بعد از این که فول شارژ داد باهاش کار کنیدنقل قول:
بعد از این که فول شارژ داد باهاش کار کنیدنقل قول:
بله ولی منظورم اینه که وقتی شارژ تموم بشه و فول بشه دیگه 10 ساعت هم بزارین بعدش تو شارژ عملا هیچ اتفاقی نمیافته
آدم GS2 بخره از همون دقیقه اول باهاش ور میره :31::31::دینقل قول:
عزیزان من الان یوزر منوال گوشیمو خوندم راجع به شارژ اولیه گفته پر که شد اول گوشی رو جدا کنید بعد شارژر رو از برق بکشید وحرفی از 8ساعت نبود اما تو نت که گشتم سایت رسمی اچ تی سی واسه باطری سنسیش نوشته:
When I first receive my phone do I need to charge the battery? Your phone ships with a partially charged battery so it’s suggested you charge your battery fully before first use. The battery is fully charged when the notification LED turns green. It is recommended to charge the battery for 8 hours the first time to ensure that the battery has had time to recharge.Note: It is recommended that you only use the charger and cable provided in the box your phone was shipped in.
خلاصش اینه ک اولین بار 8 ساعت رو بزنیم من خودمم گیج شدم :31:
آقا چه گیری دادید به شارژ اولیه:دی من که به شخصه جوانب احتیاط رو توصیه میکنم رعایت کنید
8ساعته دیگه :))
این واس باتری های قدیمی بوده... توی باتری های جدید هیچ نیازی به این کار نیست و عملا دارین وقتتون رو تلف می کنین...نقل قول:
ها احیانا کسی سوال منو نمی دونه؟؟؟ :
نقل قول:
جدیدا هم مثل باتری های لپ تاپ عمل میکنند:دی
قیمت بین المللی این الان توی آمازون 699دلار تشریف دارند
توی ایران 30روز دیگه کامتل میاره و این قیمت تا تقریبا اوایل مهر ماه افتش تا 700تومان هم هست
الان توی بازار تهران 935تومن هم پیدا میشه که بازم از نظرم صبر کنیم تا بیاد روی 700خوبه
اگر هم نه :دی تا اعلام Galaxy S III وایسیم 500میشه :)) :دی
ای بابا از باتری بکشید بیرون:31:
اینو ببینید:
دوستدار شما یاشارکد:http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=7146
این یارو زنگ زده بودن بچه ها میگف پول بریزید به حساب بدم بیاد :)) دیدیم کلا هیچ تضمینی از این که نو باشه و سالم باشه و سالم برسه و یارو بالا نکشه نیست:دی
همونطور که دوستمون گفت بعد از شارژ فول شدن خود گوشی برقو قطع میکنه ! پس 8 ساعت حرف چرندیه :دی
اینم بگم نکته خیلی جالب اینه (من تو ایکس10 خودم دیدم) وقتی گوشی فول شد اگه شما از برق نکشید و شروع به استفاده کنید باتری کم میشه (مثلاً میشه 99% و هی کم میشه) ولی برق وصل نمیشه ! یعنی انگار نه انگار که کابل شارژر وصله به گوشی !
باید یه بار قطع کنید و دوباره بزنید تا شروع به شارژ کنه :دی !
دقیقا حرف دوستمون رو تایید میکنم!نقل قول:
من گوشی N97و N95, 5800,5320 و 3 تا لپتاپ سونی + 1 لپتاپ دل رو بدون شارژ اولیه استفاده کردم، هموشن هم سالم هستند!
لپتاپ سونی که خودم استفاده میکنم 2 سال پیش خریدم و بدون شارژ اولیه شروع به استفاده کردم و حالا بالای 100 دقیقه شارژ نگه میداره!
سنسیشن هم اومد.انشالا زودتر قیمتش میاد پایین gs2 رو میگیریم.
نقل قول:
Htc sensation = 835
Samsung galaxy SII = 935
قیمت ها از " آل دیجیتال "
اینی که دست بکام ِ گالاکسی 2 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
At a recent shoot in LA for Samsung. Anyone in the UK can participate in the Olympic Torch Relay nomination process, I've made my nomination, have you made yours?
آره...
کسی جواب منو نداره؟؟؟ تا یکی دو ماه دیگه قیمت بین المملی پایین میاد یا نه؟؟؟
حتما میاد پایین پارسا جان مثل هر وسیله تکنولوژیک دیگه:20:نقل قول:
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
جووووونم بکامنقل قول:
با این گوشی با کلاس شد رفت:31:
نقل قول:
عزیز دلم این چه حرفیه میزنی ما از وضع فردای مملکتمون خبر نداریم تو قیمت بین المللی 2 ماه دیگه را میخوای ؟
خالکوبی های دست بکام هووووووووووووووووو:دی
خوب رقیب جی اس 2 روو شد :دی
پارسا انتخابت هی سخت میشه :دی
اکسپریا دوو )dou(
دو هسته ای با 4.5 ال سی دی :
خدا کنه زود بیاد بخوره تو سره جی اس 2 :دی شما بخرین حالشو ببرین :دی سونیرم دعا کنین
نقل قول:
هنوز معرفی نشده ک چی میگی شما ؟ در حد شایعه هست
به طور کامل معرفی نشده :دینقل قول:
ولی میگن روش Tegra هست که خوب توی عمل نشون داده از سامسونگ ضعیف تر عمل کرده
سونی فقط برا طرفدارای خودش میزنه
جالب اینجاس خیلی ها Arc رو حریف Gs2 میدونستن:دی (شوخی نکن جون دادا :دی)
سلام بر رفقا کسی از آل دیجیتال خرید کرده می خوام GS2 از اونجا بگیرم ببینم مطمئنه :31:
دوستان از این سونی اریکسون وقیح هیچی نخریدنقل قول:
پستیبانی نرم افزاریشون خیلی کمه
هم؟:-؟ آندروید میزنه دیگه آندروید هم از نظر نرم افزاری اوله
نقل قول:
منظورش از نرم افزاری ساپورت بیس گوشی یا همون سیستم عاملش هست .
همچین چیز گنده ای هم نیس:دی توی اندروید به چشم نمیادنقل قول:
منظور ایشون این بود که سونی دق میده آدمو تا یه آپدیت درس حسابی بده بیرون... سر همین ایکس 10 خیلی اذیت کرد... از نظر پشتیبانی نرم افزاری گوشی هاش فوق العاده ضعیفه... فک کنم همین آرک تا حالا یه آپدیت نداشته... این O2X و GS2 شونصد هوارتا آپدیت داشتن بعد 2 روز که اومدن :دی
بهراد خیلی نامردی :دی عکسشو نمی ذاشتی خبر نشم حداقل :دی حالا من این وسط چه غلطی باید بکنم :دی بیخیال بابا میرم همون 1100 میگیرم میام :دی کیان موجود داره 1100 رو؟؟؟ :دی
ولی بازم از نظر نرم افزاری سونی خیلی ضعیفه...قیمتشم فک نکنم اصلا قابل مقایسه با GS2 باشه... همون GS2 مث که بهتره :دی
میگم تا کی 800 میشه؟؟تا برم بخرم.دیگه دارم کف میکنم بدونه این گوشی!!!
دقیق که نمیشه گفت ولی تا 2-3 هفته دیگه به نظرم 800 میشه خوب داره افت میکنه ولی بازم 800 قیمت واقعیش نیست و بیشترم افت میکنه:8:
کسی نمیدونه چرا همراه اول وایرانسلو قطع کردن؟؟!!!
دوستدار شما یاشار
این سیم کارتایی که ایرانسل میگه برای گوشی های هوشمند روی این گوشی هم جای این نوع سیم کارتا هست ؟
نه عزیز سیم کارتش معمولیهنقل قول:
اون فک کنم مای ای فون و ای پده کقبلا مجبور بودن سیم کرت رو ببرن تا توش جا شه
جز سایزم فک نکنم تفاوتی داشته باشن:20:
سلام
کیفیت ساخت این گوشی چطوره؟
از لحاظ انتن دهی و کیفیت صوتی مکالمه و گوش کردن موزیک تو هندزفری ؟؟؟
در کل ایا ارزش خرید داره ؟؟ یا گوشی های مثل موتورولا بهترن
کیفیت ساخت حرف نداره تا دستت نگیری متوجه نمیشی من فقط از باطری ناراضیم که با توجه به این که فریمویرم قدیمیه با آپدیت حل میشه الان من با یه بار شارژ و استفاده تغریبا زیاد 28 ساعت دووم باطری داشتمنقل قول:
28 ساعت خیلی کمه باید حداقل 2 روز دووم بیاره. راستی هنوز باتری با ظرفیت بالاتر تولید نشده برای این گوشی مثل دیزایر اچ دی و بقیه...
با استفاده زیاد 28 ساعت که خیلی خوبه ....
البته منظور از استفاده زیاد چیه؟
مثلا آیفون که اوج ادعای باتری رو داره واسه گیم بیشتر از 4-5 ساعت دوام نمیاره اونم در بهترین حالت ...
حالا صفحه آیفون 3.5 هست و سی پی یوش تک هسته
kiss you جان نگفتی قسمت دوم ریویو رو دادی بیرون یا نه؟!
اگه آره لینکاش کو؟!
از لحاظ انتن دهی و کیفیت صوتی مکالمه و گوش کردن موزیک تو هندزفری ؟؟؟
استفاده من تقریبا اینجوری بود:نقل قول:
1 ساعت ویدئو فول اچدی
45 دقیقه وائ فای
یک ساعت بازی برادر این آرم 2
تو تموم مدت لایو وال پیپر روشن بود و چندتا هم اهنگ گوش کردم ولی باقی این مدت کار سنگینی نکردم:46:
بازم میگم با آپ دیت جدید همه میگن دو روز دووم داه راحت
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
آنتن دهی عالیه کیفت مکالمه هم همین طور اما کیفیت هد ست حتی متوسطم نیست من که اصلا راضی نیستم اگه مثل من اهل آهنگی یه هدست حرفه ای لازمت میشه:13:نقل قول:
بچه ها این گوشی را با قیمت 840 گیر اوردم بعد از ظهر دارم میرم ببینمش . اگه خدا بخواد منم میگیرم
آدرسشو بده ماهم بريم اگه تهرانهنقل قول: