ما با بایرن و میلان بازی کردیم رئال هم که تو راهه
نظر من اینه که تیم بعدی منتخب مثلاً یاران رونالدو یا یاران زیدان باشه بالاخره تیم مقابلشون پرسپولیسه کم تیمی نیست برای خودش
Printable View
ما با بایرن و میلان بازی کردیم رئال هم که تو راهه
نظر من اینه که تیم بعدی منتخب مثلاً یاران رونالدو یا یاران زیدان باشه بالاخره تیم مقابلشون پرسپولیسه کم تیمی نیست برای خودش
همه این حرفها بخاطر همین یک خط... خیلی صریح، من چرا سرپرست نیستمنقل قول:
رویانیان از فوتبال چه می داند یا شیرینی اصلا از فوتبال چه می فهمد که می خواهند باشگاه بزرگی چون پرسپولیس را اداره کنند.من با50 سال کار درپرسپولیس باید بیرون باشم و فردی که فرق توپ و هندوانه را نمی داند به جای من سرپرست پرسپولیس باشد.
شیرینی بد ، لمپن، بی تربیت! کاری نداریم درست یا غلط، ولی الان که تیم در کورس رقابتهاست چه جای این حرفهاست؟ لااقل صبر کنید تا لیگ تموم بشه بعد سر ارث و میراثش دعوا کنید.
خوردبین یک پرسپولیسی بسیار قدیمی(قدیمیترین به نوعی) و محترمه و نمیدونم چرا داره سابقه اش رو زیر سوال میبره
چندین و چند سال(بالای دو دهه!) آقای خوردبین سرپرست بود کسی بهشون حرفی زد؟ مگر سرپرستی سندش به نام کسی زده شده؟
کی گفته مقامات تیم باید دستکم چهار پنج دهه در تیم باشند تا قبول کنیم فرق توپ و هندوانه میفهمند؟
دی سال 42 باشگاه بدست علی عبده تاسیس شد، سال 47 بعد از انحلال سیاسی شاهین، مهاجرت معروف بازیکنان از شاهین به پرسپولیس با درایت عبده و دهداری و دیگران و با همدلی بازیکنان رخ داد.نقل قول:
سال 1347 پرسپولیس تشکیل شده است، ولی آقایان در سال 1392 جشن 50 سالگی آن را می گیرند.
تاریخ هم برای اغراضشون دگرگون میکنند
-بالاخره 50 آری یا نه!؟نقل قول:
من با50 سال کار درپرسپولیس باید بیرون باشم
:biggrin:
بی غیرت های پولکی
آخره بد شانسی هم بودیمو روی تک موقعیت گل خوردیم
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
چرا ما نمیتونیم روی یه روال پیش بریم؟
یعنی همیشه همینه، یا بد شروع میکنیم، اخر فصل که دیگه امیدی نیست خوب میشیم
یا خوب شروع میکنیم، هی روند رو به بالاست
یه تیم رو 6 تایی میکنیم،
بعد یهو افت شروع میشه...
خداییش کاش حداقل خوب بازی میکردیم که آدم خوشش بیاد از این بازی...
سرخپوشان از قهرماني دورتر شدند
شکست پرسپوليس مقابل گسترش فولاد
پرسپوليس در هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر مقابل گسترش فولاد تبريز شکست خورد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر امروز با برگزاري 2 ديدار همزمان آغاز شد که در حساسترين ديدار امروز پرسپوليس از ساعت 14:30 در تبريز به مصاف گسترش فولاد تبريز رفت که اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود گسترش فولاد به پايان رسيد.
نيمه اول اين ديدار در حالي به پايان رسيد که 2 تيم بيشتر در ميانه ميدان کار را دنبال ميکردند و خيلي فرصت گل چنداني را شاهد نبوديم.
در نيمه دوم پرسپوليس که براي ماندن در کورس قهرماني به هر 3 امتياز نياز داشت به آب و آتش زد تا به گل برسد که در اين بين چند فرصت خوب گلزني نيز براي تيم از دست رفت. از سوي ديگر بازيکنان گسترش فولاد که هوشمندانه دفاع ميکردند در يک ضد حمله در دقيقه 57 توسط مهرداد بايرامي به گل رسيدند تا گل اول بازي به نام اين تيم آبيپوش تبريزي به ثبت برسد.
در ادامه علي دايي براي براي زدن گل تساوي تيمش هرچه داشت رو کرد که اقدامات او هم براي گلزني به جايي نرسيد تا پرسپوليسيها براي چهارمين هفته پياپي از کسب پيروزي بازمانده و همچنان از قهرماني دورتر شوند.
محمدرضا اکبريان قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به خالد شفيعي، محفوظي و محسن فروزان از گسترش فولاد کارت زرد نشان داد.
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، ميثم حسيني (76-حسين ماهيني)، حميدرضا عليعسگر، رضا حقيقي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري (55- محسن مسلمان)، پيام صادقيان (68- فرزاد حاتمي)، اميد عاليشاه و سيدمهدي سيدصالحي
ترکيب گسترش فولاد:
محسن فروزان، سيد اميد نظامي پور، ميثم نقي زاده، عليرضا نقي زاده (78- احمد کامدار)، جابر انصاري، خالد شفيعي، مصطفي اکرامي، محمود خميسي، سيد ايمان موسوي، مهرداد بايرامي و سامان نريمان جهان (75- سيدمحسن حسيني)
کنارهگیری رویانیان قبل از بازی با گسترش فولاد
این خبری است که روزنامه پیروزی - ارکان هواداری پرسپولیس - آن را روی جلد برده است
سایت گل – محمد رویانیان و کنارهگیریاش به سرعت تبدیل به مهمترین اخبار این هفته فوتبال ایران خواهند شد.
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس که مخالفان جدی در دولت فعلی دارد بیش از این قادر به تحمل فشارها نیست و ظاهرا قصد دارد هر چه سریعتر عطای کار را به لقایش ببخشد.
