کسی از بچه های بابل می دونه شبانه آسیاتک چقدر می شه دانلود کرد؟ سرویس بهتری از آسیاتک هم تو بابل هست؟
Printable View
کسی از بچه های بابل می دونه شبانه آسیاتک چقدر می شه دانلود کرد؟ سرویس بهتری از آسیاتک هم تو بابل هست؟
واسه دانلود شبانه سرویس 2 مگ با 5 گیگ آسیاتک،روزا رو 4 مگ هستش،شبا هم واسه دانلود رایگان می شه 2 مگ
بله،سرعت در طول شبانه روز رو 0.5 فیکس شده،هر کسی سرعت خودشنقل قول:
ممنون.نقل قول:
پس شبی 5یا 6 گیگی می شه دانلود کرد!؟
کسی از بچه ها آسیاتک بابل رو نداره؟
حالا یه چیزی دیگه... من سرویس جدید 2 مگ ثبت کردم الان رفتم 1 گیگ ترافیک هم بردارم دیدم زده :
.خرید سرویس برای شما مسدود می باشد. برای رفع این محدودیت با پشتیبانی تماس حاصل فرماییدخب الان یعنی چی این حرف منظورش چیه دقیقا؟ میگه دیگه به شما شارژ نمیفروشیم همین 2 گیگ که داری کافیه یا اینکه سیستمشون مشکل داره؟ با 2 گیگ که وبگردی هم کنیم 15 روز تموم میشه خب
بستگی به مرکز مخابراتی داره،اما به احتمال زیاد باید بشه 4 گیگ و گرفتنقل قول:
دوستان قبلا" اصلا" مخابرات اکانتینگ کاربری نداشت،سرویس 128 با سرویس 2 مگ یک سرعت و داشتن،که با تعریف اکانتینگ هر کسی سرعت خودشو داره،سرویس 2 مگ هم مطمئن باشید به هیچ عنوان دیگه روی 4 مگ بسته نمی شه،دقیقا" مثل مخابرات سایر استان ها،من که زودتر ترافیکم و استفاده می کنم و شرکتی می رم که هم روزانش رو 4 مگ باشه و هم شبانه خوبی داشته باشه
مثلا چه شرکتی؟ چیزه خوبی سراغ داری؟نقل قول:
خیلی معذرت میخام ولی سگ زرد برادر شغاله
یکی از دوستان یه عکس گذاشت که سرعت دانلودش خوب شده بود. قضیه اون چیه؟
دوست عزیز . خودت بیا اعتراف کن
من آسیاتک 2 مگ از مرکز مخابراتی دانشگاه دارم و شبها سرعت دانلود بین 40 تا 60 هست !نقل قول:
تک لینک حدود 1 گیگ و بصورت 4 لینک حدود 3 گیگ میشه دانلود داشت...
خب مثل اینکه کم کم دارن درستش میکنن ...
بخش خرید سرویس به دو قسمت شرایط قدیم و شرایط جدید تقیسم شده ...
که به نظرم برای اینکه سرعت ها رو واقعی کردن بهترین چاره همون سرویس های جدید هست چون قدیمی ها 2 مگش دارای 60 گیگ ترافیک با 80 هزار تومن هست ! 512 16 گیگش هم همون 20 تومن سابق هست ولی دریغ از اینکه بخواد مثل سابق همون سرعت 400 - 500 رو بهمون بده :(
به نظرم بهتره همون سرویس جدید رو خریداری کنیم ... فقط نمیدونم امشب دانلود رایگان داره که سرویس رو بخرم یا نه ! بعد اینکه زیر سرویس جدید گیگ اضافه + آی پی استاتیک هم هست که خودش 2 مورد عجیب داره واسم :
1. هزینه ی آی پی استاتیک صفر تومن هست ! (باید 5 هزار تومن باشه)
2. یکی از دوستان گفته بود بعد از خرید سرویسش اجازه ی خرید ترافیک اضافه رو نداشت ! فکر کنم همون اول باید ترافیک بیشتری که نیاز هست رو خریداری کرد!
این چند روزه کلا مخابرات سوپرایز داشته ! واقعا دمش گرم ... :|
منتظر عکست هستیمنقل قول:
نوین نت فکر کنم خوب باشه،سرویس up to 4mb دارهنقل قول:
پولشم بگو چقدره اصلا نمیصرفهنقل قول:
می شه 32 تومن،با این سرویسی که الان داریم وبگردی هم نمی شه کرد چه برسه به دانلود 0.5 mb :sq_2:نقل قول:
من فکر کنم دیگه مخابرات بدرد لای جرز هم نمیخوره ساعت رایگانشم شده 2 تا 6 صبح
منم مرکز دانشگاهم. فقط 3گیگ!!!!! قطعی هم داره ؟؟؟نقل قول:
من تازه میخواستم بیام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی حیف حالا دوستانی که تو ساری هستن من بهشون فن آوا رو معرفی میکنم رو ۸ مگ میبندن و شبانه 2 مگ از ساعت 2 تا 7 من چون شنیدم شبانه مخابرات 400 بیام دوتا adsl داشته باشم هم از فن اوا و هم مخابرات ولی من تعجبم که سرعت ها رو واقعی کردن چرا نامحدود نکردن خلاف قانون موقعی که محدود بد با سرعت بالا جبران میکردا ولی الان هم سرعت کم کردن و هم محدودش کردا من سرویسم هم 256 با حجم 4 گیگ ماهیانه 18500 تومان
پنج شنبه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
...5 روز بعد!!!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شاید بشه با گذاشتن تعداد بیشتری لینک یه مقدار بیشتر دانلود کرد و به نزدیک 4 گیگ رسوند !نقل قول:
قطعی زیاد نداره ولی خب پیش میاد و معمولا نهایت بین 10 تا 15 دقیقه دوباره وصل میشه...
همچنان سرویسم قعطه..
این مخابرات و دوستانشان بازی ای که با اعصابِ ما نکرده باشند ندارند، این ما هستیم که هزاران بازی با اعصابِ کرده نشده داریم
صد بار لب گشودم و بیرون نریختم..خون ها که موج میزند از سینه تا لبم
خواهشا هرکدوم از دوستان میدونه حالت رایگان 1 تا 6 برقرار هست یا نه تو تاپیک بگه ممنون میشم ...
تا قبل 1 دانلود دارم میخوام بدونم ...
این طور که من امتحان کردم ، ترافیک کم نمیشه از ساعت 1 ! جالبه این سیستم جدید تفکیک نمی کنه دانلود رایگانو ! فقط از حجم اصلی کم نمی کنه!نقل قول:
بله برای منم همینطور شده !نقل قول:
به حرف شما اینکار کردم ها ! صبح بلند شم ببینم 2 گیگم پر پر شده ... دی:
دوستان سرویس 2 مگ باحجم 2 گیگ گرفتم ! ماهی 19500 ...
سرعت دانلودم اگه از 1 به بعد رایگان باشه همون 2 مگابیت هست معادل 250 کیلوبایت بر ثانیه ! مو لا درزش نمیره ! نه بالاتر نه پایین تر !!!!
سلام
من سرویس 256 از مخابرات آمل دارم سرعت دانلود شبانه ام خیلی پایین اومده! قبلا خیلی سرعت خوب بود . برای دوستان دیگه هم همین طوره یا فقط برای من اینطوریه؟
سلام ظاهرا برا همه اینجوری شدهنقل قول:
صفحات قبلی رو بخون متوجه میشی چه خبره تو مازندران! یه ارامبخش قبلش بخور! :sq_2:زلزله اومده 10 ریشتری! مخابراتو ترکونده! :sq_2: فکر کنم نتونستن ببینن شاتل و امثاله شاتل دزدی میکنن مثل آب خوردن،اونوقت سره اینا بی کلاه مونده! مخابرات هم زده رو دست شاتل و بقیه! ماشالا!:sq_2:نقل قول:
من طرح 2048 office شاتل رو دارم ماهی 5گیگ، ماهانه 25000تومن! شب رایگان ندارم! همیشه هم سرعت آخر شبا بسیار کم میشه! بعضی شبا به ده کیلو بایت میرسه! ولی قابل تحمله فعلا! خبر مرگم میخواستم از مخابرات بگیرم(بابل) که زلزلهء اخیر پیش اومد:sq_2::sq_2: اینم تست سرعت من! همیشه همینه! زیاد عوض نمیشه! عکس دان استریمم هم میذارم! همیشه همینه! از اول همین بوده و احتمالا خواهد بود! :sq_24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 2 مگ فکر کنم بهترین سرویس رو میده ... بطور ثابت سرعتم رو همون 2 مگابیت هست ...
همین الان رو 250 هست و داره دانلود میکنه ...
اگه شبانه اش از 1 تا 6 باشه تو 5 ساعت حدود 4 گیگ و خورده ای دانلود میشه کرد ...
که باز هم به نسبت شرکت های دیگه خیلی خوبه !
هنوزم دلیلی نمیبینم آی اس پی رو عوض کنم ! بس که بقیه ی آی اس پی ها شرایطشون افتضاح تر هست !
دوست عزیز، از لحاظ قیمتی نمیارزه خب! یه حساب کتاب سرانگشتی بکن!:sq_6:احتمال داره برای سرعتهای دو مگ دانلود رایگان شبانه رو محدود کنن یا بلایی سرش بیارن! اصلا معلوم نیستش ! اونوقت چی؟ اینجا همه فقط و فقط برای دانلود شبانه، از مخابرات طرح خریدن! حالا با این تغییرات دیگه اصلا نمیارزه! :sq_6:نقل قول:
حساب کردم این سرویس در صورتی که واسش یه 3 گیگ ترافیک هم علاوه بر 2 گیگ بذاری کنار ماهی 27800 هزینه ش میشهنقل قول:
تازه به نظر هم نمیرسه که مجموع 5 گیگ ترافیک در ماه (روزی حداکثر 166 مگابایت) کافی باشه
واقعا دیگه آخرشن
دزدی هم حدی داره تو سایت قیمتها چیزه دیگه ای تو کنترول پنل چیزه دیگه
- تعرفه جاری:
محصول
ADSL 0.5GB 1GB 2GB 3GB 4GB 128Kbps 65,000ریال 70,000ریال 80,000ریال 90,000ریال 100,000ریال 256Kbps 90,000ریال 95,000ریال 105,000ریال 115,000ریال 125,000ریال 512Kbps 115,000ریال 120,000ریال 130,000ریال 140,000ریال 150,000ریال 1Mbps 135,000ریال 140,000ریال 150,000ریال 160,000ریال 170,000ریال 2Mbps 175,000ریال 180,000ریال 190,000ریال 200,000ریال 210,000ریال
- تعرفه جشنواره :
محصول
ADSL 1GB 2GB 4GB 6GB 8GB128Kbps 65,000ریال 70,000ریال 80,000ریال 90,000ریال 100,000ریال 256Kbps 90,000ریال 95,000ریال 105,000ریال 115,000ریال 125,000ریال 512Kbps 115,000ریال 120,000ریال 130,000ریال 140,000ریال 150,000ریال 1Mbps 135,000ریال 140,000ریال 150,000ریال 160,000ریال 170,000ریال 2Mbps 175,000ریال 180,000ریال 190,000ریال 200,000ریال 210,000ریال
دقیقا منم نظر تورو دارم! من 2048 شاتل دارم ماهی پنج گیگ، سرعتم 260 هستش! هیچ دانلود فیلم و اینا ندارم! فقط وبگردی و آپدیت نرم افزارهام! تقریبا 16 روزه تموم میشه ترافیکم! :sq_6:5گیگ در ماه یعنی فقط وبگردی! اونم در حد معمول! :sq_2:نقل قول:
هنوز جا داره بدونی دزدی یعنی چی! بذار، تازه شروع کردن اینا(مخابرات):sq_2: اونایی که شاتل داشتنو دارن میدونن دزدی یعنی چی! مثل من:sq_17::sq_2:نقل قول:
تست سرعت من (شاتل 2048 ) همیشه همینه تقریبا! عکس دان استریمم اینه! شب رایگان نداره طرحم! سرعتش هم شبا خوب نیستش هرچی به پشتیبانی میگم باز درستش نمیکنن! همینه که هست فعلا!:sq_2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتره همه باهم فسخ کنن بهتره دفع قبل هم همین کارو کردن همه شاکی شدن دوباره درستش کردن
خدا رو شکر شبانه اش رایگانه من 2.5 گذاشتم برا دانلود 450 مگ دانلود کردم کم نکرد هنوز دو سه بار هم مودم خاموش روشن کردم محض اطمینان دیدم واقعا کم نمیکنه
ای بابا. این دیگه چه وضعیه!
جایی نیست همه بهشون اعتراض کنیم؟
گند زدن رفتن.
سلام
اگه الان بخوام سرویس جدید از مخابرات بگیرم کدوم شرایط بهتره قدیم یا جدید ؟ و من که قبلا سرویس 256 داشتم الان هم باید سرویس قدیم 256 بگیرم یا هر کدوم از سرویس هایی که در سایت مخابرات گذاشتن میشه انتخاب کرد ؟ میشه یکی از دوستان یه توضیح کامل بده که جریان از چه قراره .
سرعت که شبانه و روزانه نداره خیلی پایین اومده:sq_3: آیا درست میشه یا باید قید دانلود و بزنیم؟