سلام من چند ماهه ک z500 دارم i7 8 1t 2 635 ویندوز 8 روش نصبه میخواستم ویندوز 7 روش نصب کنم قبلا شنیدم خوب ساپورت نمیکنه 7 رو میخواستم ببنم صحت داره؟ اگه داره مشکلش چیه دقیقا؟ اگه نه از چه سایتی و چ درایورایی رو دانلود کنم؟؟؟برای 7 و 67 بیت ممنون
Printable View
سلام من چند ماهه ک z500 دارم i7 8 1t 2 635 ویندوز 8 روش نصبه میخواستم ویندوز 7 روش نصب کنم قبلا شنیدم خوب ساپورت نمیکنه 7 رو میخواستم ببنم صحت داره؟ اگه داره مشکلش چیه دقیقا؟ اگه نه از چه سایتی و چ درایورایی رو دانلود کنم؟؟؟برای 7 و 67 بیت ممنون
دوست عزیز اگه میتونین با همون ویندوز 8 کار کنین.ویندوز 8 خیلی بهتر از 7 هست.خیلیا هم که میگن 7 بهتره جون ویندوز 8 خیلی تغییرات هم در ظاهرش و هم در داخلش داشته و چون طی یه مدت کوتاه نمیتونن کار کنن فکر میکنن که این ویندوز به درد نمیخوره و کارساز نیست و ذهن همه رو خراب میکنن.باز هم میگم که سعی کنین که اپدیت باشین و با سیستم عامل ها و برنامه های جدید انس بگیرین مثلا مثل همین ویندوز ایکس پی که در حال منسوخ شدن هست یقین داشته باشین که بعده ها هم 7 منسوخ میشه.ولی اگه باز هم میخواین که 7 رو نصب کنین باید درایورهاشو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.نقل قول:
مال منم زیاد داغ نمی کنه.چند ساعت روشنش می ذارم و وب گردی و . . . ولی زیاد داغ نمی کنه. فکر کنم این سری جدید که گرافیک 740 دارن این مسئله رو تا حدودی حل کردن.در عوض سرعت فن رو زیاد کردن و صدای لپ تاپ بالا رفته!نقل قول:
1- عزیزان شما بایاس دستگاهتون ورژن چنده؟ i7 دارها لطفا جواب بدن و بگن که گرافیکشون چه مدلیه؟
2- میخوام بایاس رو آپدیت کنم میشه از ورژن فعلی بکاپ گرفت؟
3- کسی تا الان آپدیت کرده؟
4- باتری من خیلی کم دوام میاره حدود 85 دقیقه، به نظرتون با آپدیت تاثیری تو مصرف دیده میشه؟(در مورد مقایسه مصرف باتری دستگاهها بعدا ازتون کمک میگیرم)
سلام دوستان خوب هستید ؟
بچه ها میخوام یه کول پد خوب برای لپتاپ بخرم با توجه به اینکه رو کارای گرافیکی بشدت داغ میکنه :دی مثل بازی :دی
بنظرتون کدوم یکی از اینا بهتر هستش برای که هم خوب خنکش کنه هم خوشگل باشه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مدل دیگه ای هم هستکه بهتر از ایناس لطفا راهنمایی کنید
راستی سایتش مورد اطمینان هست ؟
ممنونم:n16:
سلام مجدد
با تشکر از جناب alitaali
دوست عزیز من دوست دارم با ویندوز 8 کار کنم اما فعلا ویندوز 8 خوبی ندارم
و الا مطمینا 8 نصب میکردم
ی سوال دیگه
تو سایت لنوو 7 مدل از درایورای ویندوز 7 هست ک ب نظر خودم یا 7 64 بیتی و یا 7 ultimat باید دانلود کنم
شما بگید کدومو دانلود کنم؟
