حالا دیدی مفت گرفتم :دینقل قول:
:n09:
Printable View
حالا دیدی مفت گرفتم :دینقل قول:
:n09:
الان 8.1 دارم با همون درایورای سایت hp سویچ کار میکنه البته بدون اسلیپنقل قول:
دفعات قبل که 8.1 میریختم و همین درایوررا سایت hp رو میریختم کاتالیست نصب نمیشد، درایورای سایت amd هم کار نداد اون موقع
عزیز:n29:نقل قول:
یعنی لبتاب رو میبندی خاموش میشه؟
سلام.
دوستان یه سوال .
من یه باکس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال خریدم . تصمیم دارم هارد این لپ تاپو عوض کنم یه هارد 7200 دور با حجم پایین خوب بگیرم بزارم روش . الان لپ تاپ مشکلی نداره ولی فکر کنم با تعویض هارد خیلی بهتر بشه . نظرتون چیه این کارو انجام بدم؟ هارد چه مارکی بخرم ؟ کسی این کارو انجام داده؟
سلامنقل قول:
اصلا این کارو نکن ارزش نداره
نگاه شما یک هارد ssd بگیر با حجم کم ولی بنظر من 128 گیگ رو بگیر ، بعدش هارد لپ تاپ رو در بیار و جاش ssd رو بذار. خب الان لپ تاپت هارد ssd داره و لپ تاپت خر کیف شده در حال حاظر. :n02:
خب این قطعه رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارش جالبه
کاری میکنه اینه که بهت این امکانو میده روی لپ تاپت دو هارد نصب کنی.
شما اول درایور نوری ( دی وی دی رام) در میاری و هارد خوده لپتاپ رو روی اون قطه نصب می کنید و جای دی وی دی رام قرارش میدی.
شما سیستم عامل رو روی هارد اس اس دی نصب می کنی و از هارد دوم برای عکس ها یا موزیک ها و ... استفاده می کنی.
والا من این قطع رو تو محل سکونتم گیر نیاوردم و امید وارم شما در شهری که هستی بتونی گیر بیاری.
اینم فیلم مورد نظر و طریقه نصب دو هارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اونوقت دیگه دی وی دی رام نداریم؟نقل قول:
یک باکس دیگه هست کی دی وی دی رام درونش قرار میگیره و انرا تبدیل به دی وی دی رام اکسترنال می کنه که با پورت یو اس بی کار میکنه یا اگر اون باکس گیرت نیومد می تونی یه دی وی دی رام اکسترنال بگیری.:n01:نقل قول:
دوستانی که قطعه مربوطه رو گیر اوردن لطفا بگن
زحمت داشتم براشون:n16:
ssd قیمتش خیلی بالاس ، اصلا به صرفه نیست .نقل قول:
فکر نمیکنم به این زودی ها هم قیمتش کم بشه .
تصمیمو گرفتم میخام هارد لپ تاپو عوض کنم. اگه خوب شد که هیچ، اگه بد شد دوباره هارد خودشو میبندم سر جاش .
فقط نمیدونم چه هاردی بگیرم ؟
نگاه دوست من اره قیمت بالاست و قیمته بالاش هم دلیلی داره دیگهنقل قول:
در مورد مقاومت و میزان مصرف و سرعت هارد اس اس دی جست و جو کن.
بعدش شما داری یک هزینه ای می کنی ، خب چرا بعدش پشیمون بشی ؟ خب کمی صبر کن ، بعدش جنسی بگیر که پشیمون نشی.
هارد های سیگت تعریفشو زیاد شنیدم ، مکس تور هم همین طور ، ولی میگن کم گیر میاد
ولی کمی روی حرفام فکر کن:n16:
دوستان من ویندوز 8.1 رو نصب کردم همچی عالی کار میکنه به جز اسلیپ دوستان راحلی است که درست بشه؟ دوستان کمک کنید.
تا حالا کسی آپدیتی که از بخش Optional Update داخل Windows update برای amd تو ویندوز 8.1 میاد نصب کرده؟؟
سلامنقل قول:
بلی
اگه میخوایین بگین مشکل Sleep حل شده یا نه؟ باید بگم خیر! این روش خاصی داره! کشت مارو با این درست کار نکردن Sleep
ارور MMdriver aplication has stoped working رو حل میکنه؟ ابتدای بالا اومدن ویندوز ظاهر میشه.نقل قول:
سلام من میخوام یه 4540 بخرم اما گرافیکشو زده AMD RADEON7670 ولی بعضی از دوستان یه چیز دیگه ای گفتن این چطوره؟
اون بهتر یا ان وی دیا؟
ان وی دیا به نظرم بهترهنقل قول:
این ارور ربطی به آپدیت ها نداره مربوط میشه به درایور کارت گرافیک. یکبار درایور رو پاک کنید و دوباره نصب کنیدنقل قول:
من نصب کردم ولی کنترل پنل amd رو از کار انداختنقل قول:
ایهاالناس کمک !
منم ویندوز 8.1 نصب کردم و درایورهارو از خود سایت hp دانلود کردم ولی متاسفانه این مشکلاتو دارم :
اسلیپ به درک، اصلا گرافیک اینتل نصب نمیشه مینویسه
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software
هر دو درایور 8 و 8.1 رو تست کردم جواب نداد.
یه مشکل دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه چه از کنترل پنل چه با کیبورد .
بعد از تلاش فراوان و حروم کردن چند گیگ ترافیک نشد که نشد !
دست از پا درازتر برمیگردیم به 8 یا 7 .
ولی خداییش خیلی سریعه 8.1
وقتی روشن میکنی تو کمتر از 10 ثانیه بالا میاد در حالی که 7 از اسلیپ تا بالا اومدن بیشتر ازاین طول میکشه !
این پیغام رو دیشب خودم باش رویرو شدمنقل قول:
من می خواستم یک نسخه جدید از درایور رو نصب کنم اینتل این خطا میداد و مجبور شدم برم همون نسخه ای که خوده سایت اچ پی گذاشته رو نصب کنم.
نور صفحه هم به اینتل مربوط میشه (گرافیک)
'گزینه های بهتر از این هم هستنقل قول:
آخه من رشتم نرم افزاره برای کارم نیاز به i7 دارم حالا دارم بزرگواری میکنم میگم i5 میخوام :n27: هنوز که نگرفتم :n01: شک ندارم تتا کنکور کارشناسیم بیشترهم میشه بازم نمیخرم :n09::n09::n09:
میشه یه نمونشو بگید؟نقل قول:
دوست عزیز اون بهتره یا این یکی؟NVIDIA GeForce GT 740M 2GBنقل قول:
ببین اول amd رو نصب کن ببین میشه یا نه!نقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
GT 740 بهترهنقل قول:
برادر من خود ویندوز 8.1 آپدیت کردم کارت گرافیک اینتل رو شناخت و میتونم نور رو کم و زیاد کنم ولی با کیبورد نه فک کنم درایور hotkey رو باید نصب کنم
برید به سایت دی جیکالا نگاه به برنده های اسوس و لنو بندازید و با این مدل مقایسه کنیدنقل قول:
شما پیغامو بخونید ببینید چی نوشته؟ این کامپیوتر حداقل الزامات مورد نیاز برای نصب این نرم افزار را دارا نیست.نقل قول:
یعنی اینکه اون درایور مربوط به این سخت افزار نمیشه! اچ پی درایورهاشو به صورت اختصاصی تو سایتش میذاره. یعنی اون درایور خاص فقط روی hp4540s با ویندوز 8.1 32 یا 64 بیتی نصب میشه اونوقت شما درایور 8 رو گرفتی نصب میکنی!!!
اول مطمئن شید که درایور رو درست دانلود کردید دوم اگر باز هم این مشکل ادامه داشت ایرادی نداره از بخش device manager گرافیک اینتل رو آپدیت کنید، آخرین ورژن رو براتون نصب میکنه. فکر میکنم حدود 90-100 مگابایت باشه
موفق باشید
دوست عزیز سلامنقل قول:
ببخشید شما مشکل اسلیپ ندارید؟اگه خیر چهطور درست کردید؟د ویندوز 8.1
چرا منم مشکل اسلیپ دارم اما خب زیادم استفاده نمیکردم کلا قیدشو زدم :n02:نقل قول:
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه برای هردو گرافیک از درایورهای اچ پی استفاده کنید اسلیپ درست میشه، خودم امتحان نکردم
البته اینم بگم اسلیپ من از اول با درایورهای بتا که برای ویندوز 8.1 اومد درست کار میکرد ولی بعد دوباره از کار افتاد.:n13:
دوست عزیز واچ داگز رو بازی کردی خیلی باحاله:n02::n02::n02:نقل قول:
آقا اذیت نکن دیگه منم میخوام خوووووووو:n03:نقل قول:
در حال دانلود پارت های آخرشم
با همین لپ تاپ بازی کردی؟ رو تنظیمات high اجرا میشه؟
مشکل اسلیپ دقیقاً چجوری میشه؟؟نقل قول:
فکر کنم اسلیپ لپ تاپ من تنها درسته!!!
واسه من اینجوریه که اسلیپ میشه اما بعدش که روشن میکنی ریست میشه!نقل قول:
چه طور درست کردی دوست عزیز یعنی وقتی اسلیپ میره ریست نمیشه؟نقل قول:
روون اجرا کردم الان فصل دومم خیلی باحالا حتما ترینر دانلود کن و تمام پالتوش رو بخر خیلی باحالن :n02:نقل قول:
ناگفته نمونه کلا 4 فصل داره زیاد بازی نکن سریع تموم نکن بزار بهت حال بده:n05:
اگه میشه لطفا اینها رو هم بذاریدنقل قول:
فریم ریت
عکس از تنظیمات بازی
کانفیگ دستگاه
سلام
Toch pad لب تاپ من مشکل داره
درایورش نصب شده ولی کاراش رو به درستی انجام نمیده
مثلا Scroll بعضی جاها کار میکنه، بعضی جاها نه! البته اونجاهایی که کار نمیکنه فقط شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
قادر نیست تصاویر رو بچرخونه، البته بازم شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
احتمال میدم درایورش درست نیست!
اون رو از سایت HP دانلود کردم
کسی میدونه مشکل کجاست؟