باید برایتان جالب باشد که بدانید امروز روزنامه پیروزی که مدیرروابط عمومی پرسپولیس سردبیر آن است خبر داده رویانیان قبل از بازی با گسترش فولاد استعفا خواهد داد.
بدون تردید سردبیر پیروزی چیزهایی میداند که تصمیم انتشار این تیتر روی جلد گرفته است.
پ ن
به نظر میرسه این خبر به واقعیت تبدیل شد ، مجری شبکه سه هم بعد از بازی این خبرو اعلام کرد که "رویانیان همین الان کناره گیری کرد"
دايي در نشست خبري حاضر نشد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري بعد از بازي مقابل گسترش فولاد شرکت نکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي بعد از شکست تيمش مقابل گسترش فولاد در نشست خبري حاضر نشد.
به گزارش فارس، کريم باقري کمک دايي به جاي وي به نشست خبري رفت.
پرسپوليس اين ديدار را با يک گل واگذار کرد.
سلام
کلا خوشی به ما نیومده !!!
رویانیان هم که گویا استعفا داد .
با این باخت هم بچه ها روحیشون رو از دست دادن به علاوه اینکه دو تا بازی سخت هم هفته ی آینده با فولاد و سپاهان داریم ، فقط باید به برد فکر کنیم ، چون اونجوری که بوش میاد ، نفت بازی عقب موندش رو میبره و میاد بالاتر از ما . سپاهان هم اگه ببره میاد بالا و تا رده ی پنجم سقوط میکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شاید تا حدودی این نظر درست باشه ، ولی اگه ما جام بخواییم باید در دو جبهه ی لیگ و حذفی با تمام توان شرکت کنیم و این حرف ها دیگه قابل قبول نیست .
خیلی بازیه مسخره ای امروز انجام دادن - چه وضعشه - اخه دیگه گسترش تیم ود که اینا ازش ببازن:n21:
یو آر جوکین من :n04:نقل قول:
اصلا دربی بازی کردن که بخوان خسته باشن....
به نظرم من علی دایی ، توی مربی گری جذبه نداره وقتی پیام صادقیان توی دو تا بازی پشت سر هم پاس نمیده ، باز میاد توی بازی سوم هم پاس نمیده ، این یعنی چی آخه؟؟:n23:
از 10 تا سانت 3 یا 5 تاش روی زمین بلند میشه که از اینها یکیش به وسط 18 قدم میرسه ... آخه میشه آدم سانت بلد نباشه
کلا خیلی بد بازی می کنن ،
:n03:
امروز فوتبالی باختیم هیچ حرفی توش نیست مبارک گسترش و جوونای خوبش
درسته که گسترش تقریبا با صفر موقعیت گل یه گل زد و رفت توی دفاع
اما خوب دفاع کردن و پرسپولیسیا هم به رهبری حاتمی هر چی موقعیت گل بود خراب کرد
اما فوتبالی باختن ناراحتی نداره
.................
روی این زمین خراب با دفاع فشرده گسترش به نظر من باز هم بد بازی نکردیم تا جای ممکن با پاسای کوتاه و تقه تقه میرفتیم جلو و ایجاد موقعیت میکردیم
بعد از اومدن حاتمی هم که چنیدن و چند موقعیت گل رو از دست دادیم
..................
گاهی اوقات دیگه آدم هیچ کسی رو نداره
وقتی احساس میکنی صدات به هیچ جا نمیرسه بهتره با داد و بیداد بیخود خودتو بی عزت نکنی
بهترین کار اینه که توی خودت اینقد خدا خدا کنی تا آروم بشی
تو این دوسالی که سردار اومد حسادت و بغض خیلیا رو خفه کرد
دیدن بازی فانتزی جوونای پرسپولیس به خیلیا فشار آورد
چه کردن تا سردار رو از فوتبال سیرش کنن و چه کردن تا جوونای پرسپولیس رو توی حاشیه ببرن
وقتی همه دارن میگن ادقیان و مسلمان نبودن ولی یکی از توی فدراسیون میره به خبرگذاریا اسم میده معنیش خیلی روشنه
خدا هم شاهده که صادقیان جوونی کرد اما دهن کسی رو پر از خون نکرد
خام بازی درآورد اما چشم کسی رو کاسه خون نکرد
اما هر روز از سایت گل گرفته تا روزنامه ها و برنامه نود چنان فشار کمر شکنی بهش وارد کردن که بیچاره الان نا نداره تو زمین راه بره
آقایون پایان پروسه رو اعلام کنید
تموم شد سردار رفت پرسپولیس هم از فردا همون تیم بی آزار گذشته میشه
قول میده آب آلوده بخوره
قول میده هر بلایی سرش توی دربی اومد صداش در نیاد
قول میده بر علیه داوری اعتراض نکنه
قول میده دوباره تیم رو پر از بازیکنای لیگ یکی کنه
اعتراف میکنیم فوتبال بلد نیستیم
اعتراف میکنیم زورمون به شما نمیرسه
صادقیان مسلمان میلاد عالیشاه خلعتبری هم قول میدن برن تیمای دیگه
دیگه نیازی به بیانیه دادن برای محروم کردن صادقیان نیست
این شما و این فوتبالی که بسیار پاکه و مردمی که هر روز بیشتر ازش استقبال میکنن
عابدزاده: مردم برايم دعا کنند
دروازهبان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان از مردم خواست که براي او دعا کنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمدرضا عابدزاده درباره بستري شدنش در بيمارستان اظهار داشت: چند روزي بود که از ناحيه سر احساس درد ميکردم و صبح امروز اين درد بيشتر شد و تصميم گرفتم به بيمارستان بروم.
به گزارش تسنيم، وي افزود: ظهر امروز آنژيوگرافي انجام دادم و فردا قرار است بار ديگر به بيمارستان بروم تا جواب نهايي را بگيرم. اميدوارم موضوع خاصي نباشد.
