برو باب جیقیل من 7000 تا مثه تو رو درست کردم......اگه به زورم شده:n24:تو رو درست میکنم و به 7001مین تبدیل میکنم:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
Printable View
برو باب جیقیل من 7000 تا مثه تو رو درست کردم......اگه به زورم شده:n24:تو رو درست میکنم و به 7001مین تبدیل میکنم:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
من که 6 ساله یه گوشی دارم یعنی منم برم رو مخشون ؟؟؟؟ چون یه خورده طول میکشه به همین دلیل باید روش کار کنم زود جواب بده :n08:
قرار نیست بریم رو مخشون..........داداش موبایل من داغونهههههههه یعنی به معنای کلمه د ا غ و ن
در ضمن شما روش ها رو بلد نیستی.....داداش بعدا به صورت خصوصی و تکمیل تر توضیح میدم:n02:
امروز با رفیقم رفتیم پایتخت، 90% مغازه ها n550JK رو داشتن و قیمتاشون هم از 4100 تومن گفتن تا 4250، حتی گفتن توو پکش علاوه بر کیف و موس و ساب ووفر، یه دستگاه سنسور حرکات دست هم هس که وصل میکنی به لپ تاپ و از فصله بدون لمس صفحه، دستورات رو اجرا میکنی، مثل ایکس باکس!!! خیلی عالیههههههههههههههههههههه ههههههه :-)
قیمت غیر لمسی 4 گیگ چند بود ؟؟ گارانتی ها چطوری بود همه مابه یهجا بود یا فرق داشتن ؟؟
غیر لمسی اصلا نبود، توو اون 10 15 مغازه ای که ما رفتیم همشون لمسی داشتن، گارانتی ها هم سریر بود و الماس و ویستا و... آواژنگ فعلا نبود :-(نقل قول:
مگه میشه غیر لمسی نباشه تا اخر ماه نیارن خودم کلشون رو میکنم:n10::n09::n04::n03::n24::n24::n24::n24:
این سری رفتی بگو بیارن غیر لمسی هم و ادرسشون رو هم بگو خواستم برم بگیرم نچرخم دستت درست :n16:
این فناوری که شما گفتید اسمش Leap Motion هست و فقط در لپتاپ های سفارشی ایسوس وجود دارد . اگه اینو داشته باشه خیلی چیز ردیفی میشه :n02:نقل قول:
به صورت جداگانه هم میشه تهیه اش کرد که من تو ایران ندیدم ولی اونور قیمتش 100 دلاره .
داداش حالا که پایتختی مارو از لطفت دریغ نکن.......لمسی دیگه چند بود با این کانفیگ 12 gb ram و gtx 850m 4 gb و ......اینا چند بود؟!؟نقل قول:
ولی با سنسوره چه شود......وای چقد پز بدیم:n02:
راستی پکش با خود لپ تاپه یا این که جدا و باید بخریم؟!؟ وای خدا من الان سکته میزنم........آدرنالین خونم به 99% رسیده...............هوووووف:n12::n12:
ولی 4100 خیلی عالیه.......دیم دام دی دام دی دام دام رام رام........:n19:چه شود......اخه این امتحانای لا مثب مرده ی آشغال کی تموم میشه ما بریم بگیریم:n08:
دوستان........دوستان توجه کنین.........ما وقتی لپ تاپ گرفتیم این شکلی میشیم:1::1::1:
بعد که خریدیم بر اثر فشاری که روی عصب های صورت میاد ماهیچه ی گونه فلج میشه این شکلی میشیم:weird::weird::weird:
100 رو ضربدر سه کن 300 تومان در اصل 356 تومان:n02:نقل قول:
داداش qazlmp جواب ما رو بده دیگه:n02:
شرمنده دوست من بابت تاخیرنقل قول:
والا همه اونایی که من پرسیدم کانفینگ رسمی بود (ینی همون گرافیک 4 و لمسی و رم 8)، کانفینگ های دیگه که رم رو 12 یا 16 بدن یا غیر لمسی باشه نبود! البته تمام مغازه ها نرفتیم دیگه، خسته شدیم، همون 10-15 تا کافی بود برا اینکه مطمین بشم این لپ تاپ اومده توو بازار و قیمتشم بیاد دستم :-)
پکش هم با خوده لپ تاپه، ینی اون سنسور حرکات دست داخل جعبه هس، ینی علاوه بر موس و کیف، این سنسور هم هس و پک کامل رو میدن از 4100 تا 4250! حالا چرا از 100 تا 250 تومن قیمت متغییه توو مغازه های مختلف، اینو دیگه نمیدونم!
ایشالله اگه بشه هفته بعد هم یه سر میرم پاساژ رضا و بازار کامپیوتر ایران توو ولی عصر، اونجا هم اطلاعاتی رو که گرفتم میام اینجا فید میدم :n02:
درمورد بازی هم، تمام مغازه دارها گفتن بهترین لپ تاپ با جدیدترین گرافیک انویدیا هس که از پس تمام بازی ها بر میاد و تا 4 سال با کیفیت خوب جوابگو هس، گفتن این ddr3 بودنش فقط 5% ماجراس و مهم gtx بودن گرافیکش هس!
فقط یکی از مغازه دارها که این مدل رو نداشت کلا حرف های بی ربطی بهم میزد که منو منصرف کنه، داشت N550JV رو با Y510P لنوو مقایسه میکرد، میگفت ما خودمون تست کردیم دیدم 5 دقیقه بازی most wanted توو هر دو لپ تاپ، y510p خیلی خوب بود ولی n550jv بعد 2 دقیقه شدید داغ کرد و بعدشم هنگ کرد و اصلا از بازی پرید بیرون و رفت جاهای دیگه توو ویندوز و از این حرفا!!! کلا داشت جنس خودشو که داشت شاهکار جلوه میکرد تا من از اون میخریدم، منم بهش گفتم مرد مومن (البته این قسمتشو توو دلم گفتم ها) شاید مقایسه با n550jv اینطور باشه که میگی تازه اونم بعیده، ولی دیگه این مقایسه رو با n550jk نکن خواهشا، این گرافیکش سری گیم و مکسول هس، ولی بازم همون حرفا رو میگفت! کلا میگفت این سری n550 فقط مالتی مدیاس حالا چه jv چه jk فرقی نمیکنه، ولی برا بازی اصلا خوب نیس! میگفت برا بازی فقط y510p لنوو خوبه، میگفت تازه ما با کیفیت فول اچ دیش هم داریم! گفتم نه، من نظرم همون ایسوس هس :n07:
البته بعید میدونم اگه y510p مدل sli باشه n550jk هم بتونه تو گیم باهاش رقابت کنه ولی مدل sli نه معمولینقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
عجب نامردایی پیدا میشنااااا واقعا باید چشم و گوشمون رو باز کنیم هنگام خرید حالا یه سوال از شما
ایا میزارن لبتاپ رو از جعبه در بیاریم تست کنیم اگه نخواستیم بریم یا نه دیگه حتما باید بخریم ؟؟ اخه بعضی مدل هاش دی وی دی رایترش لقی داره باید اونو تست کنم .:n17:
سلام......خواهش میکنم این جه حرف ایه......خوب رم 12 و 16 رو باید ببینیم شاید یه جاهایی بدن...پس پکم با خود لپ تاپه دیگه......ساب ووفر هم میدن نه؟!؟(همرا با موس و کیف و سنسور)نقل قول:
در مورد اون یارو مغازه ایه......اینا کلا چرند میگن.....در مورد این asus n550jk هم نظرتو عوض نکن....مرتیکه جنس زیاد آورده نفروخته میخواد غالب کنه و گرنه y510 به گرد پای n550jk نمیرسه....صفحه نمایش......0به تمام معنا......در ضمن یارو اصلا هیچ چیزی در باره ی asus n550jk نمیدونست فقط داشت چرت و پرت میگفت:n08:.....خوب کاری کردی به یاروگفتی نظرم همون ایسوس هس...ایول:n08:
بد بخت فکر کرد تا شما و دوستت بودی.... مشتری بی عقل گیرش اومده(جسارتا منظورم شما نیست...شما بزرگه مایی)سرشو شیره بماله(بازم منظورم به شما نیس......) ضایه شد رفت پی کارش...انقد دلم میخواست قیافه ی یارو رو ببینم در چنین شرایطی........که حد نداشت:n02:
با تشکر....قربون شما.....اطلاعات رو خوب share کردی ماشالله ماشالله......بزنیم به تخته(هه به همین خیال باش تخته تونستی پیدا کنی)پیدا کردم صفحه مانیتور لپ تابم:n08::n08:
منم تو شيراز يه سوال كردم با گارانتي سازگار و رم 8 و گرافيك 4 و لمسي گير آوردم.البته در مورد leap motion يادم رفت بپرسم ولي قيمتش 4.139.000 بود. حالا تا هفته ديگه بره بالا يا تغيير نكنه خدا ميدونه
داداش به صورت کل میگم leap motion یک وسیله ای هست که از یک سنسور ساخته شده که.....اون سنسور ها با رو به رو شدن با دست ما حرکات دست رو شناسایی میکن و باعث میشن..تا بتونیم صفحه رو در اختیار خودمون بگیریم یا به عبارتی دیگه کنترلش کنیم:n02:در مورد اون کانفیگی که شما گفتین یکم رمش بده من در واقع ما دنبال رم 12گیگ یا 16گیگ هستیم....البته اگه پیدا نشد باید رم 12 یا 16 بگیریم ولی اگه پیدا بشه خیلی خوبه:n28:نقل قول:
فک نکنم، چون دو سه تا مغازه گفتن باز ندارن و توو جعبه هس و نمیشه باز کرد، گفتن اگه واقعا خریدارم و همین الان بخوام بخرم باز میکنن که منم گفتم نه! ولی چندتا مغازه هم بودن که باز داشتن و توو ویترینشون بود و گرفتم دستم، حتی یکیش باز هم بود و یکی دو دقیقه باهاش کار کردم، صفحه نمایشش واقعا فوق العادس، نور و رنگ پردازی ها واقعا زنده هستن، انگار طبیعی تصاویر جلوته :-) راستش به مورد لقی توجه نکردم، اصلا یادم نبود (چون منم خونده بودم توو نت که برخی کاربران گله میکردن از این موضوع!)نقل قول:
بله درسته، ولی اون یارو مغازه داره میگفت توو همون حالت عادی و یه گرافیکه تمام بازی ها رو میکشه و خیلی بهتر از n550 هس! درسته سری y لنوو سری گیم محسوب میشه و سری n ایسوس سری مالتی مدیا و نباید باهم مقایسه بشن، ولی زور داره که گفته بشه y510p توو اجرای بازی ها قوی تر از n550 عمل میکنه (حالا jv میگفت اشکال نداره آدم یکم عصبی میشد، طرف هم jv رو میگفت هم jk رو!!!)نقل قول:
باز y50 لنوو رو مقایسه میکرد میگفتم حرفش درسته...
من بعد نوشتن کیف میخواستم یه "و" بذارم و یه چیزه دیگه بنویسم ولی یادم رفت که اون چی بود، واسه همین "و" رو پاک کردم و بعد کیف "،" گذاشتم و بعدش اون سنسور رو نوشتم، الان که شما گفتی یادم اومد، بعد "و" قرار بود بنویسم ساب ووفر که یادم رفت:n02:نقل قول:
آره دیگه، پک N550JK کاملش اینه: موس اصلی ایسوس، کیف، ساب ووفر، سنسورleap motion، کارت گارانتی و خوده لپ تاپ:n10:
پس داداش از کیفیتش راضی بودی.....لمسش چه طور بود....با لیپ موشن کار کردی؟!؟ببخشید یه ذره کنجکاوم:n02:نقل قول:
در مورد لقی هم باید بگم خیلی کم پیش میاد معمولا توی کالا هایی که روشون فشار اومده پیش میاد.....وگرنه اجازه میدن امتحان کنی....
