فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدننقل قول:
Printable View
فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدننقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
undertaker_ss به نظر من K750 داره به 66جواد تبدیل میشه اینو بهت گفتم چون از آندرتیکر خوشم میاد:دی
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>نقل قول:
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>نقل قول:
چند بار پست میدی همه فهمیدند در ضمن من گوشیام K700,k750,k800 هستند و تو هیچ کدوم این کار عمل نمیکنه
نقل قول:
اين كارو امتحان كردم روي همراه اول كار ميده ولي روي ايرانسل نه
حالا روشي براي ايرانسل بلد نيستيد؟
:41:معذرت تایپیک رو اشغال کردم آخه وقتی فرستادم اینترنتم همش ارور میداد
آقا قاب اصلی k750چنده؟؟
اصل یا غیر اصلش رو از کجا میشه فهمید ؟؟
قاب اصلش 15000 تومان هستش غير اصلشو نميدونم در مورد فهميدنشم بايد بگم كه قيافشو ببيني ميفهمينقل قول:
تا جایی که من میدونم گوشی های سونی اریکسون ویروسی نمیشهنقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم
چند وقت پیش قسمت Setting گوشی رو دستکاری کردم
یه پسورد دادم
منتها الان نمیدونم پسوردش چیه!
اگه میشه کمک کنید
رمز مادر نداره؟
در ضمن فقط می تونن با من تماس بگیرن من نمیتونم زنگ بزنم
اين احتمالا سيمکارتت قفل کرده بايد بري عوضش کني
سيم كارتتو ببر پست اونجا برات قفلشو باز ميكنننقل قول:
:10:
سلام دوستان
یادش به خیر اون موقع همیشه جز اولیها بود این تاپیک
خواهرم یه k750 داره که یه مدتی میشه دوربینش خرابه.
جریان از این قراره که به محض باز کردن دریچه کمتر از 1 ثانیه میره رو محیط دوربین ولی خود به خود خارج میشه. به نظرتون چیکار کنیم؟ چون من خودم p990مو فروختم و 1200 خریدم الانم بی دوربین امورم نمیگذره. گفتم شاید از k750 بهره بجوییییییم
گوشی هم سریال چنج هست
با تشکر.
آقا گوشی من k750 سریال چنجی هست که فارسی نداره حالا می خواسم ببینم برای ایمکه بخوام فارسی اضافه کنم راهی غیر از فول فلش و customize کردن هست؟ چون میگن سریال چنجیا تو فول فلش به مشکل می خورن
من از setool استفاده می کنم
تو فول فلش یه مشکل پیدا میکنند اون پلیز ویت که اونم با یه پچ حل میشه
با سلام
می خواستم ببینم گوشیمو چطوری از brown به red تبدیل کنم ؟ cid49 هستش در ضمن
:10::27::40:
نقل قول:
بده بیرون تا با باکس برات به RED تبدیل کنند :40:
تنکیو وری ماچ
دستت درد نکنه
مطمئنی؟نقل قول:
ولی من شنیدم نمیشه
تا حالا امتحان کردی؟
نقل قول:
من امتحان کردم اگه دوست ندارید بدید بیرون براتون سریال اصلی کنند 2000 تومان خرجش
با باکس چطور رد می شه ما که دادیم بیرون خیچ فرقی نکرد فقط گوشی رو فلش کرد و فریمور عوض شد رنگش هیچ تغییری نکرد
سلام
راهی هست که روی K750 بتونم از دو تا سیم کارت استفاده کنم؟
سلام بچه ها
در setool هر كاري ميكنم فايلهاي فلش اد نميشند
حالا موندم چجوري گوشي را فلش كنم
جريان چيه ؟
این جواب 2 تا بالا تر ما رو اگر بدین ممنون می شیماااا
خوب واست باكس نكردن جايي ببر كه از هك يه چيزي حاليشون باشه....:11:نقل قول:
با باكس كه من شنيدم ميگن راحت ميشه تبديل كرد:11:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
اوناهاش بردم که طرف فریمور w800 رو ریخته توی k750 مرتیکه خ ر هیچی بارش نبود زد فاتحا گوشی رو خود :41:
توی مشهد کسی رو آشنا نداری یا جایی که بطور کامل بلد باشه ؟:11:
مرسی پروفشنال جان :8::10:
تو همين انجمن فكر كنم باشه بايد يه قطعه بخري تا بشه اين كارو كرد....:18:نقل قول:
با همه ورژن ها همين مشكل رو داري....:20:نقل قول:
من كه با ورژن 1.8 استفاده ميكنم تا حالا به اين مشكل بر نخوردم:11:
موفق باشيد!:40:
سلام.
تقويم 87 شمسي براي K750 از كجا گير بيارم.
ممنون
سلام دوستان
راهنماي استفاده از برنامه SEWebcam را به طور كامل ميخوام اگه ميشه برام بزاريد
ممنون
كسي ميدونه الان بهترين مموري براي k750 چيه؟ ساخت كجاست؟
رم هاي SanDisc چه جوري هست؟ ساخت كجاست؟
يه سوال ديگه جديدترين فريمور براي k750 چيه؟ حدود 6 ماهي خبري ندارم!! گوشيم كند شده!
جدید ترینش رو نمیدونم ولی بهترینش r1ca021 هست
نقل قول:
این رم ها بهترین رم برای گوشی های اریکسون هست من مدل 1 گیگ دارم مدل اولترا 2 بهترین سرعت
چین تولید می کنه اگه میخوای بخرید با گارانتی تعویض بگیرید
نمي دونم چرا با گوشي خودم كه K750هست نمي تونم به اينترنت وصل شم تمام تنظيمات جي پي آر اس كه به صورت خودكار نصب ميشه درسته برنامه اوپراميني رو هم اجرا مي كنم ولي موقع لود شدن خود برنامه خطا ميده يعني خود برنامه بالا نمي آد با مرورگر گوشي هم تايتل وب پيج مياد ولي محتويات خود سايت مورد جستجو بالا نمي آد و پيغام Enable show to page select مياد لطفا راهنماييم كنيد چي كار كنم
اگه میخوای از این برنامه به جای وب کم استفاده کنی باید بگم که نمیشه.نقل قول:
با این برنامه فقط میشه عکس گرفت.یعنی یک عکس از دوربین میگره و به برنامه انتقال میده.
دوستان دمتون گرم. اگه ممكنه يه سري آيكون باطري و آنتن براي k750 بذاريد. ازتون يه دنيا ممنون ميشم. چند جا درخواست دادم خبري نشده. همش رو تو يه فايا زيپ بذاريد. ممنون.
آقا كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!