سلام اقاي تعمير كار.
شيلنگهاي اتصالات زير پكيج و صافي اب وگاز و سختي گير چه جنس وبرندهايي خوب و معتبر هستند.؟
لطفا راهنمايي فرماييد.از كجا ميشه قيمت مناسب و با كيفيت خريد كرد.؟
Printable View
سلام اقاي تعمير كار.
شيلنگهاي اتصالات زير پكيج و صافي اب وگاز و سختي گير چه جنس وبرندهايي خوب و معتبر هستند.؟
لطفا راهنمايي فرماييد.از كجا ميشه قيمت مناسب و با كيفيت خريد كرد.؟
1- شیر صافی 3/4 آذر 1عدد
2- شیر 3/4 آذر 1 عدد
3- شیر 1/2 آذر 1 عدد
4- صافی 1/2 1 عدد
5-شیلنگ 3/4 ( ماتئو ، شیلان ، کهن ، فلکسی بل روکش دار ) 2 عدد
6- شیلنگ 1/2( ماتئو ، شیلان ، کهن ، فلکسی بل روکش دار ) 2 عدد
8- محافظ برق رهنما پکیجی 1 عدد
7- سختی گیر :n13:
به نظر من بهتره به خود نصاب بگید تا براتون تهیه کنه ، چون به خاطر خودش هم که شده از اجناس خوب استفاده میکنه. و امکان نداره چیزی را نصب کنه که فردا براش دردسر ایجاد بشه.
نقل قول:
من خودم نصاب هستم.
لطفا در مورد سختي گير راهنمايي فرماييد.
مورد ديگه اي اگه هست لطفا راهنمايي فرماييد.من تازه وارد اين كار شدم در زمينه فروش وخدمات.
در خراسان رضوي فعاليت دارم.اين برندهايي كه فرمودين اينجا هم ميتونم كار كنم باهاشون.؟
سلام اقاي تعمير كار.
ميخواهم در فروش و خدمات پكيج اماتيس كار كنم نظرتون چيه؟
توضيحاتي در مورد ان محصول ميخوام.كيفيتش و خدماتش چطوره؟
من خراسان رضوي كار ميكنم و تازه كارم.
با برندهای که گفتم میتونید کار کنید.شرکت های که در استان خراسان فعالیت میکنند جزء شرکتهای خیلی خوب و معتبر هستند. برادران زمانی که وارد کننده پکیج های بودروس هستند، شرکت ترمو سرویس که وارد کننده پکیج های ایتالترم و دیئوترم هستند و شرکتهای قدیمی دیگه. که میتونید با اونها کار کنید.ولی قبلش باید ببینید چه انتظاری از این کار دارید. آیا دنبال فروش بالا هستید یا دنبال اجناس با کیفیت و فروش و سود کمتر.:n02:نقل قول:
خسته نباشید
در حال بازسازی ساختمان هستم،قبلا موتورخونه داشتم،اما با توصیه دوستان پکیج گذاشتم،الان داشتم وب رو زیر و رو میکردم انگار همون شوفاژخونه بهتر بود!!!انتخاب اشتباهی کردم؟ خونه دو واحدی ،هر کدوم با مساحت ۱۵۰ متر مربع
با توجه به شرایط موجود و گران شدن انرژی استفاده از موتورخانه برای آپارتمان های کوچک خیلی به صرفه نیست. و سیستم های پکیج که مصرف پایین تری دارند به موتورخانه ترجیح داده میشوند.
اما در مجتمع های مسکونی خیلی بزرگ یا ادارت دولتی بزرگ و .... موتورخانه خیلی به صرفه تر از پکیج است.
مشتر های زیادی را داشیم که به خاطر بالا بودن قبض گاز منزل شون، موتورخانه اونها را حذف کردیم و بجاش یک پکیج دیواری قرار دادیم و الان که چند سالی ازش میگذره خیلی هم راضی هستند.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
برای یه ساختمان 5 طبقه در شهر اصفهان تک واحدی با متراژ 148 متر واحد طبقه اول روی سر پارکینگ و طبقه 2 و 3 و 4 با متراژ 156 متر و طبقه پنجم 120 متر
طبقه اول با سه بر مرتبط با هوای آزاد و طبقات دیگر 4 طرف مرتبط با هوای آزاد ساختمان عایق کاری نشده و درب و پنجره دو جداره غیر کشویی نصب میشود
طبقه اول گرمایش از کف و طبقات دیگر رادیاتور .
لطفا راهنمایی کنید پکیج چند هزار باید نصب شود 24000 یا 28000 یا 32000
سلام استاد عزیز
پکیج من بوتان مدل اپتیما هست
الآن که هوا گرم شده می خوام پکیج را ببرم رو حالت تابستونی
باید شیرهای گرم و سرد مربوط به رادیاتها(زیر پکیج)را هم ببندم؟اگه آره چطور تشخیص بدم کدومن؟
و اینکه در اینصورت تکلیف آبی که تو رادیات ها می مونه چی میشه؟
ممنون
سلام
نیازی نیست که شیرهای رادیاتورها را ببندید. فقط کافی دکمه بزگی که در وسط پکیج قرار داره در حالت تابستان و روی عکس خورشید بذارید.آب داخل رادیاتورها هم روزی یکبار و به مدت چند ثانیه توسط پمپ به گردش در میاد تا پمپ گیر پاژ نکنه و آب داخل رادیاتور از حالت راکد بودن در بیاد.نقل قول:
برای واحد 148 متری یک پکیج 28 هزار بگیرید.
برای واحدهای 2 و3و4 با متراژ 156 متر باید پکیج 28 یا 32 هزار بگیرید (بعضی از شرکتها تا 28 هزار دارند و بعضی هم فقط 32 هزار دارند).البته میزان آب داغ تولیدی که از پکیج انتظار دارید در انتخاب این سایز خیلی مهمه.
برای طبقه سوم هم پکیج 28 هزار کافیه.
کلاً سیستم کاری به این صورت است که برای انتخاب پکیج تا متراژ 140 متر از پکیج 24 هزار استفاده میشه و از 140 متر تا 200 متر به بالا از پکیج 28 هزار استفاده میشه.و از 140 متر تا 250 متر از پکیج 32 هزار که با توجه به شرایط شما باید یکمی دست بالا بگیرید.نقل قول:
سلام رایاتور سانیکا بهتره یا ا.ج.ا؟
سلام سوال اول :در مورد فن دستگاههای پکیج فرولی و دیگر برندها چه راههایی برای کاهش صدا وجود دارد( فلنچ مناسب چسب آلو منیومی پیچ کردن ..) آیا دودکشهای استاندارد شرکت فرولی تاثیری در کم شدن صدا دارد سوال دوم : خطاء f35 برای چیست ؟ با تشکر
سلام دوستان
راستش من یک مشکلی برام پیش اومده میخواستم راهنماییم کنید ما تابستون یک پکیج باکسی خریدیم ( خونه ما دو طبقه از یک پکیج استفاده میشه برای همین در قسمت لوله کشی پکیج 6 تا لوله هست 2تا سرد 2 تا گرم و رفت وبرگشت) وقتی نصاب اومد نصب کرد هنوز آب خونمون وصل نبود و همه لوله ها را به پکیج وصل کرد . یک ماه بعد اومدن راه اندازی کردن و راه انداز میگفت چرا اینجا 6 تا لوله هست منم که وارد نبودم خودش هم پیگیر 6تایی بودن لوله ها نشد و راه اندازی کرد. روز بعد پکیج آبریزی داشت بعد با راه انداز پکیج تماس گرفتیم اومد و گفت که هیچ مشکلی نداره باز دوباره این اتفاق افتاد باز طرف اومد نفهمید و گفت همه چی اکی هست و پکیج جایی نداره که آبریزی داشته باشه بعد از سه دفعه فهمیدند که به پکیج یک شلنگ اضافی آب سرد وصل کردند که نباید وصل میکردنن و چون لوله آبگرم که از دیوار خارج شده بود کوتاه بود باید یک دنباله به لوله آبگرم وصل میکرد که نکرده بود .لوله آب سرد کور کرد و یک دنباله گذاشت و مشکل حل شد. حالا شرکت نصب و راه اندازی میگه تقصیر لوله کش ساختمان هست، چرا 6 تا لوله کشیده ! شما موقع نصب آب نداشتید. به نظر شما نباید نصاب و راه انداز پکیج اشکال کار میفهمیدند؟ خودشون میگن ما یک سوم خسارت( مجبور شدیم کابینت ها رو عوض کنیم) شما رو تقبل میکنیم.واقعا چقدر مقصرند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مجدد
یکی از رادیاتها نشتی کوچکی از اتصالات داره که البته همین باعث کم شدن فشار میشه. مهندس بازی در آوردم با چسب دوقلو خواستم نشتی بگیرم که نشد
نشتی زمانیه که رادیات بسته هست و موقع باز بودن رادیات آبی نشت نمی کنه
تعمیرکار اومده میگه چون چسب به لوله و اتصالات زدی باید لوله پایپ و اتصالات عوض بشه و هزینه داره
سوالم اینه الآن که هوا داره گرم میشه میشه کاری کرد که آب تو لوله رادیات نمونه؟
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام
راستش مقصر اصلی لوله کش که این دردسر را با قرار دادن لوله ها به صورت غیر استاندارد به وجود آورده.
من خودم به همچین موردی برخورد کردم. یا با لوله کش تماس گرفتم و از ایشون پرسیدم که لوله های اضافی مربوط به چی هستند. یا با فوت کردن تست کردیم که هر لوله ای مربوط به چه چیزی است. اما نصاب پکیج هم کوتاهی کرده و مقصره بوده.به نظر من نصاب پکیج بیشترین سهم را در بروز این مشکل داره.نقل قول:
به کجاش چسب زدید مگه میتونید عکسشو اینجا قرار بدید.نقل قول:
از دور پرس لوله نیوپایپ نشتی میده یا از دند هاش.نقل قول:
دور پرس لوله
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
فکر نمیکنم. قفط کافی چسب های که به دور لوله زدید را کاملاً بکنید و یک بار دیگه پرسش کنید و اگر مشکل نشتی برطرف نشد تعویضش کنید..
احتمال داره که واشرش پاره شده باشه و یا اینکه خوب پرس نشده باشه.نقل قول:
سلام اقاي تعمير كار.
شير زانويي رادياتور چه برندي رو كار كنم؟ قيمت خوب و كيفيت خوب؟
به صورت عمده ميخوام.ميخوام مستقيم از كارخانه خريد كنم.
شیر زانو های موجود در بازار که پر فروش هم هستند: جی پی ، گرما، تکسا، سامین،جاکومینی ،سیتکو و جدیداً هم گروه صنعتی آذر شیر رادیاتوری تولید کرده که سیستمش با شیرهای قدیمی فرق داره و از مغزی توپی شکل استفاده کرده.
جی پی شیر خیلی خوبیه.
جاکومینی عالیه.
تکسا هم کیفیت خیلی خوبی داره و در حدشیر های خارجیه.
گرما شیر پر فروشیه کیفیتش هم خوبه.اما بعضی وقتها خوب کنترل کیفی نمیشه.
سامین هم شیر خوبیه.
نقل قول:
سلام خدمت دوستان و جناب تعميركار
پكيج من بوتان كالدا ونيزيا است اخيرا خودبخود خاموش ميشه.موقع روشن كردن به اين دليل كه فندكش جرقه نميزنه گاها تا ده بار بايد رى استارت بشه تا بار دهم كه صداى جرقه فندك بياد بلافاصله به سرويس مياد.من حدس ميزنم از سرويس خارج شدن خودبخوديش هم بعلت همين خرابى فندكش باشه.لطفا راهنمائى كنيد كه اگر تشخيص من درسته آيا خودم ميتونم فندك رو عوض كنم؟و اينكه از كجا بايد تهيه كنم؟و قيمتش چقدره؟متشكرم
دو هفته عید من خونه نیستم.پکیج را خاموش کنم و شیرهای زیر پکیج را هم ببندم؟منظورم چهارتا شیر رفت و برگشت رادیات ها و مصرف معمولی هست
شیرزانو سامین دستی 13100 بالای 100 جفت
دوستان این بوی باروت ضعیف (همونی که تو ترقه و این چیزاس) که از پکیج هنگام کار کردنش میاد برا چیه؟ آدم حساسیت پیدا میکنه بهش (ایران رادیاتوره)
همچنین پوسته پوسته شدن رنگ حوله خشک کن طبیعیه؟
آخه این جدیدا چرا اینطورین
ممنون
وقتی که پکیج کار میکنه نباید هیچگونه بوی ازش خارج بشه.
شاید منظور شمای بوی است که هنگام هواگیری از رادیاتورها خارج میشه.که این بوی هیدروژن و طبعی هست.
پوسته پوسته شدن رنگ حوله خشکن هم به خاطر پایین بودن کیفیت حوله خشکن است.متاسفانه کیفیتها خیلی پاین امده. دودش هم فقط تو چش مصرف کننده میره.نقل قول:
سلام جناب تعمیرکار
من تازه یه پکیج مکس الیت (32000) واسه آپارتمانم که طبقه پنجم هست نصب کردم. سیستم گرمایشی خونه گرمایش از کفه از موقعی که نصب کردم برای اینکه تستش کنم گذاشتمش رو حالت زمستونی
...
تا اینجا مشکلی نبود ولی وقتی شیرهای سرویس های بهداشتی رو که باز میکنم اصلا آب داغ نمیده (با اینکه من درجه آب گرم مصرفیش روی 55 تنظیم کردم) ولی شیر آب داخل آشپزخونه رو که باز میکنم دقیقا همون درجه آب تنظیمی رو بهم میده !!! به نظرتون مشکل از کجاست؟! تموم کلکتورها رو چک کردم ولی راستش سر در نیاوردم. در ضمن پمپ هم نذاشتم واسه خونه... به نظرتون مشکل از فشار آبه؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شیر آب گرم را باز کنید و جلوی پکیج بایستید ببینید چه دمای را نشون میده.
آیا فشار آبسرد خیلی زیاده ؟
از شیرهای دیگه هم تست کنید ببینید آبگرم میاد یا نه؟نقل قول:
سلام
جناب تعمیرکار یه مشکل داشتم :
یکی از رادیاتورهای منزل از شیر آن آب میچکه. شیر رادیاتور و شیرهای ورود و خروج آب رادیاتور به منزل را کاملا بستم ولی هنوز چکه داره !
یک مغازه خدماتی نزدیک منزل هست ولی فعلا تعطیله. آیا میتونم خودم الان کاری کنم که این چکه آب قطع بشه ؟
سلام
سال نو مبارک
از کجای شیر نشتی داره: از مهره متصل به رادیاتور یا از داخل دسته سفید رنگ شیر زانو رادیاتور آب چکه میکنه.
نقل قول:
سلام
سال نو شما هم مبارک و فرخنده
از داخل دسته سفید رنگی که برای کم و زیاد کردن رادیاتور استفاده میشه.
نقل قول:
پیچ روی دسته سفید را باز کنید.
دسته سفید را از روی شیر جدا کنید. یک مهره روی شیر داره که از اونجا آب میاد.
فقط کافی با یک آچار فرانسه اون مهره رایکمی سفت کنید.(اروم اروم سفت کنید تا جای که نشتی قطع بشه) ( خیلی سفتش کنید هرز میشه ).
و دوباره دسته را جای خودش قرار بدید و پیچش را ببندید.
و نیازی به تعمیرکار نداره.نقل قول:
دوستان علت صدای زیاد پکیج ایران رادیاتور چی میتونه باشه؟ آیا ممکنه از این باشه که پکیج درست و حسابی به دیوار وصل نشده و پیچهاش شله؟
آقا خیلی ممنون از اینکه لطف کردید سریع پاسخ دادید.
فقط یک مساله ای هست و اینکه این پیچش زنگ زده و با این پیچ گوشتی که من دارم باز نمیشه. آیا برای باز کردن پیچهای زنگ زده قلق خاصی هست ؟
نقل قول:
اقا حواست باشه نشکنه پیچ داخلش!نقل قول:
تعمیر کار واسه ما اومد پیچ رو شکوند توش.بعد اومد پلاستیک سفیدرو شکست :n04:تا به داخلش برسه.الان رفتم دوتا پلاستیک رو گرفتم اما چون پیچ نداره هی تکون میخوره میفته.تازه دیگه نمیشه رادیاتورو بست .باید از انبر دست کمک گرفت!:n28:
الانم رفتم دوتا شیر کامل گرفتم که عوض کنم.اما نمیدونم چطوری شیر قبلی روباز کنم.لامصب خیلی خیلی سفته!:n24:
پکیج فن دار یا بدون فن؟
دقیقاً چه صدای میده؟ صدای انفجار یا صدای دیگه؟
خونه چند متره؟نقل قول:
فکر کنم فن دارهنقل قول:
خونه 150 متره
نه صدای کار کردنش.مثله اینکه موتور خونس .در حالی که اکثر برند های خارجی خیلی کم صداترن
یکم روغن ترمز بریز روی پیچ بذار بمونه اگر باز شد که هیچ ، و گرنه دسته سفید رنگ شیر را باید بشکنی یا اینکه با اره ببریش و از روی شیر جداش کنی بعد پیچ را با انبردست از روی شیر باز کنی.و اون مهره ای که آب میده سفتش کنی.نقل قول: