیپ ست کارتریج یا ریست شه و یا عوض شه !نقل قول:
چطور ریست بکنم ؟؟؟
یعنی دستگاه ریست کننده رو از کجا بگیرم
نمیدونم چطوری میشه ریست ش کرد ؟ بعضی ها رو با برنامه میشه ، بعضی هارو با دستگاه و بعضی ها اصلا نمیشه و باید یه چیپ نو واسش گرفت !!!!!؟نقل قول:
اگه کسی بلد بگه چه طور میشه پرینتر HP LaserJet M1319 MFP شارژ کرد.
یا فایل PDF آموزش شارژ تونر 12A بگذارد.
اساتيد چطور ميشه متوجه و مطمئن شد كه كارتريج hp سوخته و اگر سوخته باشه راهي براي تعمير هستش
اساتيد چطور ميشه متوجه و مطمئن شد كه كارتريج hp سوخته و اگر سوخته باشه راهي براي تعمير هستش
سلام
من پرینتر اپسون R290 دارم
جدیدا هر چی که باهاش پرینت می گیرم خط هایی به صورت افقی و عمودی تو تصاویرم دیده میشه که خیلی هم واضح هستن و کیفیت تصاویر پایین میاد. لطفا بگین مشکل کجاست و در مورد برطرف کردنشم راهنماییم کنید.
یه مشکل دیگه هم هست وقتی که از طریق برنامه فتوشاپ پرینت می گیرم اگر که تصویرم عمودی و سایز کاغذم A4 باشه تصویر چاپ شده تقریبا نصف تصویر اصلی هست و و به جای اینکه توی طول کاغذ قرار بگیره تو عرض کاغذ قرار می گیره . لطفا راهنماییم کنید .
ممنون
اگه کسی بلد بگه چه طور میشه پرینتر HP LaserJet M1319 MFP شارژ کرد.
یا فایل PDF آموزش شارژ تونر 12A بگذارد
چرا کسی جواب نمی ده