الان قیمت پراید 88 توی حدود 10 تومنهنقل قول:
با یه گلگیر رنگ خوب قیمت داده
در صورت فنی سالم خرید کنید,قیمتش خوبه
الان قیمت پراید 88 توی حدود 10 تومنهنقل قول:
با یه گلگیر رنگ خوب قیمت داده
در صورت فنی سالم خرید کنید,قیمتش خوبه
سلام دوستان با توجه به اینکه سایپا 131 فروش نقدی نداره ومن چندین نمایندگی سر زدم گفتند نداریم ولی یه نمایندگی پیدا کردم که میگه 11.780 میلیون و میگه که تحویل یک ماه تا 3 ماه که اگر بیشتر از یه ماه بشه مدل ماشین 92 میشه به نظرتون کارشون قانونیه؟ چون خود سایت سایپا هم فروش نقدی نداره.
برا منم سوال شد :n13: چطوریاست ؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست من اینکارو نکنید.
زمانی مدل ها 92 میشن که شرکت از طریق سایتش یا تلویزیون اعلام میکنه
اینا میخوان پول رو از شما نقدا بگیرن و بخوابونن تا زمانی که شرکت اعلام کنه
قبل از عید با مدل 92 عرضه میشه بعد میان به شما اعلام میکنن ( تازه اونم خودشون
اعلام نمیکنن خود شما باید دائم پیگیر باشید)
اگر بین 1 تا 3 ماه هست که صبر کن بعد از عید راحت خرید کن
اگر عجله دارین بیشتر هزینه کن و صفر از بازار آزاد بخر با کارکرده در حد صفر بخر
یعنی می خوان افزایش قیمتی که بعدا اعمال کنن شامل ما هم بشهنقل قول:
عجب.............
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم
نمی دونم باید اینجا بپرسم تا تاپیک دیگه!
هر کی می دونه لطف کنه بهم جواب بده
بد جور کارم گیره
من تابستون از ایران خودرو یه ماشین ثبت نام کردم
از این مدل ثبت نام هایی که 6 ماه بعد تحویل میدن
حالا می خواستم بدونم قیمت خودرو رو باهام قیمت قدیم حساب می کنن یا قیمت جدید!؟
اینجوری تقریبا فرق یه ماشین پارس شیش میلیونه....!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :42::42::42::42:
بچه ها یکی 405 2000 مدل 77 داره که کلا ماشین 2000 تا راه رفته و همیشه تو پارکینگ بوده و طرف خارج کشور بوه.قیمت میده 12 تومان.چطوره؟
مدل 77 رو بخری 12 میلیون چه خبره این قیمت 83 و 84 میشه، تازه 2000 تا مال یه رفت و برگشت مسافرتی هستشنقل قول:
77:n04:
من نمیخوام بخرم.خودم 78 دارم.خدایی 2000 کجا 1800 کجا.ماشینش در حد صفره.بازم میگین نمی ارزه؟نقل قول:
سلام دوستان الان 405 slx صفر کیلومتر چنده ؟
احتمال داره شرکت تولید کنه؟؟؟
اگه منظورتوننقل قول:
از 2000 موتور هست
قیمتش خیلی بالاست
نمیارزه,گون ماشینی که از سال ساختش زیاد گذشته ,بدون در نظر گرفتن کارکردش کلی اصطلاک و قطعات مصرفی میخواد
به فرض شما یه واشر ازش رو در نظر بگیرید اگر اصلا کار هم نکرده باشه به هر صورت بعد از گذشت 14 سال دیگه پوسیده میشه
با قیمت جدید و به روز حساب میکنن.نقل قول:
باید مبلغی که خودرو گرونتر شده تو ودیعه های بعدی پرداخت کنید
از نمایندگی سوال کنید کامل توضیح میدن
نقل قول:
پژو 405 SLX مدل 91 قیمت بازار حدود 24500000 تومان با نوسان تا حدود 2 میلیون تومان
دوست عزیز
میخوای بدونی 14 سال ماشینو بخوابونی چی میشه؟؟؟!
ضدیخ ماشین احتمالاً با رسوبات اسیدیش پدر رادیاتور , جنت ها و ترموستات و از همه بدتر پوسته موتور رو درآورده . موتور مثل آبکش میشه!
لاستیک نو که باد هم نشده باشه بعد از چند سال توی انبار موندن فروش نمیره وای بحال اینکه 14 سال زیر یه ماشین باشه. حتماً باید عوض شه.
واشرهای سر لوله های انتقال سوخت , روعن و آب , حتی سرسیلندر در معرض پوسیدگی شدید هستن.
باطری که فاتحش خوندست
بیمه و عوارضی که 14 ساله پرداخت نشده.
بنظر من اگه ضد یخ ایرادی به موتور وارد نکرده باشه و واشرها هم سالم مونده باشن (که خیلی بعیده) با 2 میلیون میشه رو پا آوردش. تازه دراون حالت هم نمیشه قیمت دقیقی روش گذاشت , شاید نهایتا 10 بیارزه که با این 2 تومن خرج این ماشین بشرط سالم بودنش (که حتماً باید آزمایش بشه) نهایتاً 8 بیارزه.
سلام دوستان به نظر شما قیمت ماشین بازم بالاتر میره
یا بعد عید قیمت ها کاهش پیدا میکنه به نظرتون صبرکنم بعد عید ماشین بردارم یا الان دست به کار بشم چون دوست ندارم الان ماشین بردارم باز بعد عید قیمت ها کاهش پیدا کنه وضرر کنم عجله ای هم ندارم به نظرتون چیکار کنم الان بردارم یا صبرکنم بهد عید
نقل قول:
دوست من
همین الان که داریم اینجا بحث میکنیم قیمت ها در حال افزایش هستن و این روند تا شب عید ادامه پیدا میکنه
بعد از عید تا اواسط اردیبهشت ماه بازار رکود پیدا میکنه اما تغییرات آنچنانی در قیمت ها ایجاد نمیشه
یعنی بعد از عید شما ماشین مورد نظرت راحت تر گیر میاد اما قیمتش ارزون تر باشه اصلا نمیشه نظر داد
سلام دوستان نظرتون در مورد خرید سیناد کم کارکرد مدل 84 چیه ؟
زیر 100 تا راه رفته!
قیمتشم زیر 10 تومنه.
فقط لدفن نظرات نژاد پرستانه ندین!:n28:
شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو مشخص کنید دوست مننقل قول:
سیناد ماشین گمنامی در صنعت خودروسازی کشور بود
که میزان خرید و فروشش در سطح بازار در حد 0% هست
اما تو این آشفته بازار خودرو و قیمت های ناعادلانه گاهی اوقات
خرید اینجور خودروها هم ارزش خودش رو داره
این موردی که شما میگین سیناد 1 هست یا سیناد 2 ؟ چون از نظر فنی یک سری تفاوت هایی دارن
منظورم سیناد 2 هنقل قول:
الان ی چن وقتی ه ک دنبال ماشین خوب و رو پای زیر 10 تومان هستم (هرچیزی غیر از پراید)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اولشم رفتم تو نخ ام وی ام 110 دست دو میشه مدل 88 شو ک 60 70 تا کار کرده رو زیر 10 گیر اورد ولی دیدم ی نمه دخترونه میزنه و وقتی میشینم پشتش ویو ه جالبی نداره (اگه مشکل ظاهرش نبود ماشین خوبی بود)
بعدش رفتم تو یکی از این سایتای ماشین بازی تاپیک مشاوره زدم همه میومدن ماشین 30 40 سال پیش رو پیشنهاد میدادن (گلف و اپل و....
خلاصه بعد از کلی تحقیق الان رسیدم ب سیناد ک هم ماشین خوبی هست از نظر فنی و هم قیمتش مناسبه و هم اینکه پراید نیست(این نکته خیلی مهمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این بود ملاکهای من:n02:
بله دقیقا این حرف شما درسته این ماشین گمنامه در سطحه بازار ولی خب همین گمنامیش باعث میشه ک قیمتش پایین باشه چون خیلی بد فروش میره
متاسفانه همین گمنامیش هم باعث شده ک کلوپ یا سایت تخصصی نداشته باشه.
خیلی دنبال ی بررسی تخصصی ازش گذشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم
سیناد 2 از موتور 1600 CC با 8 سوپاپ استفاده میکنهنقل قول:
کم مصرف هم هست.
با توجه به اینکه شما پراید رو دوست ندارین و قیمت ها بسیار بالا هستن
خرید این ماشین هم در صورت سالم بودنش از نظر فنی و و بدنه میتونه مقرون به صرفه باشه.
نقل قول:
رفیق سیناد 8 تا سوپاپ داره نه 16 تا
اگر کسی از دوستان تجربه سواری با این ماشین رو داره ممنون میشم تجربیاتش رو در اختیار من قرار بده
نقل قول:
بله دوست عزیز من عجله کردم در دیدن مشخصات فنی این خودرو و
8 سوپاپ رو 16 سوپاپ نوشتم که اصلاح کردم.
با 50 یا 40 تمن چه مدل مگانی میشه خرید؟
ممنون
با سلام
قیمت ال90 e1 صفر با دو ایربگ ایران خودرویی رو میخواستم.
با تشکر از زحمات شما
قیمتش الان29 الی 31 میلیوننقل قول:
والا دیگه درست نمیشه قیمت داد
شده اون ضرب المثل: الآن, یا الآن
دوست عزیزنقل قول:
سیناد یکبار روندم ,ماشین زیاد جالبی نیست
پراید خریدش خیلی به صرفه تر و منطقی تره
سلامنقل قول:
بین 40 تا 50 میلیون تومان رنو مگان 2000 اتوماتیک نمونه های وارداتی مدل 2008 رو میتونی انتخاب کنی
دوستان یه پراید 84 دارم حدود 190 هزارتا کارکرده میخوام بفروشمش... بدنه خط و خش داره ولی فنی سالمه حدودا چند میارزه ؟
سلام
GLX مدل آخر ۸۳ مشکی بیمه تا ماه آینده و ۲سال تخفیف بیمه بدون حتی یه دونه خط و خش.این ماشین فقط دو لکه رنگ کوچیک داره هنوز زاپاس زیرش نرفته.از لحاظ موتوری کاملا سالم و لاستیک جلو و عقبش حدود ۶۰درصد هست
با این شرایط این ماشین چقدر میارزه؟
به جواب فوری نیازمندم
سپاس
دوستان
تندر e2 نیمه فول . مدل 86 ، تقریبا 90.000 تا کار کرده
ممنون
با 40 تمن دستی درست حسابی (یعنی تمیز و در حد نو )گیرم نمیاد؟نقل قول:
نه دوست من گیرت نمیادنقل قول:
حتی 1600 CC هم گیر نمیاد .
برای خرید مگان از پایین ترین مدل ها که نمونه های وارداتی هستن
از 45 میلیون تومان به بالا
مگر اینکه مواردی که تصادفی یا رنگی باشن رو میشه تا 40 میلیون تومان پیدا کرد حتی کمتر اما خوب دلت زده میشه
1600 دنده دستی مدل 2006 وارداتی، دور رنگ جزئی البته، نوک مدادی میگه 35 :n04:نقل قول:
2006 تا الان یعنی 6 سال کارکرده
با این پول بهتره بری سراغ سوناتا 2006 4 سیلندر اتومات که رنگ داشته تقریبا زیاد باشه اما تمیز جمع شده باشه که البته مشتری بعدی باید مثل خودت باشه شرایطش تا بخره
مگان در برابر سوناتا ماشین نیست خیلی الکیه
( بی دلیل نمیگم پس کسی جبهه گیری نکنه که اینجا نه مجالش هست نه مناسبتش)
دوستان ممنون میشم قیمت بدیدنقل قول:
جواب لطفا....نقل قول:
سلام
پژو glx 405 مدل 86 بیمه تا برج 12 بدون تخفیف دوگانه فابریک کارکرد 130000 ظبت jvc لاستیک 85 درصد
فقط یک سری مشکلات داره ماله اشناس دیسکو صفه میخاد دسته موتور یکمم تصادف داره که در عکس مشاهده میکنین به نظره شما چند میارزد یه قیمت کفو سقف بگین به من مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
آقا من تازه گواهی نامه دارم می گیرم بعدش می خوام یک چیزی بگیرم
هزینه بالا نمی خوام بکنم فقط یک چیزی م یخوام که بشه باهاش رانندگی کرد و در حد استفاده باشه
خودم داشتم روی pk فکر می کردم که یکی از بچه ها گفت یک پراید هاچ پک بگیر می خوام بدونم با 3 تومان چی می شه گرفت :))
یک چیزی می خوام که اگه رفتم باهاش خار جشهر اذیتم نکنه و مصرف بنزین بالایی نداشته باشه به صرفه دیگه
یک چیزی هم باشه که کلا ماشین رو بهم یاد بده چون هیچی بارم نیست :))
هزینه اش هم زیاد نباشه چون یکی گفت گلف بگیر ولی خوب لوازمش پیدا نمی شه که بگیرم
اینجوری هم نباشه که همش خرجش کنم
دست دو هم باید بگیرم دیگه
رو گرفتنش باید به چه چیزایی توجا کنم و از این چیز
تندر 90 E2 نیمه فول مدل 86 قیمت حدود 18500000 توماننقل قول:
نقل قول:
بستگی داره وقتی ماشین رو تعمیر میکنی و صافکاری و نقاشی رو انجام میدی چطور از آب درمیاد
405 GLX مدل 86 با توجه به این عکس ها قیمت حدود 11 میلیون تومان
سلام دوست مننقل قول:
قیمت خودرو اینقدر بالا رفته که دیگه زیر 5 میلیون تومان نمیشه ماشین خرید.
شما نهایت با بودجه ای معادل 6 میلیون تومان میتونی پراید صندوقدار مدل 81 بخری
که برای اول کارت هم خوبه.
شروع کن و در اینده انشالا ماشین های مدل بالاتر
موقع خرید ماشین کارکرده مطالب تاپیک زیر رو مطالعه کن: