با سلام کسی چیزی داره منوش انگلیسی بشه مال من فرانسوی
Printable View
با سلام کسی چیزی داره منوش انگلیسی بشه مال من فرانسوی
اين رو دانلود كنيد و در پوشه img بازي قرار بديد .نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/4e522egxv43l
نقل قول:
اینجوری که چیزی معلوم نیس وقتی تو این منویی R2 رو بزن ببین فقط R2 روش میشه یا مثلا چنتا دکمه با هم روشن میشن؟
دوستان
در مسترلیگ نمیشه با بازیکن های اصلی تیم شروع کرد ؟؟
این قابیلت جدیدیه که توی این نسخه از بازی قرار دارهنقل قول:
شما میتونید وقتی که بازیکنتون صاحب توپه یکی از بازیکنای کناریتون رو حرکت بدید یا دستور فرار بهش بدید
واسه این کار هم باید دکمه R3 (آنالوگ سمت راست رو به پایین فشار بدید) رو در جهت بازیکنی که میخواید حرکت کنه بزنید.
برای درک بهتر ، به قسمت Training > Training Challenge > Attack برید.
نه دوست عزیز نیست ، یا حداقل فعلا نیست ، باید منتظر موند و دید توی پچهای بعدی اضافه میشه یا نهنقل قول:
که امیدوارم اضافه بشه
چندین بار تا حالا این مطلب رو توضیح دادمنقل قول:
لطفا این پست رو بخونید
[HTML]forum.p30world.com/showpost.php?p=6569361&postcount=1954[/HTML]
دوستان همیشه صفحات قبل رو هم یه نگاه بندازید ،
دوستان یکی بیاد بهم بگه این بازی رو میشه تهیه کرد یا نه ؟
آقا سیستم من :
VGA : 1GB GF 9500 DDR2 _ CPU 3GHz -RAM 1GB ولی رو low که میذارم میلرزه
حالا اگه رمو بکنم 2 GB یعنی سیستم بشه :
VGA :1GB GF 9500 DDR2 -CPU 3GHz - RAM 2GB
میتونم رو HIGH راحت و روون بازی کنم ؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین
گفتم ، چند تا رو با هم نشون میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما يكبار روي گزينه ديفالت كليك كن
بعد از روي تصوير تنظيماتي كه ميبيني روي هر دكمه با موس دابل كليك كن و با دسته ي بازيت همون دكمرو فشار بده و تنظيم كن
به همين راحتي
موفق باشي
ممنوننقل قول:
این 10 بازی رو تو همون مستر لیگ با بازیکن های گمنام انجام بدم ؟
عزیز متوجه هستم چجوری تنظیم میشهنقل قول:
موضوع اینجاست که وقتی دابل کلیک میکنم و R2 رو فشار میدم هر دفعه جای یکی دیگه از دکمه ها را میگیرد ( مثلا" پاس و ... )
این حالت پیشفرض هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بعد از دابل کلیک و انتخاب R2
بار دیگر
و بار دیگر
نقل قول:
نه تو exhibition ، البته میتونی این فایل آپشن رو دانلود کنی و با جایگزین کردنش با آپشن فایل فعلی تمام Extra content ها رو unlock کنی
ولی قبلش حتما یه کپی از آپشن فایل فعلی بگیر
mediafire.com/?2q40zb1r8d0ex9x
من با geforce 6150 آن بورد و 1گیگ رم روی low بازی می کنم تصویر هم نمی لرزه فقط کیفیتش پایینه :31:نقل قول:
هیچ فرقی نمیکنه با چه تیمی یا توی کدوم مدنقل قول:
شما فقط باید 10 تا بازی انجام بدید نتیجش هم فرقی نمیکنه
اصلاً نمیشه دفاع کرد :13: یه کم قلقش اومده دستم ولی باز اگه کامپیوتر عقب باشه و به گل نیاز داشته باشه یه دریبلایی می کنه که این شکلی میشی :18:
نقل قول:
تو يه بازي 3-0 جلو افتادم نيمه دوم يه گل خوردم 3-1 شديم بلافاصله يه گل ديگه زدم شديم 4-1 بعدش سه تا گل ديگه خوردم واقعا اگه كامپيوتر بخواد گل بزنه نميشه جلوش رو گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لطف كن يه عكس از جوي ستيكي كه استفاده ميكني با گوشي موبايلت بگير بزار
از رابط تبديل استفاده ميكني؟
منظورم تبديل هاي دسته پلي استيشن هست
يا از دسته هاي طرح ايكس باكس؟
دفاع کردن سخت هست اما غیر ممکن نیست ، واقعا اینطوری نیست که اصلا نشه دفاع کرد :44:نقل قول:
دفاع کردن بیشتر از هرچیزی به تمرین ، سرعت عمل ، دقت و مخصوصا شیوه و سیستم بازی مربوط میشه
من خودم همیشه 4-4-2 بازی میکنم با دوتا هافبک دفاعی ، اینطوری باعث میشه هافبک دفاعیاتون پوشش بیشتری به خط دفاع بدن و اگه دوتا دفاع هم دریبل بخوره باز یکی پشتش هست که جمع کنه :3:
کلا سیستم مورینیویی تو این بازی خوب جواب میده :31: ( با این که از این سیستم و مورینیو خوشم نمیاد )
دوستان شما اصلا از ترکیب های جایگزین استفاده میکنید ؟نقل قول:
من بازیمو همیشه 4-4-2 ( یا به تعبیر خود بازی 4-2-2-2) با تاکتیک Possession Game شروع میکنم اما وقتی حداقل 2 گل جلو میوفتم سیستم بازیمو عوض میکنم و 4-3-2-1 با تاکتیک Quick Counter بازی میکنم
اینجوری تیم میره تو دفاع اما خیلی سریع میتوینه توی به فاز ضد حمله در بیاد
اگه هم عقب باشم که میزنم به سیم آخرو 4-2-1-3 و تاکتیک All Out Attack :27::31:
شما میتونید توی هر بازی 1 سیستم اولیه با 3 سیستم پشتیبان داشته باشید
توی بازی با زدن دکمه های Select و دایره سیستم بازیتون رو سریع عوض کنید ، که به نظر من خیلی جالبه
واسه دفاع کردن نباید تمرکزو از دست بدی. یه لحظه حواست پرت شه توپ تو دروازه اس. نیمه دوما هم چون مغز خسته میشه دیگه نمیشه تمرکز کرد مخصوصا اگه جلو باشی.نقل قول:
کسی بخش تمرینی را رفته
اون بخش که میخواد حمله را اموزش بده اولین بخش اش میگه دکمه RS را بزن تا بازیکن بدون توپ تو عمق بدوه بعد از بالا سر بازیکن های حریف توپ را براش بنداز
این دکمه rs کدومه ؟من اصلا نمیتونم بازیکن های دیگه را مجبور کنم تو عمق برن
دوستان توی کیت سرور قسمتی که میخوام موقع انتخاب ورزشگاه عکس واقعی ورزشگاه بیاد باید توی کدوم پوشه کیت سرور ریخته بشه ؟
توی این پست راجع به توی عمق حرکت دادن بازیکن توضیح دادمنقل قول:
[HTML]forum.p30world.com/showpost.php?p=6577914&postcount=2005[/HTML]
دکمه RS هم همون دکمه ی R3 میشه که باید آنالوگ سمت راست رو فشار بدید پایین
برای حرکت دادن بازیکن هم ، دکمه ی RS یا همون R3 رو به جهتی که بازیکنی که میخواد فرار کنه فشار بدید
دسته بدون سیمنقل قول:
کد:http://up1.--------.com/images/1ln55sfoxg5yeyp9jwnc.jpg
کد:http://up1.--------.com/images/8g51rbvy25shv5telw2m.jpg
دوستان مسترلیگش خیلی باحال شده مخصوصا اون قسمت تمریناتی که به تیمت میدی
سلام دوستان کسی لینک اصلی داتلود این data pack که خود بازی میده رو داره سه بار تا حالا ارور داده مرسی!
سلامنقل قول:
فك كنم 30 تا 35 خرج اين كردي:31:
همراش يه سي دي نداشت اين دسته؟
بايد نرم افزار اجرايي خاص خودشو بريزي
مثل دسته هاي طرح ايكس باكس كه فراسو ميزنه
ببينم وقتي هم توي اين قسمت ميري دسته تمام دكمه هاش همون عمل كردو داره يا درست كار ميكنن؟
من هرکاری می کنم این بازی رو روی 7 نمی تونم اجرا کنم و موقع انتخاب آواتار بیرون میاد
یکی گفت باید توی درایو وینذوز باشه، نشد
یکی گفت با کلیک راست trube .. این ارور رو داد
یکی گفت از run admins .. اجرا کن، نشدکد:http://up.vbiran.ir/images/jkfcrofw9zpwu3yocwx.png
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
اونجا هم همه چی درسته غیر از همین R2نقل قول:
با دسته یه مینی سی دی داشت ولی فکر کنم دور انداختمش ! پس اون نصب بشه درست میشه ؟
اگه همه چیز درسته غیر از R2 احتمالا دیگه مشکل از خود دسته باشهنقل قول:
مشکل سخت افزاری باشه دیگه ، فکر نمیکنم با نصب برنامه هم درست بشه
نقل قول:
اووووووووووف:18:
آقا قیمت اینا چنده؟؟؟ خیلی خفنه:8:
البته جوی استیکای منم باحاله. کاملاً طرح پلی استیشنه:11: ولی این یه چیز دیگست:20:
.......
در مورد R2 باید بگم که بهترین راه حل باز کردن جوی استیکه. مشکل از ذغال زیر R2 هست. اونو عوض کنی مشکل حل میشه. من ماهی یه بار دسته بازیمو باز میکنم و ذغالاشو چک میکنم.
سلامنقل قول:
با اين دوستمون هم موافقم
گاهي يك مقدار كثيفي روي كيت جوي استيك باعث اختلال تو عمل كردش ميشه
اگه واردي بازش كن . . . البته اصلا سخت نيست به غير از مال پلي استيشن 3 كه داغونم كرد تا آخر سر اون دكمه ي R2 شو جا انداختم
يه فنر ريز برگشتي داشت مثل گيره هاي سر:31: ولي به قدري ريز و بد دست كه نگو
كلا اگه وقت بزاري و بازش كني و قشنگ تميزش كني . . كيتش يا همون برد رو هم با الكل صنعتي و پنبه تميز كني و بعدش با يه مسواك وكمي خمير دندون بيوفتي به جون دسته و دكمه هاش و بدنش قشنگ بسابيش
يادت نره قسمتي از كيت يا برد با حتي فلزيش به آب نخوره كه زنگ ميزنه:31:
آخر سر هم يه سشوار خشگل بگير بهش همه چي درست ميشه . . .
اين كارو در صورتي بكن كه با نصب نرم افزار دستت درست نشد
موفق باشي
سلام دوستان
من همین امروز نصبیدمش(:31:)
{اگه سوالها یا درخواستهام تکرایه ببخشید دیگه. عقب موندم:31:}
یکی اینکه این نسخه اصلا گزارشگر نداره...
و پچها و دی ال سی هایی که اومده رو میخوام...ورژن بازیم 1.0 هست اگه آخرین پچ مشکلی نداره لینک همون رو بدین(اگه کامله).
+
این بازی خیلی مثل 2011 هست با این تفاوت که به نظر من توی خود بازی بیشتر حال میده ... یعنی بهتر شده و روون تر شده...
در کل بهتر از قبلیه...
و اینکه لطفا یه نفر از بیخ و بن(ته و سر پیاز:31:) ِ این ترکیب چینیش و این اطلاعاتی که اول بازی میاد(دفعه ی اول که بازی رو شروع میکنی...که همون dataهاست).
لطفا یه نفر همه چیزش رو بهم توضیح بده...همه رو هاااا...
نسخه ی قبل رو زیاد دنبال نکردم و دیمی میرفتم یارو رو سوراخ میکردم میومدم:31:اما این نسخه رو میخوام دل و روده ش رو بریزم بیرون ببینم چی به چیه...این تنظیماتش توی " ترکیبها و اون 10تا data " چیه و چیکار میکنه...
خیلی ممنون
و یه چیز دیگه اینکه من این master leage رو ندیدم...کوش ؟ کجاست؟ همونی که هر سال داره؟... با خود بازیکنهای اصلی رو میگم.
خیلی متشکر
فقط یه لطفی کنین و جواب من رو بدین...یه بازی بیشتر نکردم و منتظر جواب بچه ... منو توی کف نذارین خواهشا:31:
سلام
آقا این بازی که سیوش کار نمیکنه. میزنه Auto Save بعد که میای Load اش کنی میگه دیتا موجود نیست! کسی میدونه این مشکل برای چیه؟
نخ دندون و محلول ضد عفونی کننده دهان و دندان یادت نره !!!نقل قول:
فعلا اینو جواب میدم چون عجله دارم میخام برم تو منوی اصلی یه قسمتی به نام Football Life یا همون FL که واردش بشی هم بیکام لگند توشه هم مسترلیگنقل قول:
اینکه من این master leage رو ندیدم...کوش ؟ کجاست؟ همونی که هر سال داره؟... با خود بازیکنهای اصلی رو میگم.
سلامنقل قول:
رم 1 گیگ خیلی کمه
اگه 2 گیگ کنی بد نمیشه
خیلی بهتر از قبلی میشه ولی هنوز مونده تا عالی بشه
گرافیکت هم 9500 هست انتظار نداشته باش تو های بازی کنی
مدیوم حداکثرش
البته یه مقدار هم باید رزولیشن را بیاری پائین و اخرش نذاری
1366 یا 1440 حداکثرش باید باشه برات
مگه یادت رفته ؟نقل قول:
مثل فوتبالهای قبلی
همون ال 2 میشه
موقع پاس اونو نگه داری بازیکن بدون توپ میدوه
بهترین شیوه برای حمله در کردن در تمام فوتبالها
اما نکته بدی که هست اینه که پاس عمقی را در 2012 بد میندازند :41:
بفرما اینم dlcنقل قول:
مسیرشو بلدی که ؟
خب اونجا رفتم یه تیمه قراضه میده میگه باید بسازیش...اگه باید توی تنظیمات دستکاری کنم پس برمیگرده به درخواستم که همه ی تنظیماتش رو توضیح بدین .. چی به چیه ؟نقل قول:
اینی که اضافه کردند بازیکنا در شرایط عدم تعادل هم شوت یا ضربه سر می زنن خیلی مسخره ست !!!! بازیکن موقعیت معمولی رو یهو خودشو پرت میکنه شوت بزنه خراب میشه .
سلامنقل قول:
برو تو قسمت پروفايلت اين گزينه هارو تو عكس خاموش كن
فكر كنم راض بشي اينطوري:31:
موفق باشي
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
سلامنقل قول:
كدوم قسمت؟
اول خودت يه ذخيره بگير از بازي بد گزينه ذخيره اوتومات رو انتخاب كن
موفق باشي