شبیه و بی روح باشه ، خیلی بهتر از اینه که اصلاً شبیه نباشه ولی روح داشته باشه (مثل فیفا)نقل قول:
Printable View
شبیه و بی روح باشه ، خیلی بهتر از اینه که اصلاً شبیه نباشه ولی روح داشته باشه (مثل فیفا)نقل قول:
سلام. من DLC 3 رو از سایت PESPATCH دانلود کردم. نوش یه فایل IMG بود و یه فولدر. اگه فقط بخوام از DLC استفاده کنم همون IMG رو بریزم کافیه؟
در ضمن شنیدم 4 هم اومده! درسته؟
بله، 4 هم اومده. این لینک دانلودش (دیوید بکهام رو اضافه کردن تو این نسخه!) :n05: :نقل قول:پسورد:کد:http://dl.yasdl.com/Game2013/Pes-2013-DLC-4.00_%5BYasDL.com%5D.rar
کد:www.yasdl.com
چکیده ای از نوشته های این مقاله:
* موتور بازی بر پایه ی موتور Fox طراحی شده و به همین دلیل فعلا به اون "موتور تازه" گفته میشه.
* در بخش فیزیک این موتور از چیزی با عنوان "Barycentre physics"استفاده شده که بر اساس اون هر بخش از بدن، وزن ویژه ی خودش را داره؛به همین دلیل، برخوردها شباهت زیادی به FIFA پیدا کرده، با این تفاوت که شدت برخوردها به این بستگی داره که به چه بخشی از بدن نیرو وارد میشه.
* برای بخش گرافیکی موتور، تمرکز روی "photo-realism" بوده. همون طور که در تصویر زیر می بینید، روی ابروها و هم چنین منافذ پوستی این بازیکن ژاپنی، با دقت بالایی کار شده. لباس بازیکنان هم به صورت جداگانه ای از بدن آن ها طراحی شده و به همین دلیل هنگام حرکت، طبیعی تر به نظر میرسن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شعاع کنترل توپ 3 برابر بیشتر شده و به همین دلیل درگیری بازیکنان برای به کنترل درآوردن توپ، شکل پویاتری به خودش گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شما میتونید "منطقه ی دفاعی" برای بازیکنان تعیین کنید؛ به این معنی که در هنگام دفاع، اون بازیکن به ناحیه ی کوچکی از زمین که براش تعریف شده حرکت میکنه.
==========================================
تغییر مسیر شرکت EA با طراحی موتوری تازه برای FIFA 07 را یادتون میاد؟ الان نوبت به Konami رسیده تا این تغییرات را شروع کنه. در ادامه چکیده ای از ارکان اساسی این موتور تازه ی PES آشنا بشید...
1. فیزیک مرکز جرم و کنترل توپ ::: *Barycentre Physics and Ball Control*
موتور تازه این امکان را فراهم کرده تا شعاع موثر بین بازیکن و توپ حدود 3 برابر بیشتر از PES 2013 باشه؛ به این ترتیب ناحیه ای که بازیکنان برای گرفتن توپ با هم درگیر میشن گسترش پیدا کرده. بازیکن مهاجم میتونه بیشتر وزن بدنش را به یک سو بندازه و توپ را با پای مخالف به مسیر دیگه ای هدایت کنه. (تصویر زیر)
همچنین با به هم زدن تعادل مدافع حریف، برای شوت و یا پاس، فضا سازی کنه.مرکز تعادلی بازیکنان با توجه به فیزیک بدنی و محاسبه ی مرکز جرمشون تغییرخواهد کرد. بر اساس این ویژگی شما میتونید، نقطه ی مرکز جرم بازیکن موردنظرتون را در هر زمان جابجا و به این ترتیب، توپ را به هر سویی که دوست داشتید هدایت کنید. شما بازیکن را کنترل می کنید؛ و قوانین فیزیک، انیمشین را هدایت میکنه. گفتن این که این چگونه این محاسبات در پشت صحنه ی بازی،صورت میگیره و کنترل بازیکنان در بازی به چه شکلی خواهد بود، فراتر از بحث ما خواهد بود؛ ولی میتونید به بازی Tony Hawks Pro Skater و چگونگی کنترل اسکیت در اون فکر کنید تا متوجه این تغییرات بشید و بدونید که این موتور تازه میتونه انقلابی در کنترل بازی فوتبال ایجاد کنه!