دروازهبان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: حالم کمي بهتر است اما سرم همچنان درد زيادي دارد. قرار است پزشکان فردا جواب نهايي را به من بدهند تا ميزان بيماريام مشخص شود. از مردمي که در تمامي اين سالها مديون آنها بودهام درخواست دارم برايم دعا کنند.
پنجعلي:حيف است تيم امسال جام نبرد
مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر امسال قهرمان نشويم نميدانم چگونه جواب اين همه هوادار پرشور را بدهيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجعلي مدير تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت يک بر صفر اين تيم مقابل گسترش فولاد در تبريز گفت: هميشه روز بد براي فوتبال داريم و امروز روز خوب ما نبود. همه تلاش خود را کرديم اما قسمت نبود که توپهايمان به گل برود. بالاخره بچهها تمام تلاش خود را کردند اما واقعاً امروز روز بدي براي ما بود اميدوارم بتوانيم بازيهاي آينده اين نتيجه را جبران کنيم.
به گزارش فارس، وي افزود: نميدانم شانس قهرماني ما کمتر شده يا نه. بايد به نتيجههاي ديگر بازيها نيز نگاه کنيم و منتظر بازيهاي تيمهاي ديگر هم باشيم اما امروز متأسفانه پرسپوليس واقعي نبوديم و خود بچهها هم ميدانند که با اين باخت شانسمان براي قهرماني کمتر شده است.
پنجعلي ادامه داد: اميدوارم در اولين فرصت بتوانيم اين نتايج ضعيف را جبران کنيم اگر امسال قهرمان نشويم واقعاً نميدانم چگونه جواب اين همه هوادار را بدهيم. حيف است تيمي که دايي اينقدر برايش زحمت کشيده است جامي را نبرد و دستمان از جام خالي بماند.
کاش رویانیان توی این مقطع مهم و حساس تیمو رها نکنهو بمونه بعد از قهرمانی واسه رفتنش تصمیم بگیره. امیدوارم :n23:
دعا برای عقاب آسیا احمدرضا عابدزاده بزرگ هم فراموش نشه البته ایشالا که هیچی نیست و مشکلی پیش نمیاد. در نبود عقاب خیلی از کلاغا دم در آوردن و خودشونو عقاب معرفی کردن آرزو میکنم هر چه زودتر دروازبان دوست داشتنی مون خوب بشه ایشالا :»
انتقاد مجری برنامه ویتامین سه از وضعیت پرسپولیس
پرسپولیسیها: علی ضیا مجری پرسپولیسی برنامه ویتامین سه امروز حسابی از دست علی دایی شاکی بود.
باخت پرسپولیس به گسترش فولاد برای هواداران متعصب این تیم اصلا اتفاق خوبی نبود. علی ضیا مجری برنامه ویتامین سه که همه او را به عنوان یک مجری پرسپولیسی می شناسند، در برنامه امروز صبحش حسابی از خجالت دایی و رویانیان درآمد.
ضیا بخش ورزشی برنامه اش را با جمله: "و اما پرسپولیس باز باخت" آغاز کرد و خودش توضیح داد که روی کلمه "باز" تاکید دارم چون این تیم "باز" هم باخت. چون چهار بازی است که این تیم رنگ پیروزی را به خود ندیده.
به گزارش طنین ورزش، علی ضیا بدون مکث ادامه داد: البته من چند روز پیش آقای علی دائی را دیدم و با ایشان صحبت کردم. ایشان به من فرمودند "تو که از فوتبال سر در نمیاری واسه چی در باره فوتبال اظهار نظر می کنی" ... بله آقای دائی من از فوتبال سر در نمیارم.... شما چطور؟ شما که سر در میاری چرا وضعیت پرسپولیس اینطوریه؟ بگو که ما هم که سر در نمیاریم متوجه شیم.
علی ضیا سپس به سلسله استعفاهای سردار رویانیان اشاره کرد و گفت: اما از آقای دائی که بگذریم که می بینیم که سردار رویانیان باز هم استعفا داد. وی با نیشخندی ادامه داد: حالا باید ببینیم که اینبار استعفای آقای رویانیان به دست رئیس ایشان می رسد یا مثل همه دفعات گذشته اصلا این استعفا به دست رئیس نخواهد رسید. علی ضیا ادامه داد: آقای رویانیان من امروز آمار شما را می گیرم ببینم تو دفتر کارتون حاضر میشید یا خیر. چون اگر استعفا داده باشید که دیگه نباید برید دفتر کارتون. مجری برنامه ویتامین ث که به نظر نمی ریسد دوست ندارد به این راحتی دست از سر پرسپولیس بردارد افزود: به هرحال باید یه فکری بکنیم و از روی استعفاهای آقای رویانیان یک سریال بسازیم. باید برای این سریال یک اسم هم داشته باشیم. مثلا اسم آن را بگذاریم "و باز هم رویانیان رفت" یا "جدائی رویانیان از پرسپولیس".
پس از اعلام استعفای محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، بازیکنان این تیم شب گذشته و امروز به شدت به دنبال وضعیت چکهایی بودند که از باشگاه پرسپولیس در دست آنها است! :n29: بی غیرتای پول پرست :n21:
علي پروين سرپرست موقت
با استعفاي رويانيان موافقت شد
اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس با استعفاي مديرعامل اين باشگاه موافقت کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس براي چهارمين بار استعفا کرد و اينبار با استعفاي رويانيان موافقت شد.
به گزارش فارس، با تصميم اعضاي هيأت مديره علي پروين به عنوان سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس انتخاب شد. البته قرار است به زودي اعضاي هيأت مديره ديداري را با وزير ورزش داشته باشند و پس از تشکيل جلسه هيأت مديره مديرعامل را انتخاب کنند.
ای وای ...
سایهی شوم پروین دست از سر پرسپولیس بر نمی داره ...
سردار آخه این چه وقت رفتن بود؟
هیئت مدیره هم که از خدا خواسته، سریعاً با استعفا موافقت کردن و پروین رو گذاشتن جاش !!
خیلی تیم حال و اوضاع خوبی داشت، یکیو گذاشتن که گلیم خودش هم نمی تونه از آب بکشه بیرون، چه برسه به اینکه بخواد با حواشی مبارزه کنه !!
کارای اقتصادی و ... پیشکش :n15:
بعد مدت ها گفتیم تیممون برگشته به اوج، اگه قهرمان هم نشیم، تیم خوبی ساختیم که سال ها می تونه بدرخشه
ولی افسوس ...
گند زدن بهش ...
پروين: دنبال قهرماني جام حذفي هستيم
سرپرست موقت پرسپوليس از ماندن رويانيان در هيئت مديره خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي پروين پس از پايان جلسه هيئت مديره باشگلاه پرسپوليس اظهار داشت: جلسه خيلي خوبي بود که در آن با استعفاي رويانيان موافقت شد که البته اين تصميم به درخواست و اصرار خود ايشان گرفته شد. در هر حال ما ايشان را به زرو کنار تيم نگه داشتيم و رويانيان عضو هيئت مديره باقي ماند.
به گزارش تسنيم، وي افزود: دايي استعفا نخواهد داد و با قدرت به کارش ادامه ميدهد. ما هم از همين امروز دنبال قهرماني در جام حذفي و حضور در جمع 4 تيم برتر آسيا هستيم.
سرپرست موقت پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که با ميزان بالاي بدهيهاي پرسپوليس چه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: بدهي باشگاه اين رقم هايي که مطرح مي شود نيست و در آينده يک فکري برايش ميکنيم.
شيريني از سرپرستي پرسپوليس استعفا کرد
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس پس از جدايي محمد رويانيان، از سمت خود استعفا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد شيريني سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از قبول استعفاي محمد رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس در جلسه امروز هيات مديره، از سمت خود استعفا کرد.
به گزارش فارس، شيريني اعلام کرد: من با رويانيان آمدهام و با او نيز ميروم.
غیر پرسپولیس ها هم دیگه شاهد بودن که چه کردن امسال با پرسپولیس!
نه مشکل و اختلاف درون باشگاهی بود و نه چیز دیگه از بیرون چه ها که نکردن!
البته برای پرسپولیسی ها خیلی تعجب نداره این وحشتی که بقیه تیم ها ازشون دارن
بعد از قهرمانی پرسپولیس با افشین قطبی کلا تصمیم به نابودی این باشگاه [حذف شد] نمودن!
این فصل هم از بازی با سپاهان شروع و جالب هم بعد از محرض شدن گند آقای قهرمانی، پرسپولیس را چه سود!؟؟
بعد هم نمایش خود جوش صحنه های خشن یکی از مهره های کلیدی تیم در برنامه نود قبل از بازی با تیم خیلی خوب نفت،
و حواشی تیم زیر 22 سال و باز هم به حاشیه بردن پیام و مسلمان دو بازیکن تاثیر گذار و جوان تیم قبل از بازی با تیم خوب فولاد
و کلا به هم ریختن تمرکز کل مجموعه تیم سر این حواشی ها اونم قبل از دربی و حتی بعد از دربی عزیزان باشگاه سپاهان،
فقط به عنوان رقیب سنتی به استقلالی ها میگم دیدید چه کردن؟؟ ممکنه یه روزی خدای نکرده با شما هم...
تو این چند سال اگه پرسپولیس رو به حال خودش میذاشتن که خیلی ها آرزو و حسرت خیلی چیزه ها براشون همچنان باقی می موند!!!!
هنوز تا پایان فصل خیلی مونده ، منتهی الان با این تغییر تحولات باشگاه فقط باید امید به جام حذفی و آسیایی شدن داشت
البته من بیش از انداره به این تیم امید دارم و انسان هم به امید زنده است،
بعد چند فصل فشار عجیب روی باشگاه دیگه باید مقابله به مثل کرد، وایستاد و جنگید
. . .. پــرسـپــولــیــــس قــهـــــرمــان مـیـشــه... . .
چند تا بازی تا اخر فصل مونده؟یعنی هیچ امیدی به قهرمانی نیست؟
فولاد رو دقیق نمی دونم ولی نفت ، استقلال و سپاهان بازی های سخت ، فشرده و حساسشون مونده!نقل قول:
دیگه هیچ بازی تا آخر فصل رو نبازیم و البته کمتر مساوی هم بدیم امید به قهرمانی همچنان زیاده
ولی فعلا باشگاه متلاطم هست! ایشاا.. که خیر باشه!
اگه پروین بتونه اوضاع رو جمع کنه با توکل بر خدا و با توجه به بازی های رو کاغذ راحت، امیدی نا امید نمیشود..
انصافاً و خداروشکر هنوز تیم فوتبالشو داره بازی می کنه و از هم نپاشیده، منتهی این حواشی و جریانات داره پدر در میاره!
هر چند که بازی های داخلی رو دنبال نمیکنم ولی امروز واقعا ناراحت شدم که سردار از سمتش استعفا داد واقعا تو این مدت به فوتبال ایران به پرسپولیس به همه هوادارای ای تیم خدمت کرد
چهره دوست داشتنی شده برای من و خیلی هم احترام میذارم بهش.
امیدوارم تیم بتونه قهرمانی بدست بیاره و تقدیم کنن به سردار برای زحماتش
تا اخر فصل ما به جز سپاهان با تیم بالانشین دیگه ای بازی نداریم ، ولی 3 تا بازی خارج از خونه داریم ،نقل قول:
و باید امیدوار باشیم استقلال 7 فولاد 5 سپاهان 3 نفت 1 امتیاز از دست بدن و ما هم هر 18 امتیاز باقی موندمونو بگیریم تا قهرمان بشیم
سردار سرخ همیشه در قلب ما جا داری
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابک سرانی آذر مدیر سایت رئال مادرید در ایران روز گذشته با یکی از اعضای روابط عمومی باشگاه رئال مادرید تماس گرفته تا در مورد نامه رئال مادرید به پرسپولیس اطلاعات بیشتری کسب کند، نامه ای که حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ترجمه آن را به فارسی! نه اصل نامه را منتشر کرد و در اختیار خبرگزاری های رسمی قرار داده بود.پاسخ یکی از اعضای دپارتمان روابط عمومی باشگاه رئال مادرید این بوده است: قرار نیست هیچ مسابقه ای بین رئال مادرید و تیمی که شما از ایران نام بردید( حتی اسم باشگاه پرسپولیس را هم نمی داند!) برگزار شود و در حال حاضر هم هیچ مذاکره ای در این زمینه صورت نگرفته است. اگر پیشنهادی بشودبررسی می شود.به گزارش دانا، در شرایطی که فلورنتینو پرز همراه کریس رونالدو به پرتغال سفر کرده بود باشگاه پرسپولیس مدعی شد مدیر باشگاه رئال با ارسال نامه ای به پرسپولیس موافقت خود را با بازی دوستانه با این باشگاه اعلام کرده است!
شما هم اگه میشه اصل نامه پرز که گفته من پرسپولیسو نمیشناسم و هیچ مکاتبه ای باهاشون نکردم بزارید تا صحت حرفاتون معلوم بشه. دست شما درد نکنه :n06:نقل قول:
11 تغییر در 12 سال
پرسپولیسیها: میانیگن عمر مدیریتی مدیران پرطرفدارترین باشگاه ایران آنقدر پایین است که محمد رویانیان با دو سال و 4 ماه مدیریت در پرسپولیس یکی از باثبات ترین مدیران باشگاه پرسپولیس در یک دهه اخیر محسوب می شود! نگاهی به جابجایی های مدیریتی در یک دهه اخیر در باشگاه پرسپولیس نشان می دهد متوسط دوره مدیریت مدیران این باشگاه حدود یک سال است.
علی پروین در بهار 1380 با حکمی که از سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی گرفت، همه کاره و مدیر باشگاه شد. در پاییز همان سال علی میرزایی به عنوان مدیرعامل انتخاب شد. بهار 1381 آغاز دوران مدیریتی اکبر غمخوار بود که تا سال 83 ادامه داشت. در بهار 1383 حجت اله خطیب اداره باشگاه پرسپولیس را بر عهده گرفت و در آذرماه 1384 نوبت محمدحسن انصاری فرد شد که مدیریت پرسپولیس را تجربه کند. خرداد ماه 86 حبیب کاشانی بر صندلی مدیریت باشگاه تکیه زد و یک سال بعد استعفا داد و رفت. تیر ماه 87 نوبت داریوش مصطفوی رسید و در دی ماه همان سال عباس انصاری فرد جای او را گرفت. در مهر ماه 88 نیز حبیب کاشانی دوباره به پرسپولیس بازگشت و جای انصاری فرد را دوباره گرفت. کاشانی در هر دو بار حضورش در پرسپولیس جانشین انصاری فرد ها شد! اما در 29 شهریور 1390 نیز محمد رویانیان به عنوان دهمین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در دهه 80 انتخاب شد تا پرسپولیس رکورد عجیبی را در زمینه جابجایی مدیران ثبت کند. اکنون با کناره گیری رویانیان، علی پروین سرپرستی باشگاه را بر عهده گرفته است تا مدیرعامل جدید انتخاب شود.
در 12 سال اخیر و در واقع از زمان آغاز لیگ برتر ایران، مدیریت باشگاه پرسپولیس تاکنون 11 بار تغییر کرده است. با این وضعیت بی ثباتی در مدیریت باشگاه، عجیب نیست که پرافتخارترین تیم ایران در یک دهه اخیر فقط 2 قهرمانی لیگ برتر و 2 جام حذفی بدست آورده است.
ببین چقد بهشون فشار اومده:n02:نقل قول:
یعنی اگر این بازی انجام بشه خیلیا از شدن حرص رسما سکته رو میزنن :n02:
دیگه از این تابلوتر؟نقل قول:
به سر این تیم چی آوردن
ثباتم بماند برای از ما بهتران
یکم فکر کنید چه کسی این تغییرات رو انجام میده ؟
مگه زیر نظر تربیت بدنی و وزارت نبودیم توی این سالها؟
کی هیئت مدیره ما رو انتخاب میکنه؟
سوال مهمتر
کی هر سال هیئت مدیره رو تغییر میده؟
چرا تیم رقیب اینقدر ثبات داره؟
مگه صاحاب این دو تیم یه نفر نیست؟
دیگه از این تابلوتر؟
نمیدونم این حقیقته یا هنوز از نظر برخی دوستان من توهم توطئه دارم
اینم از مدرک رئال مادرید!!!
کسی میتونه ترجمه کنه؟؟!
دادکان: ورزش بیرون از ساختمان وزارتخانه اداره میشود!؟
پرسپولیسیها: رییس سابق فدراسیون فوتبال پیش بینی می کند که بدترین دوران ورزش در حال رقم خوردن است. او می گوید بر خلاف ادعاهای مطرح شده انتخابات کمیته ملی المپیک به هیچ عنوان دموکراتیک نبوده. دکتر محمد دادگان در گفت وگوی مفصلی از هر دری سخن گفت. از پرسپولیس گرفته تا کمیته ملی المپیک. این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
*اگر اجازه بدهید از پرسپولیس شروع کنیم. همانطور که در جریان هستید، محمد رویانیان بعد از دو سال و چهار ماه مدیریت از پرسپولیس استعفا داد. نظر شما به عنوان یکی از قدیمی ترین پرسپولیسیها درباره رفتن رویانیان چیست؟ اول باید بگویم قصد انجام مصاحبه نداشتم اما اخباری که از پرسپولیس به بیرون رسیده نگران کننده بود و به همین خاطر احساس وظیفه کردم تا صحبت کنم. متاسفانه از 35 سال گذشته تاکنون همیشه پرسپولیس با ناملایماتی روبه رو شده و این تغییرات برای بار نخست نیست که اتفاق می افتد. سازمان تربیت بدنی سابق و وزارت ورزش فعلی هیچ وقت برنامه منسجمی برای این تیم نداشته و هر یک سال یا دو سال چنین تغییراتی رخ می دهد. شما می بینید که در طول چهار ساله عمر یک وزیر، حتی تا 3 مدیرعامل برای پرسپولیس انتخاب می شود. *فکر می کنید دلیلش چه بوده؟ من معتقدم این تصمیمات به نفع ورزش نیست و تنها از روی شکم سیری انجام می شود. امروز رویانیانی که نباید از همان اول به فوتبال می آمد را بعد از 27 ماه کار و کسب تجربه بر می دارند. اگر رویانیان کار بلد نبود چرا او را آوردید که الان بعد از دو سال و سه ماه او را برکنار کنید. من به یک چیزی به یقین رسیده ام و آن هم اینکه 36-37 سال است که نمی خواهند پرسپولیس سر و سامان داشته باشد. *البته رویانیان منصوب دولت قبلی بود و شاید به خاطر برخی سیاستهای متفاوت چنین فشاری به رویانیان آمد که استعفا بدهد. من نظرم چیزی دیگری است. تصمیماتی که درباره ورزش گرفته می شود بیرون از اختیارات وزارت ورزش است. الان وزیر و معاونش ورزشی و دانشگاهی هستند اما به نظر من اینها تصمیم گیرندگان اصلی نیستند و تنها دستوراتی که داده می شود را اجرا می کنند. شما پرسپولیس را ببینید. این تیم می توانست دوباره به صدر برگردد و حتی قهرمان شود اما در وسط مسابقات چنان فشاری به مدیرعاملش آوردند که مجبور شد استعفا بدهد. * یکی از اظهارنظرهایی که بعد از استعفای رویانیان از سوی وزیر ورزش مطرح شد، این بود که مسائل مهمتری نسبت به استعفای رویانیان و وضعیت پرسپولیس وجود دارد. بعد از این اظهار نظر این انتقاد از سوی برخی مطرح شد که سرنوشت پرسپولیس با حدود 30 میلیون هوادار چیز کماهمیتی نیست و نباید چنین اظهار نظری صورت میگرفت. نظر شما در این باره چیست؟ من معتقدم هنوز کسی به مفهوم کامل پتانسیل پرسپولیس و استقلال را درک نکرده است و همه تصمیمها در تمام این سالها درباره این دو باشگاه بزرگ باری به هر جهت بوده است. پرسپولیس و استقلال در اولویت کاری وزیر ورزش قرار ندارند. پیش از انتخاب وزیر ورزش یکی از نامزدهای تصدی پست وزارت ورزش از من مشورت خواست و من به او گفتم اگر شما بتوانید وضعیت فدراسیونهای کشتی، فوتبال و کمیته ملی المپیک و استقلال و پرسپولیس را سروسامان دهید و به خوبی مهرهچینی کنید بسیاری از چالشهایتان برطرف میشود. اما میبینیم که حداقل درباره استقلال و پرسپولیس چنین وضعیتی وجود ندارد. * هرچند مواضعتان را درباره مجموعه تیم مدیریتی وزارت ورزش در این مصاحبه به روشنی بیان کردید اما به هر حال این سوال مطرح است که آیا حاضرید با توجه به اخباری که در برخی رسانهها آمده، به پرسپولیس بیایید؟ جسته و گریخته به من نیز این پیشنهادها مطرح شده است. اما این را میخواهم به شما بگویم که من با امضای هیچ وزیر ورزشی نمیآیم و تنها اگر مردم روزی بخواهند حاضرم با عشق برای آنها کار کنم. فقط با کمک کردن مردم حاضرم باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس را اداره کنم و این توانایی را کاملا در خود میبینم. من با امضای هیچ دولتیای حاضر نیستم کاری را بر عهده بگیرم. مردم کسانی را که از طرف مسئولان دولتی انتخاب میشوند، پس میزنند. شما اکنون میبینید در وزارت ورزش کسانی کنار هم هستند که اختلاف نظرهایشان مثل کارد و پنیر است ولی یک سری عوامل اینها را کنار هم نگه داشته است. منافع و شهرت باعث شده که آنها کنار هم بمانند اما من آدمی نیستم که اگر با کسی اختلاف داشته باشم حاضر باشم کنارش کار کنم. ضمن اینکه همین سیاستهای غلط آقایان باعث شده کسانی مانند هدایتی و شفیعزاده که از پول خودشان برای این فوتبال خرج کردهاند، مجبور به فرار از فوتبال و ورزش شوند. * شما به عنوان یکی از قدیمیهای پرسپولیس فکر میکنید راه حل مشکلات پرسپولیس چیست؟ پرسپولیس هم مانند بسیاری از باشگاههای دنیا باید توسط خود پرسپولیسیها اداره شود. باید سیاسیون و غیر ورزشیها پایشان را از پرسپولیس کنار بکشند. هیات مدیره پرسپولیس نباید از افراد غیر پرسپولیسی تشکیل شود. مگر پرسپولیس آدم تحصیل کرده و باسواد کم دارد؟ این همه خاک خورده پرسپولیس هستند که هم توان مدیریت دارند و هم اینکه باتجربه هستند. میخواهم بدانم کسانی که توسط این آقایان در سه دهه گذشته انتخاب شدهاند، چه سنخیتی با پرسپولیس داشتهاند؟ البته در این دوره که من اطمینان دارم وزارت ورزش اختیاری ندارد و مهرهچینیها از بیرون وزارت ورزش صورت میگیرد. * بعد از موافقت با استعفای رویانیان یکی از بحثبرانگیزترین تصمیمهای گرفته شده انتخاب علی پروین به عنوان سرپرست باشگاه بود. شما نظرتان درباره این انتخاب چیست؟ علی پروین زحمت زیادی برای پرسپولیس کشیده و اعتقاد دارم او یکی از بزرگان فوتبال ایران است. اما او خودش هم باید بفهمد که مدیریت کار هر کسی نیست. کسی که به عنوان مدیرعامل انتخاب میشود باید در بخش مدیریت کار کرده باشد و تجربهاش را داشته باشد. علی پروین نباید گول سیاسیکاریها را بخورد. * البته میگویند پروین به این دلیل به عنوان سرپرست انتخاب شده که بتواند حداقل حمایت بخشی از هواداران قدیمی پرسپولیس را به خود جلب کند و این تصمیم برای تلطیف فضاست. درست میگویید کسانی که این انتخاب را انجام دادهاند برای اینکه این شرایط را مدیریت کنند پروین را سرپرست گذاشتهاند. خودشان هم به خوبی میدانند مدیریت کردن کار پروین نیست. ضمن احترام به علی پروین من به او توصیه میکنم که مراقب باشد برای صدمین بار از یک سوراخ گزیده نشود. * کمی از پرسپولیس دور شویم و به انتخاب کمیته ملی المپیک برسیم. خیلیها معتقدند انتخابات کمیته ملی المپیک دموکراتترین انتخابات ورزشی در ایران بوده است. شما به عنوان یک ناظر بیرونی چطور فکر میکنید؟ اصلا و ابدا این طور نیست و این انتخابات کاملا مهندسی شده بود. آنقدر مردم دروغ شنیدهاند که این حرفها را دیگر باور نمیکنند. من با اطمینان میگویم که انتخابات کمیته ملی المپیک غیر دموکراتیک و مهندسی شده صورت گرفت. 6 نفر از روسای فدراسیونها بعد از انتخابات با من صحبت کردند و گفتند که قبل از انتخابات به آنها گفته شده بود به چه کسانی رای بدهند. * اما به هر حال محمد علیآبادی که شما همواره به او انتقاد داشتید، از ورزش جدا شد و کیومرث هاشمی به عنوان رییس کمیته ملی المپیک انتخاب شد. ایشان هم با علیآبادی بوده است. امروز او هم باید جوابگوی حرفهایی باشد که زده است. ایشان سخنگوی علیآبادی بود. باید جوابگوی تهمتهایی باشد که مطرح کرده است. من هر جا مصاحبه کنم درباره او حرف خواهم زد. میخواهم بدانم آیا ورزش مملکت هیچ مهره دیگری ندارد که همه جا از ایشان استفاده میکنند. او در آن زمان میگفت که من در بغل خارجیها بودم و با بیگانه ارتباط داشتم. او یا حرفهایش را ثابت میکند یا اینکه من هرجا حرف بزنم، واقعیتها را درباره او خواهم گفت. او در اتفاقاتی که آن سال در فوتبال ما رقم خورد نقش بزرگی داشت. امروز دولت این آقا را سر کار آورده است اما او از مردم نمره منفی دارد. خواهید دید که با حضور او چه مشکلاتی در ورزش به وجود خواهد آمد و مطمئن باشید با عدم استقبال مردم همان طور که در گذشته رفته این بار هم خواهد رفت. یک روز من گفتم سه نفر میخواهند ورزش را از بین ببرند. در آن زمان هیچ کس باور نمیکرد پیشبینی من درست باشد اما بعدا همه دیدند که این سه نفر چه کردند. الان هم میگویم که دوره فعلی بدترین دوران ورزش است. البته تنها دلیلم به خاطر افرادی که در وزارت ورزش هستند نیست، بلکه یکی از دلایل اصلیام اداره ورزش بیرون از ساختمان وزارت ورزش است. نمیگویم این افراد و مدیران فعلی وزارت ورزش باعث به انزوا رفتن ورزش میشوند چرا که نقش این افراد به خاطر اختیارات کمشان و مدیریت ورزش از بیرون، کم است. ضمن اینکه نباید شکست احتمالی اینها را به پای جامعه ورزش و دانشگاهی بنویسید.
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هواداران و ليدرها بدانند هيچ جناح خاصی در تيم نداريم ، همه فقط پرسپوليس ، کادر فنی و بازيکنانش را تشويق کنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /varzesh3/
علی پروين در واکنش به اتفاقات تمرين روز پنجشنبه و حضور برخی از ليدرها و هواداران سابق پرسپوليس در محل تمرين گفت: هرکس به تمرين پرسپوليس و به ورزشگاه آزادی براي تشويق قرمزپوشان ميآيد، عاشق اين تيم است و روی چشم ما جا دارد. اينها اگر آنوقت حامی من بودند هميشه به من مثل هواداران حال حاضر لطف دارند. اما اينها در همان موقع هم به جز پروين همين آقای دايی و همه بچهها را تشويق ميکردند.
به نقل از فارس، وی افزود: پس مشکلی نيست و الآن هم اين پيام را به همه هواداران با محبت و ليدرهای خوب باشگاه می دهم که مراقب باشند، ليدر و هوادار اين جناح و آن جناح نداريم همه يکدل حمايت از پرسپوليس، تشويق بازيکنان و کادر فنی و بس. هواداران و ليدرها مراقب باشند که خدايی ناکرده فاصلهای بين خودشان نيافتد و با يک يکدلی همه با هم کمک کنند تا اين بچهها دست پُر ليگ برتر و جام حذفی را ترک کنند. الآن از همه چيز مهمتر براي ما حمايت از اين تيم است نه چيز ديگر. باز هم ميگويم من به اين تيم خيلی اميدوارم.
گزیده ی صحبتهای دکتر محمد دادکان:
**من به یک چیزی به یقین رسیده ام و آن هم اینکه 36-37 سال است که نمی خواهند پرسپولیس سر و سامان داشته باشد.
**به نظر من اینها تصمیم گیرندگان اصلی نیستند و تنها دستوراتی که داده می شود را اجرا می کنند. شما پرسپولیس را ببینید. این تیم می توانست دوباره به صدر برگردد و حتی قهرمان شود اما در وسط مسابقات چنان فشاری به مدیرعاملش آوردند که مجبور شد استعفا بدهد.
**میخواهم بدانم کسانی که توسط این آقایان در سه دهه گذشته انتخاب شدهاند، چه سنخیتی با پرسپولیس داشتهاند؟ البته در این دوره که من اطمینان دارم وزارت ورزش اختیاری ندارد و مهرهچینیها از بیرون وزارت ورزش صورت میگیرد.
**خودشان هم به خوبی میدانند مدیریت کردن کار پروین نیست. ضمن احترام به علی پروین من به او توصیه میکنم که مراقب باشد برای صدمین بار از یک سوراخ گزیده نشود.
شرط حضور دادکان در پرسپولیس!؟
پرسپولیسیها : براي مديريت در پرسپوليس نياز به اين دارم كه اين بدهي تسويه شود.در اين صورت من يك ريال هم براي اداره باشگاه نمي خواهم و طوري پرسپوليس را اداره مي كنم كه همه حظ كنند.
از دكتر محمد دادكان به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي مديرعاملي پرسپوليس نام برده مي شود.
مديرعامل فعلي باشگاه دانشگاه آزاد و مدير اسبق فدراسيون فوتبال كه در دوره رياستش نام نيكي از خود بين اهالي فوتبال بر جاي گذاشت هم سابقه مديريتي پر و پيماني دارد هم از جنس فوتبال و پرسپوليس است اما ظاهرا بدهي ميلياردي مهمترين دليل او براي نپذيرفتن مديريت باشگاه پرسپوليس در اين مقطع ويژه است.
دادكان در اين خصوص به گل مي گويد:« در اين چند روزه تماس هاي زيادي داشته ام كه به پرسپوليس بيايم .اتفاقا خود من هم دوست دارم به باشگاه محبوبم بيايم و شرايط را درست كنم اما نكته مهم همان بحث بدهي هاست.»
وي ادامه مي دهد:« من در اتاق آقاي رويانيان با ايشان صحبت كردم كه رويانيان به من گفت باشگاه ۴۰ ميليارد تومان بدهي دارد .معلوم است كه اگر من بيايم زير بار اين بدهي ۴۰ ميلياردي كمرم خم مي شود .من براي مديريت در پرسپوليس نياز به اين دارم كه اين بدهي تسويه شود.در اين صورت من يك ريال هم براي اداره باشگاه نمي خواهم و طوري پرسپوليس را اداره مي كنم كه همه حظ كنند.»
دادكان ادامه داد:«البته بايد اين را هم بگويم كه من با امضاي افراد دولتي و آقاي گودرزي مديريت پرسپوليس را قبول نمي كنم اما اگر مردم مر بخواهند به روح مادرم مي آيم و خدمت مي كنم.»
وي در پايان گفت:« در كامنت هاي سايت ها و خبرگزاري ها و البته تماس هايي كه داشته ام خيلي حرف ها با من زده شده وخيلي ها به من لطف داشته اند اما اميدوارم در نهايت بهترين اتفاق براي پرسپوليس رخ دهد و اين باشگاه مردمي شرايط با ثباتي داشته باشد.»
داداش این جعلیه!!!بنا به دلایل زیر:نقل قول:
فونتش فونت اسپانیایی نیست!!!
آنتن شبکه اون موبایل کمه!!
اسمشو زیر امضا نیاورده!!
اگه می خواست به پرسپولیس نامه بزنه با قرمز امضا می کرد!!!
ساعت 10:02 فلورنتینو هیچ وقت کامپیوترش روشن نیست!!
کلاً بهونه ببخشید دلیل زیاد میشه آورد که این جعلیه
یه بازی 6 امتیازی دیگه از راه رسید و دست بکار شدن
چقدر طولش دادن تا محرومیت صادقیان رو به بازی با سپاهان بکشونن:n02:
یعنی امسال دستهای پشت پرده رسما جلوی پرده کار میکنه عیان و آشکار:n09:
اگر راست میگفتین این بازیکن رو مقابل گسترش محروم میکردین
مگه صادر کردن یک رای چقدر طول میکشه
اما داستان چیز دیگه ایه
سپاهان باید راضی بشه
سپاهان برنامه ریزی بلند مدت داره
این تیم خیلی باشگاه منظمی هستش و روی اصول باشگاه داری میکنن
ثبات داشتن آقا ثبات این خیلی مهمه
اینا بلدن تیمداری کنن مثل مدیر عاملای پرسپولیس نیستن که تا میان اسرار پشت پرده رو بفهمن کله پاشون کنن
اینا چم و خم کارو بلدن دیگه:n02:
یه سوال اگر حرکت صادقیان و اولادی توی دربی یک جلسه محرومیت داشته
حرکت آندو توی بازی با استقلال اهواز و ذوب حداقل یک جلسه محرومیت نداره؟
دوستان به نظر من دیگه حرص نخورید بشینید کنار تخمه بیارید بشکنید و بخندید:n02:
....................................
یعنی اگر دادکان این حرف که 30 ساله نمیخوان این تیم سر و سامون بگیره رو نمیزد من رسما به خودم شک میکردم که آدم متوهمی هستم:n02:
خدا رو شکر که دادکان یه شخصیت ملی هستش و این حرف رو زد
به خودم امیدوار شدم حالا احساس میکنم در سلامت جسمی و صحت عقلی هستم:n02:
یعنی واقعا حالم از این مملکت و زندگی به هم میخوره مگه تنها دلخوشی ما تو این مملکت به غیر پرسپولیس چی بود که دارن این بلا رو سرمون میارن نمیدونم چی بگم
کاملا شرم و حیا رو دور ریختن علنی با مردم مقابله میکنند
وقتی وزیز ورزش رفتن رویانیان رو بی اهمیت میدانه دیگه امیدی نمیمونه