سلام عزیزنقل قول:
چرا از خودش نپرسیدی
مگه میشه شماره کارت رو بدون اسم و بانک عامل کسی به کسی بگه؟
در کل من تاییدش میکنم
اسمش هم الیار هست
Printable View
سلام عزیزنقل قول:
چرا از خودش نپرسیدی
مگه میشه شماره کارت رو بدون اسم و بانک عامل کسی به کسی بگه؟
در کل من تاییدش میکنم
اسمش هم الیار هست
آیا این بلوری پلیر 660 ال جی که ما خریدیم پورتش کابل 1.4 ساپورت میکنه?
من نمیدونم کدوم کمپانی پلیر 3d رو با کابل 1.3 میفروشه که گلد ایران داره میفروشه!! خیلی جالبه در تبلیغاتشون نوشتن: کیفیت عالی سه بعدی با hdmi 1.3 !!!
آیا این بلوری پلیر 660 ال جی که ما خریدیم پورتش کابل 1.4 ساپورت میکنه?
من نمیدونم کدوم کمپانی پلیر 3d رو با کابل 1.3 میفروشه که گلد ایران داره میفروشه!! خیلی جالبه در تبلیغاتشون نوشتن: کیفیت عالی سه بعدی با hdmi 1.3 !!!
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی حکمت نیست...
اچ دی باس رو من هم تایید میکنم .. ازش خرید کردم
only sbs من با همینا حال می کنم
یه کلیپ کوتاه جالب sbs
3D Balloon clip in side by side 3D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.من یک 3d مدل lw65100 خریدم.اگه بخوام به اینترنت وصل بشم بدون اینکه مودمو با کابل بهش وصل کنم یعنی از طریق وایرلس به تلویزیون وصل بشه احتیاج به چه سخت افزاری دارم که به تلویزیون وصل بشه .ویک مدل خوبو بهم معرفی کنید
مبارک باشهنقل قول:
مدل خاصی نداره ، باید زنگ بزنی گلدیران
و بگی دانگل مخصوص WiFi رو میخوای و سفارش بدی تا برات بفرستن
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
منظورت رو از گرون و ارزون متجه نمیشم؟!نقل قول:
اگر ارزون بودن BDplayer ال جی رو نسبت به پلیرهای دیگه مثل پاناسونیک میگی
بهتره بدونی اون پلیرهایی که خیلی گرون هستن تخم دو زرده نمیزارن بلکه امکانات بیشتری از قبیل آمپ داخلی و هارد داخلی و .... دارن
وگرنه همین ال جی که شما میگی ارزونه و اَخه تو cnet اگر نگاه کنی جزو 5 پلیر برتر 2011 دنیا بوده
در مورد HDMI 1.4 هم اینا پورتشون 1.4 هست ولی کابلی که تو جعبه هست 1.3 هستش
شما میتونی یه کابل 1.4 بخری دوست عزیز اگر احتیاج داری
حالا مشکلت با کابل 1.3 فقط اسمش هست یا مشکل دیگه ای هم داری؟
دوست عزیز من ازمدل LH890-XBH استفاده می کنم راضی هستم دو تا از اسپیکر هاش بیسم
نقل قول:
بهتر بود این نظر رو ندی چون خیلی چرت بود اخه تلوزیونی که سال ساختش برای 6 سال پیش بود با تلوزیونی که سال ساختش برای سال 2011 چجوری مقایسه کردی شما ها فقط یاد گرفتید با این نظرات نا اگا هانه خود افراد دیگه رو هم به اشتباه بندازید
به خاطر دان از تورنت نتم چند روز قطع بود دلم واسه رفقا تنگ شده بود
دوست عزیز فیلمش 2.5 بعدی بودهنقل قول:
به تی وی ربطی نداره
آگاه جان خودت فهمیدی چی گفتی؟نقل قول:
مقایسه input lag چه ربطی به سال ساخت داره ؟
بهتره شما کلا حرف نزنی چون مثله اینکه کلا در نا آگاهی به سر میبری
ادب داشته باش و به انتخاب دیگران احترام بگذار. بعید میدونم تا بحال در عمرت یک تلوزیون سه بعدی حتی از نزدیک هم دیده باشی چون تمام ذهنیتت از سینمای خانگی در حد دی وی دی های دایوایکس 1000 تومانی هست که کنار خیابان میفروشندنقل قول:
بچه های فعال در این تاپیک دوستاني هستند كه تجربه زيادي دارند و من دوست ندارم در پاسخ دادن به پرسش هاي اين عزيزان ناتوان باشي
دوستان سلام
من میخوام تلویزیونlg lw5700 رو بخرم به نظر شما اندازه42 اینچ واسه یه سالن 25 متری کوچیک نیست؟
منظورت 25 متر مربع هست؟نقل قول:
بهتره فاصله محل نشستن رو از تلوزیون بگید
اگر 3 متر هست 42 جواب میده ولی اگر بیشتر هست 47 مناسب هست
سلام دوستان من یک سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه
من یک tv 98000 47 تازه خریدم یک مشکل دارم که البت مشکل تی وی نیست اونم اینکه بعضی از سه بعدی های ساید بای ساید رو
پلی نمیکنه من تعداد زیادی از این فیلمها دارم دوستان راهی رو سراغ دارن من با تغییر کدک یا کانورت این سه بعدیهارو پلی کنم
این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی اگه این مشکلم حل شه ها دعاتون میکنم ممنون میشم خیلی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم
شرمنده اینجا پرسیدم
دوسته عزیز فرمتهایی که تلوزیون پخش میکنه مشخص هستننقل قول:
اگر به غیر از اونا باشه اصولا پخش نمیکنه
تغییر کدک رو نمیدونم ولی برنامه های کانورتور زیاد هستن و در مورد این مساله هم بحث زیاد کردیم
شما 30-40 صفحه اخیر رو بخونی ممکنه مشکلت حل بشه
ولی اینقدر که اسپم تو این چند ورز تو تاپیک زده شده ممکنه یه خورده جستجوت طولانی بشه ولی جواب رو احتمالا پیدا میکنی
سلام یک سوال خدمتتون داشتم سایتی می شناسید که فیلم های ساید باید ساید رو رو دیسک دی وی دی بفروشد البته غیر از 3 بعدی باز لطفا زود باسخ دهید
فیلم ساید بای ساید همون سه بعدیه غیر از سه بعدی که ساید نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
نقل قول:
منظورش غیر از سایت 3dbaz بود
سلام
lw57000 وای فا داخلی داره یا باید خریداری بشه؟
نداره اگه بدردت بخوره جداگانه بايد تهيه كنينقل قول:
تازگیا کسی واسه هدیه ها زنگیده به گلدیران ببینه چه جوری میپیچونن
میگن جابجایی انبار داریم تا بعداز عید هدیه بی هدیه:4:
مام که آره دیگه .....
سلام عزیزنقل قول:
به اینجاها سر بزن از سایتها ارزونتر و متنوعترن
هردوشون هم معتبرن مخصوصا hdboos
دوست عزیز نمیپیچونننقل قول:
الان دم عید همه شرکتها انبار گردانی دارن یعنی موجودی انبارو لیست میکنن ببینن چی دارن و حساب کتاب کنن یه مورد عادی هست و تو همه شرکتها برای حسابرسی آخر سال انجام میشه
باید دانگل بگیرین که یه وسیله جداست مثل فلش مموری تو سایت lgcenter دات آی آر زده 40 تومن (تو قسمت تلویزیونهای سه بعدی کلیک کنین آخر صفحه دانگل و عینک هم زده ) نصاب ما که میگفت تو لوازم کامپیوتریا هست فرصت نکردم برم پیگیر شمنقل قول:
بی ... تا زنگ هم میزنی میگی واحد هدایا میگن بله وقتی میگی هدیه مونو ندادن میگه گوشی حضورتون بعد به نا کجا آباد وصلتون می کنه و فکر می کنه مردم ... :22::22::24::24::34::34:هستند فقط هم آهنگ پخش می کنه
ایشون دنبال 3D ساید بای ساید هستنقل قول:
اونم رو DVD ، اینایی که شما گفتی فقط BD میفروشن و DVD به شکلی که مدنظر ایشون هست ندارن
سلام
یه سوال داشتم.98000 فرمت ts رو میتونه پخش کنه؟
کلا چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟ممنون:11:
شبه عیذی ولشون کننقل قول:
بعد عید گیر بهشون بده:31:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
بفرمایید هر چیشو که میخوای خودت ببیننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شماها سخته براتون مودب بحث کنید؟نقل قول:
نقل قول:
بله بله بله:13::13::13::13::13:.
بعد این همه وقت تازه اینارو میگین والله
دوباره سلام . من یکی دو روز دیگه 42lw57000 دستم میرسه . میخواسم بدونم گیرنده داخلی دیجیتال این TV کار میکنه یا باید یک گیرنده جدا خریداری کنم؟ بازم ممنونم ازتون . :40:
دوستان عزیز مهدی و محمد رضا لطفا پ.خ رو چک کنید
نقل قول:
بله اونم از نوع full hd با امکانات تمام.الان دیگه همه ی tv گیرنده ی دیجیتال دارن چون آنالوگ منسوخ شد.
ولی این گیرنده هایی که تو بازاره واسه tv هایی هست که یا جدید هستن و ندارن که یه همیچن موردی بسیار بسیار کم پیدا میشه شاید توی هر 100 نوع tv یکی.و برای tv های قبلی که واقعا کیفیتشون بالاست ولی گیرنده ی دیجیتال ندارن
داداش اگر با من بودی،من pm ای از طرف شما دریافت نکردم!نقل قول:
داداش این گیرنده هایی که تو بازار هست هیچ فرقی نداره که تلوزیون جدید باشه یا قدیمی فقط کافیه ورودی av داشته باشننقل قول:
در هر حال درست میگی و tv های موجود الان همشون گیرنده داخلی دارن و معدود پیدا میشه نداشته باشن.
دوستان یه سوال
ال جیlw5700 کیفیت تصویرش به پای سونی ex520 میرسه
دوستان سلام.وقتی دکمه 3d رو میزنم بهد از تایید یک منوی 5قسمتی میاد میشه توضیحی درباره ای منو بدیدوبرای تماشای فیلم سه بعدی کدام گزینه مناسب تر است