منم نظام وظیفه رو اشتباهی زدم اگه این پستو نمیدیدم متوجه نمیشدم :10:نقل قول:
کد:http://srv1000.sanjesh.org/regsar91/regar_strEditN.aspx
Printable View
منم نظام وظیفه رو اشتباهی زدم اگه این پستو نمیدیدم متوجه نمیشدم :10:نقل قول:
کد:http://srv1000.sanjesh.org/regsar91/regar_strEditN.aspx
سلام دوستان
من کسر خدمت داشتم.بعد از 2 ماه آموزشی ، دوره کد خوردم که وسط دوره کد خدمتم تموم شد و برگه ترخیص موقت گرفتم اما تا بخوام کارت بگیرم هنوز فکنم چند هفته ای کار داشته باشم برای ثبت نام کنکور کدوم کد رو باید انتخاب کنم؟؟؟
منم میخواستم اینو بدونم اگه کسی میدونه بگه( تموم که نشده ؟؟؟ :19:)نقل قول:
نخیر شروع نشده هنوزنقل قول:
هرسال بهمن شروع میشه امسال قراره زودتر شروع شه
27 آذر ماه شروع میشه انگار ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
معدل کل واقعا فکر منو مشغول کرده !
یادمه ساله قبل یه برگه دادن که باید امضا میکردم فکر کنم شما منظورت همون برگه هست که نوشتن
که من گمش کردم !
معدل کتبی رو حفظ بودم اما معدل کل رو نه !
به هر حال با اون معدل سال کارنامه خرداد ثبت نام کردم و باید هنگام ویرایش برم از مدرسه دوباره بپرسم
هنوز مشخص نیست ترتیب آزمون ها چجوریه!؟ مثلا زبان بعد از ریاضی هست یا قبلش!؟
آرهنقل قول:
منم اول فک میکردم کدا مثه دفترچه های قبله اما تغییراتی کرده
دوستان حتما دفترچرو دقیق بخونن
داداش مگه تو سال سوم بودی یه کارنامه اندازه کاغذ A4 بهت ندادن؟؟نقل قول:
خو پایین اون کارنامه دوتا معدل زده دیگه عزیزم
یکی معدل کل و یکی معدل کتبی
من سال پیش اینطوری ثبت نام کردم و مشکلی پیش نیومد چون اصلا مشکلی نبود
بازم خیالت راحت نمیشه از بقیه دوستان بپرس
الان سایت سنجشو چک کردم اما چیزی پیدا نکردمنقل قول:
فک کنم بعد استقرار اطلاعات تو سیستمشون بگن کی هست،یعنی نزدیکای عید یا بعدش
اما تاریخ کنکورو گفتن
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
دقیق نمیدونم چون تاحالا همچین اتفاقی واسه نزدیکانم نیوفتاده اما رفیق وقتی فرصت اصلاح داری چرا اینکارو نکنینقل قول:
ویرایشش کن بزا خیال خودتم راحت شه:11:
هر سال ترتیب اینطوری بودهنقل قول:
پنج شنبه صبح ریاضی
پنج شنبه عصر هنر
جمعه صبح تجربی
جمعه عصر زبان
شنبه صبح انسانی
اقا من یه سوال دارم که بدجوری واسم مشکل درست کرده و حسابی ترسوندتم!
من متولد اسفند 71 هستم.پارسال فارغ التحصیل شدم کنکورم دادم اما امسال دوباره دارم میخونم...رفتم پیش مشاور گفت کد نظام وظیفه رو باید 5 بزنم که یعنی باید دفترچه خدمت رو پست کنم...
الان نمیدونم مشمولم یا نه؟اگه الان دفترچه رو پست کنم کی تاریخ اعزامم میشه؟قبل کنکور یا بعد از تابستون ؟تو دفتر پلیس10+ از هر کی پرسیدم جواب درست حسابی نداد!راستی هرچی زودتر دفترچه رو بفرستی تاریخ اعزامت زودتر میفته یا اصلا ربطی نداره و شانسیه؟من تا تاریخ تولدم فرصت دارم دفترچه رو بفرستم یا همین الان این کارو بکنم بهتره؟ کلا میخوام بدونم تاریخ اعزام معمولا کی میفته و اگر الان بفرستی بهتره یا یخورده لفتش بدی؟
خواهشا در این مورد یه راهنمایی خوب و کامل بکنید...خیلی دلشوره دارم!
مرسیییییی.
یه جا نوشته بود واسه قبولی از دانشگاه روزانه و شبانه باید حداقل معدل کتبی 14 باشه همچین چیزی هست؟ تو دفترچه همچین چیزی واسه اتباع خارجی پیدا کردم ولی کلا نمیدونم:41:
samba شما بودی پارسال یه رتبه خفن تو قلمچی اورده بودی کارنامتم اینجا گذاشته بودی؟ کنکور رتبه چند شدی؟ :10:
من پارسال دوستانم مشکلی مشابه شما داشتننقل قول:
اگر برای سال دوم هست کنکور میدی باید دفترچه ارسال کنید
تاریخ اعزام ربطی به زودتر فرستادن نداره مگه صف نون بربری هرکی زودتر بره
این صفحه رو مطالعه کنید همه چی دستگیرتون میشه
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=GeneralText&ID=ec4bfad0-af3d-4d4a-92a1-910145875f31&LayoutID=a8b11a9b-7275-402d-b5d3-f806ba616cf8&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
فقط برای دانشگاه های بین المللی و دانشگاه علوم قضایی و دانگاه شهید مطهری و چندتا دانشگاه دیگه شرط معدل وجود داره . برای اتباع خارجی و دیپلم تطبیقی ها هم شرط معدل هست ولی فکر میکنم 16 هست نه 14نقل قول:
در کل برای ایرانی ها هیچ شرط معدلی نیست من خودم معدل کتبی سال سومم 09 و معدل دیپلمم 11 هست ولی دارم برای پزشکی سراسری تلاش میکنم :31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به تقویم آزمونی سال 91 این دانشگاه از آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی از 27 آذرماه و کارشناسی ارشد از 17 دی ماه خبر داد.نقل قول:
دکتر عبدالله سجادی جاغرق با بیان این مطلب افزود : ثبت نام آزمون سراسری 91 در دو مرحله انجام می شود. مرحله اول از 27 آذرماه آغاز و مرحله دوم نیز از 19 بهمن ماه انجام می شود.
وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری رشته های غیرپزشکی طی روزهای 15 و 16 تیرماه 91 ، اظهار کرد: آزمون سراسری رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد نیز 29 تیرماه 91 برگزار می شود.
ضمنا به اطلاع می رساند که آزمون سراسری سال 91 ان شاء الله در روزهای 8 و 9 و 10 تیرماه 91 برگزار خواهد شد.(سراسری،آزاد نه هاا)
این دوستانتون که گفتین چطوری مشکلشونو حل کردن؟تاریخ اعزامشون بعد کنکور شد یا قبلش؟نقل قول:
سلام
شرمنده من نتونستم تمامی این صفحاتو بخونم,میخواستم ببینم این فرم شماره 2چیه؟تاکی فرصت داریم؟کدوم شهرها لازم نیس پرش کنند؟
یکی ام اینکه سایت جدید رمزینه رو کی میدونه؟
باتشکر
سلام
میگم دوستان مرحله دوم ثبت نام آزمون که تو اسفند هست برای فارغ التحصیلای دی ماه ، مثل همین آذر ماهه ؟ یعنی کارت اعتباری و دفترچه و ...
یا فرق میکنه ؟ چجوریاست ؟
بعد اگه کارت اعتباری رو الان خریده باشی ، میشه تویه ثبت نام اسفند استفاده کرد ازش ؟
بچه ها سلام.
من ثبت نام کردم اما برا پیام نور ثبت نام نکردم. حالا کی باید اینکارو بکنم؟؟؟؟حالا؟؟؟یا بهمن؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید!!!:13:
ممنون از همتون ، بجه ها یک سوال دیگ!!!؟ دیدم میشد دانشجوهای آزاد کنکور بدن بعد جاشونو عوض کنن.... الان من سال دوم هستم ولی بدلایلی میخوام کنکور بدم و سال 3 و 4 رو توی کرج بگزرونم ... امکانش هست؟ چجوریاس و......
ممنون
مشکلت مشابه مشکل منه!نقل قول:
باید حتما دفترچه رو بفرستی چون اگه غیبت بخوری دانشگاه پر!
یه دفترچه بخر ببین تا چه تاریخی وقت داری!
من دفترچه رو فرستادم تاریخ پیشنهادی رو 18 مهر 91 زدم! باید برم پلیس+10 ببینم چی شده!
خریتم این بود مثل بچه ادم 2 تا کتاب خودم رو ننداختم
سلامنقل قول:
پارسال كه من ثبت نام كردم بايد همون موقع كارت غيرانتفاعي و پيام نور رو ميخريدي و در هنگام ثبت نام اونم وارد ميكردي و ثبت نام جداگونه اي انگار نداشت
سلام خدمته همه ی دوستانه گلم من واسه گرفتنه کد سوابق تحصیلی تو سایت رفتم اما چون شماره شناسنامم اشتباه بود اصلاحش کردم بد یه کد پیگیری هم داد امروز واسه ثبته نام که رفتم دیدم با خطه سبز نوشته صحت اطلاعاته شما تایید شده با همون شماره شناسنامه اشتباه! کد پیگیریم که وارد می کنم میگه اشتباست حالا چیکار کنم هنوز یه خاطره این مسله ثبت نامم نکردم :41:
سلام از اونجایی که ثبت نام فقط تا فردا ساعت 24 هست شما برای اخرین بار به سایت مراجعه کنین و کد سوابق رو دریافت کنین ببینین چه کدی بهتون میده بعدش با همون ثبت نامتونو انجام بدین و در مدتی که برای ویرایش می ذارن می تونین با خودسازمان در تماس باشین و اون موقع اشتباهات رو ویرایش کنین.:11:نقل قول:
ولی وقتی رفتم واسه ثبته نام تو کافی نت اونا گفتن واسه ثبته نام باید 11/30 الی 12/03 بیاید چون تو دفترچم نوشته اونایی که اطلا تشون ناقصه باید اون موقع بیان کد سوابق تحصیلی رو دارم اما ثبت نام نکردم مسله اینه که من اطلا عاتم تایید شده با همون شماره شناسنامه ی اشتباه در صورتی که من تایید نکردم حتی از صفحه ی اصلاح شده عکسم کرفتم اون گفت شنبه بورو اداره اموزش پرورش ببین چی میگن امشبم ثبته نام اولیه تموم میشه الان بد جور منو استرس گرفته نمیتونم بخونم:41:نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ ویرایش کیه!
من اشتباهی بجای این که معدل کل سال سوم رو بنوستم معدل کل دبیرستان رو نوشتم!
تو فرم پیش نویس ثبت نام نوشته بود معدل کل دیپلم من فکر کنم هر سه سال رو می خواد ولی وقتی ثبت نام کردم دیدم نوشته معدل سال سوم شما ؟؟ که اشتباه نوشتم
خودت رو ناراحت نکن!نقل قول:
2 سال پیش یکی از دوستان 2-3 هفته بعد از ثبت نام یادش اومد که اوخ فراموش کردم ثبت نام کنم! به صورت پستی ثبت نام کرد!
پس زنگ بزن سازمان سنجش ببین باید چکار کنی بعد هم به صورت پستی ثبت نام کن
یک سوال:یکی از دوستانم که منطقه یکه و معدلش 10.23 هست امسال میخواد کنکور بده.
میخواد بدونه با این درصد ها یه رتبه ای میاره؟دوستان لطفا سریع جواب بدین.ممنون
ادبیات:70
معارف:70
عربی:30-40
زبان:80-90
ریاضی:30-40
فیزیک:50
شیمی:30-40
ناراحت نباش ميشه اصلاحش كني اصلاحيه مياد !نقل قول:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
تويه اسفند مياد
مرسی عزیزم urchin جونم:11: فردا برم آموزش وپرورش ببینم چی میشه موفق باشینقل قول:
urchin جونم تاریخ دقیق ویرایشم 11/30 الی 12/3 هستش
رفتم آموزش و پرورش کارم درست شد خدا رو شکر:20:
یو هو!!!نقل قول:
کسی نبود جواب این بنده خدا رو بده؟:11:
چون تاثیر معدل مثبته، اگه اینا رو توی کنکور 90 میزد، فکر کنم رتبه ی منطقش حدودن میشد 1200
تقریبا بین 1200 تا 1500.بستگی داره به اینکه بقیه چیجور کنکور بدن.:31:نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره آخرين مهلت ثبتنام در آزمون سراسري سال 1391
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1167
شما مطمینید؟این بیچاره فکر میکر اگه شیمیش زیر 60 باشه(اخه شیمیش افتضاحه مثل خودم)امکان نداره زیر 2000 بیاد!
بازم مرسی.راستی دوستان اگه لینک نرم افزار تخمین رتبه ای یا همچین چیزی دارن لطفا اخ کنن.با تشکر.
من خودم با این درصد ها البته بعضی هاش کمتر و بیشتر 2800 اوردم.:31:البته امسال با این درصد ها به احتمال خیلی زیاد زیر 2000 میاورد.نقل قول:
نرم افزار تخمین رتبه هم اگه پیدا کنم (یا به کسی نداده باشم) اپلود میکنم و لینکش رو میزارم.:27:
بچه ها کانون کلاس گذاشته واسه اونایی که تو بعضی درسا ضعیفن من ریاضیم اونطور که باید خوب نیست به نظرتون ارزش داره واسه ریاضی برم کلاس؟
منم در مورد درس شیمی همین سوال رو دارم.نقل قول:
راستی ثبت نام کنکور ازاد شروع شده؟ اخه میگفتن از 27 آذر شروع میشه....