2. برخوردها و قدرت بدنی *Contact and Physicality *
بدون شک یکی از نقاط ضعف Konami در بازی های پیشین PES ، درگیری دو بازیکن با یکدیگر حتی در مواقع بدون توپ بود؛ ولی با کمک موتور تازه، بازیکنان میتونند در کرنرها، غلبه بر حریف کوچک تر و فضاهای بدون توپ دیگر، برای گرفتن توپ، درگیری فیزیکی داشته باشند. شما میتونید لباس بازیکن حریف را بکشید (لباس دیگه جزیی از بدن بازیکن نیست و ساختاری جداگونه داره) ، همچنین میتونید در خطوط کناری زمین با کمک آرنج، به بازیکن حریف ضربه بزنید. این موارد در جدال های دونفری با کنترلی دقیق کار میکنه. بازیکنان چابک و باهوش میتونند با ضربه ی شانه و یا مهارت های تکنیکی همراه توپ، تعادل مدافعین را به هم بزنند و با جلوتر انداختن توپ، به کمک شتاب بیشتری که دارند، دوباره توپ را بدست بیارن و کنترل اون را به دست بگیرن. همون طور که ماسودا، سازنده ی بازی اشاره میکنه: «در گذشته، حرکات تکنیکی بدن بیشتر جنبه ی زیبایی داشت؛ ولی الان یکی از تاکتیک های کلیدی به شمار میره.»
3. شبیه ساز سیستم تیم*Squad Emulator*
چینش ترکیب تیم هنوز هم عنصری اساسی برای رسیدن به موفقیت هستش، ولی الان شما میتونید "مناطق بازی" برای بازیکناتون تعریف کنید؛ به این ترتیب بازیکنان کلیدی شما بسته به تاکتیک شما، در نواحی حساس تعریف شده تمرکز بیشتری خواهند داشت. برای مثال، شما میتونید خط جلوی تیمتون را به تمرکز روی تصاحب و قرارگیری در شکاف های ایجاد شده در عمق خط دفاعی حریف وادار کنید. دست کم، از لحاظ تئوری، شما قادر خواهید بود تا الگوی تیم مورد علاقه تون را در چند دقیقه بازسازی کنید. همچنین تاکید بر ساختار دفاعی، میتونه راهکاری مناسب برای تیم های ضعیف تر باشه؛ مثل تیم سلتیک که با استفاده از بازی دفاعی تونست به بارسلونا در جام قهرمانان غلبه کنه.
و نکته پایانی اینکه، اطلاعات آورده شده در بالا، تنها ویژه ی PES 2014 نیست و مربوط به موتور تازه ی PES هستش که این موتور هم برای نسل فعلی کنسول ها و هم نسل آینده طرح ریزی شده.
///////////////////////////
آرمین جان فک کنم این پستمو ندیدی; ممنون میشم پایین این پست رو یه نگاه بندازی.
با همه این تبلیغات و فناوری های جدیدتر،هر وقت یاد وعده و وعیدهای سالهای قبل کونامی میفتم بازم میگم یه مانور تبلیغاتی دیگست و شاید 50% چیزی که میگن هم رخ نخواهد داد.
البته امیدوارم این بار،مثل اینبارهای قبل نباشه و واقعا یه تحول بسیار مثبت در قسمتهای مختلف ببینیم.هنوز نیمه راه هم طی نشده و هنوز 7-8 ماه تا نسخه بعدی فاصله ست.
آقا من هر چی مستر بازی میگنم هی از باری میپره بیرون چیکار کنم؟
من که مسترلیگ بازی نمی کنم ولی فکر می کنم ایراد از پچت باشه. پچ جدید رو نصب کن (3.2).نقل قول:
حذف شود ...
برای اضافه کردن تایتل ها به بازی فایل رو داخل پوشه ی dt06 کیت سرورتون بریزید
سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )
سلام ببین این فایل هست و اگر هست حجمش چقدره ؟نقل قول:
این فایل برای تیم میلان هست ؟نقل قول:
خیلی جالبه
منظورت بازی با میلان هست دیگه ؟نقل قول:
اره عکس اول واسه بازی هفته پیش بارسا با میلان هست
پ.ن : بروبکس واسه تایتل اولی لینکشو یادم رفته بود بذارم صفحه قبل ویرایش کردم گذاشتم
نقل قول:
dt00_e.img با حجم 533 مگ وجود داشت !
تو ستینگ اینا رو چک کن :نقل قول:
راضي نبودي از اين نسخه؟نقل قول:
Sent from my iPad 2
نسبت به نسخه های قبل آره ولی در کل نسبت به انتظاراتی که میرفت نه.نقل قول:
یه خوبی pes اینه که خیلی پچ و برنامه های غیر رسمی براش میاد.من با استفاده از اونها تا حدود بسیار زیادی مشکلات بازی رو کم میکنم اما باز هم خیلی چیزها قابل رفع نیست.
ببین من الان بخوام بازی کنم باز هم میرم سراغ pes چون سالهاست بهش عادت کردم اما هر سال باز گیم پلی تغییر میکنه و باز خیلی از جزییات کم و زیاد میشه.یه آپشن اضافه میشه،در عوض یه آپشن خوب دیگه کم میشه.
دریبلهای مسخره cpu تا حدودی بهبود پیدا میکنه در عوض در سوپر استار با تیم های دسته هشتم هم بازی کنی،ضربات ایستگاهی پشت 18 میره کنج دروازه ات.ردخور هم نداره.
بخوام بگم نکات زیادی هست.اما در کل کونامی باید پیشرفت رو در عمل نشون بده نه با شعار
نه منظورم این بود که این تصاویر برای تیم میلان هم هستنقل قول:
یعنی تصاویر بازکنان میلان پیدا بشه یا ورزشگاه ـش
تنکیو
اهاننقل قول:
باید باشه احتمالا
تو این سایت بگرد :
با سلام
دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم و بدون مشکلی داره اجرا می شه فقط چند تا سوال داشتم:
- بازی که تازه نصب می شه چه کارهایی رو باید روش انجام بدیم تا بازی بروز و کاملتر بشه
- در کل پچ چیه و چه کاری انجام می ده و اینکه وقتی یه پچ جدید رو نصب می کنیم باید پچ های قبلی رو باید پاک کنیم ؟ در این صورت تاثیراتش از بین نمی ره؟
- پچی هم در مورد لیگ برتر خودمون هستش؟
- فرق بین PESJP Patch 2013 و PESEdit 2013 چیه؟ کدوم بهتر هستش؟
- DLC چیه؟
- پچ های رسمی رو می شه همراه پچ های کامل نصب کرد؟ اصلا نیازی به این کار هستش؟
- آخر اینکه همه ی اینها باید و همه شون باهم نصب بشه؟
پیشاپیش ممنون
1- فقط باید پچ نصب کنی.نقل قول:
2- پچ همه چی بازی رو درست میکنه. لباسای تیم ها و آرم تیم ها و اسم تیم ها و نقل و انتقالات و .... . پچ جدید هم که میاد کامله و باید از اول نصب کنید. خودش میگه قبلی رو پاک کنید ولی فکر کنم پاک هم نکنیم مشکلی نداشته باشه. ولی بهتره پاک کنیم و دوباره از اول نصب کنیم.
3- نمی دونم ولی اگر هم باشه مطمئناً چیز کامل و خوبی نیست.
4- پچ های PESEdit کامل تر و بهتر هستند و بیشتر هم استفاده میشن.
5- آپدیت هاییه که کونامی هر چند وقت یک بار میده که با نصب پچ های PESEdit این DLC ها هم به طور خودکار نصب میشه.
6- بله مثلاً آخرین پچ PESEdit پچ 3.2 هست که همه آپدیت های رسمی رو هم شامل میشه. توی سایت های مختلف مثل سافت گذر یا سافت98 هست و می تونید دانلود کنید.
7- همونطور که در بالا گفتم که یچ PESEdit 3.2 رو که نصب کنید همه چیز نصب میشه و نیاز به چیز خاصی ندارید.
اره هست:نقل قول:
پچی هم در مورد لیگ برتر خودمون هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/15901-persianmw-pes.html
سلام دوستان.
شما تنظیمات Player Assistance رو چه طور میزارید... آخه واسه من بازیکنا موقع دفاع خیلی دیر عوض میشن و بیشتر مجبورم به صورت دستی Curser رو عوض کنم....
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز . فکر کنم اکثر دوستان گزینه Change Cursor را روی Semi-Assisted میزارن ..... برای منم روی همین گزینه است و مشکلی ندارم ......نقل قول:
سلامنقل قول:
گزینه ی ASSISTED این امکان رو به شما میده که در تمام مراحل بازی یعنی چه دفاع کردن چه حمله کردن خود بازی واسه شما به طور اتوماتیک یه بازیکن سوئیچ میکنه و شاخص رو به بالا سر اون انتقال میده .
- SEMI- ASSISTED :
این گزینه در موقع حمله کردن و موقعی که پاس به هم تیمی میدین به طور خودکار شاخص به بالا سر بازیکنی که توپ زیر پاشه میده ولی در موقع دفاع دیگه خودش به طور اتوماتیک بازیکن سوئیچ نمیکنه و شما میتونید هر بازیکنی رو که میخواید سوئیچ کنید و شاخص رو به بالا سرش ببرید .
- UNASSISTED :
این گزینه نه در موقع حمله سوئیچ رو عوض میکنه نه در دفاع . یعنی اگه شما تنظیمتون رو روی این گزینه انجام بدین مثلا اگه صاحب توپ باشین و به بازیکن همتیمی خودتون پاس بدین دیگه اون بازیکن همتیمی در اختیار شما نیست و شما برای اینکه کنترل بازیکن هم دسترو بدست بیارید بعد هر پاس باید تند تند سوئیچ کنید .
- FIXED :
این گزینه رو وقتی انتخاب کنید یه لیستی از بازیکنا واسه شما میاد که فقط میتونید یه بازیکن روالبته به جز دروازبان انتخاب کنید و ۱۰ بازکن باقی در اختیار کامپیوتر هستند . اگه بازیکنی که انتخاب کردین رو میخواین عوض کنید تو همون منوی START برید توی SELECT PLAYER و این کارو انجام بدین .
من خودم SEMI- ASSISTED میذارم چون موقع دفاع کردن بیشتر به کارم میاد
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن مشکل حل شد.
چه ترکیبی بیشتر جواب میده ؟؟؟ ترکیب دفاعی یا تهاجمی ؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز ..... این سوال به خیلی چیزها بستگی داره مثلا شما چه تیمی انتخاب کنید ؟! چه بازیکن هایی در اختیار دارین ؟! خودت از چه سیستمی خوشت میاد ؟! حتی به سبک بازی ات هم بستگی داره ! مثلا من خیلی هجومی بازی میکنم و با یووه همون 2-5-3 خودشو بازی میکنم ..... ولی فکر کنم بهترین سیستمی که روی همه تیم ها بتونه جواب بده و میشه هم هجومی بود هم تدافعی ، سیستم 1-5-4 باشه ..... بازم میگم بستگی به خودت داره و تیمی که انتخاب میکنینقل قول:
من با رئال مادرید 4-1-2-3 بازی میکنم ...نقل قول:
2 تا دفاع وسط ، 2 تا کنار ، 1 هافبک دفاعی ، 2 تا هافبک هجومی ، 2 تا اس اس ، 1 کی سی اف (رونالدو رو میزارم نوک) ...
باهاش میشه مثل سگ به کامپیوتر گل زد ، ولی اگه با کسی بازی کردی این ترکیب رو نچین ، زیاد گل میخوری ...
سلام دوستان
بنده بازی رو روی سیستم مغازه نصب کردم و گهگاهی بازی میکنم الان هم فصل دوم دارم بازی میکنم بخش ستاره شدن bal با ادیتورش یه ذره بازیکنم رو قوی کردم و هربازی که مربی منو میاره داخل میتونم حداقل یه گل بزنم و یا پاس گل بزنم اکثر بازی هام مرد میدان و 7.5 ئ 8 میشه امتیازم ولی همچنان تو سال دوم بازیم هستم ولی ثابت نیستم
ایا روالش همینطوریه قبلا اینطوری نبود تو نسخه 10 بازی اینطوری نبود
سلامنقل قول:
من که با سیستم 3-3-4 بازی میکنم. سیستم نه هجومی کامل هست نه تدافعی کامل. یه جورایی یکی به نعل و یکی به میخ:n02: هوای همه جاها رو داره.
البته اگر با این سیستم ، شل شل بازی بشه احتمال گول خوردن زیاده. ولی اگر همون اول بازی گول ات رو بزنی و بقیه بازی رو با حمله به حریف یپش ببری. مشکلی پیش نمیاد.
من با این ترکیب 11 تا به بارسلونا روی 10 دقیقه ای و سوپر استار گل زدم ...نقل قول:
اینها هم درست بود ! ولی بازم گزارشگر نداره !نقل قول:
اعصابم خورد شده ... انگار دارم تمرین میکنم !!!
دوستان یه سوال فنی!
وقتی شوتو میزنی و بلافاصله پاسو میزنی شوتو رد مینه و حرکت فنی انجام میده!
حالا وقتی پاسو میزنیو میخوای رد کنی و پاس نده کدوم دکمه رو بزنیم؟!
سوالت خیلی فنی بود :n02: مُردم تا بتونم پیداش کنم :n02: توی Command List نوشته اگه بخوای پاس را رد بدی ، باید بلافاصله بعد از اینکه قدرت پاس را پر میکنی RB + RT را باهم بزنینقل قول:
یکم سخت به نظر میرسه ولی شدنیه :n09: توی توضیحات خود بازی اینو نوشته بود :
A or Y ---> RB + RT as the player goes to kick the ball
یعنی وقتی قدرت پاس را پر میکنی و بازیکنت میخواد پاس بده ، سریع اون 2تا دکمه را فشار بده .........
موفق باشی
خودم کامند لیست پی اس رو حفظ ولی اینو من اجرایی نتونستم بکنم !:n02::n09:نقل قول:
کی میتونه؟!
راه حل راحت تر؟
دوستان سلام
آقا این بازی آموزش خاصی چیزی نداره ما هر چی بازی انجام دادیم باختیم همشو :n02:
فقط گل می خوریم :n03:
راستی نمیشه سرعت دویدن بازیکنان رو زیاد کرد خیلی آروم می دون!!
آقا میشه بذاری کامپیوتر بازی کنه و تو کاره مربی رو انجام بدی ترکیب تیم خودت و تیم حریف دستت باشه و بتونی تغییر بدی
یعنی راهی نیست خودمون یاد بگیریم ؟نقل قول:
بخش تمرین بازی خوب کار شده و به خوبی بهت یاد میدن بیشتر چیزارو و میتونی راحت یاد بگیری!نقل قول:
اگرم میخوای تو نت آموزش پیدا کنی برو یوتوب و سرچ کن pes 2013 Tutorial یا یه چیزی تو همین مایه ها!
این دو تا رو تو آپارات پیدا کردم! :
سرعت دویدن که نه ولی سرعت بازی رو توی تنظیمات میشه زیاد کرد.نقل قول:
نقل قول:توی قسمت ترکیب چیدن بیاید پایین بعد به ترتیب گزینه ها رو بیاید سمت راست. گزینه آخر (یا یکی از آخری ها) Coach هست که می تونید انتخاب کنید و مربی گری کنید :n02:نقل قول: