کو کسی که درس عبرت بگیره
Printable View
کو کسی که درس عبرت بگیره
سلام
زمانی که ساکت دم از فرهنگ سازی میزد باید فکر اینجا رو میکرد
کاری ندارم که رای کمیته انضباتی عادلانه بوده یا کم و زیاد
ولی به نظر من ساکت آدمی دروغ گو با دروغ های خیلی قشنگه ( بحث خصوصی سازی و فرهنگ سازی رو که یادتونه )
( میدونم به این بحث ربطی نداره ولی بعد از 1000 ماه بالاخره فدراسیون رئیس دار شد )
آخه ميخوام بدونم اين چيزا فقط در اصفهان اتفاق افتاده ؟نقل قول:
تو بقيه شهرها تماشاگر ها مودب و منظم سر جاشون نشستن ؟
هيچكي ترقه نميزنه ؟
قبول دارم كه تنبيهاتي اينچنيني رو بايد باب كرد و بلاخره از يه جايي شروع كرد ولي به نظر من همه ي اين قضيه ها در چنين موقعي فقط واسه قهرمان شدن پرسپوليسه . خودمونو گول نزنيم.
در ضمن توي اين ليگ همه دم از فرهنگ سازي ميزنن نه فقط " ساكت " .
*** با اين حال سپاهان سرانجام قهرمان خواهد شد *****:31::31:
آخه عزیزم چرا حرص بیخود میزنی معلومه که پرسپولیس امسال قهرمانه و ما لذت این قهرمانی رو میبریم و داغش رو به دله هر چه سپاهانی میزاریم
سلام
به نظره من هم این همه تنبیه برای باشگاه یا باشگاه ها اصلا معنی نمی ده
خوب الان باشگاه سپاهان یا حتی تا حدی هم پرسپولیس ضرر مالی بدن
جریمه بشن
امیتاز ا سپاهان کم بشه و....... که چی؟
مجرم که داره راست راست تو خیابون می گرده و احتمالا دوباره در یکی دیگه از بازی های تیمهای اصفهانی همین کار را انجام می ده
این مثل این می مونه که یه جراحت را بدون اینکه چرکش را خشک کنی..بخیه بزنی...ترمیمش کنی
فقط یخته بتادین بزنی روش با یه چسب زخم
اینجوری فایده نداره
کاش فدارسیون حداقل این دوتا باشگاه یا هرباشگاهی که هوادارانش اینجور مسائل را به وجود می اورن وادار می کرد این پولها را هزینه کنند برای گذاشتن دوربین مخفی در ورزشگاه شهرشون
هر چند تا تیم یک شهر برای ورزشگاه اون شهر
البته به حمدالله و قوه مسئولین باشگاه های ما که دیگه ورزشگاه اختصاصی ندارند که بگن خیلی هزینه بردار می شه
نقل قول:نقل قول:
موافقم ...
البته مقایسه فوتبال ابنجا و اروپا که واقعا در حد هم نیستن ، غیر ممکنه .
مطمئنا از این اتفاقا باز هم تکرار میشه ... متاسفانه ...
اما اینکه بگید میخوان پرسپولیس رو قهرمان کنن درست نیست . چون
از این اتفاقا بارها برای هر تیمی ، چه پرسپولیس ، چه استقلال ، چه ...
پس اگه اینجوریه که باید بگیم اینا ( کیا ؟ ) میخوان هر سال یه تیم رو
قهرمان کنن ...
نه ... بحث این حرفا نیست .
باید تا آخر فصل صبر کرد ... اگر سپاهان سه یا چهار امتیاز از پرسپولیس
کمتر داشت و پرسولیس قهرمان شد ، اونوقت میشه گفت حق سپاهان
بوده ...
اما الان که هیچی معلوم نیست ، نمیشه حرفی زد .
من خودم هم از این کسر امتیاز راضی نیستم .
اما اینم هست که اگه بازی رو 3-0 اعلام میکردن بیشتر به نفع پرسپولیس
بود تا الانی که هم جریمه ی نقدیش کردن و هم یک بازی بدون تماشاگر ...
اگه بازی رو طبق یکی از قوانین این شرایط ، 3-0 اعلام میکردن ، هم
پرسپولیس ( توی جدول ) بدون باخت میموند و هم اختلاف امتیازش با
سپاهان 8 میشد ( الان با این حال 7 هست ) ...
پس هم نیمه ی خالی لیوان رو ببینیم و هم پرشو ...
موفق باشید
یا حق
:40:
پست بالا تایید میشه
ولی کسر امتیاز هم عادلانه بود
فقط به خاطر اون ساکت:2:
من با حکم موافقم ولی باید پرسپولیس بیشتر تنبیه می شد و این تنبیه ها برای کل تیم ها بشه
نه اینکه فقط برای این بازی
ولی احتمالا استیناف کم میکنه
کفاشیان آدم کار بلد و اینکاره نیست از همین حالا باید قید جام جهانی رو زد آجرلو به نظر من بهترین گزینه بود
تنبیه سپاهان کار خوبی بود. ولی اب رفته به جوب برنمی گرده. تو بازی با استقلال هم تماشاگرهای سپاهان (البته تماشاگرنماها) ، دست به کارهای خطرناک زده بودن و کسی چیزی نگفت تا اینکه این بلا سر اون سرباز بیچاره اومد. واقعا گناهش چی بود؟ حماقت چند تا احمق که معلوم نیست اومدن فوتبال ببینن یا مسخره بازی دربیارن؟
واقعا ساکت نشون داد که همش باد هواست و حرفایی که میزنه ببخشید حرف مفته. اینم فرهنگ سازی. نابینا شدن یک سرباز.
اقای ساکت! لطفا ساکت باش
واقعا ساکت نشون داد که همش باد هواست و حرفایی که میزنه ببخشید حرف مفته. اینم فرهنگ سازی. نابینا شدن یک سرباز.
اقای ساکت! لطفا ساکت باش
به نظرتون اگه اون یارو رو بگیرن چی کارش میکنن؟
حداقلش اینه که برای اینکه عدالت رعایت بشه تحت یک عمل جراحی چشماش رو در بیارن و بعد آزادش کنند !!!!!!!نقل قول:
حالا بذار دو روز بگذره بعد انتقاد کننقل قول:
دیدین که قهرمان نیم فصل شدنقل قول:
قهرمان آخر فصل هم پرسپولیسه
چه از سپاهان 5 امتیاز کم کنن چه 5 امتاز زیاد کنن
من خودم استقلالیم ولی این حکم ربطی به پرسپولیسیها نداره.نقل قول:
حرف حق. خوش به حال آقای ساکت.نقل قول:
درست میگی.منم خودم دعا میکنم چنین اتفاقی نیفته.با این پارتی هایی که این مرتیکه ساکت داره یک وقت دیدی پرسپولیس رو جریمه کردند.راستی شاه حسینی هم که استعفا داده.اگه قبول بشه که نون ساکت تو روغنه.نقل قول:
موافقمنقل قول:
این مرتیکه ساکت فقط ادعا میکنه.اگه بخواهیم تو فوتبالمون فرهنگ سازی کنیم باید اول از همه این ساکت رو از تو فوتبال بندازیم بیرون.نقل قول:
دوست عزیز تو بقیه شهرها هم مشکلات تماشاچی هست ولی نه به اندازه اصفهان.انداختن نارنجک تو زمین مسابقه که خیلی کم شده.در حالی که تو مسابقات جام باشگاههای آسیا همین مساله نزدیک بود برای سپاهان مشکل ایجاد کنه.اونوقت تماشاچیهای سپاهانی اون نارنجک رو بین تماشاچیهای رقیب پرتاب میکنند.نقل قول:
فقط کافیه یک نگاهی به حاشیه های به وجود آمده در 3-4 سال اخیر در اصفهان نگاه بندازی.
فینال جام حذفی بین استقلال و سپاهان که با برتری 3-2 سپاهان همراه شد.یادت رفته چه دعوایی شد.حتی با شیشه به سرمربی اخراج شده استقلال حمله کردند.بازی برگشت تو تهران با حضور نود هزار تماشاچی بدون هیچ گونه حاشیه ای تموم شد.
فینال جام حذفی بین سپاهان و پرسپولیس.یادته که سر قرارداد عماد رضا چه دعوایی بود.تو یکی از روزنامه ها با سند ثابت شده بود که قراردادش مشکل داشته ولی با نفوذ ساکت همه چی به خوب و خوشی تموم شد.
همین بازی رفت بین استقلال و سپاهان.همه بازیکنان استقلال دروغ میگفتند که تماشاچیها با بلندگو خانواده بازیکنان رو فحش میدادند.ما هم کر بودیم و از تلویزیون چیزی نشنیدیم چون آقای ساکت میگفتند تماشاچیهای سپاهان با فرهنگند و نمیدونند فحش یعنی چی.
اینم از بازی بین سپاهان و پرسپولیسو حاشیه هاش
ابنها فقط بازیهایی بود که پخش مستقیم بود و اکثر مردم دیدند.وای به حال تیمهای شهرستانی.
راستی اگه میبینی فقط به ساکی گیر میدم به خاطر اینه که خیلی دم از فرهنگ سازی میزنه ولی همیشه اینجور حاشیه ها در بین طرفدارانش وجود داره.پس چرا تو تیم ذوب آهن که اون هم اصفهانیه از این مشکلات پیش نمیاد؟
به نظر من این حکم که خیلی هم کمه باید زودتر از اینها اجرا میشد.شاید این جوان چشمهاشو از دست نمیداد.نقل قول:
دوربین مدار بسته به چه درد میخوره وقتی که صدا و تصویری که از تلویزون پخش شده رو انکار میکنند.
پست شما هم تایید میشه.نقل قول:
یارو رو بدند دست ساکت تا بزنه زیر گوشش.در مرحله بعدی طرح فرهنگ سازی میشه ازش تبلیغ کرد.نقل قول:
مثلا فیلم سیلی خوردن یارو رو نشون میدند و میگن زیدن سیلی در گوش بی فرهنگی.
سلام
دوستان همین اول تایپک بگم خواهشا تایپکو ترشی نکنید.:46::46::46:
پس از صدور راي ديدار تيمهاي پرسپوليس - سپاهان، عبدالرحمن شاه حسيني رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تهديد به مرگ شد.
به گزارش ايسنا، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه در رايي كم سابقه و به دليل اتفاقات ديدار هفته پاياني ليگ برتر بين پرسپوليس و سپاهان، باشگاه اصفهاني را علاوه بر محروميت سه ماهه از انجام ديدارهاي خانگي به كسر پنج امتياز و جريمهي نقدي محكوم كرده بود، اين راي مورد اعتراض تيم سپاهان قرار گرفت كه در ادامهي اين روند نيز افراد ناشناسي طي تماسهاي مكرر با اعضاي كميته انضباطي و شخص عبدالرحمن شاه حسيني وي را تهديد به مرگ كردند.
شاه حسيني در اين باره گفت: تاكنون در دو مورد اين اتفاق براي اعضاي كميته انضباطي افتاده است. پس از راي پرونده علي دايي و اكنون پس از راي پرونده سپاهان افرادي در تماسهايي تلفني علنا تهديدهايي را عليه اعضاي كميته انضباطي مطرح ميكنند.
وي افزود: معتقدم ذات اين كار طبيعي است اما قطعا اين تهديدات هيچ تاثيري در روند كار كميته انضباطي نداشته است.
شاه حسيني اظهار كرد: شمارههاي تماس گرفته شده و لحن صحبت افراد تماس گيرنده حكايت از دلخوري اين افراد از راي صادره براي باشگاه سپاهان دارد.
شاه حسيني همچنين در مورد عدم پذيرش استعفايش از سوي علي كفاشيان گفت: در جلسهاي با حضور رييس فدراسيون فوتبال دغدغهها و مشكلات چند ماه گذشته را مطرح خواهم كرد و پس از اين جلسه نيز نتايج آن را رسما اعلام خواهم كرد.
لطفا از لفظ اصفهانیها استفاده نکنید من اصفهانیم اما پرسپولیسی و حالم هم از این افراد به هم میخوره
فعلا که کفاشیان با استعفای شاه حسینی مخالفت کرد:27:
معلوم شد که طرف ساکت نیست البته باید هنوز صبر کرد
آفرین برای آقای ساکت که دم از فرهنگ می زند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براووووووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مشخصه که از افراد آقای ساکت هستند . وگرنه شماره تلفن شاه حسینی رو از کجا گیر آوردن !نقل قول:
کاشانی از از استعفای قطبی میگویدكاشانی گفت : قطبی پولی را كه از باشگاه دریافت كرده است برگرداند و برود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت : آقای قطبی استعفای كتبی تحویل من نداده است.
حبیب كاشانی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : چه اشكالی دارد سرمربی پرسپولیس استعفا بدهد ، ما هم می گویم 150 میلیون پول باشگاه را پس بده تا استعفایت را قبول كنیم.
وی با عجیب نداستن این موضوع تصریح کرد: اصلاً این موضوع چیزی عجیبی نیست، در این مملكت یك شبه 72 نفر بر اثر بمب گذاری كشته می شوند و اتفاقی نمی افتد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد : رئیس جمهور و نخست وزیر مملكت بر اثر بمب گذاری كشته می شوند و هیچ اتفاقی نمی افتد حالا چطوری می توانیم استعفای مربی پرسپولیس را عجیب بدانیم.
عضو شورای شهر تهران گفت : هنوز استعفای قطبی را به صورت كتبی دریافت نكرده ام.
كاشانی تاكید كرد : قطبی پولی را كه از باشگاه دریافت كرده است برگرداند و برود.
=============
منبع:=============کد:http://www.fardanews.com
کد:=============کد:http://www.fardanews.com/show/?id=44040
عجب!!!
آقا به نظر من حق این ساکت بود واقعا ادم گندی هست
واقعا کمشون . مخصوصا بعد از حرفهای بی خوردی که ساکت تو برنامه 90زد. تازه رییس کمیته انضباطی تهدید به رمگ کردن. خیل این جریمه براشون کم. پولی رو هم که از سپاهان برای سرباز گرفتن خیلی خیلی کم
مرسي دوست عزيز.
ولي درمورد حقيقتش، ضمن احترام به شما بايد عرض کنم که فردانيوز منبع چندان معتبري نيست. اخباري که از منابع ديگه نقل ميشه کاملا برعکس خبري هست که فردانيوز نوشته.
زياد جدي نگيريد... ;)
دیگه کارش رو تو کمیته المپیک دیدیم
این دوباره میخواد قلعه نوعی رو بیاره که
لوكا بوناچيچ سرمربي باشگاه فولاد مباركه سپاهان اصفهان تا ساعاتي ديگر با حضور در تمرين باشگاه النصر رسما هدايت اين تيم اماراتي را در دست خواهد گرفت.
در حالي كه سپاهاني ها مدعي بودند اجازه نخواهند داد بوناچيچ با باشگاه اماراتي همكاري كند و وي را تا پايان فصل در اختيار خواهند داشت لوكا با پرداخت مبلغ قابل توجهي از قراردادش موفق به جلب رضايت اين باشگاه شد و با عقد قرارداد رسمي از امروز سرمربي تيم اماراتي به حساب مي آيد.
روزنامه البيان امارات نيز در شماره امروز اشاره كوتاهي به اين موضوع داشت و در اين خصوص نوشت: "مربي كروات باشگاه سپاهان با جلب رضايت مسئولان باشگاه ايراني به النصر پيوست و تا ساعاتي ديگر وارد دبي خواهد شد. بوناچيچ با حضور در تمرين امروز النصر رسما به عنوان سرمربي اين تيم در ادامه رقابت هاي ليگ امارات معرفي خواهد شد. حضور بوناچيچ در باشگاه النصر تحول قابل توجهي در اين مجموعه ايجاد خواهد كرد."
اين امكان وجود دارد كه مسئوان باشگاه سپاهان همچون هفته هاي گذشته خبر جدايي لوكا را تكذيب كنند اما توافقات نهايي در اين خصوص صورت گرفته و روزنامه هاي اماراتي هم اعلام كرده اند بوناچيچ با رضايت باشگاه اصفهاني به النصر امارات پيوسته است.
اینا همش شایعست بابا .................:27:
سلامنقل قول:
امشب که خبرهارو چک میکردم..دیدم استعفاشون تکذیب شده...
خود آقای قطبی هم مصاحبه و اظهارنظرهائی کردن...
امیدوارم مجددا به هم نخوره این ها...
متشکرم:11:
ديروز تو همشهري نوشته بود كاشاني گفته قطبي 150 ميليوني كه از باشگاه گرفته را بدهد ما هم استعفاش را قبول ميكنيم .
عبدالرحمن شاهحسينى رئيس کميته انضباطى وارد استوديو شبکه جوان شد تا با صدرالدين کاظمى مجرى برنامه گفتگو کند اما وقتى شنيد قرار است هوشنگ نصيرزاده کارشناس مجرب داورى و حقوقى به عنوان مهمان تلفنى در بحث شرکت کند نسبت به او و حضورش شديداً اعتراض کرد.
رئيس کميته انضباطى گفت: با ايشان مناظره نمىکنم چون غرض دارد. در مقابل نصيرزاده سياستمدارانه و حرفهاى با سلام و احوالپرسى او را وادار کرد به سلامش جواب دهد. در ادامه نصيرزاده از آراى تند کميته انضباطى در مورد اکبرپور به مدت 12 جلسه، کريم باقرى و موضوع فيروز کريمى سخنانى را به زبان آورد که شاهحسينى گفت: «ما 1417 رأى صادر کرديم پس چرا به آنها اعتراض نکرديد». نصيرزاده پاسخ داد: «از 1400 تاى آن بىخبر بوديم وگرنه روى آنها هم حرف داشتيم».
وقتى بحث به محدوده محروميت سپاهان رسيد شاهحسينى با التهاب خاصى از پرونده دفاع کرد و گفت: از حق آن سرباز دفاع مىکنيم، خودم روستايىام واز آن سرباز روستايى دفاع خواهم کرد اما همه بدانند بعضىها (منظور نصيرزاده) در حال دفاع از خارجىها هستند!
گويا طعنه شاهحسينى به اين دليل بود که نصيرزاده در استدلالهاى خود به آييننامه انضباطى فيفا مراجعه کرده بود تا سنگينى حکم را گوشزد کند. فرياد بلند شاهحسينى باعث شد که اتاق فرمان برنامه را براى لحظاتى قطع کند و تلفنهاى مردم را پخش کردند.
بعد از اين ماجرا نصيرزاده گفت: همه انتظار داشتند که من ناراحت و عصبانى شوم، چون شما قاضى هستيد و نبايد عصبانى شويد. ظاهراً اين جمله نصيرزاده، دوباره شاهحسينى را عصبانى کرد و به جاى آرامش، با فرياد و قطع حرفهاى او و ادامه اعتراضات کلامى و رسيدن به ساعت 30.13 دقيقه، برنامه را به پايان برد.
شنوندگان راديو که اين مناظره را گوش مىکردند از رفتار رئيس کميته انضباطى تعجب کرده بودند و حتى يکي، دو تن از عوامل راديو نيز تلفنى از نصيرزاده بابت برخورد تند شاهحسيني، عذرخواهى کردند.
من که از نصیرزاده زیاد خوشم نمیاد!! ولی شاه حسینی با امدنش در کمیته انضباطی تحول خیلی خوبی رو بوجود اورد
ولی خداییش این شاه حسینی هم خیلی قاطیه دیگه شورش رو داورده با همه دعوا داره
سلام
كسي ضبطش نكرده؟
خداییش حقشون بود
تا دیگه هیچ تیمی از این غلط ها نکنه !!!
جراحي اميدواركننده سرباز نابينا
محمود احمدي شايد ببيند
خبرگزاري فوتبال ايران- محمود احمدي، سرباز وظيفهاي كه در بازي سپاهان و پرسپوليس با پرتاب نارنجك به طرز شديدي آسيب ديد، روز گذشته عمل جراحي شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ اين وظيفه كه بينايياش را از دست داده، ساعت 18 روز گذشته در بيمارستان لبافينژاد تهران مورد عمل جراحي قرار گرفت. بينايي يك چشم احمدي به طور كامل از بين رفته و پزشكان چشم ديگر او را مورد عمل جراحي قرار دادند. طبق آخرين اخبار اين عمل اميدواركننده بود و اين احتمال وجود دارد كه احمدي درصد كمي از بينايياش را به دست آورد.
چشم راست كاملا از بين رفته است
پزشك معالج سرباز مجروح بازي سپاهان - پرسپوليس:
در بهترين شرايط، "احمدي" تنها 10 درصد بينايي چشم چپ را بدست ميآورد
پزشك معالج سرباز مجروح بازي سپاهان - پيروزي با اشاره به موفقيتآميز بودن عمل جراحي شبكيهي "محمد احمدي" گفت: در بهترين شرايط پس از عمل، بيمار تنها 10 درصد بينايي چشم چپ خود را بدست ميآورد.
دكتر محمدحسين دهقان رييس بخش چشم بيمارستان لبافينژاد در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه چشم راست "احمدي" به علت شدت ضربه از دست رفته است، گفت: چشم چپ اين سرباز مجروح طي عمل طولاني 4 ساعت و 54 دقيقه شنبه شب در بيمارستان لبافينژاد تحت جراحي قرار گرفت.
وي با بيان اين كه در اثر شدت ضربه چشم دچار خونريزي و شبكيه آن جدا شده بود، اظهار كرد: عمل شبكيه صورت گرفته، موفقيتآميز بود اما به علت شدت بسيار بالاي ضربه، ديد خوبي پيدا نميكند و با لطف خدا تنها توانايي ديدي كمي را دارد.
دكتر دهقان تصريح كرد: زمان مرخص شدن بيماران آسيب ديدهي شبكيه چشم بستگي به شرايط پس از عمل آنها دارد اما معمولا سه تا چهار روز پس از عمل مرخص ميشوند. البته درمان اوليه در اصفهان به موقع و مناسب بوده است.
رييس بخش چشم بيمارستان لبافينژاد با بيان اينكه در بهترين شرايط، تنها 10 درصد بينايي سرباز مجروح بدست خواهد آمد، خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه براي دستيابي بيمار به درصد كم بينايي دوباره نياز به عمل نباشد، زيرا عملهاي شبكيه ممكن است نياز به عملهاي متعدد بعدي هم داشته باشند.
وي به خبرنگار ايسنا گفت: چنانچه شبكيه در شرايط مناسبي باقي بماند، بايد پس از چند ماه عمل دومي نيز صورت گيرد. همچنين احتمال آسيب به پرده چشم هم وجود دارد. علاوه بر آن اين سرباز مجروح وارد يك سيكل درماني شده است كه نتيجهي درمان آن چند سال بعد معلوم خواهد شد.
دهقان افزود: ديد بيمار نسبت به قبل از عمل بهتر شده و بيمار از شرايط احساس رضايت ميكرد. همچنين چنانچه شبكيه چشم آسيب ببيند، احتمال ترميم آن و يا بهتر كردن شرايط با عينك و يا هر وسيله ديگر وجود ندارد.
وي توصيه كرد: در صورت برخورد مواد محترقه انفجاري به هر جاي بدن، نسوج را متلاشي ميكنند و شرايط خيلي بحرانيتر از بريده شدن اعضا ميشود، زيرا به دليل شوك ناشي از ضربه به چشم، بسياري از نقاط حساس چشم مانند عصبها، شبكيه و غيره آسيب ميبيند كه در صورت آسيب شديد، غيرقابل درمان هستند.
بنده خدا عجب بد شانسی بوده...امیدوارم خدا در موارد دیگه همیشه حامیش باشه