سلام
من دریافت کردم و اکتیو هم شد . ( موقع اکتیو هم باید ایپیتون انگلیس باشه )
دوستان سرعت داناود آپدیت همه کمه ؟
ماله من به زور به 13 میرسه . ولی دانلود idm روی 200-300 هست
Printable View
سلام
من دریافت کردم و اکتیو هم شد . ( موقع اکتیو هم باید ایپیتون انگلیس باشه )
دوستان سرعت داناود آپدیت همه کمه ؟
ماله من به زور به 13 میرسه . ولی دانلود idm روی 200-300 هست
کسپر رو با چیز جی ان اپدیت کنید خیلی سریع تر اپدیت میشه
من با ip انگلیس رفتم و سریال رو گرفتم ولی موقع اکتیو کردن،میگه اکسپایر شده:
trial license has expired
روی دو تا سریال،همین ارور رو داد.کاریش میشه کرد؟
من که گرفتم فعال هم شد. در کل برای تست گرفتم که ببینم کاسپر پیور 3 چجوریه که زیاد خوشم نیامد و چند روز دیگه دوباره به انتی قبلیم بر میگردم .
ببخشید این عدد signatureرو از کجا میشه دید.
سلام
یه سوالی داشتم
من الان pure 3 دارم
میخواستم بدونم اگه از پسورد منجر استفاده کنم
وقتی کسپرو پاک کنم چی میشه؟
اونا از دست میره؟
یا یه فایلی چیزی میده که به کسپر بعدی انتقال بدم؟
تو قسمت Update نوشتهنقل قول:
من که راضیم از کسپر خیلی قدرتمنده فقط خیلی سرعت را میگیره راهکاری براش نیست که سرعت را نگیره؟
سلام دوستان من وقتی با چیز چی ان میام تو نت تمام برنامه هایی که تو فایروال کسپر گذاشتم وارتباطشون رو با نت قطع کردم راحت به اینترنت وصل هستند این تنظیمات خاصی داره ؟
زمانی که به اینترنتت وصل نیستید و فلش دیسک به کامپیوتر نخواهید زد، آن را خاموش کنیدنقل قول:
بخش هایی از کامپیوتر را از اسکن خارج کنید . منظورم بخشهایی است که فایلهای آن را قبلا اسکن کرده اید و نیازی به اسکن دوباره و تکرار نیست
بخشهای یر روری را غیر فال کنید مثلا آنتی بنر
تنظیمات شدت ایمنی را کاهش دهید.
نشنیده امنقل قول:
شاید وقتی وصل میشید و کاسپر شبکه رو شخیص میده و نوع شبکه رو می پرسه، recommended رو انتخاب نمی کنید
کاسپر این مشگل رو داره و فعلا هم حل نمیشه به کاسپر گذارش هم شدهنقل قول:
اینم از شانس منه برم همون *****32 رو نصب کنم به ما نیومده کاسپر داشته باشیم
سلام
من دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو بلاک کردم ولی بازم با پروتکلهای tcp و udp به اینترنت وصل میشن.برای نمونه در تصویر زیر،cyberlink server با اینکه کاملا بلاک شده ولی باز هم در قسمت open ports وجود داره و هر روز مقداری حجم مصرف میکنه(حتی بدون اتصال وی پی ان).قوانین فایروال رو هم از آموزشهای این تاپیک تنظیم کردم و بعضی هاشون رو تغییر دسترسی دادم که در تصویر مشخصه.چرا این برنامه ها باز هم کانکت میشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز به کریو وصل شدم بعد یه دفعه کسپر قاطی کرد و لایسنس رو invaild کرد
هر چی هم روی اون ضربدر میزنم که دیلیت شه نمیره
راهی به جز reinstall هست ؟
سلام
دوستانی که لایسنس اورجینال استفاده میکنند میشه بگن بهترین سایت برای خرید لایسنس اورجینال کسپر کدومه؟
سلامنقل قول:
حدس میزنم شما قبل از اینکه کلید 6 ماه رو به کسپر بدید از نسخه trial استفاده می کردید.
من هم همچین مشکلی داشتم با کلید trial 6 ماهه فعال نمیشد بعد از نصب ویندوز مستقیما کلید 6 ماهه رو به کسپر دادم و فعال شد. با همون کلیدی که گفتین کار نمیکنه 177 روز فعال شد.
احتمالا شما برنامه رو به درستی بلاک نکردیدنقل قول:
قوانینی که ساختین رو پاک کنید
برید در بخش فایروال پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید و در بالای صفحه ادیت رو بزنید در سربرگ network بسته به تنظیمات public ,local , trusted network رو بلاک کنید
و دوبار بر روی اونها کلیک راست کنید و گزینه event رو بزنید
بعد از این مراحل در بخش ریپورت ببنید فعالیتهای برنامه چگونه ثبت میشه
من با این مراحل برنامه ها رو بلاک میکنم و مشکلی هم نیست.
برنامه کر یو و کسپر با هم ناسازگار هستن بهتره اول برنامه کریو رو پاک کنیدنقل قول:
بعد کسپر رو reinstall کنید.
سلامنقل قول:
از لینک پایین میتونید لیست نمایندگیهای کسپر رو ببنید.
http://me.kaspersky.com/en/partners/buyoffline?country=ir
سلام :
کسی سریال اضافه نگرفته بمن بده؟؟؟ :n16:من آی پی خیلی جاها رو دارم جز انگلیس...( فقط برای پیوره یا اینترنت سکوریتی)؟
سلام حمید جاننقل قول:
فقط برای پیوره
پیام خصوصی رو چک کنید.
بله قبلش دو سه هفته از تریال استفاده کرده بودم ولی من توی کلید کسپر خوش شانسم تا حالا فقط یکبار کلیدم دو روزه غیر فعال شد ولی قبل از اون یدونه 6 ماهه داشتم راحت کار کرد الان هم یک کلید دارم 9 ماه دیگه اعتبار داره و دو هفته ای هست ازش استفاده میکنم.نقل قول:
حالا بجز نصب ویندوز،راه دیگه ای هست که اثرات اون تریالش از بین بره؟
--------
قوانین اون برنامه رو پاک کنم یا کل قوانین موجود در packet rules رو؟
همین که تریال فعال شد بعد از یک ماه مهلتش تموم میشه حالا اگه راه حلی پیدا کردم خدمتتون عرض میکنم.نقل قول:
من هم شانس دارم کلیدهام دیر به دیر بلاک میشه ولی این اواخر pure بدجور اذیت میکرد:n02:
قوانین برنامه رو پاک کنید . اگر در packet ruel قوانین خاصی ساختین پاک کنید. در تصویر ندیدم قوانینی خاصی به فایروال اضاف کرده باشید !!
یادم هست گفتین قبل از بالا اومدن کسپر سیستم به نت وصل میشه شاید در همون زمان اندک این اتصال صورت میگیره!!!
و اینکه نسخه اینترنت سکیوریتی برای شما سریعتر بالا میومدیا pure؟
لطفا نظرتون در مورد pure بگید؟می خواستم بدونم رو سیستم شما چجوری کار میکنه ؟:n16:
ممنون
پس باید در مدت اولین تریال کسپر استفاده بشه.من برای kis گفته بودم که از تریال استفاده میکردم.چندین ماهه که داشتم استفاده میکردم و 10 روز پیش pure رو نصب کردم و همون روز از یک کلید استفاده کردم.نقل قول:
-------
اون برنامه هم اتصالش خیلی بیشتر از اینهاست مثلا دو روز پیش 40 مگ مصرف کرده بود که احتمالا اونطور که بقیه میگن،موقع اتصال به ابزارهای ف.یلترینگ ،برنامه های مسدود شده به اینترنت وصل میشوند.
**این یک مشکل مهمه که(در کومودو هم گزارش شده) باید اول تایید بشه و بعد یه راه حل براش پیدا کنیم**
--------
درباره پیور:
همین الان سیستم رو ریستارت کردم 1 دقیقه و 45 ثانیه طول کشید تا پیغام کسپر اومد.کلا چه در استارت آپ و چه در حین کار کردن با برنامه های دیگه،تفاوت خیلی محسوسی در سرعت ندیدم.اما همونطور که شما گفته بودی،اینترفیس در kis خیلی زیباتره و من پس از چندتا تست با پیور،به اینترنت سکوریتی برخواهم گشت.
ضمنا اصلا از قابلیت back up در پیور خوشم نیومد چون یکی از بزرگترین معایبش اینه که فقط فولدر رو میشه بهش معرفی کرد و نه فایل.
-------
من هم خوشحال میشم نظرات شما رو به عنوان یک کاربر حرفه ای، درباره پیور بدونم.
سلام
من فایل آپدیت Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations میخوام.
حجمش آپدیتش زیاده و با سرعت کم دانلود میکنه. میخوام بدم idm حالشو ببرم! :دی تو نت هم گشتم نبود فایل آپدیتش!:n15:
ممنون از برو بچ
با سلام
اساتید من کاسپر ورژن pure 2 رو دارم قبلا با تTrial Reset تمدیدش می کردم اما الان دیگه تمدید نمیشه لایسنس حذف میشه
اما بعد از وصل شدن به سرور باز همون لایسنس قدیمش رو می گیره
سلام قیوم جاننقل قول:
بنده چندماه پیش هم خدمت شما عرض کردم این نسخه به درد کاربر نمی خوره ، چون قدیمی شده و نسبت به سوییت های جدید خیلی عقب هست ولی انگار شما راه خودتون رو میرید.
این همه من برای شما حرف زدم یعنی با دیوار بود :n02:برو سراغ همون نود لااقل از این امنیتش بیشتره:n01:
این مال یه اداره هست. دست خودمه بزارمش یا بردارم. :n02: ولی با خودم میگم بزار باشه D:نقل قول:
اگه قدیمیه چرا آپدیتش زیاده؟! 100 خورده ای مگه انگار ! دی / اینو بگم که اخرین دیتابیس آپدیت مال 2011 هست! فکر کنم واسه همین باشه دی
سلامنقل قول:
به نظر میاد تریال ریست شما از کار افتاده بهتره از کلید استفاده کنید
تو تاپیک کرک و سریال در خواست بدید
سلامنقل قول:
محمد جان من فقط یه کاربر معمولی هستم
من قبلا از نسخه pure خوشم نمیومد سنگین بود
اما بعد از استفاده از نسخه بتای pure3 متوجه شدم رو سیستم من خیلی بهتر از نسخه اینترنت سکیوریتی کار میکنه امیدوار شدم و منتظر نسخه نهایی موندم بعد از استفاده دیدم بله برای من خیلی بهتره و باهاش خیلی سریع ارتباط بر قرار کردم:rolleye:
یکی از قابلیتهایی که باعث شد به طرف pure برم پسورد منیجر بود از پسورد منیجرش خوشم اومد حتی میشه برنامه ها رو در این بخش تعریف کرد تا پسوردها رو اتوماتیک وارد برنامه کنه مثل برنامه یاهو مسنجر و ........
البته من از برنام های دیگه ای استفاده نکردم که ببینم چه تفاوتی با پسورد منیجر کسپر دارن
زمان بوت سیستم به خیلی چیزها برمیگرده مثل سخت افزار و تعداد برنامه هایی که در استارت اپ هستندو.... رو سیستم من از زمان ریستارت کردن تا اماده بکار شدن کسپر حدود 1 دقیقه 5 ثانیه طول کشید (فقط کسپر در استارت اپ ) اما با اضاف کردن 3 برنامه به استارت اپ این زمان به 1.17 ثانیه افزایش پیدا کرد(ویندوز 8)
قابلیت بکاپ در pure در حد برنامه های تخصصی در این زمینه نیست به هر حال مثل بقیه شرکتها کسپر هم این قابلیت رو در محصولاتش قرار داده نباید انتظار داشت مثل برنامه های تخصصی باشه.
........
در مورد برنامه شما
اگر از برنامه های دور زدن ف ی ل ت ر ی ن گ و ...... استفاده نکرده باشید مطمنن یکی از سرویسهای برنامه شما بلاک نشده.
اسم دقیق برنامه ویا لینک دانلود برنامه رو بزارید تا من هم تست کنم .؟؟؟
اگر سوالی بود در خدمتم ممنون:n16:
سلامنقل قول:
اول اینکه شکسته نفسی نفرمایید خواهشا.به قول خودت سوتی های کسپر رو رفع میکنی :n02: به هر حال تجربه و اطلاعات شما بیشتره و همینکه مشکلات اکثر کاربران رو رفع میکنی،نشون دهنده همه چیزه.:n01:
1.این رو هنوز تست نکردم اما باید امنیت خوبی داشته باشه.خیلی بهتره از اینه که در خود برنامه ها و مرورگرها پسوردها سیو بشن.
2.بله درسته برای من هم 3-4 تا برنامه هست که البته ضروری هستند اما مشکلی با تاخیر بوت ندارم.به این خصوصیت کسپر عادت کردیم دیگه
3.آخه توقع اینکه بتونه هم فایل و هم فولدر رو پشتیبانی کنه توقع زیادی نیست.نمی دونم شاید بخاظر سیستم رمزگذاری و امنیتش خود بک آپشه ولی بنظر من یک مشکل بزرگه که کارآیی این بخش رو کاملا تشریفاتی جلوه میده.
4.من الان یک تستی کردم و دیدم وقتی یک برنامه بلاک شده باشه(در هر سه حالت شبکه عمومی،محلی و امن)حتی در زمان اتصال vipn و k.erio هم اون برنامه ها دسترسی ندارند.البته باید از داخل فایروال،نوع شبکه این کانکشنها هم بدرستی تعریف بشه.
ولی در هنگام استفاده از فری گیت،برنا مه های بلاک شده هم براحتی به اینترنت دسترسی خواهند داشت اما نکته اینه که این برنامه به عنوان یک اپلیکیشن به کسپر معرفی میشه و کانکشن نیست.
5.من کلا با تنظیمات مشکل دارم و دو سه برنامه هستند که هرکاری میکنم به نت وصل میشن.برای نمونه برنامه cyberlink power dvd که در عکس هم بود یک پلیر هست و با اینکه دارای دو پوشه مجزا در بخش کنترل برنامه ها بود و دسترسی هر دو رو مسدود کرده بودم،اما باز هم در قسمت پورتهای باز،کار خودش رو میکرد.و یا الان برنامه 3dmax 2013 نصبه و بلاک شده ولی یکی از قسمتهای برنامه در پورتهای آزاد هم هست(بدون استفاده از برنامه های پ.روکسی و...)
--------------------
حالا بدون توجه به شماره گذاریهای بالا،من این سوالات رو دارم:
1.در هنگام استفاده از برنامه ف.ری گیت،چون این برنامه از پورت و سرور خاصی استفاده میکنه،آیا میشه این پورت و سرور رو یه جوری به کسپر معرفی کرد تا مثل شبکه بشناسه و دسترسی سایر برنامه ها رو هم کنترل کنه؟
2.در حالت عادی،وقتی یک برنامه و تمام سروویسهای اون برنامه بلاک میشه،چرا هنوز هم فعالیتهایی در پورت آزاد دارن؟مانند همون cyberlink و 3dmax
3.آیا وقتی دسترسی یک برنامه به شبکه رو در حالت prompt for action قرار میدیم باید از کاربر سوال بشه یا نه؟و چجوری میشه این کاررو کرد؟(سوال از کاربر)
--------------------
پیشاپیش ممنونم :n06:
دوستان من آنتی ویروس kaspersky internet security 2013 را نصب کرده ام ولی میخوام امنیت سیستمم خیلی بالا بره در کنارش چه نرم افزارهایی پیشنهاد میکنید که با kasper تداخل نداشته باشه و مکملش باشه
ممنون
با سلام
دوستان لینک اخرین نسخه اینترنت سیکیوریتی کسپر رو می خواستم برای دانلود
با تشکر
kaspersky intenet security دارای آنتی ویروس و فایروال میباشد و چون محصول قدرتمندیست لازم به نصب برنامه جانبی نیست.برای بالا بردن امنیت به پست اول و دوم مراجعه کن و تنظیماتی که در بعضی پستها پیشنهاد شده رو اعمال کن.نقل قول:
برای بالا بودن امنیت سه تا نکته مهم هست:
1.نصب نرم افزار امنیتی قدرتمند و آپدیت نگه داشتن اون برنامه
2.آشنایی کاربر با اون نرم افزار در رابطه با تنظیمات و سول و جوابهایی که از طرف نرم افزار میشه
3.هوشیاری کاربر در وب گردی،دالود ،نصب برنامه ها و اتصال فلش و....
به لینک زیر برو و روی Download کلیک کن:نقل قول:
کد:http://usa.kaspersky.com/downloads/free-home-trials/internet-security/kis-download
دوستان عزیز من که قید کاسپر را زدم به این علت :
واقعا نسخه 2013 با ویندوز 8 مشکل داره ....
چرا قید کارت شبکه معیوب رو نزدی؟!نقل قول:
کارت شبکه عیب نداره چون الان با nod32 این مشکل را ندارم !!نقل قول:
سلام
1.کسی با password manager کار کرده؟مشکل خاصی(بجز عدم ساپورت برنامه های 64 بیتی) نداره؟
2.راهی برای سازگاری پلاگینهای کسپر در موزیلا هست؟
سلامنقل قول:
از چه ویندوزی استفاده می کنید؟از کجا تهیه کردید؟ تا بحال چه تعداد ویندوز عوض کردید؟ آیا همه از یک نوع و یک منبع بودن؟
درایور کارت شبکه رو نصب کردید یا ویندوز Auto Detect کرد؟
از کدام نسخه کسپرسکی استفاده میکنید؟
بعد از دریافت آخرین آپدیتهای کسپرسکی این اتفاق میفته یا قبل از آپدیت؟