بهنام یادت نره هااااااااااا:18:نقل قول:
خیلی مهمه
اگه دیر برسم کلم کندست:31:
دمت گرم:11::40:
Printable View
بهنام یادت نره هااااااااااا:18:نقل قول:
خیلی مهمه
اگه دیر برسم کلم کندست:31:
دمت گرم:11::40:
راميار بايد کم کم با اين وضع بياي قرار ملاقاتو رو شرکت کني :دی
حيف که حالش نيست و گرنه يک نقل قول از پستا ميگرفتم ... حالش اومد ميام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام به همه برو بچ مشهدی گل
من هروقت این امضاء حاج مهدی رو میبینم یاد این عکس که تو کامپیوترم هست میوفتم نمیدونم چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستو دیر دادی من ندیدم :27:نقل قول:
به هر حال راس 7 بهت زنگ زدم رف ...
فکر خوبیه :27:نقل قول:
شرکت کننده پروازی :8:
بای .
نقل قول:
سلام به همه ................
حاج خانوم بيا بريم مثل اينكه لو رفتيم :دي
واقعا
یا جدی
من هم پست دادم نگن کورم این پست ها رو ندیدم
البته لال هستم ولی کور نیستم
بچه ها جیگر همه تون رو بگردم
مخصوصا اناث رو
جواب حاج مهدی که میگه این زمرد اصله یا بدل
باید عرش کنم که باید ببینمش و یه سری آزمایشات روش انجام بشه و اگه ممکن باشه بذاریمش زیر میکروسکوپ تا ببینم اصله یا نه
( اینا رو گفتم یه خورده هم خود سانسوری کردم که شوخی کرده باشم چون زمرد تهرونی گفته بود از شوخی خوشش میاد !!!!)
نوکرتون میتی پاشنه طلا
مخلص بابابزرگ بدل شناس نيز هستيم............
اين ميكروسكوپي كه ميگين تو خونه ي شمايه يا جاي ديگه؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من فقط دارم
فقط باید این خانم ( یا آقا ) جرات داشته باشه بیاد : دی
شوخی بود( امرالد خانم ) ناراحت نمیشی که ؟
هرچي ميخواهي ميگي بعد ميگي شوخي بود ناراحت نشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجا که بچه های مشهد توی این قسمت حرف اول رو میزنن
اومدم اینجا تا کمکم کنین
بابا من میخــــــــــــــــــــوا م اخطار بگیرم
چکار کنم اخطار بگیرم؟؟؟
هر کاری میکنم اخطار نمی گیرم
حتی شده دست جمعی به یه جایی حمله کردیم
بقیه همه اخطار گرفتن ولی به من اخطار ندادن :(
چکارکنم؟؟؟
فحش بلدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بهت چندتا كاربر معرفي ميكنم برو تو تاپيكهاشون فحش بده منم ساپورتت ميكنم : دي
آحه من چکار کنم که هر چی بچه تهرونیه ریز می بینم
بعدش هم مجبور میشم از میر ببخشید میکروسکوپ استفاده کنم
تازه بره خدا رو شکر کنه که به همین یه آزماش کفایت میکنم و گرنه بره بپرسه چه آزمایشاتی نیاز هست یعد خودش پشیمون میشه
در شمن دوستانی که میان اسپم میدن و مشهدی نیستن میخاد روح جاج مهدی باشن میخاد نباشن حواسشون جمع باشه مورد شک من قرار نگیرن که آزمایشتون میکنم ها
قربانتان میتی پاشنه طلا
نکنه از این کاربرهای سوگلی مدیرا هستن؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
مهدی من نمیخوام بن بشما میخوام اخطار بگیرم:27:
حالا مگه ازمایش های شما شامل چه مراحلی میباشد.:31:نقل قول:
ramyar.v جون اينجا اتاق چت نیست که جییگر میخای چت کنی جای دیگه ای رو باید انتخاب کنی
کار نداری بای
اين امير هم مثل اينكه تهرانيه يك تست بكن :27:نقل قول:
نقل قول:
يه چيزي تو همين مايه ها :31:
كاشت داشت برداشت :27:
راميار به حرف بابابزرگ گوش كننقل قول:
اقا اگه میشه یکی اومدن منو به اینجا گزارش کنه
شاید بیان به من اخطار بدن :دی
من فقط با اخطار از اینجا میرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داری اخطار بگیری یک پ خ به میثم یا بابک بده و بگو میخوام اخطار داشته باشم ، تو 3سوت ردیفش میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط با اخطار از اینجا میرم
ramyar.v جون با نوسد منصور هم مشورت کنی بهت راههای بن شدن و اخطار گرفتن رو میگه :دی
این پست رو دادم که فقط یک سلامی خدمت عزیزان همشهری بکنم و عید رو تبریک بگم
.
.
.
خداحافظ تا یک عید دیگه که باز بیام تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خودتونو برای هفته دیگه آماده کنید که قرار ها شروع میشه
از الان میگم هفته دیگه جمعه ساعت 5 عصر جلو درب سجاد
سلام
من شايد بيام ولي اگه بيام با شرايط خاصي ميام............
يعني از ساعت قرار تاده دقيقه صبر ميكنيم هركس اومد اومد هركس نيومد ديگه بي خيالش ميشيم و ميريم
تائید میشه ...
منم همین کار رو میکنم ...
صحبتهاي مهدي و مجيد تاييد ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعتون پسرونس ؟، دخترا رو هم راه میدین
سلام بر همه ي دوستان
نقل قول:
من راه ميدهم مگه فرقي ميكنه ؟؟؟ نه :31:
زحمت نکش عمرا نمیادنقل قول:
من راه ميدهم مگه فرقي ميكنه ؟؟؟ نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دوست داشته باشه بياد مشكلي نيست اگر هم نه خوب نمياد من فقط حمايت كردم :31:
bkm_mahdi سلام اقا مهدی بابا این شیرینی چی شد شما قرار بود به من شیرینی بدی؟
اگه شیرینی میدی منم میام
البته اگه افتخار اشنایی بدین
نقل قول:
بابت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
آها تفلد دخترم ؟؟؟ نشد ديگه يهني بدنيا نيومد :31:
ما مخلصيم شيريني رو هميشه بابابزرگ ميده كلا فقط براي سيريني مياد و ميده و ميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گول این مشهدی ها رو نخوری ی ی ی
یو باز یک دختر دیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------
شهریوری ها رو هم جا راه میدن :دي
نقل قول:
نفله تو كه ميدوني من حامي جامعه ي خانم ها هستم تو ديگه چرا اين حرفو ميزني ؟؟؟:41:
منم چون میدونم یو چجوری , هستی(منظورم اینه که آدم خوفی هستی :دي) میگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه شايعست من خوف نيستم كاملا مهربان و عاطفي هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خدمت بر بچز گل
من تازه اومدم اینجا و خواستم بگم که هرکسی از بر و بچز مشهدی کنسول 360 داره یه بست بده اینجا
چون من بازیهای 360 رو با قیمت بایین میفروشم
در هر صورت در خدمتیم
مخلص بچه مشهدی ها
حمیدرضا
نقل قول:
سلام اينجا خريد و فروش ممنوعه ولي من هم آتاري و كمد دارم بازيهاش رو كي داره ؟؟؟؟؟؟؟:18:
بزار ايشالا آيس پک ميده حاج مهتي :دي:27:نقل قول:
نقل قول:
اي بابا من فقط ميكس :27:
آقا دارن به ما تجاوز ميكنند :27:
سلام آقایون محترم
میخواستم تو قرار ملاقاتاتون منم بیام
مرسی
عاشق موزیک رپ و ترنس هستم و از کامپیوتر و الکلترونیکم خوشم میاد. عاشق پیاده روی ام. مخصوصا تو پاییز.
هومن 24 ساله : 09151116645