شما به من بگین که سیستم شما چه جوریاسنقل قول:
mb دتون چیه؟
cpu تون چیه؟
گرافیکتون چیه؟
و ویندوزتون چیه؟
این بازی گرافیک خیلی خوبی داره اگه سیستم شما ضعیف باشه نمیاره (بعد از کلیک رو ایکون بازی انگا اتفاقی نیفتاده اصلا)
Printable View
شما به من بگین که سیستم شما چه جوریاسنقل قول:
mb دتون چیه؟
cpu تون چیه؟
گرافیکتون چیه؟
و ویندوزتون چیه؟
این بازی گرافیک خیلی خوبی داره اگه سیستم شما ضعیف باشه نمیاره (بعد از کلیک رو ایکون بازی انگا اتفاقی نیفتاده اصلا)
نقل قول:نقل قول:منم این مشکلو داشتم که اینجوری حل شد:نقل قول:
تو محل نصب بازی اگه اسم پوشه ™Battlefield 3 بود (به حروف TM آخر دقت کنید،معمولا کوچکتر و بالاتر نصبت به سایر حروف نوشته میشه) TM را از آخر اسم پوشه حذف کنید.امیدوارم مشکل شما رو هم حل کنه:20:
هزار بار میسینقل قول:
بازی اجرا شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
الان بازی روون اجرا میشه ولی صدا حالت اکو داره و چند بار پخش میشه چرا؟نقل قول:
دقیقا مشکلم حل شدنقل قول:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
من با 9500 جی تی بازی رو شروع کردم مثل کال آف دیوتی 8 روون و راحت اجرا میشه...
دوستان توجه کنید
اگه میخواهید صدای بازیتون تا حد زیادی خوب بشه کافیه راهی که میگم انجام بدید:
وقتی بازی رو اجرا کردید و وارد بازی شدید کلیدهای alt+ctrl+del رو بزنید و task manager رو باز کنید.وارد سربرگ process بشید و بر روی گزینه bf3 کلیک راست کنید.
گزینه set affinity رو انتخاب کنید.
همونطور که میبینید لیست cpu ها نمایش داده میشه کافیه همه تیک ها رو بغیر از تیک cpu0 بردارید و اوکی کنید و task manager رو ببندید...
میبینید که صدا تا حد خوبی بهتر شده شایدم بکل مشکل رفع بشه
ممنونم
اقا مردیم کدوم نخسه این بازی رو از p30day دانلود کنم ؟ (به غیر از نخسه 15 گیگ )
نخسه ریلود اجرا نشد بر ریو سیستمم .
فقط یک کلام بگید blackbox راحت جواب میده ؟
لطفا کمکم کنیدنقل قول:
برو چراغ های آویزونه بالا ی پارکینگو بزن!:20:نقل قول:
بعد برو بچ میان!
