آندو شده خار چشم خیلیا . فردوسی پور دیشب خودشو داشت خفه میکرد.
آرزوی داشتن بازیکنی مثل آندو واسه بعضی تیما و طرفداراشون انگاری بدجور قلمبه شده که اینطوری عقده گشایی میکنن:n09:
بترکه چشم حسود :n02:
Printable View
آندو شده خار چشم خیلیا . فردوسی پور دیشب خودشو داشت خفه میکرد.
آرزوی داشتن بازیکنی مثل آندو واسه بعضی تیما و طرفداراشون انگاری بدجور قلمبه شده که اینطوری عقده گشایی میکنن:n09:
بترکه چشم حسود :n02:
متاسفم برای فردوسی پور و برنامه اش که حرکت آندو را با تصاویری که نشون داد مقایسه میکرد و هدفش محروم کردن آندو از 3 -4 بازی بود
جالبه باشگاه استقلال هم در مقابل این رفتار هیچ عکس العملی نشان نداد و فقط ماجدی اومد که اومد دفاع جالبی نداشت
آره واقعا جالب بود که این حرکت رو دشت با چه جیزایی مقایسه میکرد . بعد اون سینا عشوری رو اصلا نمیبینن که از پشت دو دستی شونه های آندو رو گرفته و کم مونده دیگه سوارش بشه!!! چطور داور این چیزا رو خطا نمیگیره؟!نقل قول:
آخرین خبر در مورد خسرو حیدری
دکتر نوروزی دقایقی قبل اعلام کرد خسرو به دلیل آسیب بافت های همسترینگ نیاز به سه هفته فیزیوتراپی دارد
بد شانسی های تیم تموم نشدنیه
+
عادل جان؛خودتــــــــــــــــی !
تو روزنامه ها نوشتن که آندو میره تیمی که جباری بازی میکنه امیدوارم این خبر درست نباشه خسرو که مصدوم شد آندو هم بره دیگه تیم بدون بازیکن باید این بازی های سخت آخر فصل را انجام بده
بعید هم نیست!میگن کمیته انضباطی میخواد شنبه تیموریانو 4 جلسه محروم کنه و آندو هم تصمیم گرفته بره چون فقط 6تا بازی تا پایان لیگ مونده..نقل قول:
اگر این اتفاق بیفته میشه مطمئن شد که این خطا ها و کارهای آندو عمدی و برای جدایی از استقلال و طبق سفارش کیروش و با همکاری فردوسی پور بودهنقل قول:
امیدوارم این حدسیات همشون اشتباه باشه:n03:
تیموریان ضلع سوم مثلث جدایی طلبان؟ /قلعهنویی نگران پازل تاکتیکی استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدایی بازیکنان ملیپوش در هفتههای اخیر به بزرگترین چالش امیر قلعهنویی تبدیل شده و بعد از رفتن منتظری و نکونام به نظر می رسد این بار نوبت به تیموریان رسیده است.
استقلال که در این فصل با مشکلات پی در پی مصدومیت بازیکنان روبرو بود و بازیکنانی مثل جمشیدیان، کبه، حیدری و حتی بیک زاده را مقاطع مختلف فصل در اختیار نداشت حالا باید در هفتههای پایانی به این فکر باشد که آیا تیموریان را در اختیار دارد یا نه.
بحث جدایی بازیکنان ملی پوش از تیم ها ابتدا از استقلال رنگ واقعیت گرفت و حتی به سید جلال حسینی و پرسپولیس هم کشیده شده اما هنوز مشخص نشده چرا بازیکنانی که در تیم ملی حضور دارند به یکباره هوای کشورهای عربی و قطر به سرشان زده است؟
تیموریان روز گذشته در پایان تمرین استقلال نزدیک به 30 دقیقه با قلعهنویی گفت و گو کرد ولی مشخص نشد که آیا محور این گفت و گو جدایی هافبک ارمنی استقلال بوده یا خیر اما به نظر می رسد تیموریان از مدتها پیش پیشنهاداتی را از کشورهای عربی داشته اما منتظر فرصت بوده تا آنها را بررسی کند.
استقلالیها که این روزها در پی تقویت تیم خود هستند اعلام کرده اند قصد ندارند مدافع خارجی را هم به تیم خود اضافه کنند زیرا فهرست این تیم پر شده است. علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: لیست ما جا ندارد که بخواهیم بازیکن اضافه کنیم و نیازی هم نداریم.
آنچه که فعلا برای باشگاه استقلال به یک علامت سوال تبدیل شده شایعاتی مبنی بر سفر ناگهانی تیموریان به قطر است.
در رسانه های امروز نیز نقل قولی از تیموریان منتشر شده که اعلام کرده برای جدایی از جمع آبی پوشان باید با امیر قلعه نویی صحبت کند. مسئله این است که تا نهایتا 6 هفته دیگر لیگ برتر به پایان می رسد و تکلیف استقلال در جام حذفی هم تا قبل از پایان بهمن ماه مشخص می شود. از سویی در ماه پایانی سال تازه داستان استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شروع می شود. با توجه به مصدومیت های زیاد در این تیم و جدایی برخی از بازیکنان از جمله نکونام امیر قلعه نویی قرار است چطور این تیم را جمع و جور کند.
آیا باید پیشنهاد الاهلی قطر به تیموریان را واقعی و به واقعیت نزدیک دانست؟
مطمئنا اگر جدایی تیموریان واقعیت داشته باشد باشگاه استقلال و شخص امیر قلعه نویی با این جدایی موافق نخواهند بود مگر اینکه در قرارداد آندو هم از همان بدهای معروف مختص فوتبال ایران نهفته باشد که بازیکن بتواند در اوج مسابقات ساز جدایی بزند.
قلعهنویی که همین چند هفته پیش مدعی شد با رفتن جباری، منتظری، مجیدی و این اواخر نکونام ستون فقرات تیمش را از دست داده حالا باید برای جدایی تیموریان فکری کند مگر آنکه تیموریان شرایط این روزهای استقلال را درک کرده و تا پایان فصل در این تیم بماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عادل چه گیری داده بود به حرکت آندو
عشوری داشت از سر و کوله اندو بالا میرفت.اندو نمیتونه که دست بسته حرکت انجام بده که!
فتح الله زاده مصاحبه کرده گفته با قلعه نویی مشکل داری چرا استقلال نابود میکنینقل قول:
فوتبال ما به کجا رسیده که امثال دلالهایی مثل فردوسی پور و کی روش باید پرافتخارترین تیم ایران را زمین بزنند اما بدونید تا ژنرال هست شما هیچ کاری از دستتون بر نمیاد
اگر آندو رو هم محروم کنید یا از استقلال جدا کنید باز هم استقلال به راهش ادامه میده
از اون طرف شیخ جواد آل کیروش مصاحبه کرده و قصد داره استقلال را به حاشیه ببره و حرفهای چرتی را بازگو کرده امیدوارم قلعه نویی تو این برهه زمانی در گیر حاشیه نشه و جواب فدایی کی روش را نده:n02:
منبع: فرارو
افشاگری نکونام علیه یکی از نزدیکان "امیر"
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال و کاپیتان تیم ملی ایران که چندی قبل به خاطر اختلافاتی که با کادر فنی آبی پوشان پیدا کرد راهی فوتبال کویت شد در تازهترین مصاحبه خود بدون اینکه نامی از امیر قلعهنویی ببرد، وی را تهدید کرده در صورت ادامه مصاحبههایش، اتفاقات پشت پردهای را افشا خواهد کرد که نشان میدهد برخی نزدیکان سرمربی آبیپوشان چه اقداماتی را در این تیم انجام میدهند.
به گزارش مهر، جواد نکونام امروز در مصاحبه با روزنامه خبر ورزشی سکوتش را بعد از جدایی از استقلال و پیوستن به تیم الکویت کویت شکست و بدون اینکه نامی ببرد به شدت از سرمربی و برخی نزدیکان قلعهنویی انتقاد کرد. او در بخشی از صحبتهایش سرمربی استقلال را به عوامفریبی متهم کرده و گفته است: "در این مدت صحبتهایی مطرح شده که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم".
اما یکی از مهمترین بخشهای مصاحبه نکونام به جایی بر میگردد که او امیر قلعه نویی را تهدید به افشاگری در پارهای از مسائل کرده است: "اگر بعضیها به حرف زدنهایشان ادامه بدهند، مجبور میشوم حرفهایی بزنم که باب میلشان نباشد. مجبور میشوم قضیه ایمان موسویها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است".
این مصاحبه را باید یکی از تندترین مصاحبههای جواد نکونام در طول زندگی ورزشیاش دانست. با این حال رمزگشایی از صحبتهای کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران که ابتدای لیگ دوازدهم به استقلال پیوست و در این مدت چالشهای زیادی را تجربه کرد، کار چندان دشواری نیست. مشکل ایمان موسوی در استقلال با نیمکت نشینی و سکونشینی یکباره او رسانهای شد؛ موضوعی که تعجب بسیاری از کارشناسان و اهالی رسانه را به دنبال داشت.
هرچند امیر قلعه نویی در همان زمان اعلام کرد مسائل فنی عامل نیمکت نشینی موسوی است، ولی این مسئله با توجه به عملکرد خوب موسوی در استقلال با وجود زمان کمی که برای هماهنگی با سایر بازیکنان داشت، برای هیچ کس قابل قبول نبود.
خیلیها ریشه این موضوع را قبل از سفر استقلال به کشور قطر برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا میدانند. در همان زمان یکی از اطرافیان کادر فنی که این روزها هم در تمرینات این تیم حضور دارد، از موسوی میخواهد تا در مدتی که استقلال در قطر حضور دارد اتومبیل لکسوس این بازیکن را قرض بگیرد. این درخواست با مخالفت موسوی مواجه میشود. پاسخ منفی مهاجم استقلال ناراحتی آن فرد را در پی دارد تا جایی که او تهدید میکند موسوی دیگر در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت! اتفاقی که چند روز بعد و پس از بازگشت استقلال از قطر و در مسابقات بعدی عملی شد.
پیشنهاد همکاری اقتصادی این فرد با ایمان موسوی هم دیگر مسئلهای بود که باعث افزایش شکاف سرمربی با مهاجم این تیم شد. این فرد که هنوز دلایل میزان بالای نفوذش در تصمیمات امیر قلعه نویی مشخص نیست، فقط یکبار سود فعالیت مشترک اقتصادیاش با موسوی را به این بازیکن میدهد و پس از آن از دادن سودهای دیگر، خودداری میکند.
این اتفاقات باعث میشود تا موسوی این مشکلات را با جواد نکونام در میان بگذارد و حتی کار به شکایت به نهادهای امنیتی هم کشیده میشود. بخصوص اینکه صابون تخلفات این فرد به تن جواد نکونام هم خورده بود.
یکی دیگر از تهدیدات نکونام، افشای قضیه "سربازی رفتن اطرافیان" است. باید دید منظور نکونام از اطرافیان کادر فنی کدام یک از نزدیکان تیم فوتبال استقلال است.
علیرضا علیپور دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فدراسیون فوتبال چند ماه پیش تایید کرده بود که جمعی از بازیکنان استقلال از یکی از اطرافیان قلعه نویی شکایت کردهاند. علیپور حتی تهدید کرده بود بعد از بازی استقلال با بوریرام اسنادش را علیه این فرد رو میکند: "پس از اين بازي، قطعا حرفهايي دارم كه با سند و مدرك بيان مي كنم كه ممكن است سيل بيايد و اين سيل افرادي را با خود ببرد. فعلا دوستان بتازند اما حرفهاي مهمي دارم كه بعدا ميزنم".
با وجود این، امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به شدت پشت دوست خود ایستاد و با افشاگری چند مورد علیه علیرضا علیپور، دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال را وادار به عقب نشینی کرد. بعد از آن بود که مجددا حضور دوست قلعه نویی در تمرینات پر رنگتر شد و این فرد در سکوت رسانهای و بدون توجه ستاد منشور اخلاقی، در کنار آبی پوشان حضور دارد.
منبع: خبر آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش > لیگ برتر - نکونام خدا را شکر می کند که با رفتنش استقلال سراپا حمله شده است!
سعید اکبری: جواد نکونام که پس از جدایی از استقلال سکوت کرده بود، روز گذشته سکوت خود را شکست. این اتفاق زمانی افتاد که استقلالیها تلاش کردند تا انتقال این بازیکن را به کارلوس کروش، سرمربی تیمملی ربط دهند و به نوعی رفتن او را تقصیر سرمربی تیمملی بیندازند. هر چند کروش و کفاشیان نسبت به این حرف واکنش نشان دادند اما این گفته قلعهنویی که «از رفتن نکونام من بیشتر از همه ضرر کردم» باعث شد تا کاپیتان تیمملی نتواند بیش از این سکوت کند. او میگوید: «قصد نداشتم مصاحبه کنم اما در این مدت حرفهایی زده شد که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی قدیمی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم. کسانی که میگویند از رفتن نکونام بیشترین ضرر را ما دیدیم، بهتر است از دوستانشان بپرسند که چرا یک سال خدا خدا میکردند تا من از استقلال جدا شوم؟ همانها که امروز میگویند نکونام نباید میرفت، میتوانند از دوستان نزدیکشان بپرسند که چرا موقع رفتن من از استقلال بشکن میزدند و شادى میکردند. دوستان محترم که حالا این حرفها را میزنند، یاد روزی بیفتند که میگفتند با حضور نکونام استقلال خوب بازی نمیکند و اگر از استقلال برود، راحتتر هستیم. من از همان موقع میدانستم که مشکلم فنى نیست چون در تیم ملى بهترین بازیهایم را انجام میدادم. در واقع مشکل مسائلى بود که اگر بگویم همین چند نفر هم به ورزشگاه نمیآیند.»
آقایان مگر نگفتند از استقلال برو؟!
نکونام جدایی از استقلال را برخلاف میل باطنیاش میداند. او در ادامه توضیح میدهد: «آقایان این مسائل را نمیتوانند کتمان کنند. اگر امروز چنین حرفهایی را میزنند، به خاطر این نیست که بگویند ضرر کردهاند بلکه میخواهند فشار را از روی خودشان بردارند و تقصیر را گردن دیگران بیندازند. من میگویم فقط با مردم و طرفداران صادق باشید. مگر بدون جلسه با من نگفتید از استقلال برو و فقط براى صدور رضایتنامه من آمدید؟ چطور حالا بانی جدایی من از استقلال دیگران شدهاند؟ خیلی حرفها را در دلم نگه داشتهام ولی اگر مجبور شوم آنها را به زبان میآورم. مشکل من در استقلال پول نبود که اگر دنبال پول بودم به این تیم نمیآمدم تا بعد از یکسال بروم. آمدم که با لباس استقلال از فوتبال خداحافظى کنم ولى نگذاشتند چون جلوى کارهاى دوستانشان را تا حدود زیادی گرفتم و نگذاشتم به برخی از بازیکنان جوان بیش از این ضربه بزنند. اگر من دنبال پول بودم ابتدای فصل پارسال با الغرافه که 5 میلیارد تومان پول میداد، قرارداد میبستم. آقای فتحا...زاده هم شاهد این پیشنهاد است. عامل جدایی من از استقلال فقط و فقط شما بودید. مجبورم کردید که از استقلال جدا شوم و چون دوست نداشتم در ایران برای تیم دیگری بازی کنم، راهی کویت شدم. حتى میتوانستم راهى الریان شوم ولى بهخاطر هواداران نرفتم چون نمیخواستم روبروى تیم محبوبم در آسیا بازى کنم. مسئولان الریان تا لحظه آخر عقد قراردادم با الکویت با مدیر برنامههایم در تماس بودند ولی گفتم به هیچوجه به آن تیم نمیروم وگرنه امروز من به جای بازیکن پورتو که به تازگی به این تیم ملحق شده، در آن تیم بازی میکردم.»
حقیقت را به مردم بگوئید
برای خیلیها سؤال است در جلسهای که بین نکونام، قلعهنویی، فتحا...زاده و... برگزار شد، چه گذشت؟ نکونام ترجیح میدهد حرفهای زیادی درباره این جلسه و محتویات آن نزند: «آقایان میتوانند به مردم بگویند در این جلسه که آنها و 6 نفر دیگر هم بودند، چه گذشت. حقیقت را بگویند تا مردم بفهمند چه اتفاقاتی افتاد. باعث و بانی جدایی من از استقلال همین آقایان بودند که با حضور من منافعشان را در خطر میدیدند. اگر من در استقلال میماندم میتوانستم فروردین ماه به تیمملی ملحق شوم ولی الان مجبورم در کویت بمانم و اردیبهشت ماه به تیمملی ملحق شوم. حالا چطور ممکن است کروش به من گفته باشد از استقلال برو؟ من اردوی تیمملی در آفریقا را از دست دادهام.»
میگفتند بازی تیمملی را ندیدهام
در روزهای اخیر استقلالیها تلاش کردند تا تلویحاً جدایی نکونام را به کروش ربط دهند. نکونام ادامه میدهد: «احتمالاً از صعود تیمملی ناراحت هستند و ١٠٠ درصد همین است و میخواهند با این کارها کروش را مقابل هواداران قرار دهند. مجبور شوم میگویم قبل از سه بازی آخر ایران در مقدماتی جامجهانی، چه کسانی دنبال چه اهدافی بودند ولی خوشبختانه توانستیم به جامجهانی برویم و دست بعضیها کوتاه بماند تا مردم کشورم خوشحال شوند. یاد آن روزهایی میافتم که بازی ایران و کرهجنوبی و صعود ایران را میدیدند و میگفتند که ما خواب بودیم و ندیدیم!»
کروش گفت در استقلال بمان
کروش در گفتوگو با یکی از رسانهها اعلام کرد از جدایی نکونام ناراحت است ولی آیا او قبل از رفتن در این باره با سرمربی تیمملی صحبت کرده بود؟ نکونام پاسخ میدهد: «کروش تنها کسی بود که برای آمدن من به کویت ناراحت بود. وقتی شنید میخواهم جدا شوم، از طریق یکی از مسئولان تیمملی به من گفت که در ایران بمان و حتی اگر بازیات هم ندادند، انگیزه داشته باش تا در جامجهانی بازی کنی ولی کسانی که من را میشناسند، میدانند اگر از نظر فکری راحت نباشم، به مشکل برمیخورم. به خاطر همین نمیخواستم درگیری پیش بیاید و به همین دلیل ترجیح دادم جدا شوم. حتی خانوادهام هم در این داستانها آسیب دیدند. بروید ببینید پدرم که آرزویش بود من در استقلال باشم از این جدایی راضى است؟ یا اینکه تحقیق کنید اول فصل چرا من را نمیخواستند؟ اگر آقای فتحا...زاده نبود هرگز نمیتوانستم در این تیم بمانم.»
قضیه موسویها را میگویم!
کاپیتان تیمملی حرفهای خود را در گفتوگو با خبرورزشی اینگونه به پایان میرساند: «تا وقتی که من در استقلال بودم، میگفتند مشکل تیم نکونام است ولی الان خدا را شکر پس از رفتن من استقلال در تمام مسابقات سوار بر بازی است و همه حریفان را با اختلاف دو، سه گل میبرد. مشکل میدانید چیست؟! من به شما میگویم در تمرین استقلال به دنبال جوابش باشید. تا من رفتم، گفتند بازیکن داریم که جای او را پر کند ولی الان چطور رفتن من به ضررشان شده است؟ دوستان یادشان رفته که خط میدادند به این و آن تا بگویند حضور نکونام به نفع استقلال نیست؟ خدا را شکر با رفتن من استقلال سراپا حمله شده است. دوست نداشتم همین حرفها را هم بزنم ولی چون آقایان همهچیز را برعکس نشان میدادند، مجبور شدم حرف بزنم. الان من بهتر از هرکسی میدانم استقلال شرایط حساسی دارد. فقط دلم برای هواداران استقلال میسوزد چون دوست ندارم بیش از این دروغ بشنوند. هواداران چه گناهی کردهاند که نباید حقیقت را بشنوند؟ دلم میسوزد که در ورزشگاه هم به راحتی نمیتوانند نظرشان را بگویند چون آدمهایی هستند که آنها را از زیر تیغشان میگذرانند. حتى بعضى عکاسان و خبرنگاران اجنبیپرست(!) هم این از زیر تیغ این آقایان رد شدهاند! دوست ندارم باعث اذیت شدن طرفداران شوم و امیدوارم استقلال با تلاش بازیکنان قهرمان شود. اگر بعضیها به حرف زدنهایشان ادامه دهند، مجبور میشوم حرفهایی بزنم که باب میلشان نباشد. مجبور میشوم قضیه ایمان موسویها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان آقایان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است. امیدوارم آقایان دیگر با افکار مردم بازی نکنند.»
جالبه هيچ كدوم از خطاهاي خشن بازيكنا ذوب آهن، به خصوص حركت بياتي نيا كه با استوك از پشت اومد رو پا اولادي رو نشون نداد. تمام هدف برنامه ديشبش اين بود كه آندو رو با يه محروميت سنگين مواجه كنه، كليپ هايي كه پخش كرد اصلا كيفيت قابل پخشي نداشتند، ولي چون چيز بهتري گيرش نيومد همونا رو پخش كرد تا به هدفش برسه، ضمن اينكه اون صحنه ها هيچ شباهتي به حركت آندو نداشتند.نقل قول:
انــــــــــــــدو امشب راهی قطر میشه
گل بود به سبزه نیز اراسته شد .. شایدم برعکس:n02:
اگر این چیزا واقعیت داشته باشه ، دیگه کاملا باید فاتحه فوتبال رو تو این مملکت( همانند بقیه چیزا) خوند!
این اقای کیروش واقعا توهم ورش داشته که میتونه تو جام جهانی حرکتی بزنه؟!!! من که فکر نمیکنم:n15:
ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ، ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ، ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺁﻧﺪﻭ!
از ﺑﯿﻦ ﺳﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﻡﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﻭ ﻫﺎﺷﻢ ﺑﯿﮏﺯﺍﺩﻩ، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﺍﻡﺻﻼﻝ ﻗﻄﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﯾﮑﯽﻫﻤﺒﺎﺯﯼ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻮﯾﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
مدیر برنامهی تمامی این بازیکنان مدیر کانادایی-پرتغالی کیروش هستش، و تک تک این بازیکنان قرار بود در آسیا بجنگند!
قرارداد تک تک اینها با تیمهای قطری-کویتی حداکثر 3 تا 4 ماه هست!!!
کفاشیان، تاج، بهروان، کیروش، عادل فردوسی پور ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﯾﺎﺩ ﻣﯿشه ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺧﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ! ملی پوشان از استقلال رفتند تا جنازهی تیکهپارهی این تیم بره آسیا، که مبادا به آبروریزی کیروش خدشه وارد شه تو جام جهانی!
بازیهای مقدماتی تیم ملی با این کشورهاست: گینه، توباگو، مونته نگرو و افریقای جنوبی!!!
امیر خان همه دیدند این فصل باهات چی کار کردن . آقای کیروش فقط منتظرم ببینم بعد از حذف سریع از جام جهانی چجوری می خوای سرتو بلند کنی ؟
باشگاه استقلال حرف آخر را زد
فتحاللهزاده:رضایتنامه تیموریان را نمیدهیم حتی اگر کار به فیفا بکشد!/ «آندو» بازیکن استقلال است
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تصمیم ناگهانی آندو تیموریان مبنی بر ترک استقلال و تجربه مدیریت و کادر فنی آبیپوشان در دو بازیکن قبلی که از این تیم جدا شدند، هافبک شماره 14 استقلال را با چالشی جدید روبرو کرده است. در حالی که تیموریان شب گذشته تهران را به مقصد قطر ترک کرد و امروز در تست پزشکی باشگاه الاهلی شرکت کرده است، مسئولان باشگاه استقلال قویا مخالف این جدایی هستند و حتی روز گذشته نیز اعلام کردند قرار نیست به تیموریان رضایتنامه بدهند.
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه سرانجام تکلیف تیموریان چه شد و اینکه مگر این بازیکن با استقلال قرارداد ندارد که به یک باره تهران را ترک کرده و برای مذاکره به قطر رفته، گفت: من امروز با تیموریان قرار داشتم ولی ظاهرا او به کشور قطر رفته است.
وی افزود: ما در قراردادهایمان این مسئله را گنجاندهایم که اگر بازیکنی پولش را نگیرد میتواند از استقلال جدا شود ولی در مورد تیموریان این مسئله هنوز به انجام نرسیده است.
مدیرعامل استقلال ادامه داد: در کلیات باید بگویم تیموریان با باشگاه استقلال قرارداد دارد و به هیچ عنوان به این بازیکن رضایتنامه نخواهیم داد حتی اگر کار به کمیته انضباطی و فیفا بکشد.
فتحاللهزاده در پایان گفتوگو با فارس در خصوص اظهار نظر سرژیک تیموریان مبنی بر اینکه این بازیکن بندی در قراردادش وجود دارد که میتواند از استقلال به راحتی جدا شود، گفت: من کاری به صحبتهای کسی ندارم که چه برداشتی کرده ولی طبق قراردادی که با آندرانیک تیموریان بستهایم اجازه جدایی به این بازیکن را نمیدهیم و رضایتنامه او را هم صادر نکردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، این صحبتها در حالی مطرح میشود که امیر قلعهنویی تا صبح امروز از سفر تیموریان به کشور قطر بیاطلاع بود.
سرمربی تیم استقلال در آخرین نشست خود با مدیرعامل این باشگاه مخالفت جدی خود را با جدایی تیموریان اعلام کرده و خواستار ادامه حضور این بازیکن در تمرینات و بازیهای استقلال است.
به نظر میرسد تا زمانی که تیموریان تکلیفش را با باشگاه استقلال روشن نکند نمیتواند با الاهلی قرارداد ببندد مگر آنکه با استقلالیها به توافق برسد.
از سپاهان هم ابراهیمی و حاج صفی - از تراکتور انصاری فرد !! گوبا اینها هم می خوان برن کویت و قطر ! با گندی که تیمای ایرانی تو آسیا می زنن 4 سهمیه به خطر میفته !!نقل قول:
خوب پس در این لحظه باید (به قول فیروز کریمی)بگیم جام را هل دادن تو بغل فولاد!
واقعا شرم آوره.اون از بازیکن گرفتنمون(یه عده پیرمرد بی انگیزه ی بی خاصیت)،اینم از قرارداد بستنمون(هرکی هروقت میخواد میاد،هروقت هم نمیخواد،میره!).هوادارم که خیلی ببخشیدا ، کشک!!!
از این فوتبال مسخره،از اینهمه پشت پرده ، از این حرفهایی که هیچ وقت تموم نمیشه و هیچکس هم یه بار برای همیشه قانونی حلش نمیکنه،از قانونهایی که فقط اینجا پیدا میشه،از مقرراتی که یک شبه وضع میشه ، ........ و صدها چیز دیگه ی این فوتبال متنفرم.حیف که توی بچگی هام فقط قشنگی و جذابیت میدیدم.و گرنه بخاطر دلبستگیم به استقلال مجبور نبودم هر روز این اخبار عجیب و اعصاب خورد کن را بشنوم یا ببینم....
به امید روزی که این فوتبال پاک بشه!
گویا هواداران سر تمرین تیم شعار می دادن : نه قطر ، نه کویت ، جانم فدای اس اس ! :n12:
مظلومی در خصوص رویارویی مس کرمان و استقلال در روز جمعه تصریح کرد: چون استقلال چند امتیاز از رقبایش جلوتر است !! من دوست دارم مس این بازی را ببرد! هرچند که علاقه قلبی به استقلال دارم! اما این را هم در نظر بگیرید که این آخرین فرصت مس است.
:n04::n04::n04:
همچين ميگه چند امتياز از رقبا جلوتره انگار يه 10 امتيازي بيشتريم، انگار نه انگار كه با تفاضل صدريم و تا تيم چهارم هم فقط 3 امتياز اختلاف.
آره داداش ما هم ميدونيم تو دوست داري مس ببره ولي نه بخاطر سقوط مس بلكه بخاطر اينكه استقلال قهرمان نشه. اصلا مس كرمان چه دخلي به تو داره كه براش دل مي سوزوني؟ يه چند هفته اي مربيش بودي بعد ديدي داره سقوط ميكنه ولش كردي كه سقوطش به اسم تو نوشته نشه(شايد هم محترمانه اخراجت كردن). لابد اگه با فجر بازي داشتيم هم دوست داشتي فجر ببره چون در معرض سقوطه.
هنوز مصاحبه هاي فصل قبل رو يادم نرفته كه مي گفتي يه عده دوست دارن استقلال فقط با خودشون نتيجه بگيره، ظاهرن خودت هم از همان يه عده هستي.
صدا و سیما + فدراسیون + کی روش امسال میخوان نابودمون کنن !تماشاگرای تهران هم که نمیرن ! البته تقصیر زیادی هم ندارن همه بازیامون وسط هفتست ! و تمام آقایونی که امسال استقلال رو به تیم ملی فروختن بدونن منفور تر از امثال نیکبخت هستن حتی پژمان منتظری که 100 سال هم نمیومد استقلال دعوت نمیشد تیم ملی ! اگر تعصب داشت وقتی میدید نیازه که بمونه باید میموند ! همین تیموریان هم بزاره بره بابا تقی به توقی میخوره میخواد بره !
...
این اتفاقا فقط تو ایران رخ میده و بس . کجای دنیا تیمی که صدر جدوله بازیکن های کلیدیش میرن ؟ این چه جور قرارداد بستن که هر وقت بازیکن دوست داشت میتونه تیم رو ترک کنه ؟ احتمال زیاد بازیکن ها میگن حق طلاق با ماست والا :n02: واقعا خنده داره این شرایط بله بازیکن های ما پولکی هستن و چرا نباشن ؟ تو فوتبال ایران مگه اینده ای هم وجود داره ؟ همه دنبال پول هستن که عمر فوتبالیشون تموم شد میلیارد ها پول داشته باشن تو فوتبال ایران پول یک بازیکن رو سالیانه میدن اونم نه 100% پولشو باید بره التماس کنه بابا پول ما رو بدین مگه قرارداد نبستیم خلاصه داستانی داره فیلم هندیه حاجی:n02:
نقل قول:
پژمان رو قبول ندارم هر وقت برگرده ، قدم روی تخم چشم . 8 سال توی تیم ما بود . همیشه عالی و بی نقص بازی کرد . دو سال هم بهترین پیشنهادات رو رد کرد به خاطر ما . امسال هم می خواست بره ولی باز هم موند برای استقلال و هوادارش . از اول فصل هم گفت که نیم فصل میرم .
اول از همه باید یقه فتح اله زاده رو گرفت.
مرد حسابی این چه وضع قرارداد بستنه؟؟ هر بازکنی هر وقت خواست بذاره بره؟؟
با جیب خالی میخوای کهکشان درست کنی ، مجبور میشی با بازیکن قرارداد ترکمنچای ببندی، اونم هروقت دوست داشت تمرین و تیم رو ول میکنه
میره واسه خودش دنبال تیم میگرده.
فصل پیش زندی یهو رفت ،این فصل فرهاد -منتظری -نکونام - آندو دلبخواه خودشون رفتن .این اسمش مدیریته آخه؟
فتح اله زاده گفته به تیموریان رضایت نامه نمیدیم! خب نده ، اونم برات بازی نمیکنه! این وسط کسی سود نمیکنه، هم تیم قهرمان نمیشه هم اندو یه پول قلمبه از کفش میره.
با اون وضع پول دادنتون ، بازیکن به پیشنهاد میلیاردی نه نمیگه .
فصل بعد 10-12 تا از بازیکن های امید رو بیارید بجای ستاره.
نه جام خواستیم نه آسیا . حداقل اعصاب هوادار رو انقدر خرد نکنید
دمت گرم دوست عزیز حرف دل مارو زدینقل قول:
خدایی اینو دیگه تقصیر وسط هفته ننداز ! بازی های آخر هفته هم دیدیم چقدر میرن !نقل قول:
!تماشاگرای تهران هم که نمیرن ! البته تقصیر زیادی هم ندارن همه بازیامون وسط هفتست !
به نظر من باید قداست استقلال را حفظ کنند و اجازه ندن هر تازه به دوران رسیده و پولکی برای استقلال ناز کنه
این فصل تا همینجا از دید هوادارا استقلال قهرمانه و 2 تا جام گرفته باید قید این فصل را بزنند و اجازه بدن هر کی میخواد بره بره
ساموئل و تیموریان و هر کی که میخواد و برای فصل بعد چندتا بازیکن جوان و آینده دار که پیراهن استقلال براشون ارزش داره بگیرند و تیم جدیدی را بسازن
با این بازیکنای پولکی به جایی نمیشه رسید و هر زمان وسط فصل میتونن ناز کنند و تیم را ترک کنند
ولی خدایی من موندم چقدر مدیریت تو ایران ضعیفه !!!! یادم نمیاد در هیچ جدای دنیا چنین اتفاقی ... هنوز فصل تموم نشده همه دارند میرند ... بدبختی اینه نقل و انتقالات نیم فصل هم تموم شده معلوم نیست چطوری قرارداد بستند که شده خونه خاله هرکی عشقش کشید ناز میکنه میره ..
دیدید حرف من درست ازاب درامد امروز تیموریان فردا رحمتی پس فردا دیگه معلوم نیست تیمی وجودداشته باشه بااین مدیریت هاکه داریم قهرمان میشیم دارن همه دک میشن بااین مدیریت ها انتظارگرفتن میزبانی جام ملت هاروهم دارن فدراسیون فوتبال همه ماروتنهاگذاشتن حالابایددست خالی جلوتیم هابجنگیم من نمی دونم چرااستقلال داره ازهم می پاچه
دقیقا دوست عزیز.امیدوارم این بازیکنهایی که ما را اینطوری گذاشتن و رفتن را،دیگه هرگز تو اس اس نبینم...نقل قول:
امیر قلعه نویی آخرین بازمانده ی مبارزه با بازیکن سالاریست / بازیکنی مثل جواد نکونام خودش دلالی میکند / حامیان فساد در فوتبال به امیر قلعه نویی ضربه میزنند چون با موفقیت استقلال در این فصل تیرشان به سنگ میخورد به خاطر همین میخواهند او را انقدر تحت فشار بگذارند که تسلیمشان شود و اگر نشد هواداران را رودروی او قرار دهند تا استقلال به حاشیه کشیده شود .
داریوش مصطفوی
کیروش در برنامه ورزش و مردم :
لیگ بخاطر منافع فتح الله زاده و قلعه نویی به تعویق افتاد!
این هر روز پرروتر میشه. همه استقلال رو جارو کرد فرستاد قطر حالا حرف مفت میزنه!
تيموريان در استقلال ماندني شد
آندرانيک تيموريان در آخرين روز فصل نقل و انتقالات زمستاني در استقلال ماندني شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيموريان که با پيشنهاد 5 ميليارد و 400 ميليوني الاهلي قطر براي امضاي قرارداد 1.5 ساله روبهرو شده بود پس از مذاکرات برادرش، سرژيک با علي فتحاللهزاده، در استقلال ماندني شد.
فتحاللهزاده در گفتوگو با ايسنا با بيان اين خبر گفت: امروز جلسهي خيلي خوبي با سرژيک تيموريان داشتيم و پس از مذاکرات نهايي آندرانيک تيموريان در استقلال ماندني شد و از فردا در تمرينهاي تيم شرکت خواهد کرد.
مديرعامل استقلال با بيان اينکه آندرانيک تيموريان به دليل بازگشت از قطر در اين جلسه حاضر نبود، گفت: درباره مسائل و مشکلات تيموريان در اين جلسه بحث شد و با همکاري و تعامل تيموريان، به توافق رسيديم که آندو تا پايان فصل استقلال را همراهي کند.
ايسنا
11 گلادیاتور آبی که برای تداوم صدرنشینی میجنگند :
مهدي رحمتي،امير حسين صادقي،حنيف عمران زاده، مجيد غلام نژاد،هاشم بيک زاده،پژمان نوري،آنتو نيو کارواليو،جي لويد ساموئل،سياوش اکبرپور،آرش برهاني،محمد قاضي
فارس
داور باید دستور تکرار پنالتیو می داد ، دروازه بان حق نداره قبل از زدن ضربه از روی خط جلوتر بیاد ، ولی رودباریان قشنگ یه قدم اومد جلو !!!!
گزارشگرم که قربونش برم دیگه شورشو درآورده !
وای...گل خوردیم.اونم از روی نقطه قوت مون.به ... رفتیم:n14:
الان دقیقا چرا کاروالیو باید جاش رو میداد به نیکبخت!اون بدبخت که داشت خوب بازی میکرد.دقیقا از همون سمتی که نیکبخت بود گل خوردیم,نظم دفاعیمون تو اون نقطه به هم خورد.ما فقط به خودمون باختیم...
4 امتیاز خیلی مهم را مس طی دو بازی ازمون گرفت و این تیم ته جدولی را نتونستیم شکست بدیم
روی صحنه گل بیک زاده و نیکبخت و خود رحمتی مقصر بودند و در اون دقایق پایانی یارگیری را فراموش کرده بودند
غلام نژاد هم نشون داد که جانشین خوبی برای خسرو حیدری نیست و اون صحنه را میتونست خطا نکنه که متاسفانه یک ضربه ایستگاهی به حریف داد
خوشبختانه فولاد و نفت هم نتیجه نگرفتند و کماکان صدر جدول هستیم [حذف شد]