سلام دوستان عزیز
گوشیم چند روزه هر از چندی یک ویبره کم وکوچیک میره بدون هیچ دلیلی ، خواستم ببینم کسی دلیلش رو میدونه؟!؟!
یک سوال دیگه :
برنامه هایی که تو applications manager
force stop میکنیم چطور میشه به حالت اول برگردونیم؟
Printable View
سلام دوستان عزیز
گوشیم چند روزه هر از چندی یک ویبره کم وکوچیک میره بدون هیچ دلیلی ، خواستم ببینم کسی دلیلش رو میدونه؟!؟!
یک سوال دیگه :
برنامه هایی که تو applications manager
force stop میکنیم چطور میشه به حالت اول برگردونیم؟
احتمالا ويروسي شده ،نقل قول:
چه برنامه هايي نصب كرديد رووش ؟
----
force Close or stop به معني توقف با بستن اجباري هست
شما ميتونيد برنامه رو مجدد از قسمت منوي برنامه ها باز كنيد
برنامه که زیاد نصب کردم و پاک کردم...
-----------
من بعضی از برنامه های اصلی گوشی رو stop کردم حالا به این خاطر پرسیدم ، منظورم برنامه های اصلی اندرویده.
دوستان میخاستم بدونم خرید ساخت چین با ساخت کره تفاوتی در سطح کیفیت گوشی مخصوصا کیفیت صفحه با هم دارن یا نه؟ ممنون...لطفا اونی که تجربشو به عینه دیده جواب بده:n12:
پس با انتی ویروس Dr.Web گوشی رو اسکن کننقل قول:
مثلا چه برنامه ای رو ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اصلا مگه برای سیستم عامل آندروید ویروسی هم ساخته شده ؟ :n29:
بله دوست عزیزنقل قول:
،،،،،
تجربه ی من :
نوت 8000 یکی از آشنایان ، حین بازی و حین کار صداهای عجیب و غریبی میداد
و حتی از بازی می انداختش بیرون
خودمم فکرشو نمی کردم از ویروس باشه
واسه همین کلی رام عوض کردم ، آخر سر رام رسمی نصب کردم ولی مشکل هنوز پابرجا بود
تا اینکه گفت دادم به یه نفر و رووش انتی ویروس نصب کرد ، کلی ویروس پیدا کرد و دیگه اثری از اون مشکل نبود
چند تایی برنامه جدید که نصب کرده بودم رو پاک کردم درست شد...
مشکل حل شد ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه میشه یکی جواب بده ممنون میشم:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
به هیچ وجه تفاوتی نداره ، چون قطعات تحت لیسانس شرکت اصلی نظاره گر میشه.این چینی و کره و ویتنامی برای بازار گرم کردنه
فقط مواظب باش گوشی کپی چینی تو پاچت نره که شبیه موبایل اصلی است ولی وقتی در کنار گوشی اصلی قرار بدهید می فهمید که از زمین تا اسمون باهم فرق دارن.
من خودم دنبال کره ای بودم که ویتنامی گیرم امد و تا الان راضی هستم
سلام دوستان ..
متاسفانه هنوز گوشیه من بعد از 3 بار ریست فکتوری باز هم هنگ میکنه و هنوز بد فایلی رو پیدا نکردم !!!!
و زمانیکه میرم توو SDcard هم قاط میزنه و خوب باز نمیکنه و طول میده و گاهی وقتا گالری عکسامو هم که دارم میمبینم هنگ میکنه ....
حالا امروز یه اتفاق جالب افتاد که اوومدم برنامه DR web رو از روو SD بریزم توو خوده گوشی که دیدم از روو SD فایلو نه جا به جا میکنه و نه انتقال میده و نه پاک میکنه و پیغام میده که مموری جانبی من Write Protect ه که اصلا اینجوری نیست و کلی فایل با خطهای چرت و پرت کذاشته که پاکم نمیشن !!!!!!!!!
اساتید راهنمای بفرمایین لطفن .
شما گوشی رو به همراه مموریش به کامپیوتر وصل کن و با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده هر دو مموری رو اسکن کننقل قول:
بعد فقط فایل های مهمت رو بریز روی کامپیوتر و یک رام جدید نصب کن به احتمال خیلی زیاد درست میشه
طریقه نصب رام رو میتونی تو انجمن موبایل*ستان به طور کامل و دقیق پیدا کنی ؛ به همراه کاستنوم رام هاش
سلام به دوستان میخواستم یدونه از این اس3 ها:n01: بخرم . کسی مدل9305 رو داره کسی مشکلی داره باهاش؟ فرقی داره؟ چون من تو پاساژعلاالدین هر 2 تاشو حدود1135 قیمت دارم و اگه نظری هست لطفا بگید قبل از اینکه بخرم.
سلام میخوام بدونم این گوشی واقعا دوربینش 8 چون من قبلا با گوشی دیگه که دوربینش 5 عکس گرفتم وقتی هر دو رو کامپیوتر با هم مقایسه میکنم تقربا یه اندازه هستن
بله دوست عزيز 8 واقعی هستنقل قول:
این صدای ابی که رو صفحه کلید میاد رو چطور میشه تغییر داد
برو قسمت lock screenگوشی وارد lock screen options شدی تیک ripple effect بردارنقل قول:
رفتم ولی گزینه ریپل ایفکت نیستنقل قول:
آخرین آپدیت که واسه اس3 اومده چه ورزنی هست؟
درسته که آپدیت 4.3 اومده واسش؟
الان گوشی من ورزن 4.0.1 هست.چطور میتونم به 4.2.2 یا کلا آخرین آپدیت به روز رسانی کنم؟
سلام.نقل قول:
آخرین ورژن رسمی 4.1.2 هست و ورژن 4.2.2 به صورت آزمایشی اومد آما بعد تصمیم گرفته شد که مستقیما" 4.3 رسمی براش عرضه بشه.طبق اخبار منتشر شده توی چند روز آینده این اتفاق میفته.:11:
چطوری میتونم آپدیت کنم؟
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام.نقل قول:
به این قسمت مراجعه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
سلام.
ورژن 4.3 آزمایشی هم برای این گوشی امروز معرفی شد.
مثل اینکه منتظر شما بودن که سوال کنید.:D;)
:n04: ا کی اومد چطور اومد///
به نظرتون من که نسخه 4.1.2 دارم نسخه آزمایشی 4.3 رو دانلود کنم یا صبر کنم نسخه اصلیش بیاد؟:n01:
سلام.نقل قول:
والا من دیشب ساعت 2 چک کردم نیومده بود ولی امروز چک کردم بود.البته تاریخش مال 4پنج روز پیشه منتها تا الان داشتن تست میکردن.من امشب نصب میکنم اجازه بدید بهتون میگم نصب کنید یا خیر. :11:
فدات بشم چقد تو خوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ///منتظر تست کردنت و جواب شما میمونمنقل قول:
جی اس ام آرنا خبر داده مثل اینکه رام 4.3 برای اس 3 طبق گفته سامسونگ به زودی منتشر میشه .
منبع :
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم.دیشب دانلود کردم اما خوابم برد نصب نکردم.:D
امشب برم خونه نصب میکنم خبرش رو خدمتتون میدم.:11:
سلام.نقل قول:
معمولا زمانی که تستش بیاد با فاصله کم رسمیش هم میاد.تستش اومده (دیروز) به احتمال زیاد رسمیش هم تا چند وقت دیگه میاد.:11:
نقل قول:
مثل اینکه رسمیش هم اومد . اینم منبع خبر :
مرسی دوستان ... ولی ی سوال داشتم .. اونجا هیچ نسخه ای مخصوص آسیا یا خاورمیانه یا امارات اینجا ها نیومده ..آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟
تغییرات اساسیش چیه؟ .. البته نوشته ها ولی واقعاً اونایی که نصب کردن تفاوت هایی که حس شد رو بگن ممنون میشم :n16:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
بله نسخه رسمیش هم اومد منتها مال ایرلند و نسخه وودافون هست .من الان گذاشتم دانلود بشه نصب کنم.بعد از نصب خدمتتون میگم که فارسی داره یا نه و.....به احتمال فراوان تعدادی برنامه اضافه اپراتور وودافون رو هم باید داشته باشه.منتظر باشید تا تقریبا" 2 سه ساعت دیگه.:n02::11:
سلام.
خوب من نصب کردم.همه چیز به خوبی کار میکنه همونطور که حدس زده بودم چند تا برنامه از وودافون اضافه داره که البته میشه پاکشون کرد.تا اینجایی که تست کردم (در حد 1 ساعت)سرعت بهتر شده فعلا" باگ و لگی ندیدم (هنوز زمان میبره تا اگه باشه نشون بده).رم آزاد بیشتر شده اما زبان فارسی نداره ( منوها فارسی نمیشه ) که اونم احتمالا بعد از روت بشه (دارم دنبال روتش میگردم) کیبورد فارسی رو خودش داره .منو ها سربرگی شده (مثل 4.2.2) .شفافیت تصویر بطور محسوسی بهتر شده و......:11:
پ ن : دوستان اگرخواستید استفاده کنید بفرمائید لینک مستقیمش رو براتون بزارم.:11:
پ ن 2 : Move to SD رو ساپورت میکنه.(یادم نیست 4.1.2 داشت یا نه چون روی 4.2.2 که من داشتم این گزینه ساپورت میشد). :11:
نقل قول:
آره آره اگه بزارید که واقعاً ممنون میشم .
جدا چه تغییرات بامزه ای :n08:
البته فکر می کردم مثل اکثر موبایل ها که آپدیت میشن وضعیت باتریشون بهتر میشه ولی هیچ متنی در مورد باتری ندیدم. :n27:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز منکه عرض کردم 1 ساعت تست کردم.توی یکساعت میشه تشخیص داد باطری بهتر شده یا نه؟!!!:n02:
لینک مستقیم:
سلام به همه.
کسی کاستوم رام glance v3.0 رو امتتحان کرده؟اگه کسی امتحان کرده از باگ هاش بگه چون می خوام دانش کنم.
اصلا از سامسونگ انتظار نداشتم همچین کاری بکنه با 4.3.دو و سه تا برنامه ریخته توش حالا میده بیرون.ما نتظار بیشتری داشتیم ازش..:n14::n15:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز منظورتون از چند تا برنامه چیه؟ شما رام رو نصب کردید؟ از دیشب تا الان من واقعا تغییر رو حس میکنم تازه رام قبلی من 4.2.2 بود و نسبت به رام 4.1.2 که اکثر دوستان نصب دارن خیلی کامل تر بود.شما انتظارتون چی بود؟ نصب برنامه که کار خودمونه نه سامسونگ، این رام تغییرات بنیادی داشته.از قبیل سرعت بالاتر ، قابلیت move to sd ، کیفیت تصویر بسیار بهتر و...... :11:
سلام دوستان
من کمتر از یک ماه که این گوشیو گرفتم.
چنتا مشکل برام پیش امد این که :
1-صندوق ورودی خالی هست ولی 2تا SMS نخومده رو نشون مید؟!
2-کانتکت و مسیج هام خیلی طول میکشه تا باز بشه!