من تو کامپیوترم ک جدیدم هست 1 سی دی مادر برد داره ک برای هر ویندوزی استفاده میشه
چرا لپتاپ فرق داره؟
مرسی
نصفه شبتون بخیر
سعی کنید مدلی انتخاب کنید که دو فن یا بیشتر داشته باشه که به نسبت هم صدای کمتری تولید می کنند و هم گردش هوای بیشتری دارندنقل قول:
یک نکته دیگه که قبلا هم گفته بودم اینه که به شیار های هواکش این لپ تاپ دقت کنید و کولپدی انتخاب کنید که تمرکز جریان هواش در مرکز باشه
نقل قول:
ممنونم دوست من
بنظر شما یسن این مدلا کدومش بهتره ؟ یا اینکه اصلا خود شما چی پیشنهاد میکنید برای این لپتاپ ؟
ممنونم :n16:
قبل تر می گفتند 115 CFM مناسبه اما الان تو همین لیست شما چند مدلی بودند که CFM بالاتری هم داشتند که به نسبت بهتره البته فقط این یک پارامترهنقل قول:
جنس خود کولپد هم خیلی تاثیر داره مثلا کولپدی مثل N8 که تماما آلومینیومی هستش تاثیر بیشتری داره
توی این مدل های شما wind pal و N6 بهتر از بقیه عمل می کنن
البته اینم بگما کول پد آنچنان معجزه ای نمی کنه
خود من از winnd pal fs استفاده می کنم و نهایتش 5-8 درجه کاهش میده*
و N8 Ultra که اینم خیلی خوبه فقط کمی بزرگه بین 8-10 درجه خنکتر می کنه*
* دما روی z500
با سلام مشکل من حل شد من bios جدید رو از سایت لنوو گرفتم و دیگه لپ تاپم داغ نمیکنه .واسه من i7 هستش.بچه ها چطور میشه عمر باتری رو چک کرد؟اگه نرم افزار میخواد لطفا ادرس سایت هم بذارین.جریان 60 درصد باتری چیه؟چطور رو 60 درصد بذاریم؟
گرافیک من gforc635 هستش میشه 740 نصب کرد؟اگه میشه از کجا دانلود کنم؟:n22:
حتما bios رو ازسایت لننو دانلود کنید خیلی از مشکلات مثل نگه داری شارژ باتری.داغ کردن حل میشه.من مشکلم این بود لپ تاپم 1.30 شارژ نگه میداشت وداغ میکرد اما الان 3الی4 ساعت بدون داغ کردن .
حتما bios جدید رو از سایت لنوو دانلود و نصب واجرا کنید مشکلاتی مثل شارژو داغ کردن حل میشه.مشکل من این بود که لپ تاپم 1.30 شارژنگه میداشت وداغ میکرد اما الان3الی4 ساعت شارژ نگه میداره و داغ نمیکنه
میشه از ویندوز8 بک آپ گرفت؟اگه میشه کاملا توضیح بدین.ممنون:n03:
بچه ها اگه باتری رو رو 60 درصد شارژ بذارم یعنی اینکه میشه مدام به برق وصل باشه؟؟؟؟؟؟؟.لطفا راهنمایی کنید
داداش اصلا اين bios چي هست چطور بايد نصبش كنم ?! اصلا ميشه به نفر يه توضيح مختصر بده
راستي ميون پستهاتون گزينه تشكر وجود نداره ولي ديدم بعضيها از ديگر كاربرا تشكر كردن !!
دكمه تشكر رو نميبينم چرا !
دوستان بایوس مربوط به Cpu میشه و میتونید از بخش درایور های مربوط به لنوو دانلود کنید.
کلا آپدیت بایوس خوبه اما اگه بایوس اصلی باشه که خوب رو سایت لنوو اصلیش هست و رو عملکرد دستگاه تغییر مثبتی داره
نصبش هم خیلی ساده هستش.
به اون دوستمون هم که میخوان 740 نصب کنن باید بگم درایور نیستش که میخواین دانلود کنید
یک تراشه سخت افزاری هستش که چون با قطعات دیگر دستگاه یکپارچه شده نمیشه تعویضش کرد.
سلام دوستان لبتاب من lenovo z500i7 ميخوام ويندوز 7 نصب كنم ..طريقه بوت كردنش چطوريه ؟الان ويندوز 8 روش نصبه..يا اصلا دوباره ي ويندوز 8 ديگه نصب كنم اخه بوت نميشه..مرسي اگه كمكم كنيد...
lenovoz500 i7
رم 6
گرافيك 740 gt
هارد 1
:n16:
سلام.میشه یه عکس از نرم افزار CPUID HWMonitor بزارین.قسمت Wear Level مربوط به باتری خواهشا تو عکس باشه.(قسمت پایین برنامه نشون میده)نقل قول:
از لینک زیر می تونید این برنامه رو دانلود کنید :
با برنامه زیر می تونید میزان شارژ باتری و همچنین میزانی از باتری که دیگه قابل استفاده نیست(همون wear level) رو ببینیدنقل قول:
CPUID HWMonitor
لینک:
بله .برنامه Lenovo Energy Management نصب کنید و از قسمت باتری گزینه Optimized Battery Health رو انتخاب کنید.وقتی به 60 درصد برسه دیگه شارژ نمی کنه واز برق استفاده میشه.نقل قول:
نقل قول:
میشه بگین خواصیت این روش چیه
منظورم اینه اگر من باتری رو بر دارم و با برق مستقیم کار کنم بهتره یا اینکه باتری داخل باشه مستقیم به برق وصل کنم یا اینکه همین روش که گفتید کدوم به لبتاب صدمه نمیزنه !
شما z500 دارین؟نقل قول:
Z500 اصلا باتریش درنمیاد.داخلی هست.البته اگه پیج ها رو باز کنید امکان تعوض وجود داره.
این روش برای این هست که باتری عمر بیشتری داشته باشه.درکل هر چند وقت هم یکبار از روی مد Optimized Battery Health به مد Maximum Battery Life تغییر بدین تا شارژ فول شه .اگه می خواین باتری عمر بیشتری داشته باشه بهتره وقتی داره شارژ میشه لپ تاپ رو روشن نکنید.
:n02::n02: هنوز نه ولی تا اخر هفته z500 G به دستم میرسهنقل قول:
جالبه اطلاع نداشتم باتریش ثابته !!
دوست عزیز باتری رو شما نمیتونید در بیارید و اگر میخواید از برق برای مدت طولانی استفاده کنید از همون گزینه که دوستمون گفتند استفاده کنید بهتره.نقل قول:
درسته 2تا تشکر برا هیچکدوم از ما اهمیت نداره اما همین تشکر یه جورایی قوت قلب میده که بهتر به کاربر مقابل جواب بدیم و بی تفاوت نباشیمنقل قول:
البته لازم به ذکر هست که ایشون چون تعداد پست هاشون زیر 10 هستش دکمه تشکر رو به احتمال زیاد ندارن.
دوست عزیز وقتی سی دی ویندوز را داخل دستگاه گذاشتید همون موقع که دستگاه را روشن کردید به سرعت کلیدهای Fn+F12 را بفشارید یا اگه نشد فقط کلید F12 را بزنید و بعد فکر کنم باید ODD را انتخاب کنید تا به ترتیب دیگه جلو برید.نقل قول:
نقل قول:
به نظرتون دمای CPU بالا نیست؟
سلام
اقایون من z500 تصمیم دارم بگیرم و از صفحه 1 تا الان خوندم ولی امروز با k56cb asuz اشنا شدم و همش برابره تازشم بدنش مقاوم تر و المینیومه..
قیمتشم صحبت کردم میده 2650
lionf جان چیکا کنم؟ نظر بچه ها چیه؟
ممنون اگه تفاوتا شو بگید.
:n28:
سلام دوست عزیز اگه واقعا حتی 20 صفحه از این تایپک رو خونده باشینقل قول:
فک کنم انتخاب برا راحت تره یا حداقل با نقاط ضعف وقوت Z500 آشنا شدی.
اما نظر من:
خوب هردو تقریبا توی یه رنج هستن اما کاربردشون متفاوت هست
Z500 مالتی مدیا هستش و K56 سری مالتی مدیا نیست و سری مالتی مدیاهای اسوس مدل ها N هستش که البته شاید زیاد این مورد اهمیت نداشته باشه
مورد بعدی بدنه هستش که مطمئنا آلومینیوم بهتر از پلاستیک فشرده هستش اما خوب حرارت رو خیلی خوب انتقال میده و یه مشکلی که کلا به سری K گرفتن گرم شدن بیش از حد اونها هستش.
اما باز همه چیز به خودتون بر میگردی من فقط تونستم چند دقیقه از نزدیک با این لپتاپ کار کنم که باز با این وجود Z500 خودم رو بهش ترجیح میدم.
شما تو چه حالتی این دما رو گرفتی؟؟نقل قول:
حتما خیلی به دستگاه فشار آوردی.
الان دمای Cpu من 54 درجه هستش.
نقل قول:
راستش کار خاصی نکردم. در حال وبگردی بودم یه بار ریستارت کردم بعد این دما رو داد بهم. تو وبندوز 8 اینجور بالاست. یادمه ویندوز XP سرش نصب کردم دور و بر 55 بود دماش. همین الان هم حدود 68 تا 70 هست
راستی ورژن بایاس شما بصورت پیش فرض 1.16 بود یا 1.18؟ شما آپدیت کردن؟
مرسی از راهنمایتون :n20:
ویندوز8 شما مال چه شرکتیه دانلود کردی یا DVD خریدینقل قول:
یکمی بالا هستش
بایوس رو آپدیت کن ببین درست میشه؟
من شبکه کارم و میخام قدرت بالایی داشته باشه ولی از طرفی باریکی هم خوب بد نیس دیگه..
lion نظرت چیه ؟
شمارتو هم بده:n01::n01:
والا من i5 دارم.دما موقع وبگردی زیاد بالا نمی ره.در حدود 50 تا 60.با کولپد تا 45 هم پایین میاد و خنک میشه.ولی دوستان که i7 دارن چون Cpu قوی تر هست ممکنه دما یک مقدار بالا بره.توصیه می کنم کولپد بگیرین.در کل من از نظر تولید گرما از این لپ تاپ راضیم.این رو هم بگم موقع بازی قسمت فن زیاد داغ میشه ولی هنگ نمی کنه و وقتی هم از بازی خارج میشم دمای Cpu خیلی زود پایین میاد.در حدود 10 درجه به یکباره خنک میشه!نقل قول:
ورژن من فکر کنم 1.10 بود! به 1.18 هم اپدیت شد.به نظرم بی تاثیر هم نبوده! شارژ باتری وقتی به 30 می رسید شاید کمتر ،یک دفعه لپ تاپ خاموش میشد.ولی الان که اپدیت کردم تا 10 رسید بعد آلارم داد! مثل اولش شد .تشکرنقل قول:
از قدیم هم میگفتن اول ویندوز قدیمی تر رو نصب کنید بعد از روی اون ویندوز ویندوز جدیدتر زو در درایو دیگه ای نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:والا من الان لپ تاپ دم دستم نیست اما تا جایی که یادمه در حالت کار عادی حدود 50 درجه بود اما موقع بازی دقت نکردم اما سرعت فن زیاد نبود و احساس گرمای زیادیم نکردم یعنی بدنه زیاد گرم نبود (البته کول پد داشتم)، هروقت تست کردم نتیجش رو میزارمنقل قول:
سلام محمد از کجا ورژن رو ببینم که الان چنده؟نقل قول: