دوستان سلام
چطوری می شه یه RADIUS SERVER درست کرد؟
Printable View
دوستان سلام
چطوری می شه یه RADIUS SERVER درست کرد؟
سلام دوستان.
می خواستم بدونم یه powe user می تونه ip عوض کنه یا نه؟
سلام ؛
دوستان لطفاً راهنمايي كنن :
درشركتي كه كار مي كنم شبكه سيستم توسط مدير سيستم طوري تنظيم شده كه كاربران اجازه نصب هيچ برنامه اي ندارند و پورت usb و CD Romها بسته شده ، تمامي تنظيمات از طريق اسكريپت از شبكه قبل از بالااومدن ويندوز روي سيستمها لود ميشه و سيستمها رو ست ميكنه. من پسورد ادمين رو پيدا كردم ولي سوال اينه كه چه طوري ميشه policyها رو ريست كرد و اينكه اين اسكريپت لعنتي از كجاي سيستم لود ميشه . نرم افزار خاصي وجود داره ؟؟
دروود
شما پسورد سرور را یافته اید یا کلاینتی که شما بر روی آن هستید؟!اساس شبکه سازی با کدام سیستم عامل می باشد؟
سلام.نقل قول:
Policy ها باید از توی ویندوز سرور برداشته بشه. با اکانت Administrator لوکال نمیشه Policy ها رو برداشت.
درود به همهء شما عزیزان
راستش نمیدونم اینجا جای طرح این درخواستم هست یا نه؟! من میخواستم اگر بشه یه شرکت ISP (ارائه دهندهء سرویس اینترنت) راه اندازی کنم. آیا هنوز مجوز میدهند؟ مراحل چجوریه؟ چقدر باید هزینه کنم؟ آیا بازدهی داره در این وضعیت؟ لطفاً اگر دوستی میتونه کمکم کنه. ممنون میشم. منتظر پاسخ شما عزیزان هستم.
سپاس.
دوستان سلام
می خواستم با تل نت به سیستم دیگه وصل بشم ارور زیرو داد مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
شما Telnet رو باید نصب کنی.
برو به Control Panel -> Program & Features و سمت چپ Turn windows features on or off و سپس Telnet Client رو تیک بزن و Ok کن.
سمت دیگه هم باید talent server فعال باشه و پورت تلنت هم باز باشه
امتحان كردم حتي زمانيكه كابل شبكه رو قطع ميكنم بازهم موقع استارت ويندوز Policy ها لود ميشن؟؟ بايد يك جايي در ويندوز ذخيره شده باشن .نقل قول:
تو ویندوز xp ؟نقل قول:
رو به Control Panel -> Program & Features و سمت چپ Turn windows features on or off و سپس Telnet Client رو تیک بزن و Ok کن.
پورت تلنت رو چطوری باید باز کرد ؟نقل قول:
سمت دیگه هم باید talent server فعال باشه و پورت تلنت هم باز باشه
نه ویندوز 7نقل قول:
فایروال رو خاموش کن.نقل قول:
پورت تلنت رو چطوری باید باز کرد ؟
سلام:
من میخوام کامپیوترم رو که ویندوز xp هست رو با لب تابم که 7 هست شبکه کنم برای اشتراک فایل و پرینتر
به کامپیوترم یک لینکسیس 160 وصله که هم مودم هست هم اکسس پوینت برای اینترنت مشکلی نیست راحت از مودم میگیرم ولی هر کاری میکنم نمیتونم کامپیوترم و لبتابم رو شبکه کنم
اگر راهی هست که جواب بده ممنون میشم راهنمایی کنید.
یکی گفت که باید رو کامپیوترم هم ویندوز 7 نصب کنم
انجوری درست میشه ؟
سلام.نقل قول:
ربطی به سیستم عاملت نداره.
شما الان با اون Access Point که به سیستمت وصله میتونی با لپتاپت File Sharing داشته باشی.
میتونی DHCP اکسس پوینتت رو فعال کنی تا به هر دو IP اتومات بده و یا میتونی خودت دستی IP بدی.
الان مشکل کجاست ؟
سلام.
در گیم نتم همه ی ویندوز ها XP سرویس پک 3 هستند!
دو تا از این کامپیوترهارو ویندوزشونو عوض کردم و XP سرویس پک 3 آپدیت شده 2011 رو نصب کردم!
اما حالا این دوتا ویندوز در بازی شبکه ایی مشکل دارند و همدیگه رو نمیشناسن!
از داخل این دو کامپیوتر میشه رفت داخل سرور های دیگر اما وقتی این دوکامپیوتر خودشون سرور می شوند هیچ کامپیوتری نمیتونه بیاد داخل اینا!
راستی کامپیوترهای دیگر فایل شیر شده بر روی این دو کامپیوتر رو کامل و بدونه هیچ مشکلی می خونن!
Firewall خاموشه ؟
سلام دوستان
من میخواهم بر روی سیستمها در شبکه نرم افزاری رو نصب کنم ، که کاربران بتونند برای همه یا یک شخص خاص پیام و فایل ارسال کنند .
خواهشن راهنمایی کنید . قبلا سوال کردم ، متاسفانه کسی جواب نداد
با تشکر
سلام.نقل قول:
شبکه ی شما دومین هست یا Workgroup ؟
اگه دومین هست، سیستم عامل سرور و کلاینتتون چیه؟
سلام دوستان
چطوری میشه یه فایل رو در شبکه شیر کرد جوری که فقط یک یا دو سیستم خاص حق دسترسی به اون رو داشته باشن ؟
شبکه مون workgroup هست و ویندوز xp !
به سرور هم دسترسی ندارم
تو قسمت security هم میتونم everyone رو اضافه کنم اما اسم کامپیوترهای دیگه رو قبول نمیکنه !
سلام.نقل قول:
به هر سیستم یک یوزر خاص بده. بعد برای هر کدوم Permission خاص بزار.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستمها workgroup هستند . سیستم عامل ها هم xp و win 7 هست
ممنون
ببخشید این کار رو چه جوری بیاد انجام بدم ؟نقل قول:
من خیلیاشو یادم رفته
ولی تا اونجایی که یادم میاد روی فایل مورد نظرت راست کلیک می کنی properties اونجا یه تب هست به نام security :31:
بعد توی اونجا مشخص می کنی کدوم یوزر یا کدوم گروه چه نوع اجازه هایی دارن
مثلا فقط خواندن
تغییر دادن
اجرا کردن و چیزای دیگه
خودت ببین آسونه
ببین مثلا 5 تا سیستم میخوان به تو وصل شن تا از Share Folder های تو استفاده کنن.نقل قول:
توی 5 تا User درست کن با نام های A1 تا A5 . حالا روی اون پوشه ای که میخوای Share کنی کلیک راست کن و به Properties برو.سپس برو به تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن. حالا Share this folder رو بزن و زیرش Permissions رو بزن.
مثلا میخوای این پوشه رو فقط A1 و A2 ببینن. پس User های A1 تا A5 رو Add کن و برای A1 و A2 براشون Full Control بده و برای بقیه Full Control رو Deny کن.
نقل قول:مشکل منم دقیقا همینجاستنقل قول:
این یوزر ها رو هرجور که میزنم قبول نمی کنه !
مثلا میخوام سیستم 1 که اسمش hp هست رو Add کنم !
این hp رو هرجور که میزنم نمیتونه Add کنه !
اسم یوزر ، اسم سیستم تو شبکه ، fullname ، همه اینا رو امتحان کردم اما فایده نداشت !
نه ! اون اسم کامپیوتر هست !
روی سیستم خودت A1 تا A5 رو بساز. بعد اونا که بخوان بهت وصل شن با یکی از این یوزرها باید وصل شن.
متوجه شدی ؟
نه !نقل قول:
A1 تا A5 رو چه جوری بسازم ؟
تو قسمت security که نمی تونم هیچ یوزری رو Add کنم !
A1 تا A5 اسم User ها هستن. توی Control Panel -> User Accounts میتونی بسازی.
من نگفتم برو بهSecurity . یکبار دیگه اولین جواب منو بخون:
نقل قول:
توی 5 تا User درست کن با نام های A1 تا A5 . حالا روی اون پوشه ای که میخوای Share کنی کلیک راست کن و به Properties برو.سپس برو به تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن. حالا Share this folder رو بزن و زیرش Permissions رو بزن.
من چجوری باید پورت هام رو باز کنم ! ؟
یه جا حوندم تو بازی آنلاین اگه lost connection دارید باید port هاتون رو باز کنید
برای چه کاری ؟ بیش از 65000 پورت داریم... موقعیتت رو توضیج بده.نقل قول:
یعنی ده تا کامپیوتر بخوان از پرینتری که شیر کردم استفاده کنن ، باید ده تا یوزر رو سیستمم داشته باشم ؟نقل قول:
کلا یه مطلب جامع در این مورد سراغ دارین مطالعه کنم ؟
سلام
چگونه می توانم از طریق سرور (admin) یک pc را به شبکه و اینترنت وصل کنم نرم افزار اکانت منیجر سرور هم cc proxy
هست
آره دیگه ... چون Workgroup هست باید برای همه سطح دسترسی تعیین کنی.نقل قول:
منظورم port forwarding هستنقل قول:
چجوری باید باز کنم؟
نمیدونم . من تخصصی تو بازی های آنلاین ندارم.نقل قول:
شما فایروال رو خاموش کن ببین چی میشه.
باسلام
یه شبکه workgroup وجود داره که همه چیز از نظر نام workgroup و IP درسته اما برای ورود از یک کامپیوتر با سیستم عامل ایک پی به سون ارور میده اما برعکسش مشکلی وجود نداره. سیستمها هم dhcp هستن.
اینم عکس ارور:
باتشکرکد:http://uploadtak.com/images/96j98lyhecctdz2ra47w.gif
Permission ها درست ست کردی ؟نقل قول:
آقا کسی توی این سایت نیست جواب ما رو بده
سلام
دوستان از مودم D-link 2640 که 4تا پورت شبکه داره میشه به عنوان یه سوئیچ هم استفاده کرد؟ بین سه تا سیستم!؟
ممنون
نقل قول:
با تشکر!
رفیق FireWall رو فراموش کرده بودم! خاموش کردم همه چیز درست شد!
آیا بازم راهی هست که شبکه رو آزاد تر کرد!یعنی برنامه ایی شبیه به این FireWall باشه که بشه غیرفعالش کرد!
با تشکر!