راستی داداش جون یه چیز دیگه............من یه سوال برام پیش اومد.....تو بازی کم نمیاره؟!؟البته با اینکه 3 یا 4 تا بازی بخوام نصب کنم روزی1 ساعت.....راستی یه چیز دیگه به طور معمول بدون بازی کردن یا کار سنگین باتریش چه طوره؟!؟ چند ساعت دووم میاره؟!؟
راستی یه چیز دیگه.....راست میگفتن که اگه کلید fn + F3 یا F4 شدت نور دکمه های کیبرد در سه مرحله انجام میشه.....همونی که کلید های کیبرد روشن میشن...برایموقع تاریکی و کار در شب
ببخشید خیلی سوال پرسدیم:n11:
عزیز اونایی رو که من میدونم بهت میگم
لمسش وقتی میخوای باهاش کار کنی عقب جلو میره و چون باید دستت رو دراز کنی برای استفاده از لمسی سختت میشه چون مثل تبلت رو پات نیست صفحه نمایش جلوت هست و حتی وفتی هم تو خونه داری باهاش کاری میکنی بازتاب نور داره پس باید نور صفحه نمایش رو برد بالا که همینجوری باتری تعریف چندانی نداره چه برسه اون موقع اگه غیر لمسی بگیری و با تنظیماتی که روی غیر فعال کردن گرافیک هنگام کار های سادههه و.....میتونی تایم باتری رو ببری بالا اونوقت 4 الی 4:30 ساعت نگه میداره شاید بالاتر چون به نور صفحه بستگی داره نور بک لایت هم درسته سه مرحله داره ایسوس هر کاری کرده که این لبتاپ باتری کمتر مصرف کنه و جای 6 سلولی یه 4 بزاره ولی با این تنظیمات همون کارایی 6 رو نشون بده اگه هم میخوای باهاش بازی کنی با صفحه براق اذیت میشی و باید حتما کول پد بخری (n8 deepcole )
عزیز، من خودم میدونم leap motion چیه و چه کاری ازش برمیاد. منظور من این بود که نپرسیدم این لیپ موشن روی پک خودش هست یا نه، که بعد دیدم آره تو سایتشون زدن leap motion هم داره. من فقط مشکلی که دارم اینه که لمسی نمیخوام باشه. باید بازم صبوری کنم وگرنه هفته دیگه حتما میخریدم.نقل قول:
راستی اگر کسی نرم افزارهای خوبی برای تست قطعات داره اگر براش زحمتی نداره لینک بده یا حداقل اسمشونو بگه تا برم دانلود کنم واسه تست قطعات، آخه نمیخوام مشکلی داشته باشه. ممنون
من............من خیلی خیلی معذرت میخوام....ببخشید حواسم به گفته شما نبود.......ببخشید:n28:نقل قول:
بعله هستش.....من یکی رو در باره ی فن میگم اسمش هست speed fan که کمی دور فن(تعداد چرخیدن)رو برای یه مدتی افزایش میده تا ببینه فنت در چه حالهنقل قول:
برای کارت گرافیکم gpu_z و سی پی یو تونم cpu_z فعلا اینا مد نظرم بود.....شما بیشتر درباره ی قطعات که میخواین یه نرم افزار تستش کنه توضیح بدین.....بنده تا جایی که میتونم کمک میکنم:n02:
سلام
دوستان این leap motion توی همه پک ها هست؟
مثلا قیمتی که از پایتخت دادید اگر میشد فهمید علت اون 150 اختلاف چی هست خوب بود. الان دیجی کالا اورده 4200 ولی حرفی از لیپ موشن نزده. ضمن اینکه همیشه دیجی کالا قیمتاش از کف بازار خیلی بالاتره و در مقایسه با قیمت 4100 پایتخت به نظر همون پک باشه. آل دیجیتال هم 4180 گذاشته اون هم حرفی از لیپ موشن نزده.
نه عزیز این چه حرفیه. من منظوری نداشتم. در هر حال شما گلین. ارادت داریم مانقل قول:
دوستان کف قیمت این مدل تو بازار چقدره؟
از یکی شنیدم گرافیک 2 - لمسی (مدل jv ) میشه حدود 3300 پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صفحه اش عالی بود، ینی خیره شده بودم، رنگای تصویر انگار واقعی جلوتن نه اینکه داری از شیشه مجازی نگاشون میکنی، در این حد عالی! لمسش هم خوب بود، ولی زیاد کار نکردم که، فقط یکی دو ضربه کوجولو زدم، چون قصد خرید اون موقع نداشتم، دیدم خیلی ور برم با لپ تاپ بعد نخرم ضایع هس (هرچند ربطی به کسی نداره ولی من خودم مراعات میکنم این چیزا رو!!!) در مورد اون سنسور هم نه، نبود، گفت توو پکش توو جعبه هس! درمورد بازی هم تا اونجایی که من این مدت (ینی از اولین روز عید امسال که با این مدل JK آشنا شدم تا همین یکی دو روز پیش) بررسی کردم هم توو سایتای ایرانی و هم خارجی و هم خوده همون فروشنده ها، این لپ تاپ یکی از بهترین گزینه های بازی هم به شمار میره! حتی توو فروم های خارجی دیدم که نوشتن DDR3 توو سری مکسول خیلی بهینه عمل میکنه و قدرتش بیشتر از DDR3 سری های قبل هس و حتی 20 درصد از DDR5 سری قبل هم در بعضی موارد بهتر عمل میکنه! این ینی عالی! من اول با خودم میگفتم حتما سیاست شرکت ایسوس هس که گرافیک این لپ تاپ رو DDR3 زده، چون این لپ تاپ مولتی مدیاس نه گیمینگ، اگه DDR5 میزد خب معلومه 90% مشتری ها (چه گیمرها چه حرفه ای ها چه معمولی ها چه ایرانی ها چه خارجی ها) میرفتن این مدل رو میگرفتن و اونوقت اوضاع لپ تاپ های گیمینگ خود ایسوس خراب میشد، ولی یهو به ذهنم رسید که N56JR با اینکه لپ تاپ مالتی مدیاس ولی گرافیکش DDR5 هس، پس این طرز تفکر من حتما اشتباه بوده، اینا طرز تفکر من و استدلالم برا DDR3 بودن JK بود! ولی از وقتی خوندم و فهمیدم که DDR3 بودن نسل جدید گرافیک های انویدیا ینی همون مکسول بد نیس که خوب هم هس تازه فهمیدم شرکتی مثل ایسوس الکی کاری رو نمیکنه! چون DDR3 نسبت به DDR5 خیلی انرژی کمتر مصرف میکنه و ایسوس وقتی دیده توو سری مکسول DDR3 بهینه تر عمل میکنه برا کاهش انرژی مصرفی هم که شده همینو زده! هرچند اگه DDR5 میزد که دیگه غول میشد، ولی اینکه DDR3 زده هیچ جای نگرانی نداره! تا اونجایی که من فهمیدم، بازی های قبلی و امسال و سال بعد رو میشه اولترا اجرا کرد (البته شاید همه بازی ها نشه، چرا که هر سال 90% بازی ها که گرافیک یکنواختی دارن ولی یهو پیدا میشن که 10% بازی ها گرافیک شاخی داشته باشن!!!) بعد تا دو سه سال میشه اچ دی بازی کرد و بعد تا چند سال مدیوم و بعد از اون توو حالت low! ینی 5-6 سال رو راحت جواب میده این لپ تاپ! باطری هم میگن در حالت معمولی بین 4 تا 4.5 ساعت و توو کارای سنگین و بازی بین 2 تا 2.5 ساعت متغیره! درمورد اون کلیدهای بک لایت هم شرمنده، چیزی نمیدونم!نقل قول:
ولی انتخاب خوبی کردیم، من بازم میگم، لپ تاپ های قوی تر از این برا بازی همچنان توو بازار ایران هس هم از خود ایسوس و هم برندای دیگه از جمله msi، ولی کامل ترین لپ تاپ به نظر من اینه، لپ تاپی که برا همه کار خاصه، نه فقط گیم بلکه برا همه کارایی که میشه از یه لپ تاپ انتظار داشت! من که انتخابم همینه و دیگه هم دودل نخواهم شد، حتی اگه توو این یکی دو ماه مدل های دیگه بیاد توو بازار داخل :n06:
حالا توو آل دیجیتال یه نفر سفارش داده این لپ تاپ رو، به گفته خودش فردا شنبه میره دستش، منم بهش گفتم یه فید کامل بده، مخصوصا درمورد بازی، که اونم گفت باشه! هروقت فیدش رو داد میام اینجا نقل قول میکنم تا بهتر تصمیم بگیریم :n02:
این لینک رو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم یه بررسی تخصصی در مورد باتری و سخت افزار و گیم گذاشته و از همه مهمتر اینکه با گارانتی آواژنگ داره میده!!! من هرچی توو پاساژ پایتخت پرسیدم آواژنگ نبود، خدا کنه آواژنگ هم زود بیاره! هرچند تمام گارانتی ها توو ایران یکین و به هیچ دردی نمیخورن
سلام من این لپ تاپو حدود یک ماه است که گرفتم اما خیلی کنده واسه باز کردن برنامه ها حدود 15 ثانیه طول میکشه حتی مای کامپیوتر چندین بارم هنگ کرده که مجبور شدم خاموشش کنم، خیلی داغ میکنه حتی واسه نگاه کردن فیلم اما از چند نفر که پرسیدم گفتن خیلی کم پیش میاد که داغ کنه،تو باری Need for Speed Most Wanted بعد چند دقیقه بالای کیبوردش اینقد داغ میشه که میشه روش غذا بپزی ،چند بارم وقتی روشنش کردم کیبوردش یا بلندگوش کار نکرد اما بعد از ریستارت کردن درست شد، وقتیکه روشنش میکنم حدود 30ثانیه طول میکشه که بالا بیاره ویندوزیم ک الان روش ریختم ۸ هستش مدلشم مدل تاچ با رم ۸ هست، ببخشید دوستان سرتونو درد اوردم میشه یه راهنمایی کنین که مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
سلام میتونم هاردشو به یک ترا با سرعت 7200 ارتقا بدم و هارد لپ تاپ با هارد هایی که روی کیس نصب میشه فرق داره؟؟
شما JV دارین دیگه نه؟؟؟
اگه میبینید که سرعت پایینهست من هم هم چین فکری رو میکردم شما میتونی جای دی وی دی رایترش که خیلی کم بکار میاد یه ssd کورس ایر 128گیگ بگیری روش ویندوز و برنامه ها رو بریزی اونوقت مثل جت میاد بالا زیر 8 ثانیه بوت میشه سیستم برنامه ها هم سریع باز میشن
اگه هم میبینی تو کار معمولی داغ میکنه ببرش گارانتی نشون بده چون نباید اینطوری باشه .
گارانتیتون چیه؟؟؟معمولا بعضب از لبتاپ های اواژنگ هست که این مشکل رو دارن یا یه سری گارانتی های عجیب و غریب که تا حالا ادم نشنیده .:n22:
داداش شما n550jv دارين......نقل قول:
جاي dvd رايترش يك دونه ssd بگيرين حالا به كورس اير كاري ندارم مدل 128 گيگ جز اينكه همه چي سريع مياد.... كمتر داغ ميكنه
چي داغ ميكنه..نبايد سر موست وانتد كه يك بازي خيييييييييلي معمولي و ضعيف هستش كم بياره....
برين گارانتي عوض كنين... به احتمال زياد مشكل از فنتونه.....كه ميشه سخت افزار......يا بدين درست كنن برا لپ تاپ من همچين مشكلي پيش اومده بود......ايشاالله كه درست ميشه:n02:
ممنون از راهنماییت اره گارانتیم اواژنگ هستش با گارانتی طلایی، به نظرت اگه ببرم گارانتی راحت مشکلشو حل میکنن ؟؟؟؟:n29:
ممنون بابت راهنمایی فقط میشه توضیح دربارهی فنتون بدی دقیقا کدوم فسمت؟؟؟نقل قول:
سلام.....من یه n550jv دارم که میخواستم بفروشمش و یه ge 60 بگیرم.....اما وقتی ge 60 را رفتم از نزدیک دیدم واقعا بدم اومد و منصرف شدم از خریدش........من بیشتر کارم با 3d max و after effect هست و بازی اینا نمیکنم زیاد......(تنها دلیل خرید ge 60 اونcpu 4800 بود که من و قلقلک میداد).....اما حالا میخوام نگرش دارم...به نظر شما همین n550 خوبه دیگه برا کار های من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به جای هارد اصلی یه 250gb ssd بزارم بهتر است؟؟یا جای دی وی رایتر یه 120gb بزارم؟؟(اصلا برام ظرفیت مهم نیست که 1 ترا باشه یا 250 گیگ)جای dvd righter سخت نیست گذاشتنش؟؟یعنی ببرم گارانتی در جا برام اوکی میکنن؟؟؟؟به خاطر اینکه فک میکنم سخته میگم یه 250 گیگ بزارم جای هارد اصلی......فقط هار 1tb خودش را بعد از عوض کردن بخوام بفروشم چند قیمت باید بزارم؟؟؟؟؟ممنونم
شما یه ssd 128 گیگ کورس ایر بگیر بنداز جای دیوی دی رایتر ولی بده نمایندگی بندازه چون گاررانتی لبتاپ از بین میره سریع هم برات انجام میدن چون کار 5 دقیقه هست هاردت هم بزار برای فیلم و... ولی رو ssd ویندوز و نرم افزار بریز هارد رو هم در نیار بدردت میخوره هر چقدر هم بخرن بازم میگن دسته دوم پس هار 1 ترا رو خراب نکن ازش استفاده کن راحت فکر این چیزا هم دیگه نباش :n16: