نه من که نکردم احتمالا گس دیپه ای تو خونه استفاده کردهنقل قول:
مرسی که گفتی ، نمیدونستم
Printable View
نه من که نکردم احتمالا گس دیپه ای تو خونه استفاده کردهنقل قول:
مرسی که گفتی ، نمیدونستم
سلام
یکی از دوستام از adsl 128 مخابرات استفاده میکنه میخواد بره درخواست 256 بده
میخواستم بدونم راحت میتونه256 دریافت کنه یا نه
البته خودش کارمند یک شرکت خدمات کامپیوتر هستش و تو شرکتشون از 1 مگ استفاده میکنه ولی قانون مخابراتو نمیدونه
ممنون میشم دوستانی که 256 گرفتن راهنمایی کنن و راهنمایی کنند که چه مدارکی لازم هستش
مرسی
دوست عزیز این مساله بارها و بارها در همین تاپیک بحث شدهنقل قول:
با مدرک شناسایی معتبر مبنی بر دانشجو بودن فرد متقاضی این اشتراک تعلق میگیره
البته در صورتی که امکان واگذاری از سمت خود مرکز مخابرات مورد نظر فراهم باشه
بله دوست عزیز با کارت دانشجیی ارشد میشه گرفتنقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
بله دوست عزیز با کارت دانشجویی میشه گرفتنقل قول:
خیلی ممنون که راهنمایی کردید ولی دوستم دانشجو نیست ولی از مدیر شرکت میتونه سربرگه شرکت بگیرهنقل قول:
درضمن تلفن باید به نام دوستم باشه یا به صاحب خط احتیاجی نیست؟؟
دوستانی که اهل فن هستن لطفا به این سوال جواب بدن
از غروب امروز که سرعتم به شدت پایین اومده و 2828 میگه که دارن تغییراتی ایجاد می کنن اما حالا که دارم کار می کنم یه چیزی برام عجیبه یه فایلی رو از مایکروسافت که دانلود می کنم سرعتم حدود 23 و 24 هستش اما با این وجود سایت اسپیدتست لود نمیشه و به عبارتی وقتی از اینترنت دانلود منیجر استفاده نمی کنم فکر می کنم سرعتم حتی 23 کیلو بایت هم نیست چه توجیهی برای این حالت وجود داره چرا اسپدتست کامل لود نمیشه و توی 100 درصد گیر می کنه
با تشکر
برا منم همینه !نقل قول:
کلا بعضی سایته خوبه سرعتش بعضی ها نه !
گوگل که کلا برا من مشکل داره ! یدفعه با https باز میشه یه دفعه هم با http هر دفعه باید یکیشو امتحان کنم تا باز بشه !
برای گوگل من یه چیز جالب فهمیدم فایرفاکس که خودش بالا سمت راست گوگل رو داره سریع کار می کنه و نتایج رو میاره اما آی ایی جون می کنه شما هم امتحان کنید احتمالا همینطوره سرچهای گوگل رو با فایرفاکس انجام بدید با گوگل خودشنقل قول:
برای 2 روزه که سرعتم به شدت اومده پائین و سرعت دانلودم با idm هم کمه مدام بالا و پائین میره ایا برای شما هم اینطوریه یا باید زنگ بزنم به جایی ؟
سرعت من هم از دیشب کم شده. مشکل کلی هست گمون کنم. متغیر از 46 تا 94 کیلو بیت!!
کسی میدونه تا کی اینجوری هست؟
سلام
512 هم با کارت دانشجویی ارشد میدن؟
mam ye 256k darim ke shode 128 az to modem ham 128 k zade :18:
برای منم همینطور بود پشتیبانی می گفت دارن تغییراتی ایجاد می کنن اون از دیشب اینم از الاننقل قول:
اشتراک 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دو روزه افتضاحه
تو این 1 سال هیچوقت اینجور نبوده
همیشه حتی تو بدترین مواقع و یوم الله ها هم سرعت دانلود از لینک مستقیم پایین نمی اومد ولی الان ...
کاملا تایید میشه فکر کنم ما به عنوان موشهای ازمایشگاهی اولین قربانیان اینترنت و اینترانتیم پس هیچ ارزونی بی حساب نیست
به عنوان اینترنت یدک تو این شرایط بد نیست !!
فقط جالبی کار اینه که پینگ اومده پائین
ببخشید پینگ تهران منظورتونه دیگه؟ اونوقت این پینگ تهران چقدر ارزش و کاربرد داره؟ عوضش پینگهای دیگه دو برابر شده!نقل قول:
سرعت منم از پریشب داغونه البته پینگ و آپلود مثل قبلن ولی دانلود افتضاحه
256 مثلا:
همچنان افتضاح
256
سرور خارجی
سرور تهران
به نظرم باید اسم سرویس رو هم کم کم عوض کنن سرویس پرسرعت اینترانت
حرفم رو به شدت پس میگیرمنقل قول:
قبلا روزی بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان 300 مگ رو به زور همش Request timed out
لعنت به این نت که مفتش هم گرونه
آقا سرعتم بازم خرابه چرا کسی گزارشی و اعتراضی بیان نمی کنه. نکنه اشتراک من مشکل داره سرور داخلی 220 اما سرور خارجی 100 120 یا 150 اصلا حساب کتاب نداره نکنه مخابرات داره ضریب یک به ده رو جدی جدی روی اینترنت خارجی اعمال می کنه؟
چرا اسپید تست اعداد و ارقام تست ها رو داخل عکس مخصوص برای قرار دادن تو فروم نمایش نمیده ؟
نتایج تست من از سرور داخلی :
پینگ : 88
دانلود : 0.22
آپلود : 0.10
نتایج تست من از سرور خارجی :
پینگ : 413
دانلود : 0.22
آپلود : 0.09
بعد از دو روز سرعت افتضاح گویا مثل قبل شده
برای من که سایتای خارجی رو یکی درمیون بازی میکنه
مثلا imdb که از هر 10 دفعه فقط یه بار بازش میکنه (این مشکل جدای از پایین اومدن سرعته)
با درود بر دوستان
من بیشتر از یک سال هست که از ADSL شرکت رسانه تهران استفاده می کنم و بد نیست اما قیمتش بالا هست. برای همین تصمیم دارم از ADSL مخابرات استفاده کنم. این نمونه نت الان من هست که سرعت 128 داره. اگر نت مخابرات بگیرم (با وجود اینکه شنیدم کیفیت جالب نیست) اما سرعت 512 رو بگیرم از این نت الان من که 128 هست بهتر میشه؟ محدودیت دانلود مخابرات به چه صورت هست یعنی شبها آزاد هست برای دانلود؟ هزینه هر ماه 512 چقدر هست؟
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
اگر استاد دانشگاهی یا برای شرکت دولتی می خواهی در مورد 512 مخابرات پیگیر باشنقل قول:
سلام.نقل قول:
مخابرات سرعت 128 رو به کاربران خانگی میده و برای 256 حتما کارت دانشجویی باید داشته باش.
البته 128 رو برای کاربرا روی 160 میبندن . تا کیفیت یه کمی بهتره بشه. حدودا 17 کیلوبایت میشه دانلود کرد.
و ساعتی حدود 55 مگابایت.
مخابرات محدودیت دانلود هم نداره. و تمام سرویس ها نامحدودن. و در ما با سرعت 128 میشه 42 گیگ دانلود کرد (24 ساعته دانلود کنه) با 256 میشه 84 گیگ دانلود کرد.(24 ساعته دانلود کن)
نقل قول:ممنون دوستان،نقل قول:
دانشجو هستم، پس نمیتونم 512 بگیرم گویا. اما هزینه چقدر هست برای هر ماه 256؟ خیلی خوبه که محدودیت دانلود نداره. کارت دانشجویی رو که نشون بدی همونجا تمومه یا مدرک خاصی میخوان؟
من اینترنت 256 مخابرات دارم دو هفته پیش از همین مخابرات 128 داشتم. الان سرعت دانلود خیل اومده پائین و رسیده به 5 تا 7 کیلوبایت. می خواستم بدونم کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
ویروس هم ندارم. نرم افزار خاصی هم نصب نیست.
باید صاحب خط هم حضور داشته باشه. باید یه فتوکپی از کارت یا گواهی تحصیلی که ضمیمه پرونده بشه برای درخواست 256 .نقل قول:
هزینه هم هر ماه 12 هزار تومنه. روی فیش تلفن میاد.
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
شما باید snr داخل مودم رو ببینید چنده . اگه از 10 پایین باشه کیفیت بده.نقل قول:
با سپاس از شما مودم من دی لینک 2640یو وایرلس چگونه می تونم ای ان ار رو ببینم؟نقل قول:
بله دوست عزیز منم همینطورم فقط اینقدر به شما بگم که توی این چند روز اخیر معمولا 7 کیلوبایت فیکس هم نداشتم یه بار صفر یه بار 10 یه بار 20 میشه و با اسپید تست میشه 70 90 100 با اشتراک 256 برای من مرکز بعثته شما کدوم مرکزی امروز که 2828 می گفت مرکز بعثت مشکل داره نمی دونم راست می گفت یا از سرش وا کرد
اینم سورپرایز مخابرات واقعا پولی که از ما میگرن حلالشون باشه از شیر مادر هم حلال تر ( چی کار کنم فحش بلد نیست بدم)
از منوی سمت چب روی adsl کلیک کنید. واسه asus به این صورت بود. یه سری اعداد و ارقام مربوط به مشخصات و کیفیت خط رو نشون میده.نقل قول:
با تشکر از پاسخگویی شما از کدوم منو میتونم اس ان ار را ببینم؟نقل قول:
من مرکز پیام نور پونک هستم. واقعا سرعت افتضاح شدهنقل قول:
تو تنظیمات مودم قسمت Device Info برو به Statistics بعد ADSLنقل قول:
SNR Margin که بر حسب دسی بل هست (dB) رو اونجا میتونی ببینی
ضمنا snr من الان روی 27.3 برای downstream هست ولی 4 روزه که سرعت دانلودم مثل بقیه دوستان خیلی کم شده
ضمن سپاس از شما در مودم مننقل قول:
DownstreamUpstreamSNR Margin (dB):32.6 30.2
ویل للمطففین
وای بر کم فروشان
نمی دونم چه جوری پولمون از گلشون پایین میره حداقل مزخرفها نمیان اطلاع رسانی کنن یه معذرت خواهی کنن. سایت که ندارن به درک! حداقل بیان توی سایت مخابرات تهران یه زری بزنن
آقا این جا کسی هست از مرکز مخابرات تسلیحات اینترنت گرفته باشه؟
اگه هست ، وضعیت سرعت چجوریه؟
اینم یه تست از یه سایت دیگه اشتراک 256
Download Speed: 109 kbps (13.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 82 kbps (10.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 379 ms
2012/01/31 11:53:50
سایت تست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یقین دارن به مناسبت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات دارن یه بلای اساسی سر اینترنت میارن شما ببینید من عکس تست خودم رو توی سایت پس سی ورد نمی بینم وقتی هم که آدرس رو توی ادرس بار وارد می کنم زمانی که لود داره تموم میشه صفحه می پره و به قول فایرفاکس صفحه ریست میشه ارور فایرفاکس رو ببینید
The connection to the server was reset while the page was loading.
اما زمانی که با اینترنت غیر ایران آدرس رو وارد کردم عکس را قشنگ نشون میده