ممنون مشکلم حل شد
Printable View
ممنون مشکلم حل شد
سلام
من یک سی دی در دی وی دی رام مکشی dell 1510 vostro گذاشتم ولی دیگه در نمی یاد یعنی گیر کرده...
مشکل چیه؟ می تونم بازش کنم یا بدم گارانتی؟
یعنی چی ؟ وقتی اجکت میزنی هم در نمیاد ...؟نقل قول:
من یک سی دی در دی وی دی رام مکشی dell 1510 vostro گذاشتم ولی دیگه در نمی یاد یعنی گیر کرده...
مشکل چیه؟ می تونم بازش کنم یا بدم گارانتی؟
سلام .به همه دوستان
من محمد هستم و درست بعد از 3 سال عضویت در این سایت این اولین پستم هست که می بینید (شرمنده )
امیدوارم دوستان من رو هم راهنمایی کنن.
در مورد برگشتن ویندوز لپ تاپ به حالت اولیه هست.موقع خرید یه بک اپ گرفتم .با استفاده از خود برنامه سونی که روش نصب
بود .که 2 تا dvd شد .الان باید چی کار کنم که برگرده به حالت اولیه خودش ؟ برنامه خاصی رو باید اجرا کنم ؟
و فقط یک درایو دارم که اون هم c هست .سیستم عامل (vista) .. برنامه های جانبی اون رو هم از سایت سونی دانلود کردم.
(همون درایوهای
nvidia--wirelees---blu-ray disc----usb----bluetooth..............)
حالا مونده که بگین چی کار کنم ؟؟؟؟ راستی موقعی که کار تموم شد تمام حالت ویندوز و برنامه ها درست
برمیگرده به همون حالتیکه اون موقع ازش بک اپ گرفتم ؟؟؟ باز هم ممنون .
نه به هیچ وجه دی نمی یاد...
چیکار کنم؟؟؟
لپ تاپ من بعضی وقتها خاموش نمیشه مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سلام.
من لپ تاپم رو تازه خریدم(ایسر)
قسمت کارت گرافیکش نوشته: Up to 1535 MBNVIDIA Geforce 9300 M GS Turbo Cache
میخوام ببینم این UP to 1535 MB یعنی چی؟و به چه دردی میخوره؟(همچنین نوشته dedicated:256 MB)
سلام
من یه سوال داشتم در مورد گرافیک share .
من یه لپ تاپ dell vostro 1510 دارم که 256MB گرافیک کارت داره و 1250MB گرافیک share داره ولی وقتی برنامه 3d mark رو نصب کردم و گرافیک رو باهاش تست کردم فقط از اون 256mb استفاده کرد در ضمن توی بازی GTA IV وقتی می ری توی setting گرافیک اون پایین نوشته 256mb avalible memory توی بازی های دیگه هم گرافیک خیلی خوب جواب نمی ده و همش حس میکنم که سیستم اصلا از گرافیک share استفاده نمی کنه .کسی می دونه مشکل کجاست؟
اگه قبلا این سوال مطرح شده ببخشید چون من تازه واردم.i
سلام من لپ تاپ Dell Vostro 1310 مشکل من در مورد هاردش. ویندوزمم Vista هست. زمانی که ظرفیت درایو C رو نشون میده با حالتی که من ظرفیت فایلهای درایو می گیرم یکی نیست و 40G فرق می کنه. و همچنین ظرفیت هارد خودش تغییر می کنه. در ضمن آنتی ویروسمم Kaspersky 7 هست که آپ دیت - آپ دیت هست و از این بابت مشکلی نیست.
کمک!مشکل در مورد گرافیک vaio vgn-cs118e کمک کنید
یه سوال چه جوریه که کارت گرافیک لپ تاپم یه گیگه ولی بازی juiced & Club & ... گیر می کنه در صورتی که بازیه 128 می خواد
من خودم فکر می کنم که از همش استفاده نمی کنه از 128 تاش داره استفاده می کنه چه جوری می تونم درستش کنم؟
تروخدا کمک کنید!!!
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید خمیری که بین چیپ ست گرافیک و هدسینک(جذب حرارت)و یا چیبپ ست بایوس و هدسینگ قرار میدهند چیست و کجا میشه تهیش کرد
دوستان خمیر سیلیکون منظورم نیست خمیر مورد نظرم به رنگ آبی روشن است.
سلام
من ایسپایران 1525 دارم که یه بار خورد زمینو....
حالا مشکل اینجاست که وقتی منبع تغذیه(باطری) رو از جاش در میارم و دوباره جا می زنم سر جاش تمام ساعت و تنظیمات بایوس بر می گرده به حالت تنظیم کارخانه (البته به جز رمز بایوس که همون رمز خودمه!! ) حالا کی می دونه مشکل از کجاست؟
مسله اینجاست که به من گفتن باطری بایوس لپ تاپ رو مادر لحــــیمه!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایــــــــــــــــــ ی کنید
چون گرافیک لپ تاپ شما ضعیف است (intell 4500) که اکثرا از حافظه شیر بهره می برند. در ضمن بازی ها فقط به مقدار حافظه گرافیک بستگی ندارند. به سرعت پردازش گرافیکی هم بستگی دارند. که اونم بسته به انواع کارت گرافیک متفاوتند.نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه vgn-fw290 گرفتم . ویستا راحت نصب میشه بدون مشکل اما اکس پی نه !!!!!!
همون اولش چند دقیق که میگذره یه اروره عجیب غریب میده . . . .
مقاله های شما رو هم نمیدونم کدومو بخونم .
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟
سلام بر دوستان عزیز..
لپ تاپی که من دارام چندوقتیه که CD نمیتونه بزنه ولی DVD خیلی خوب میزنه..
موقع زدن CD وسطاش خطا میده و یا میسورنه رو هیچی رایت نمیشه کرد..(همه فرمتو امتحان کردم..)
خواشها کمک کنید..دارم دیو.نه میشم..(مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری..ها.چیکارش کنم..)
مدلش لپ تاپ..Sony VGN-C190P
مدل دی وی دی رایتر:PIONEER DVD-RW DVR-k16M
شما این مقاله رو بخون مشکلت حلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موس لپ تاپ من چند روزیه که از کار افتاده. نمی دونم چرا. ممکنه راهنماییم کنین؟
با عرض سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل vgn-fw 35g خریدم خیلی ازش راضیم فقط برای شارژ باطریش یک سوال دارم
وقتی میخوام فقط از برق استقاده کنم گزینه ای نداره که شارژ کردن رو قطع کنم تا فقط از برق استفاده کنه
وقتی شارژش 100% میشه اونوقت فقط از برق استقاده میکنه
اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید که به چه روشی میتونم وقتی شارژم هم کامل نیست فقط از برق استفاده کنم .
یا به عبارتی به چه روشی میتونم شارژ رو بهتر مدیریت کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
شما وقتی به برق وصلش می کنین منبع تغذیه به طور اتوماتیک فقط برق شهریه و علاوه بر اون شارژ باتری رو هم انجام می ده و گزینه ای مبنی بر قطع شارژکردن وجود نداره!!!!
مگر اینکه باتریتون رو از جاش در آرین که کار خطرییه چون اگه برق قطع شه ممکنه لپ تاپ صدمه ببینه
درایو لپ تاپ من که سونی هست مشکل پیدا کرده دی وی دی میخونه ولی اکثر سی دی هارو نمی شناسه از تصویری بگیرید تا صوتی و نرم افزار!!باید تعویض بشه ؟
این که میگم برای لپ تاپ کسی راهنمایی نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل پیدا کرده باشه. به هر حال ببرش یه جا سرویس بده ولی به احتمال زیاد مشکل از همون سی دی رام هست
سلام دوستان چندتا سوال جزیی.
لب تاپ: HP dv5-1155ee
روی بدنه لب تاپم ( اطراف کیبرد ) وقتی که به برق وصله برق داره ( لرزش پشت دست) ، آیا ایرادی داره؟؟
این کلیدهای تاچ ولوم یکم قاطی داره چیکار کنم؟؟؟
سلام لطفا این تاپیک منو موش کنید اینجا من اشتباهی جایه دیگه دادم!
در مورد درایور هست!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314946
سلام
من یک hp1060 گرفتم زبا ویندوز ویستاش ایتالیایی
با ریکاوری از روی هارد خودش فقط زبان صفحه کلید اون انگلیسی شد
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
باتشکر از لطف شمانقل قول:
سوالم این بود که می خواهم لب تابم همیشه با برق کار کنه چکار باید انجام بدم ؟
سلام دوستان من يه دل لاتيتيود d600 دارم كه زميني كه از باطري استفاده ميكنم گاها به طور اتفاقي ( نا معلوم ) صفجه تصويرش در عرض چند صدم ثانيه پرش پيدا ميكنه . با اين تفاصير خوشحال ميشم نظرتونو در موردش بگيد
سلام،
دوستان، فن لپ تاپ من سوخته ! نمیچرخه...انقدر خوبه، اصلا صدا نداره !
الان بی صدا ترین رایانه جهان رو دارم احتمالا.
مدل BenQ JoyBook 5000U
حالا تعمیر میکنن ؟ کجا ؟ چند میگیرن؟
در ضمن خیلی علاقه دارم که خودم باز کنم و ور برم، شاید فنش رو عوض کنم، از کجا میشه فن لپتاپ خرید ؟
راستی قسمت جدا (یعنی زیر لپتاپ، قسمت جدا با پیچ های مجزا) برای فن نداره، و باید کل پیچ های زیر باز بشه، به همین خاطر یک کمی زیادی زحمت داره.
در هر حال منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.
سلام من یه لب تاب hp dv 2000 'دارم که الان دیگر روشن نمی شود البته چراغهای روی دستگاه و فن ان روشن هم می شوند ولی روی مانیتور دستگاه هیچ چیزی نمی اید حتی با زدن دکمه ها هم هیچ عکس العملی نشان نمیدهد در صورت امکان اینجانب را راهنمایی فرمایید و برای تعمیر اگر یک تعمیرگاه خوب و مطمئن می شناسید معرفی کنید.
نقل قول:
فکر نمی کنم مشکل آنچنانی رو لپ تاپت ایجاد کنه. به احتمال زیاد مشکل از منبع تغذیته.موقع وصل کردن به برق دمپایی بپوش :27:در کل محض احتیاط یه تعمیرگاه ببرش.
در مورد تاچ ولومم بگم که اون به احتمال زیاد بوردش مشکل پیدا کرده ب
بریش تعمیرگاه فکر کنم بتونه عوضش بکنه.
به یه مانیتور دیگه وصلش کن اگه تصویر تو اون مانیتور ظاهر شد معلومه که پنل ال سی دی لپ تاپ مشکل پیدا کرده.نقل قول:
اگه تو تهرانی ببرش بازار رضا. تعمیرات لپ تاپ اچ پی.
سلام بر دوستان گرامی
بنده الان 1 سال و نیم هست که این نوت بوک رو خریدم یعنی همون موقعی که توی بازار اومد خریدم روش ویستا نصب بود و کار می کردم! تا اینکه دیروز به دلایلی مجبور به نصب ویندوز روی اون شدم! ویندوز ایکس پی! با ساخت سی دی سفارشی و ..... نصب شد! درایور های مختلف رو از سایت های asia sony و چند سایت دیگه که مخصوص سری من بود دانلود کردم کردم همه چیز اوکی شد الا کارت گرافیک اونم هر کاری می کنم نمی شناسه! حتی نمی ذاره نصب کنم! من چند تا شات گرفتم ببینید!
ایا روش دستی برای شناختن این هست! مدل کارت گرافیک نوت بوکم هم فکر کنم gforce 8400 باشه
مدل دقیق نوت بوک هم VGN-FZ290 جلوی نوت بود نوشته! (اما FZ290 N5 هست). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من هر کاری بلد بودم کردم اما نشد! حتی درایوررو پاک کردم باز نصب کردم نشد! یکی دیگه نصب کردم نشد! هر چی که فکروشو بکنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید!
و اینم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ویندوز ایکس پی سوارش کردم این فن که کنار نوت بوک هست ( که احتمالا برای گرافیک هست ) یکسره روشنه و داغ میکنه! قبلا روی ویستا اوتو بود ! ( و منم احتمال میدم واسه نشناختن همن کارت گرافیکه که یسره کار میکنه!) و جالبی اینجاست! خوب علاوه بر درایور های اپلکیشن هایی هست که اونا رو هم باید نصب کرد تا بعضی از دکمه ها کار کنه! مثل fn+ -* که روشنایی ال سی دی رو کم میکنه اما کم نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید! ممنون میشم!
مدل:fmv lifebook 7000na5
سلامنقل قول:
سلام بر دوستان گرامی
بنده الان 1 سال و نیم هست که این نوت بوک رو خریدم یعنی همون موقعی که توی بازار اومد خریدم روش ویستا نصب بود و کار می کردم! تا اینکه دیروز به دلایلی مجبور به نصب ویندوز روی اون شدم! ویندوز ایکس پی! با ساخت سی دی سفارشی و ..... نصب شد! درایور های مختلف رو از سایت های asia sony و چند سایت دیگه که مخصوص سری من بود دانلود کردم کردم همه چیز اوکی شد الا کارت گرافیک اونم هر کاری می کنم نمی شناسه! حتی نمی ذاره نصب کنم! من چند تا شات گرفتم ببینید!
ایا روش دستی برای شناختن این هست! مدل کارت گرافیک نوت بوکم هم فکر کنم gforce 8400 باشه
مدل دقیق نوت بوک هم vgn-fz290 جلوی نوت بود نوشته! (اما fz290 n5 هست). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من هر کاری بلد بودم کردم اما نشد! حتی درایوررو پاک کردم باز نصب کردم نشد! یکی دیگه نصب کردم نشد! هر چی که فکروشو بکنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید!
و اینم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ویندوز ایکس پی سوارش کردم این فن که کنار نوت بوک هست ( که احتمالا برای گرافیک هست ) یکسره روشنه و داغ میکنه! قبلا روی ویستا اوتو بود ! ( و منم احتمال میدم واسه نشناختن همن کارت گرافیکه که یسره کار میکنه!) و جالبی اینجاست! خوب علاوه بر درایور های اپلکیشن هایی هست که اونا رو هم باید نصب کرد تا بعضی از دکمه ها کار کنه! مثل fn+ -* که روشنایی ال سی دی رو کم میکنه اما کم نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید! ممنون میشم!
تو اون یکی فروم که سوالتون رو گذاشتی جواب چی دادن ؟
اینا ممکنه از نصب اکس پی باشه ... درایور کارت گرافیکت که دانلود کردی نسخه اکس پی هست ؟ مطمئنی ؟ ....
محض احتیاط ویستا بریز ...
سلامنقل قول:
سیستمت رو باید سرویس کنی به احتمال زیاد جلوی رادیات فن پر از آشغال است
عیب سیستم شما چیپست اصلی مادربرد اون ضعیف شده و هدسینگ اون خوب حرارت رو منتقل نمیکنه
نقل قول:درست : "هیت سینک" Heat Sinkنقل قول:
"هدسینگ"
;)
سلام به همه دوستان
من یک لپ تاپ Dell Lattitude خریدم... یک کلید سمت چپ هستش برای فعال کردن بلوتوث و وایرلس... مشکل اینجاست که وقتی اون کلید رو میزنم بلوتوث فعال میشه اما وایرلس فعال نمیشه... البته این رو بگم قبلاً یکبار فعال شده بود و چراغ wifi هم روشن شده بود و جستجو هم کرده بود... اما الان چراغ wifi هم روشن نمیشه... کلید تریبی خاصی هستش یا تو ویندوز جایی هست که تنظیم خاصی داشته باشه؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم... ویندوز اصلیش vista هستش که من گفتم شاید مشکل ویندوز باشه xp هم نصب کردم باز مشکل برطرف نشد... البته قبل از بوت شدن ویندوز چراغ wifi یکبار خاموش و روشن میشه... پس مشکل باید فقط با ویندوز و تنظیم خاص باشه... در ضمن درایورش هم مشکل نداره چون رو ویندوز ویستای اورژینال خودش هم این مشکل هست...
ممنون می شوم من رو راهنمایی کنید
این مشکل برای 1525 منم پیش اومده. چارش اینه که درایو مربوط به وایرلس رو پاک کنی. بعد یه بار سیستم رو ریستارت کنی بعد موقع نصب از طریق ویندوز نصب کنی(یعنی بذاری درایوت رو ویندوز بشناسه) تا کارت درست شه.نقل قول:
اون پایین گوشه سمت راست یه پیغام می ده (new hardware found) رو اون کلیک کن و ادامه ماجرا
در ضمن درایو رو از رو سی دی نباید بشناسونی چون به احتمال زیاد سی دی شما هم عین سی دی مال من زیپ شدست. باید تو یه مسیری آنزیپش کنی و اون مسیر رو برای نصب وایرلس به ویندوز نشون بدی
موفق باشی:11:
سلام من تازه گی ها لب تاپ خریدم و دی وی دی ریکاوری هم ازش گرفتم بعش یکی از دوستام گفت یکبار ریکاوری رو نصب کرده و تمامی اطلاعات لپ تاپ پاک شده اینطوری بهتر نیست من هم برم یه ویندوز ویستا اورجینال بخرم و یا اگه یه ویندوز ویستا از این ایرانی ها نصب کنم بعدش می تونم ریکاوری خود لپ تابم رو دوباره نصب کنم لطفا راهنمایی کامل کنید حسابی ترسیدم
نقل قول:
سلام
معمولا تو لپ تاپ یه فن وجود داره و اونم برای سی پی یو هست نه گرافیک:13:
نمی خوام نامیدتون کنم ولی..............:41:
لپ تاپ شما با این ویندوز زیادی ناسازگاره و درایواش هم .... اگه باشه فقط برای ویستاست تا اونجایی که تو سایت رسمی سونی اومده فقط 1 ویندوز با سه ورژن مختلف روی سیستمتون کار می کنند
Microsoft® Windows Vista® Business
Microsoft® Windows Vista® Home Premium
Microsoft® Windows Vista® Ultimate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینترنتم که سرچ کردم خیلیا سر درایو ایکس پی این لپ تاپ دردسر دارن
حالا بازم شما دنبالش باش انشالله که پیدا می کنید
از قدیم گفتن: جوینده یابنده بود:40: