پیسی دانلود اپ دیت رو 80 مگ گذاشته پیسی دی 2.7 گیگ کدومو درسته؟
Printable View
پیسی دانلود اپ دیت رو 80 مگ گذاشته پیسی دی 2.7 گیگ کدومو درسته؟
داداش! خودش توی سایتش و فیس بوکش گذاشته :Dنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید دست اونایی رو که رو دست skidrow و reloaded بلند شدنو بوسید.نقل قول:
کریر مشکلی نداره. کرک رو توی پوشه اصلی game کپی کنید و از همونجا وارد بازی بشید.
برا بقیه دوستان هم وین رونی توی ریال مادریده؟؟؟؟؟
پچ نقل و انتقالات رو از کجا دانلود کنم ؟
سلام . رفقا فیفا14 رو میشه رو ویندوز xp اجرا کرد؟ اگه میشه الکی ویندوز عوض نکنم
من اون آپدیت که با کرک بود رو منظورم بود...نقل قول:
خوب چی شد آخرش؟!! تو وین 7 این کارا رو انجام بدیم ، حله؟
---------------------
1- کرک رو دانلود می کنیم و تو پوشه بازی قرار میدیم؟
2-آپدیت 2.5 گیگی رو که مرتبط به همین کرکه دانلود و نصب می کنیم؟
3- پچ Modding Way رو هم تو پوشه بازی کپی و اجرا می کنیم؟ (برای انجام نقل و انتقالات)
این پچ رو از کجا باید دانلود کرد؟
------------------------
با انجام این کارا بازی بدون مشکلی اجرا میشه یا نه باید منتظر یه کرک دیگه باشیم؟
:n13:
من که هرکار کردم نشد بازی اجرا بشه...ویندوز 8 هست آپدیت 80 مگی هم گرفم...الانم آپدیت 2گیگی رو بذاریم شاید بشه!!! البته تا فردا طول میکشه دانلودشه!!!:n02:
با آپدیت 2.5 گیگی هم بازی اجرا نمیشه :n29:
دوستان آپدیت 2/5 گیگی در کار نیست. فقط کرک هست و آپدیت 80 مگی. کرک رو کپی کنید توی پوشه GAME و از همین کرک بازی رو اجرا کنید. روی ویندوز 7 هستم و بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی کرک کامل نیست و کرک جدید به زودی منتشر میشه
بعد از آپدیت کرک رو ریختی؟نقل قول:
اسم کرکت هم نباید FIFA 14 باشه
1- Install Update 1 (recommend)
Apply Crack (do not rename) -2
Play -3
--------
با اپدیت 2.5 گیگی هم اجرا میشه اما بهرحال کرش میکنه
ویندوز، گرافیک و ... هم فول اپدیت
واسه من یه بار بازی اجرا میشه ! از بازی بیام بیرون دیگه اجرا نمیشه ! فک کنم باید منتظر کرک reloaded بمونیم از این اسکیدرو چیزی به ما نمیرسه !
فایل کرک رو اسمش وعوض نکنید
اسم فایلم من عوض نکردم همه راه ها هم امتحان کردم نمیشه دیگه . تو پیج فیسبوک و خود سایت اسکیدرو هم گفتن کار نمیکنه فقط ما نیستیم که مشکل داریم
Crack Ver3
کد:http://r4dm.com/p/016ed0e713
سلام دوستان گلم یکی این کرس فیکس فوتبال منجیر را به من بده برای من کرش میکنه ومیاد بیرون یکی بگه مشکل از چیست و کرش سالمش را برای من بذاره تا دانلود کنم
با کرک جدید هم نتونسم بازی رو اجرا کنم...برخلاف دوستان که کرک حالا یا وارد بازی میشه یا عدم اجرا میده برای من کلا هیچ کاری نمیکنه!!!
کسی نظری نداره؟؟
آقا من کلا قاطی کردم...این اپدیت 2 گیگی چیه؟اصلا نیازی نیس بهش که
آقا در ضمن یکی اینو دالنود کنه ببینه...مثل اینکه این کرک هیچ مشکلی نداره
دوستان لطفا یک این فایل کانفیق بازی رو که تنظیمات دستش مثل تنظیمات دسته پیس هستش رو برام تنظیم و یه جا اپلود کنه تا بردارم .
هر کاری می کنم از داخل بازی نمی تونم دسته رو مثل پیس تنظیم کنم :n13:
این برنامه رو استفاده کنیدنقل قول:
جایی خوندم همون ورژن 2 هست که برای بازدید بیشتر نوشتن 3نقل قول:
اقا یکی لینک دانلود بازی رو بهم میده؟ با کرک و همه چی
مرسی
فک کنم حق با شما باشه...اسم فایلش یه v2 دارهنقل قول:
البته زیاد فرقی هم نداره :n02:
این ورژن 2 هم باید با اپدیت باشه دیگه اره ؟
قضیه اپدیت 80 مگی چیه دیگه . همون 2.5 گیگه معتبره .
ولی اینجوری نمیشه . کرک فقط ریلودد . من که تا اون موقع صبر میکنم .
من فایل 80 مگی از سایت اسکیدرو رو دانلود کردم ، آپدیت+کرک
مشکلی نداشتم برای اجرای بازی. گرافیک بازی هم خیلی خوبه ( اگر تنظیمات رو درست کنید)
بازی هم بسیار بسیار لذتبخش و روون هست.
فقط بعد از 2-3 دست بازی مشکل لرزش دوربین واسه من هم اومد. کرک فعلی یه چیز ماسمالی و سرهم بندی شده است ، این مشکلات طبیعیه. تا 1-2 هفته دیگه کرک درست و نهایی هم میاد
اما تا اینجا خیلی راضی بودم از بازی
والله درحقیقت که باید با آپدیت باشه ولی بعضی دوستان بدون آپدیت هم از اول تونسن بازی رو بالا بیارن...
دوستان انگار با کرک جدید بیشتر باگ ها فیکس شده جز خطا که داور هر خطایی رو قرمز میده...
ماکه کماکان موفق نشدیم!!!:n03:
اینجا بری اره همون دوئه! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی اینجا نه ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین باره دارم کرک میگیرم ببینم کار میکنه یا نه.
ما که آخرش متوجه نشدیم چی به چی شد. 2.5 گیگی درسته یا 80 مگی ؟ این پچ آخرین انتقالات چیه و از کجا میشه دانلود کرد. فعلا منتظر می مونم تا ببینم ریلودد چی کار میکنه.
یکی میگه درسته ، یکی میگه لگ داره ، یکی میگه کلا کار نمی کنه :n21:
اقا ممنون ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم و از طرفی ممنون میشم لینک دانلود و نحوه کار باهاش رو توضیح بدینقل قول:
و یه سوال از دوستان فیفا باز ! اقا من این اولین سال هستش که می خوام فیفا رو امتحان کنم . تو نگاه اول جایی رو پیدا نکردم که مثل پیس بشه رفت لیگ بازی کرد یا کاپ یا مستر لیگ ! برای بازی کردن این موارد باید دقیقا به کدوم قسمت بازی برم .
با آپیدت 80مگی نقل و انتقالات روز آخر درست نمیشه.
من از آپیدت 2.5 گیگی هم اطلاعی ندارم. اگر کسی امتحان کرده بیاد بگه.
Career modeنقل قول:
چقدر عجله دارید شما . بهترین راه اینه صبر کنید تا یکی از شرکتای ایرانی بازیو با قیمت مناسب بده بیرون.و صد البته کرک شده.
وضعیت اینترنت همه مون افتضاحه. حیف بخواید دو گیگ از حجم نت رو برای کرکی که کلی باگ داره هدر کنید. بماند بعضی از دوستان هفت هشت گیگ فقط خوده بازیو دانلود کردن.
کسی مشکل کارت قرمز نداره؟؟؟ ما هر خطایی میکنیم داکر فقط کارت قرمز میده!!!!!! برا حریف هم همینه
من پچ پنجاه مگی رو ریختم برای کرک هم از لینک زیر استفاده کردم
بازی هیچ باگی نداره! کارت قرمز هم نمیده. فقط مشکلی که هست واسه فعال شدن شوک راست تو فیفا 13 از برنامه x360ce استفاده میکردم ولی وقتی این برنامه رو واسه فیفا 14 میریزم از بازی خارج میشه! الان راه حل چیه؟ یه سوال دیگه برای درست شدن نقل و انتقالات باید چه پچی ریخت؟
آقا من همین کرک بالایی رو ریختم ولی اپدیت رو نه
بازی کرش نمیشه ولی کارت قرمر میده
اپدیت50 مگی رو بزنم حل میشه؟
برای نقل و انتقالات باید پچ moddingway رو بریزید که البته اونم انگار باعث یه سری مشکلات میشه.... تو پست اولش نوشته که برای بعضیا مشکل به وجود آورده...حالا خود دانید...
برنامه x360ce رو از پوشه فیفا13 کپی کردید؟ اگه آره که این کارو نکنید و برنامه رو دوباره بگیرید و بریزید تو پوشه فیفا14...
دوستان واسه شمام اینطوریه؟ همه قسمتای بازی فعال نیست آره؟ حتی تنظیمات ابتدایی؟!!!