بازی رو از کجا میشه گیر اورد تو بازار نیست انگار مشکلات داره بازی battlefild 3 رو میگم
منم همون مشکل صدا رو داشتم با اون راهنمایی مشکلم قبلا حل شدنقل قول:
سلام
نمی دونم مشکل از کارت گرافیک یا کارت صدای منه یا از بازی
اخه چرا صدای رفت و برگشت تو بازی اینقدر اختلافشون زیاده یه تیر که میزنم دو روز بعد صداش میاد حتی گرافیکو تا حد sega پایین آوردم ولی بازم مشکل باگ و صدا دارم و خیلی اعصابمو خورد کرده
در ضمن کرک آپدیت و راهی نیست که بشه باهاش بازی رو به به بهترین نحو با همین کارت گرافیک های ما که معمولا متوسطه اجرا کرد (کارت گرافیک من gt220 1gig هست )
ممنون میشم کمکم کنین
باورتون میشه با جی فورس 210 روون اجرا میشه؟؟؟؟
ببخشید من درست متوجه نمیشم شما این بازیو با 9500 جی تی رون بازی میکنید واقا؟باچه رزولوشنی؟نقل قول:
کارت گرافیک من هم geforce 9600 gt و cpu intel e8500 3.16ghz هستبا ram 2 gig. یه بار نصب کردم خیلی لگ میزد و فریم ریت رو 10 تا 15 بود رزولوشن هم کم کردم فرقی نکرد درایور و دایرکت ایکس هم اپدیت شده هست منم گفتم حتما گرافیکم نمیکشه.اگه راهی هست که که میشه لطفا بگید منم انجام بدم.ممنون
سلام من بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی خطا میده و اجرا نمیشه اینم عکس تو رو خدا کمکم کنید? ارور atidxx32.dll میده دانلود کردم بریزم تو پوشه sys32 ولی میگه یکی در حال اجرا هست؟
سلام من بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی خطا میده و اجرا نمیشه اینم عکس تو رو خدا کمکم کنید? ارور atidxx32.dll میده دانلود کردم بریزم تو پوشه sys32 ولی میگه یکی در حال اجرا هست؟
کد:http://uploadkon.ir/uploads/95a4e0a15029415a32031e77d976fc6b.png
چرا مرحله دو بازی صفحه این شکلی میشه؟
9500GT اگه توی رزولشن 600*800 بازی رو بخوای در low اجرا کنی فریم نسبتا روونی میده و قابل بازی کردن هست(خودم روی سیستم یکی از بچه ها تست کردم)نقل قول:
ولی با9600GT توی medium (مخصوصا اگه anti aliasing رو خاموش کنی)در رزولوشن 768*1024 به راحتی میشه 30 فریم رو گرفت احتمالا سیستم شما یه مشکل خاصی داشته!!
تنظیماتو بیار پاییننقل قول:
کارت گرافیک DirectX اپدیته ؟
سلام من مشکل گرافیک دارم بازی اجرا میشه ولی کم میاره حتی روی LOW هم خیلی رون اجرا نمیشه.
MB: Asus P7P55D LE
Cpu:Core i5 750
RAM: 8 G
Graphic: 9600 GT
Hard :2 TB 64 MB
Windows : Windows 7 sp1 32 And 64
من باید چیکار کنم که این بازی حداقل با گرافیک متوسط رون اجرا بشه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
دایرکست رو هم آپدیت کردم.
در ضمن کارت گرافیکم هم آپدیت کردم . برای هر دو ویندوز 285.62 انویدیا رو دانلود و نصب کردم.
یه مشکلی باید با کارتهای 9600GT با این بازی باشه!!!نقل قول:
طبق محاسبات من همنیطور که گفتم 9600GT باید بتونه بازی رو توی medium در رزولوشن 768*1024 بتونه فریم قابل قبولی بده!!!
نمیدونم چون دوستمون هم توی همین یکی دو پست قبل 9600GT داشتند!...شاید کارتهای گرافیکتون تقلبیه!!
یکیش همین سه سال پیش به تور خودم خورد ناجور:31:
با سلام بچه ها من لینک اینو میخواستم اگه میدونید لطفا لینکش را بزارید nvidia nforce serial ata controller من ورژن 10.06.016 را دارم اگه ورژن بالاترش را دارین لطفا بزارین
آخرین نسخه دایرکت ایکسو درایور کارت رو نصبیدم اما نه تو این بازی هم تو کال آف دیوتی 8 هم تو فارکرای 2 هم تو هوم فرونت این جوری میشهنقل قول:
اما تو ایکس پی بازی ها این مشکل رو ندارن
این مشکل کشیدگی تصویر در بازی مخصوصا در محیطهای بزرگ(اگه دقت کنی توی BF3 مرحله اول محیط نسبتا بسته هست ولی در مراحل بعد محیط خیلی وسیع تر میشه) در اکثر اوقات به علت کمبود رم مخصوصا از نوع سیستم ناشی میشه!!نقل قول:
دلیل اینکه شما توی XP مشکل خاصی نداری هم همین مشکل میتونه باشه چون ویندوز XP حجم کمتری از رم سیستم رو اشغال میکنه....
اما فک نمیکنم 9600 بتونه این بازیرو بکشه...آخه مینممش 8800 هسش ...نقل قول:
دوست عزیز یه فرض اینکه کارتهای ما تقلبی باشه پس چرا این مشکلو فقط با این بازی دارم؟یادمه کال اف دیوتی بلک اوپس از این بدتر بود طوری لگ میزد که نمیشد بازیو بست ولی یه پچ برش دادن من با اخرین تنظیمات بازیو رون اجرا کردمنقل قول:
سلام دوستان ....
بچه ها بازی رو نصب کردم بعدش کرکش کردم اما بعد از اجرا با این پیام روبرو میشم و بازی اجرا نمیشه ....
لطفا راهنماییم کنیدکد:the program can't start because d3dcompiler_43.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem.
فکر کنم از کرکش باشه اگه میشه یه کرک سالم و تست شده بدید بدانلودم ....
سلام .
می خواستم بدونم این بازی روی 1 GT ATI HD 5650 اجرا میشه ؟
رم 4 گیگ - سی پی یو icore5
من بازی های MW3/RAGE?Skyrim روی روی High با این سیستم بازی کردم ..
حالا Battle Field 3 اجرا میشه ؟
با تشکر .
با سلام بچه ها من لینک اینو میخواستم اگه میدونید لطفا لینکش را بزارید nvidia nforce serial ata controller من ورژن 10.06.016 را دارم اگه ورژن بالاترش را دارین لطفا بزارین
کسی نیست که کمک کنه ما رو :13:نقل قول:
عزیز چرا اطلاعات غلط میدی اخه؟نقل قول:
سیستم من 8800 gs 768 مگ colorful
رم 2 گیگ gskill
سی پی یو amd x2 4600
mother board 7700 biostar
دارم با الترا اجرا میکنم سیستمم یه اخ هم نمیگه D:...فقط بعضی مواقص صدا اکو میشه و lag میشه که مشخصه اشکال از خود بازیه چون رو رزولوشن و گرافیک low هم به همین شکله....ضمنا من رو 5 تا سیستم ابر رایانه که سیستم من نصفشونم نیست همین مشکلاتو داشتم....اشکال از بازیه
به صفحه قبل برگردین مشکل صدا رو توضیح دادهنقل قول:
رم 4 گیگ دی دی آر تونقل قول:
جی فورس 210
سون اولتیمیت
چرا روون اجرا میشه؟؟؟؟!!!!
بله اجرا میشه :31:نقل قول:
گرافیک Battle Field 3 از Battle Field : Bad Company 2 خیلی بالاتره ؟
بله خیلی بالاتره..نقل قول:
گرافیک Battle Field 3 از Battle Field : Bad Company 2 خیلی بالاتره ؟
9600GT یه چیزی حدود 15-10 درصد از 8800GT ضعیفتره و خیلی با 8800 تفاوت نداره....ضمنا گرافیک بازی در حالتهای مختلف کاملا optimize شدست و اگه یه کارت 9500GT به بالا داشته باشی بالاخره میتونی بازی رو(حالا با رزولوشن و گرافیکهای متفاوت)اجرا کنی:46:نقل قول:
عزیز من فقط احتمال دادم که کارتت تقلبی نباشه چون همنیطور که گفتم شما قانونا با این گرافیک نباید حداقل مشکل خاصی توی اجرای بازی داشته باشی...نقل قول:
ضمنا من که الان کنار شما نشستم که بفهمم گرافیک شما چه بازیهایی رو میاره و کدومها رو نمیتونه درست اجرا کنه!!
محض اطلاع هم باید بگم این بازی کلا مشکل خاصی در اجرا نداشته که بخواد برای رفعش پچ خاصی بیاد بر خلاف Black OPS !!
خیلی بالاتر هست باید بریزی تا ببینینقل قول: