سلام کسی میدونه این ارور ماله چیه میخام انلاین بازی منم این ارور رو میده؟؟؟؟؟account verification failed.please try to login again at a later time.
Printable View
سلام کسی میدونه این ارور ماله چیه میخام انلاین بازی منم این ارور رو میده؟؟؟؟؟account verification failed.please try to login again at a later time.
هر موقع می خواهم بدونم اوضاع سرورها چه طوره میرم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقتی کرک جدید رو میزنم واسه انلاین روی ایکن بازی که میزنم پیغام خطا میده یه چیزی مثل اینکه بازی نصب نیست تو پرانتز 0000142*0نوشته شده کرک بازی رو که دوباره میزنم بازی بالا میاد ولی کرک انلاین نه?? ورژن10101
این ارور بخاطر شلوغ بودن سرور هاست مجددا در زمان دیگری امتحان کنید
نقل قول:N E X Tنقل قول:
این ارور بخاطر شلوغ بودن سرور هاست مجددا در زمان دیگری امتحان کنید
akharen
خدمت شما توی سایتم گفتم مشکل از نت فروم وورک هست و راه حلشم اونجا توضیح دادم
اره واقعا همینطوره منم خیلی باهاش حال میکنم و میشه گفت تمام اشتباهات 2014 رفع شده:n39:نقل قول:
به این نسخه آپدیتی که آپدیت نکنید چون دیگه نمیشه بازی را انلاین کنید .
هنوز هم هیچ کرکی برای این اپدیت نیومده با اروز مواجه میشید .
دست به بازی نزمدی همینجوری ادامه بدید .
اطلاعات اشتباه نده مردم بیکار نیستن بشین مجدد بازی را نصب کنن
نقل قول:
من دست زدم خراب شده انلاین :n03: راست میگه دست نزنیننقل قول:
من به نسخه 32مگابایتی آپدیت کردم
حالا یه سوال دارم چجوری اسم تیم های انگلیسی را درست کنم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
این اپدیت چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟نقل قول:
نمیدونم چون قبلش زیاد بازی نکردم اما به نظرم روونتر شده بازی و واقعی تر شده موقع تعویض و بازی کردن با توپنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
با سلام دوستان مشكلي در بازي دارم در قسمت تنظيمات همه چيز good است يعني سيستمم بالاست ولي بنا ب دلايلي فعلا مانيتورم crt است . نميدونم مشكل چيه كه بازي گاهي لگ داره يعني افت فريم شديد گاهي اهسته ميشه بازي . ممنون ميشم راهنمايي كنيد. گرايكم 2گيگ ati با اخرين اپديت هست
من مجبور شدم دوباره نصب کنم بازی رو بعد اپدیت رو زدم و کرک انلاین مشکل حل شدنقل قول:
ببخشید که درخواستم رو اینجا مطرح می کنم؛ ولی خب از اونجایی که این تایپیک خیلی پر بازدیده و تایپیک pes 13 کمتر بازدید کننده داره، با اجازتون همینجا درخواستم رو مطرح می کنم:
من چند وقتی هست که دنبال یه پچ ویژه ی جام جهانی و کلا تورنمنت های ملی با حضور تمام تیم های ملی جهان و ایضا تیم های قدیمی جام های گذشته و . . . هستم و دو سه جا هم این موارد رو پیدا کردم که یا نتونستم دانلود کنم و یا نتونستم نصبش کنم!
البته یه پچ تو این مایه ها پیدا کردم:
ولی نمی دونم این پچ رو چه جوری باید نصب کنم و یا نمی دونم کجا باید بریزمش و خلاصه نمی دونم چه جوری این پچ رو باید استفاده کنم؛
خواهش می کنم از دوستان، اگر کسی نحوه استفاده و نصب این پچ رو بلده، منو راهنمایی کنه؛ کامل و ساده!
دست گلتونم درد نکنه اگه این لطفو در حق من بکنین! :n16:
دوست عزیز نیازی به پاک کردن بازی نبود شما میتونستید همون کرک قبلی رو جای گزین کنید که البته با ورژن جدید همخوانی نداره و آنلاین نمیتونید بازی کنید ولی که در این مورد هم میتونستید فایل های آپدیت رو هم جای گزین فایل های اصلی بکنید که البته چون ستاپ دار هست یکم سخته احتمالا واسه همین مجبور شدید بازی رو پاک کنید با همه این تفاسیر اگه چیزی این وسط مشکل داشته باشه خود آپدیت هست نه کرکش چون اگه کرک مشکلی داشته باشه راحت میشه با کرک دیگه مثل کرک ریلودد جای گزینش کرد !نقل قول:
در ضمن به همه دوستان پیشنهاد میدم که تا یکی دو ماه آینده هیچ گونه پچ یا ادیت یا کرک و... را بدون بکآپ گرفتن از فایل های مشابه و اصلی نصب نکنید ! چون همه چیز هایی که الان منتشر میشه ورژن بتاست و مشکلاتی داره پس سعی کنید اگه چیزی رو میخوای وارد بازی کنید حتما قبلش از فایل های اصلی کپی تهیه کنید مخصوصا واسه وارد کردن ادیت به بازی مثل چهره ، لباس و... حتما از فایل DpFileList.bin کپی تهیه کنید و جایی نگه دارید که در صورت خراب بودن ادیت بتونید فایل های قبلی که وارد بازی کردید را برگردونید
الان بالاخره چیکار کنیم ؟
آپدیت کنیم یا نه !؟
آنلاین به مشکل میخوره ؟
با این روش که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه ی 199 گفت بازی رو اپدیت کن .سالمه.نقل قول:
من خودم انلاین میزنم مشکلی نداره.
منم راهنمايي كنيد ببخشيد اگه اسپمه
آقا PES2015 عااااااااالیه
من کلاً شاید 5 بار هم نسخه 2013 و 2014 رو بازی نکرده بودم ولی از وقتی 2015 رو نصب کردم هر شب با داداشم بازی میکنیم :n19:
خیلی باحاله.
من که از 2015 خیلی راضی ام
دوباره برگشت به دوران اوجش
چرا بیخودی برای مردم تعیین تکلیف میکنی شمانقل قول:
هنوز هم هیچ کرکی برای این اپدیت نیومده با اروز مواجه میشید .
دست به بازی نزمدی همینجوری ادامه بدید .
اطلاعات اشتباه نده مردم بیکار نیستن بشین مجدد بازی را نصب کنن
این کرک 1.01.01 بدرستی کار میکنه
ابتدا باید بازی رو مجدد نصب کرد بعد اپدیت 1.01.01 رو ریخت بدون کرکش و بعدش هم کرک جدید انلاین یعنی 1.01.01 رو ریخت
من براحتی دیشب بازی کردم
شما هم اگر اعتقادی به این چیزا نداری مجبور نیستی بیای انلاین بازی کنی
با تشکر
دادا مای کلوبت روبه راهه؟بازی میکنی؟یا بازم میندازه بیروننقل قول:
مای کلاب هر از گاهی بیرون میندازه ولی از وقتی انتی ویروس رو غیر فعال کردم بیرون انداختنم خیلی کم شده ولی جدیدا داخل تورنمنتهای معمولی نمیشه
رفقا الان داشتم بازی نصب میکردم اخر نصب این پیغام اومده و خواستم پاکش کنم اما دیدم باز این پیام میده؟.عکس هم زمانی که میخوام اجرا کنم
از بین این نرم افزارا اباید چیزی رو نصب کنم؟(xp دارم)
دوست عزیز این بازی تو ویندوز xp نصب نمیشهنقل قول:
ما هم خواستیم نصب کنم همون خطای Dll داد
انگار فعلا راه حلی نداره
نقل قول:
ای بابا چقدر بعد کامل نصب شد ایندفه اما همین پیامو میده..رو جعبش نوشته بودxp:n03:
مای کلوبت چیه روش بازیش چطوریه؟نقل قول:
سلام.
دوستان steam رو نصب کردم،اکانت ساختم،فایلهارو کپی کردم،فیکسر رو هم نصب کردم،اما نمیدونم چطور باید آنلاین بازی کرد،بزرگواری میکنین راهنمایی کنید،ممنون
همون مستر لیگ انلاین هستش بازیکن میخری و انلاین با افراد مسابقه میدی و امتیاز جمع میکنینقل قول:
یه ایرادی که داره اینه وقتی بازی میکنی میبینی یهو انداختت بیرون و نتیجه اون بازی میشه 3بر0 باخت
این Live آپدیت هایی که هر چند روز یه بار میان رو چطوری دریافت کنیم؟
اتوماتیک آپدیت میشه؟
سلام.
آخرین آپدیت چه ورژنی هست ؟ کرک هم واسش اومده ؟ چون من بلاخره استریم رو آپ کردم واسه آنلاین میگه باید بازی رو آپدیت کنی !
کسی نمیاد بازی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بازی رو از بیرون خریدم نسخه بدون کرکه حالا چجوری میتونم آنلاین بازی کنم ؟ مراحلشو میگی یا لینک بدی ؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
تو این لینک ها کامل توضیح داده شده :
اگه بعد از آپدیت بازی با آنلاین مشکل داشتین سیو بازیو پاک کنین درست میشه.
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید،میرم توی بازی توی قسمت بازی دوستانه آنلاین،میگه بازیتو باید آپدیت کنی،چه باید کرد؟!
من همه چی نصب کردم بار اول رفت تو بازی تا مرحله مشخص کردن اسم هرچی با کیبرد زدم نشد اومدم بیرون نمیره تو بازی میگه this item is currentlly unavailble in your region
کلا دیگه آنلاین و آفلاین تو بازی نمیره !! خیلی خوشحال شدم فک کردم موفق شدم :(
کسی نیست یه کمکی بکنه ما ام بتونیم آنلاین بازی کنیم ؟؟؟:n28:
دوستان تاخیر تو بازی برای چیه؟:n37:
از من 50 درصد یک بازی صحنه اهسته هست:n03:
دیگه نمیدونم آنلاین بازی کنم ، میگه باید pes 2015 آپدیت شه ! مشکل از کجاست
کرک آپدیت رو ریختید؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DMنقل قول:
یعنی این کرک و ریختید و باز پیغام میده؟