اولین خبر رسمی!
دراگون لول پنج ! تو تان هال ده در دسترسه!
که احتمالا لول چهارش تو تان هال نه میشه!
Printable View
اولین خبر رسمی!
دراگون لول پنج ! تو تان هال ده در دسترسه!
که احتمالا لول چهارش تو تان هال نه میشه!
اوه.نقل قول:
خوب شد لول دراگ اومد.
من که اصلا راضی نیستم لول جدید برای تروپ های دیگه بیاد چون خیلی نزدیکم که همه ی سرباز هارو مکث کنم.
ممنون از خبر.
خبر رسمی دوم: دوتا لیگ بالاتر از چمپیون هم به بازی اضافه میشه!
بله.نقل قول:
دولیگ titan و legend.
البته تایتان و چمپیون از این به بعد بصورت سه لیگ در میان که خیلی خوبه.این دو لیگ جدید بونز بسیار عالی دارن.
یه جا هم خوندم توی آپ جدید قراره دارک اسپل فکتوری هم اضافه بشه. البته نمیدونم شایعس یا نه !!!
سلام.نقل قول:
بله و نخیر. :دی.
توی ویدیویی که سوپر سل داده بود یک آیکون جدید بود با شکم اسپل.که با هم میشدن دوتا.حالا بحث اینه که آیا اسپل فکتوری دوم میخواد بیاد یا شایدم دارک اسپل فکتوری باشه.
البته اگه بخوان دوتا اسپل فکتوری معمولی بدن باید یه اسپل جدید اضافه شه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
توی تاون ده تازه از دست حمله های دراگ راحت شده بودیم باز اومدن یه لول اضافه کردن! به جای دراگ باید هوگ رو ارتقاء میدادن چون عملا از تاون نه بلا استفاده میشه
تو آپدیت جدید ظاهرا سه اسپل جدید هم اظافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تان 8 می شه ساختمان اسپل فکتوری جدید رو در اختیار داشت که در تان 8 مجموعا هفت اسپل در تان 9 نه اسپل و تان 10 یازده اسپل جدید به شما میده
بهترین راه های اتک تو وار تاون هال 10 چیه؟ دیگه با گولم ویز جواب نمیده تسلا و اینفرنو نابود میکنه
با گالم ویزارد و پکا به راحتی میشه دو ستاره گرفت شما برای اینفرنو ها دوتا اسپل فریز ببرید.نقل قول:
من تا الان كه تاون هال ٧ هستم تو كاپ بين ١١٥٠ تا ١٢٥٠ تا الان هرچي سرچ ميزدم به من دد مپايي نشون ميداد
كه راحت ميشد با ارچر بربر زدشون ولي الان دو سه روزيه كه ديگه از اين موردا بهم نشون نميده كه تقريبا اخراي تاون
هفت هستم و فقط اپ كردن ديوارام مونده.
دليل خاصي داره؟
فقط شما نیستی کلا چند وقتیه لوت کم شدهنقل قول:
حدود یک هفته پیش فکر میکنم بعد از ظهر بود که بازی قطع شد و همه فکر میکردن اپدیت یا تغییر جدیدی قراره اتفاق بیافته که وقتی بازی بالا اومد هیچ تغییر خاصی اتفاق نیافتاده بودنقل قول:
دقیقا از همون روز دیگه dead base پیدا نمیشه فکر میکنم سیاست جدید سوپرسله که منابع کم باشه شما مجبور باشی جم خرج کنی
در آپدیت جدید اسپل رعد روی مخازن (به خصوص مخزن دارک اکسیر)کوچکترین تاثیری نداره و دیگه نمیشه به این روش دارک زد
این ویدئو رو ببینید هم اسپل جدید رو معرفی کرده هم موردی رو که گفتم بیان کرده
خیلی بد شد
خصوصا این کسایی ک تازه مخزن دارک میگیرن برای جمع کردن دارک ب مشکل بر میخورن چون ضعیفن زمینایی ک دارک دارنو نمیتونن بزنن
لاقل دارک دریل قوی تر کنن!!! خاک تو سرشون رسماااا
آپدیت کی میاد؟
اتفاقا خبیلی هم خوب شد این جریان اسپل
دیگه مفت خوری نمیکنن و غارت ناجوانمردانه :n10:
زمان دقیق آپدیت مشخص نیست ولی در ماه July منشر خواهد شد.
عدم تاثیر اسپل رعد روی مخازن بیشتر برای افرادی که تان هفت و یا هشت هستند بد شده. من هم به عنوان یه تان دهی کاملا موافق این قضیه هستم :n02:
+
ویرایش : توی چندتا سایت که نگاه میکردم ظاهرا آپدیت اول July ( فردا ) قراره منتشر بشه.
اتفاقا خبیلی هم خوب شد این جریان اسپل
دیگه مفت خوری نمیکنن و غارت ناجوانمردانه :n10:
من الان تاون حال نه هستم گلد 2 لوت خیلی خوبه مشکل لوت دارین بیاین گلد 2
ظاهرا آپدیت جدید قراره فردا منتشر بشه
یه سری تغییرات رو می تونید اینجا ببینید
تغییرات جدید شامل:
1- دارک اسپل جدید :
اسپل عجله / اسپل زمین لرزه /اسپل سم
2- دراگون لول 5
3- یک ایر سویپر دیگر در تاون هال 9
4- اضافه شدن 2 لیگ : titan و legend
5- زمان ساخت اسپل های rage و heal و lighting و jump و freeze تغییر کرده :
اسپل lighting , healing 20 دقیقه
اسپل rage ,freeze ,jump 30 دقیقه
6- امکان قرار دادن ساخت اسپل در صف زمانی که اسپل فکتوری فول باشه
7- اسپل رعد و برق هیچگونه اسیبی به مخزن ها وارد نمیکنه
8- ظاهر پنجره barracks و spell factory تغییر میکنه
9- اضافه شدن ایکون جدید ساخت نیرو بالای ایکون attack
10- برخی پیشرفت های جدید باربارین کینگ و ارچر کویین :
مثلا باربارین کینگ و ارچر کویین دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند
دیوار شکن ها باهوش تر شدند و دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند.
و ...............:n20:
ورژن جدید داره میاد :)
دوستان من اومدم تاون جال 9.ولی حریفایی که میاد خیلی سخته!! نیرو چی آپ کنم که بتونم بزنم؟
الان بالونم پنجه (داره 6 میشه) هوگ 5 ویزارد 5 آرچر 5 بربر 5 وال بریکر 5 جیانت 5 گولم 1 پکا 1 اسپیل هیل 5 ریج (یادم نیست فقط میدونم بالاترین لول یا سگیه) آبی 4 دراگ 3
واقعا اعصابم امروز خورد شد سر اینکه با گولم پکا ویزارد حمله کردم 1 ستاره هم نشد!!! این هیدن تسلاهای کنار تاون حال دخلمو تو وار آورد!
منم تازه اومدم تاون 9. هم لوت کم و سخته و هم اینکه لول بالاها بهت حمله میکنن و با خاک یکسانت میکنننقل قول:
تو دفاع تا وقتی که x-bow نذاریم و تو حمله هم تا وقتی نیروهامون آپ نشه باید بسوزیم و بسازیم
داشتم اکسیر جمع میکردم برای پکا 3 و تا 4 میلیون رفته بودم. یهو تاونم 9 شد دیگه انقدر زدنم که بیخیال شدم فعلا
دنبال یه نقشه خوب هم هستم واسه تاون 9
سلام دوستان گلنقل قول:
خوب با اپ کردن تاون هال لوت کم میشه شما باید فول مکس تاون هال 8 بشین بعد تاون هال رو اپ کنید حالا دیگه کاری نمیشه کرد با xbow لول 1 هم هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که میتونید بکنید اینه که مخزن دارک نزارین پر بشه و همچنین مخازن سکه و اکسیر
از نبودن لوت هم نگران نباشید بعد چند وقت که تاون هال 9 میشه لوت هم پیدا میشه اولاش اینجوریه
از مپی که قرار دادم در چند صفحه قبل استفاده کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
برا جمع اوری سکه و اکسیر نیاز نیست که حتما با گولم و پکا اتک بدین با ارچر میتونید لوت بزنید
یا اینکه از ترکیب 20 تا جاینت 7 تا دیوار شکن بقیه مینیون استفاده کنید با اسپل heal
برا اتک وار با گولم میتونید میتنوید از ترکیب زیر استفاده کنید :2 تا گلوم 2 تا پکا 7 تا دیوار شکن بقیه ویزارد (البته این ترکیب بیشتر برا اتک تو وار استفاده میشه) (2 تا اسپل rage 2 تا اسپل heal) تو کلن کستل هم پکا
به این صورت که اول 2 تا گولم رو میریزد بعد پیشتش دیوار شکن بعد ویزار ها رو خالی میکنید پشتش بعد هم پکا ها رو .
به این خاطر پکا رو اخر خالی میکنیم چون پکا بیشتر دوست داره بچرخه دوره مپ :n02:
اتفاقا من با همین ترکیب شما امروز حمله کردم صفر ستاره شد!!! دلیل اصلیش ک نتونست تاون حال بزنه 4 تا هیدن تسلا دورش بود حریفش نشدم :| نیرو هام هم درست به سمت تاون حال رفتن اول گولم بعد دیوار شکن به موقع زدم بعدش چند تا ویزارد (ک پکا دور نزنه) و در نهایت پکا و کل ویزارد هانقل قول:
واقعا موندم اشکال از کجاست
تو ایکس مود راحت راحت دو شد ولی این نشد
دو تا هیل بردم ی ریج ی جامپ (جامپ چون نقشه جوری بود اگه نمیبردم میرفتن دور میزدن ب تاون حال نمیرسیدن!! هیچ کاریشم نمیشد کرد 200 بار تست زدم
ضمنا من مشکلم اتک واره ن لوت
داداش کاپ ت چنده؟ مال من رو گلد دو هست لوت زیاده حتما بیارش رو این ک کمتر بزننتنقل قول:
از ترکیب ارچر بربر استفاده کن فقط زمینای مرده با کالکتور معدن پر بزن
تاون حال ت رو بیرون بذار ک شیلد بگیری
ی عکس از نقشه الانت بذار شاید خوب نیست
من تقریبا فول مکس بودم و فقط یه تسلام موند تو ساختمونا و دیوارام هم همشون 7نقل قول:
x-bow هم درسته لول یکش قوی نیست ولی خیلی وقتا همین که طرف ببینه x-bow هست با توجه به منابعی که گیرش میاد ممکنه منصرف بشه. مخصوصا اگه هم لول خودم باشه
آپدیت جدیدم که در حال اومدنه
ساختمونا و نیروها رو به ترتیب کدوماشو ارتقا بدیم بهتره؟
اپدیت جدید اومده من دارم از گوگل پلی میگیرمش
کلا گوگل پلی پوکیده
من گلد 1 بودم که الان اومدم گلد 2نقل قول:
نه مشکل این بود که اکسیر زیاد داشتم واسه 3 کردن پکا واسه همین حمله زیاد میکردن بهم
آخر دیدم نمیشه واسه همین خرجش کردم الان تقریبا اوکی شد
من با گولم و پکا تاون 8 رو سه ستاره یا اگه تقریبا مکس باشه حداقل دو میزنم ولی روی تاون 9 هنوز تست نکردم چون تازه یه روزه شدم 9
باید تسلاها سرگرم گولمت میشدن که پکات از بین نره که حتما اینجوری نشده
همچنان سخت در انتظاریم یه سایت داخلی دست به کار شه ...والا الان اگه فیلم یا اهنگی بود در صدم ثانیه دست به کار میشدن برا بازدید بیشتر ...
کلش مظلوم واقع شده :n02:
سلامنقل قول:
من فکر کردم گولم و پکاتون حداقل لول 2 هستن شما اگه میخواین با گولم و پکا اتک بدین دیگه حداقل باید لول 2 باشن پس اپدیت کردنشون رو در اولویت بزارین
درودنقل قول:
یه سرچ ساده بزنید میبینید که خیلی وقته گذوشتن من خودم گرفتم :n02::n16:
من گرفتم
دارک اسپل فکتوری رو هم زدم(4 روز ساختنش طول میکشه!)
سرچم نزدید،نزدید:n02:نقل قول:
خدمت شما:
محتوای مخفی: !
بههه بههههه آپدیت جدید تا الان که عالی بوده حالا ببینیم مشکلات و باگ های جدید آیا باز ظهور خواهند کرد یا خیر
اینم از اخرین وضعیت مپ من :
بیس :
نیرو ها :
باگ داره
رو top clans بزنی نمیاره بازی میپره بیرون
نسخه iOS که سالمه کاملانقل قول:
شما یبار کامل پاک کن دوباره نصب کن
این اندرویده دوستتمم تست کرد همینطورهنقل قول: