ای بابا ! برادر من یا صبر کن ! یا دانلود کن کاره دیگه ای نمیتونی بکنی....(!!!)
Printable View
ای بابا ! برادر من یا صبر کن ! یا دانلود کن کاره دیگه ای نمیتونی بکنی....(!!!)
منم دیگه خسته شدم از بس سایتهای مختلف رو ثانیه به ثانیه دارم چک می کنم که شاید خبری بشه:41::19:نقل قول:
اگه کسی تو تهران پیدا کرد از گفتنش دریغ نکنه
اینجا اوردنش طول میکشه ولی مطمئنه !
آقا دستم رسید بهتون میدمش!
من احتمالا پنج شنبه جمعه میرم پایتخت میخرمش (باهاش میخوام یه فرمون هم بخرم !)
چه بد ( خیلی دلم میخواست آنلاین بازی کنم)
خدا کنه یه پچی چیزی مثل sa-mp بدن براش
رفتم ولیعصر پرسیدم یه سری هاشون گفتن فردا 100% میاریم!
خدا کنه زودتر بیاد! خیلی تو کفم :20:!
میشه خواهش کنم هر فروشگاه اینترنتی که بازی کامل و بی عیب رو اورد اینجا بگید؟
دوستان مژده بدم یک فروشگاه ایرانی اینترنتی gta رو برای فروش در 4 DVD عرضه کرده ولی خوب من مجاز به گذاشتن لینک نیستم ولی خودتون می تونید پیداش کنید.:10:
صد در صد فردا ولیعصر پخش می شه
من که فردا می رم زیر و رو می کنم اونجا رو تا پیدا کنم
خریدم حتما می ام اینجا خبر می دم
حتی لینکای بازی هم نیومده چه برسه به اومدن خودش تو بازار!
اگرم کسی برای فروش گذاشته به فکره پیش فروشه.
من الان 3-4 تا از فورومای اصلیه دانلود بازی که لینکای بازیا رو میزارن رفتم.اثری از gta نبود.چند تا تورنت بود که اونا هم فیک بودن مثکه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا بازی کرک نشده.خلاصه فردا هم نمیاد: دی
A trojan or keylogger in pirated games are quickly discovered (when and if they exist). Most people engaged in illegal file sharing are aware of such risks and take preventive measures. If it's discovered that something is infected, then it's announced far-and-wide in those communities.نقل قول:
اینم نظر خود اونا !!!!!! من که گفتم در عرض چند روز کرکش می آد !!! اصلا ممکنه کرکش زود تر از خودش بیاد !
ای بابا !!! یعنی خداییش تو گرفتی اینو ؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (9 کاربران و 2 مهمان)
bersam, barbarysookhte, elemon, fandak, hosseincode2008, magas-vizz, nasi1962, playstation 3, skhammari
LOL !
شدیدا منتظریم همگی.نه لینکی نه کرکی!اه اه اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من کلا واسه همین یک بازی رفتم گرافیک خریدم.:دی
هم تو این تاپیک و هم تو تاپیک دانلود بازی کامپیوتری : لینک های بازی گذاشته شدهنقل قول:
کرک بازی رو که خودم گذاشتم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 13 (10 کاربران و 3 مهمان)
bersam, barbarysookhte, elemon, fandak, hosseincode2008, mafia69, nasi1962, omid4mit, pedramgolchin, skhammari
بگو ماشالله!!!!
ما هم صبر می کنیم !!!! احتمالا منم باید یه آپدیت اساسی بکنم !!!!!! البته می دونم سیستمم با این که خیلی کمه میکشه !!! چون اکثر اینا که می نویسن درست نیست ! هی کم میشه !!!نقل قول:
شدیدا منتظریم همگی.نه لینکی نه کرکی!اه اه اه
من کلا واسه همین یک بازی رفتم گرافیک خریدم.
البته باید تست بشه !
سالمه ؟ یعنی ارزش دانلود کردن داره ؟؟؟؟ اخه ماشالله یکی و دو گیگ نیست که !!! 13 گیگه ! کی آپلودش کرد ؟؟؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
یعنی این پنج شنبه میادش ؟؟؟؟
دوستان فقط سریع ما رو در جریان بزارید که کجا بازی رو بگیریم
فکر کنم توپخونه زودتر از ولیعصر بیاره چون بازی ممنوعه
میشه لینک دانلودو به منم بدین؟(لینک اصلی ای که توش بازی باشه نه فایلای الکی)نقل قول:
والا کار من همینه و میدونم از کجا باید گیر بیارم.حالا شاید شما تو یک کره دیگه زندگی میکنین.
لینکای فعلی هم همگی تورننتن.یکیشونم اصل نبوده.fake میباشند.
توپخونه دیگه کجاست ؟نقل قول:
فکر کنم توپخونه زودتر از ولیعصر بیاره چون بازی ممنوعه
حدود ناصر خسرو.نقل قول:
13 گیگ ارزش دانلود نداره به نظر من
چون فردا و یا احتمالا پس فردا 4 تا دی وی دی می آد فوقش می شه 4000 تومن
ولی 13 گیگ بخوای دانلود کنی وقت گیره
با 4000 تومن بازی رو می خری
میدان امام خمینی که معروف به توپ خونه و یا پشت شهردارینقل قول:
من شنیدم 12 اذر داخل امریکای شمالی منتشر میشه
خریریدید برید تو نخ موبایل!!!
بابا بزارین همین پی سی ورلد خودمون میزاره حالا شاید یک روز دیرتر بشه.....دیگه خیالت راحته که فیک نیست یا دمو اینا.....
جعبشم که اوجینال پرینت میشه.....
چون بازی ممنوعه احتمالش هست که p30world نذاره.:46:نقل قول:
همین الان یک لینکی ازش پخش شد.
یکی رسیده به پارت 20 از 76 تا.اگر درست باشه همین پر میشه تو اینترنت والا بازم باید صبر کرد.
فکر نکنم بازی از 3 دی وی دی بالاتر باشه
------------
راستی بازی فکر نکنم کامل و بدون مشکلش تو این هفته به ایران برسه
تبریگ میگم.اونم الکی بود:دی
همون 3 دی وی دی هست دیگه.13 گیگو میتونن رو 3 دی وی دی بزنن.نمیتونن؟البته شایدم بیشتره
لینک رپید شیر ؟؟؟نقل قول:
عزیزم بزار ما هم دان کنیم
کو ؟ کجاست ؟؟:19::19:
پس زرشکــــــــــــــ....
داشتم سرچ می کردم یه خبر خیلی قدیمی دیدم ولی بد نیست شما هم بخونید ، چون خود من این خبر رو تاحالا نشنیده بودم :
این بازی در Nov 18 در آمریکا و آلمان منتشر می شود همچنین در ۲۶ آبان ماه در ایران هم به فروش می رسد . این بازی که به دو شکل نسخه اصل و نسخه معرفی شده به نام نسخه جرمنی ( آلمانی ) فروخته می شود که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هست که به آنها اشاره می کنم :
نسخه آلمانی : این نسخه از بازی دارای کم و کاستی های نسبت به نسخه اصل هست از جمله گرافیک کمتر نسبت به نسخه اصل سانسور بعضي از صحنه ها و مكان ها ، كم شدن تعداد شخصيت هاي فرعي بازي ( مردم و رهگذرها ) ، كم شدن كيفيت از لباس ها و حركات شخصيت ها ، كم شدن چند ماموريت ( مرحله ) ، كم شدن بعضي از وسايل ، برداشته شدن چندين مكان غير ضروري ، كم تر شدن كيفيت صداها و افكت ها ، برداشته شدن برخي از افكت هاي صوتي خاص كه در صداهاي ديگر گم هستن ( مانند صدا پاشيده شدن خون بعد از شليك گلوله : صداي پاشيده شدن خون در صداي شليك گلوله گم مي شود ) ، ... و آخر از همه كم شده گرافيك بازي . اين بازي براي كساني خوب هست كه از گرافيك 256 و رم 512 استفاده مي كنند .
منبع :البته مشخصه که این خبر مال زمانیه که فروش بازی تاخیر نخورده بود.کد:http://iv.edo.ir/
بازی 4 DVD هست 2 تا DVD9 حجم دقیق بازی چون 13.85 هست که رو 3 تا DVD جا نمیشه . دوستان هم کمی تحمل کنن بازی برای فردا خیلی بعیده ولی از پس فردا احتمال تو بازار ما هم بیاد هنوز بازی کرک نشده فعلا OffLine Activion بازی هست فقط ولی کرک برای اجرا هنوز نیست البته هر لحظه ممکنه بیاد، باید صبر کرد تا گروه های معروف مثل Reloaded یا Razor تورنت بازی رو بدن که قائدتا بعدش جاهایه دیگه هم پخش میشه .
اینطوری قیمت بازی بایستی بالای 3000 توامن باشه ...
بابا پول میخوام !:31:
حالا شما بگو تبلیغ نیستش که . یا حداقل بگو تو گوگل چی سرچ کنیم تا پیدا شه ؟نقل قول:
یا اگر میشد برام پیغام خصوصی کن جون من .
آروم و قرار ندارم !!!!!!!!!
طبق گفته دوستان مثل اینکه اون سایت پیش فروش کرده و فعلا" متاسفانه بازی در بازار (ایران) نیست :41:نقل قول:
کاربرای GameSpot به این بازی تا الان نمره 9.8 دادن.
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/index.html
عجب سرعتی گرفته تاپیک !!!!!!!!!!!!!
من سه تا پست بالاتر ، میخواستم جواب بدم ، اون پست ، یکی مونده به آخری بود ، جواب من رفت 2 صفحه بعد !!!!!!!!!!!!!!!
خوب و بد گرافیک نسخه ی PC
-------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی PC آخرین شماره از سری محبوب GTA فردا منتشر خواهد شد.سایت آلمانی و معروف PC Games Hardware به بررسی گرافیک نسخه ی review بازی که توسط مجله ی آلمانی PC Games نقد شده است پرداخته است.PCGH عکس هایی از نسخه ی review بازی را بررسی کرده و درباره ی گرافیک آنها توضیحات جالبی داده است.
موتور بازی draw distance طولانی و افکت های ذرات مطلوبی را به نمایش گذاشته است.خیابان ها و اشیاء یزرگ به خوبی از دور قابل رویت اند.سطح سیستم جزئیات بازی سبب می شود که با نزدیک شدن به اشیا،جزئیات به طرز مطلوبی به بافت ها اضافه شود.اشیا کوچک نیز در فواصل دورتر حالت نیمه شفاف دارند و هر چه به آنها نزدیک تر می شوید یکپارچه تر می گردند.
سایه ها و بافت(تکسچر) ها نقاط ضعف گرافیک نسخه ی PC اند.اگرچه تقریباٌ تمامی اشیاء و کارکترها سایه های حقیقی دارند اما حالتی دانه دانه داشته و فریاد می زنند که به پالایش بهتری نیاز دارند.به عنوان مثال نسخه ی PC فارکرای 2 سایه هایی مشابه نسخه های کنسولی داشت اما این سایه ها برای PC به خوبی بهبود پیدا کرده و پالایش شده بودند،حال آنکه در GTA IV این گونه نیست.به علاوه مکان های بسیاری وجود دارند که دارای بافت های بی کیفیت بوده و در تقابل شدیدی با اشیاء مطلوب قرار دارند.البته فردا مشخص خواهد شد که آیا این نواقص در نسخه ی نهایی بر طرف شده است یا خیر.
نکته ی منفی دیگر پیکسل پیکسل بودن بسیاری از بافت های شفاف بازی است.جزئیاتی از قبیل شاخ و برگ درختان به شدت ضعیف و سطحی به نظر می رسند.این بافت های شفاف در بسیاری از موارد در لبه ها حالتی فرسوده و افتاده دارند.
اما نوبت می رسد به بررسی تصاویر:
دید وسیعی که بازیباز از Liberty City دارد قابل تحسین است اما بافت های بازی یادآور GTA III است!بافت ها زنده و پویا نیستند.
استفاده از موشن بلور پس پردازشی و افکت های Bloom(ساطع شدن روشنایی) به باورپذیری این صحنه کمک کرده است.
موتور بازی در اجرای افکت های ذرات(دود،خرده شیشه،آتش) موفق عمل می کند اما نباید شاخ و برگ ها و سایه های پیکسل پیکسل و ضعیف پس زمینه را نادیده گرفت.
جا به جایی اشیا در بعضی موارد با موشن بلور سنگین،بیش از اندازه و اغراق آمیز همراه است.
انفجارهای عالی؛از کنتراست گرفته تا سرایت آتش به درختان و چمن اطراف محل وقوع انفجار که یادآور فارکرای 2 است.
Niko به محله ی چینی ها رفته است.بسیاری از اجسام از قبیل نرده های چوبی تخریب پذیرند که یادآور Stranglehold است.یک بار دیگر کار عالی راک استار در نمایش افکت های ذرات: به آتش خارج شده از لوله ی شات گان توجه کنید.
ملاقات با نید فور اسپید! خیابان خیس،موشن بلور و مهمتر از همه ماشینی با سرعت وحشتناک یادآور NFS است.
shadow filt ering می توانست در نسخه ی PC وجود داشته باشد اما این اتفاق رخ نداده.در این قسمت تفاوتی با نسخه های کنسولی دیده نمی شود.
مثالی خوب برای نمایش بخش های ضعیف بازی.بافت ها کم جزئیات بوده و رزولوشن پایینی دارند،پنجره ها به هیچ وجه شفاف نیستند.بته هایی با ظاهر مسخره!
کارکترها سایه های پیکسل پیکسل دارند،تعداد چند ضلعی ها قابل قبول بوده اما بافت ها به خصوص بافت ژاکت نیکو،بی کیفیت اند.
با Rocket Launcher قادر به منفجر کردن چندین خودرو به طور هم زمان هستید.افکت های ذرات واقعاٌ ارزش دیدن دارند اما سخت افزار شما را در اغلب موارد به چالش خواهند کشید.صحنه ی انفجار فوق العاده از آب در آمده است.
اگر بگوییم کیفیت بافت ها در این عکس در حد مکس پین 1 است اغراق نکرده ایم!
---------------
منبع: PC Games Hardware
نقل قول:
عزیزم خبر نداری.
بازی قرار بود نوامبر بیاد که راک استار تاخیرش زد .