آره مثل اینکه اینجوریه چون تو پیک سنجش هم زده بود 3شنبه قبل از هر امتحان کارت توزیع میشهنقل قول:
Printable View
آره مثل اینکه اینجوریه چون تو پیک سنجش هم زده بود 3شنبه قبل از هر امتحان کارت توزیع میشهنقل قول:
تغییر در کنکور سراسری/انتخاب رشته دانشگاه آزاد تغییر کرد
دانشگاه آزاد از بین داوطلبان کنکور 92 بر اساس نمره کل اکتسابی آزمون و اولویت کد رشته محلهای انتخابی داوطلبان در فرم انتخاب رشتههای تحصیلی دانشگاه آزاد که به طور جداگانه منتشر میشود، نسبت به گزینش متقاضیان اقدام میکند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در آزمون سراسری سال 92 پذیرش دانشجو در هر یک از کدرشته محلهای آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به طور مستقل و با توجه به ضوابط و شرایط دانشگاه مذکور و بر اساس کارنامه نتیجه اولیه آزمون سراسری سال 92 صورت میگیرد.
گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی پس از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال 92 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به اعلام شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در کد رشته محلهای تحصیلی و انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی دانشگاه مذکور از طریق سایت آن دانشگاه اقدام خواهد کرد.
لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی از بین داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 92 واجد شرایط و متقاضی شرکت در گزینش مربوط بر اساس نمره کل اکتسابی آزمون سراسری و اولویت کد رشته محلهای انتخابی داوطلبان در فرم انتخاب رشتههای تحصیلی دانشگاه آزاد که به طور جداگانه منتشر میشود نسبت به گزینش در هر یک از کدرشته محلهای انتخابی متقاضیان اقدام میکند.
دانشگاه آزاد بنا بر برنامه زمانی پیشبینی شده نسبت به انتشار فهرست اسامی قبول شدگان نهایی این دانشگاه مبادرت میکند.
بنابراین برای انتخاب کدرشته محلهای تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی فرم انتخاب رشته جداگانهای توسط دانشگاه مذکور تنظیم و بر روی سایت دانشگاه قرار میگیرد.
اینم نگا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون عزیز بابت اطلاع رسانی این موضوع مهم... :n12:
فقط دو تا سوال دارم از همه عزیزانی که میتونن خواهشا راهنمایی کنن برام بسیار مهمه این موضوع...
1-الان برای ثبت نام و شرایط برای دانشگاه آزاد که بالا هم گفته شده چگونه است؟ آیال ثبت نام دانشگاه آزاد جداگانه هست؟ زمان ثبت نام همزمان با کنکور 92 برای دانشگاه ازاد کی هست؟
2- این موضوع خیلی واسم مهمه؛ دوستان آیا برای تغییر حوزه امتحانی مهلت دیگری خواهد بود یا نه؟ من میخوام حوزه امتحانیم رو عوض کنم...لطفا اگه کسی میدونه حتما بگه... :n26:
ممنون و متشکر...
فکر کنم فقط کتابخونه مرکزی (یا ملی یا همچین چیزی) بود که این امکانو بده. برای همه هم نیست و حداقل باید لیسانس داشتنقل قول:
سنجش بعدی 17 ام هست؟نقل قول:
منم همینم. اما معمولا این شب بیداری ها درست نیست. ایده آلم این بود که خیلی زود بخوابم و مثلا 3-4 بیدار شم! چون اون ساعت خوب کار میکنم! که اونم نشد که نشدنقل قول:
آره 17 جمعه این هفته نه اون یکی هفته
آرایه لف و نشر و ایهام تناسب جزو ادبیات عمومی هست؟(غیر انسانی)
در مورد لف و نشر مطمئن نیستم ولی ایهام تناسب جزو ادبیات عمومی هست ... !نقل قول:
نقل قول:
آره عمومیه پارسال دبیرمون گفت
سلام
موقع ثبت نام کنکور وقتی ثبت نام تموم میشد یه صفحه میومد که مینوشت ثبت نام با موفقیت انجام شد و زیرش عکس و اطلاعات کامل رو گذاشته بود و کد پیگیری و شماره پرونده هم داده بود و ما باید پرینت میگرفتیم رو من فقط تو کامپیوتر سیو کرده بودم و پرینت نگرفتم الان بازش کردم میبینم عکسمو نمایش نمیده
چیکار کنم؟:n13::n03:
نقل قول:
مهم فقط کد پرونده است...کارت و یکشنبه قبل ازکنکور باید بگیرید
سلام در صورتی که یک از اطلاعات ثبتا نامی خودتون ور ندارید.از طریق سیستم پاسخگویی سنجش باید اقدام کنید ....نقل قول:
اخه من اطلاعات رو قبلا بصورت کامل وارد کردم و عکسم فرستادم حتی تو صفحه ی سیو شده هم عکسم بودنقل قول:
الان دیگه عکسم نماشی داده نمیشه ( بعد از عوض کردن ویندوز)
سایت سنجش هم نتونستم برم امروز هی ارور میداد
چون فکر میکنم عکس توی اطلاعات خود سایت هم ثبت بشه و من کد پیگیری و اینارو بدم مشکل عکسم دوباره بیاد
ببینید اگر اطلاعاتتون کامل بوده و عکس هم دادی در موقع ثبتنام و درتایید نهایی شده یعنی کد پیگیری بهتون داده...نقل قول:
مشکلی نیست فقط در سیستم شما فایلش موجود نیست در خود سنجش اطلاعات شما هست ..
در موقع گرفتن کارت ورود به جلسه ببینید اگر مشکلی بود به شعب رفع نقص مراجعه کنید ..
موفق باشید
یادش بخیر دو دوره اینجا خیلی فعال بودیم . یکی دوران امتحان نهایی سوم دبیرستان و یکی دوران کنکور 90 . الانم که یه سال از دانشگامون به همین سادگی گذشت!
بچه های کنکوری امیدوارم که کنکور رو موفق باشید و بتونید به اون هدفی که هممون اواخر دبیرستان خودمونو میکشیم براش یعنی دانشگاه به نحو دلخواهمون برسیم . بهترین چیز توی این ایام مرور کردن داشته هامونه و قوی شدن توی عمومیها
چون دیگه وقتی برا فیزیک و ریاضی نیس (برا رشته ریاضی میگم که خودم بودم)
دوستان اینو هم بگم که شیمی رو از یاد نبرید چون معمولا راحت میدن، راحت هم با خوندن میشه تستهاشو زد( خصوصا پیش و مفهومی های سوم و البته دوم هم بعضی قسمتهاش) . من شخصا از شیمی خیلی ضربه خوردم دوس دارم این تجربه برا کسی تکرار نشه
دوس داریم اینجا فعال باشیم ولی دیگه اصلا حسش نیس. الانم که ایام امتحانات دانشگاهان دیگه اصلا نمیشه . این صبح که دارم این پستو میدم هم دارم واسه امتحان ساعت چهار عصرم میخونم . از دیشب هم اصلا واسه این امتحان نخوابیدم!! :n27:
نقل قول:
دوست گرامی ...
این طور که شما گفتی من فکر کردم الان چندین ساله درست تموم شده و مشغول کار شدی ... خدا رو شکر الان دانشگاهی. (هنوز راه درازی رو پیش رو داری... دانشگاه اول راهه)
امیدوارم موفق و موید باشی.
در جمله " اغتنموا فرص الخیر" فرصت های نیک را غنیمت شمرید
مگه فرص الخیر موصوف صفت نیست؟ پس چرا نه از لحاظ تعداد نه معرفه نکره تطابق ندارن؟
ببین داری اشتابه می کنی...از معنی نباید بگیم که صفته یا مضاف مضاف الیه!نقل قول:
البته معنی هم جاهایی کاربرد داره ولی وقتی اینجا اعرابش داره داد می زنه باید ترکبیب وصفی در نظر بگیریم
تنها جایی که معنی خیـــلی بدرد می خوره اینه
اسم + حرف های مفعولی (اسمش یادم نیست چی بود:n02: مثل ها ، ه ، ی ، نا) + اسم!!
چون اعرابش کاملال متفاوته یعنی اسم اولی ال نداره ولی اسم دومی ال داره اون وقت می شه صفت موصوف!!
ذر این جور مثال ها باید از معنی استفاده کرد نه این مثالی که شما گفتید
دوستان مگر مبحث ArcSinos از ریاضی تجربی حذف نشده:n28: ؟
برای چی حذف شه ؟ شما که ریاضی منتظری رو داشتی ازش نگاه کن یاد بگیر خبنقل قول:
سلامنقل قول:
روش تستی محسوب میشه.وگرنه بدون این روش هم تستها رو میشه حل کرد ...
تستای انتگرال گزینه 2 رو دیدم یکی هم نبود
بلهنقل قول:
توابع وارون مثلثاتی فقط برای رشته ریاضی هستش ...
یه سوال جالب دینامیک تو یکی از آزمونای غیر حضوری گاج دیدم . میزارمش اینجا شما هم استفاده کنید : دی
شما این امار کانون رو قبول دارین
آقا تورو خدا این چیزا رو توی تاپیک های خودشون بزارین اینهمه تاپیک داریم برای ریاضی و فیزیک و ادبیات :|
انصافا همچین سوالی تو نشر الگو ندیدم...جوابش هم بزارید لطفانقل قول:
بفرمایید :نقل قول:
البته آخرش با مفهوم شتاب نسبی حل شده که از سال 75 از کتاب های دبیرستانی حذفیده ( در واقع طراح میتونست هوشمندانه تر به این سوال جواب بده که نداد : دی)
اگه تو اون قسمت مشکلی داشتی بگو .
سلام ببخشید یه سوال داشتم نمیدونستم باید کجا مطرح کنم این تاپیک رو انتخاب کردم.
راستش داداشم سال سوم دبیرستان رشته تجربی هست میخواد بره یه موسسه فرهنگی آموزشی ثبت نام کنه
به نظر شما دوستان
قلمجی بهتره یا گزینه دو یا علوی
لطفا با دلیل بهترین رو بهم معرفی کنید.
]نقل قول:
به خودت بستگی داره ولی سوالای گزینه 2 بهتره
در ضمن سنجش هم حتما ثبت نام کن
گزینه دو سوالات بهتری داره تعداد و هزینه ازمون هاش هم منطقی تر هست.نقل قول:
من خودم با گزینه دو تونستم پزشکی قبول بشم.
نظر من اینه که بره قلمچی و سوالای گزینه 2 رو هم از دوستاش بگیره و حل کنه ...نقل قول:
فاصله 2 هفته ای آزمون قلمچی خیلی خوبه...
برنامه اش هم معقول تر هست ...
علوی که هیچی کلن :n02:
سلام بچه ها من الان مشتق و کاربرد مشتق رو بلدم اما با توجه به وقتم نمیتونم همه تستای اندیشه فائق رو بزنم
به نظرتون چیکار کنم ؟
من از 9تا تست 4تاشو میخوام:n03:
آقا بالاخره چی شد کارت ورود به جلسه رو کی و از کجا باید بگیریم؟
امروز بخش نور رو مرور کردم ، بعد خواستم تستای کنکورش رو بزنم
از 4 تا نورِ سال 91 ، یکی درست زدم ، یکی غلط ، دو تا نزده :n04:
بعد سوالای 90 رو با دپرس تمام گذاشتم جلوم ، هر 4 تارو درست زدم :n04:
من نمیدونم چرا احساس میکنم سوالای 91 خیلی سخت تر از 90 ئه ! :n02:
برو اینجا :نقل قول:
آقا بالاخره چی شد کارت ورود به جلسه رو کی و از کجا باید بگیریم؟
مشخصاتت رو بده بعد کارتت میاد ، ازش پرینت بگیر
کتاب زرد !نقل قول:
بچه ها مگه کنکور ساعت 8 نیست؟؟؟
پس چرا سنجش ساعت هشت و نیم برگزار میشه؟
شاید یکیش زمان بسته شدن در ها رو گفته باشه و یکیش هم شروع پاسخگویی به سوالات.نقل قول:
شما اصلا باید فرض کنی که ساعت 7 هست !
شیوه دفترچه پاسخ نامه سنجش اینجوریه که گزینه 2 رو توضیح میده ، بعد میگه بنابراین گزینه 3 درسته :n09:
آره پاسخنامش افتضاحهنقل قول:
داداش مشکل از خودته : دی ... 90 از 91 سخت تر بود !نقل قول:
من نمیدونم چرا احساس میکنم سوالای 91 خیلی سخت تر از 90 ئه ! :n02:
نقل قول:
شیوه دفترچه پاسخ نامه سنجش اینجوریه که گزینه 2 رو توضیح میده ، بعد میگه بنابراین گزینه 3 درسته :n09:
حالا باز خدا روشکر کن واسه بعضی ها توضیح میده . واسه یه سری از سوال ها میگه با توجه به کتاب 3 درست است : دی
سوال 124 و 129 رو هم که اشتباه حل کرده :n27:
ویرایش :
سوال 24 رو ببینید . ( ادبیات ) بدون خوندن بیت صورت سوال میشه بهش پاسخ داد : دی