انگار فقط از سنسور صوتیش میشه استفاده کردنقل قول:
اینم یه عکسه که فرمان هایی که میشه داد رو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انگار فقط از سنسور صوتیش میشه استفاده کردنقل قول:
اینم یه عکسه که فرمان هایی که میشه داد رو گفته
من براي بار دوم بازي رو تموم كردم. اينبار نور آبي اومد و گت ها از كره زمين رفتن ولي باز موقع باز شدن در كسي از تو نمورمندي بيرون نيومد!!!! چرا؟؟؟
من خودم رو كشتم به 2000 تا نرسيد EMS ام. يعني هرچي ماموريت فرعي بود. هرچي تو سيتادل بود.
البته نميشه گفت مسخره است. ولي بيشتر امتياز بازي واسه حالت مولتي اش هستش انگار!!!
روي ايكس باكس كه نميشه مولتي زد. ميشه؟؟؟
راستي!
به نظر من پايان داستان بد نبود. ولي خوب يه بخش هايي يكم آبگوشتي رفت جلو. منظورم صحبتهاش بود!
نقل قول:
یابا من اگه اون چند تا EMS چیتیم که رفتم حساب نکنم حداقل دیگه تا اونجا که پایان سوم و یه کسی از نورماندی بیاد پایین واسم میومد!!!!!!:18:
حتما یه جایی اشتباه کردی یا اون انتخاب های اصلی رو خوب رد نکردی !!!:46:
البته يكم سر در گم شدم تو بخش ژورنالاش يكم ريخته به هم. مثلا به من گفته بود 2 تا ماموريت تو سيتادل هست برو پيش فلاني ولي هرچي زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم.
يه چيز ديگه .
بخش رومنس قبل از حمله به زمين رو داشتم. با اشلي جان. ولي خوب قبل از حمله وقتي ميرفتم با يارو حرف ميزدم. جواب اولش اين بود كه هنوز آماده نيستيم.
حرف دومش كه معولا جواب دوم هست اين بود كه آماده هست. ولي خوب من نفهميدم مشكل كجاست كه آماده نبود؟؟
همونجا كه بعد از اوكي دادن واسه حمله ميره و با اشلي ويليامز دگرانديشي ميكنن!
اونجا درست بوده؟يا واقعا من آماده نبودم؟
اونجاش هیچ ربطی به EMS ت نداره اونجا خودت میتونی بگی من آمادم بزنیم حمله یا میتونی بگی نه که بری با دوستات یکم بیشتر حرف بزنی بعدش حمله کنید !!!:15:نقل قول:
بازي قشنگيه ولي خوب من نميدونم چرا هرچي زحمت ميكشم واسه جمع آوري EMS كم مياد!
بعضي سوالا بود كه واسه جوابش دو تا از انتخابابم كه احتمالا بخاطر كم بودن همين موضوع بود بسته بود!
مثلا ايژويل من من من زدمش. در صورتي كه من ميتونستم كاري كنم كه خودش خودكشي كنه ولي انتخاب سمت چپي بسته بود!
حالا يه سوال.
كسي تونسته رو ايكس باكس كينكت رو راه بندازه؟
من ميخوام ببنم چطوريه! بايد جالب باشه :31:
به نظر شما اين پايان شفرد بود؟؟ چي ميگن بعضي ها كه شفرد زنده ميمنونه؟؟
نقل قول:
ببخشید من کینکت رو نمیدونم ولی یه چیزیو میدونم برای این که الیوسیو من رو متقاعد کنی خودشو بکشه باید کل Repution تو که با ادغام Paragon و Renegade پر میشه رو که در منوی Squad هم قابل دیدنه در طول بازی پرش کنی که اگه خوب مرحله های فرعی رو اول رفته باشی و بعضی وقتا که علامت موس بیاد رو بزنی و به جای انتخاب سمت راست بالا و سمت راست پایین انتخاب های سمت چپ بالا و سمت چپ پایین رو زده باشی (که Paragon و Renegade پیشتری بهت میدن ) کل اون نوار باید پر شده باشه تازه بیشتر هم میشه ولی نشون نمیده.:6:
اون هم که میگی کی میگن بعضی ها که شپرد زنده بود (که یکیشم خودم بودم) به این صورته که اگه انتخاب Destroy رو زده باشی و Illusive Man رو هم وادار به خودکشی کنی آخرش شپرد رو (بدون سرش فقط بدنش معلومه ) با گردن آویز N7 خوابیده توی یه خرابه میبینیم که یه دفعه تکون میخوره !!!! تو پوشه Movies بازی هم با نام Shepard alive میتونی ببینی (البته با نرم افزار های
خاص مثل RADVideo):31:
بیخود هم نیست حتما که نوشتن Shepard Allive.مثلا مگه "Bioware مرض داشت اسم فیلمرو توی پوشه فیلم ها بنویسه Shepard Allive (البته یه چنین نامی داشت که چنین معنی رو میداد):38:
بچه ها کسی از کی اومدن Leviathan DLC خبری داره ؟؟؟:5:
سلام دوستان
من یه مشکل با ماموریت هام دارم.
الان کلی ماموریت دارم که نمی دونم چی کارشون کنم.
مثلا گفته برو رو سیاره فلان ولی نگفته تو کدوم منظومه.
بعضی هاش هم گفته فلان چیز رو پیدا کن ولی نگفته کجا.
این ماموریت ها رو چه طوری رد کنم؟
من دقیقا نمیدونم چی میگید اگه میشه همراه با یک مثال توضیح بدین!!!:31:
منظورش معموريت هاي توي سيتادل هست.
شما برو تو سيتادل. دكمه ي مپ (اوني كه نقشه رو نشون ميده )بيار. بعد ببين آدمايي كه دنبالشون هستي كجان. تو كدوم طبقه هستن .برو باهاشون صبحتب كن و چيزي رو كه ميخوان يا بهشون بده از ازشون بگير!!
ولي خوب كلا تو صبحتها يه اشاره اي ميكننن.
در غير اينصورت احتمالا ماموريت هايي هست كه توي سياره ها و منظومه هايي هست كه چشمك ميزنن ولي نوشته اي بالاشون نيست ! (اونا كه نوشته بالاشونه و چشمك ميزنن ماموريت هايي داستاني هست .اصلي )
راسته يه سوال. ببخشيد توروخدا.:31:
اون دختره اسمش يادم رفت. تو نورمندي كنار سكان وايساده دختر مو مشكليه !
توي يه كليپي توي يوتوپ ديدم در يه حالتي شفرد با اين دختره هم ميره تو رمنس.:31:
چطوري؟ آخه اين دختره چيكاره هست اصلا باهاش كاري نداريم كه :13:
كنجكاو شدم:27:
برو تو کابین خصوصی شپردنقل قول:
راسته يه سوال. ببخشيد توروخدا.
اون دختره اسمش يادم رفت. تو نورمندي كنار سكان وايساده دختر مو مشكليه !
توي يه كليپي توي يوتوپ ديدم در يه حالتي شفرد با اين دختره هم ميره تو رمنس.
چطوري؟ آخه اين دختره چيكاره هست اصلا باهاش كاري نداريم كه
كنجكاو شدم
اونجا یه کامپیوتر داره که بقل اونیه که پیام هاشو چک می کنه.
با اون به دوستاش رو دعوت می کنه که بیان.ولی دست خودت نیست که کیو دعوت کنی.
اول باید با خود اون حرف بزنی تا اون کامپیوتر فعال بشه.(چند تا ماموریت هم بهت می ده.البته من بعد از اینکه به سیتیدال حمله شد تونستم دختره رو بیارم تو کابین شپرد :21:نمی دونم قبل می شه یا نه)
بعد دختره میاد پایین و می گه یه شطرنج خریده بیا بازی کنیم.
بعد وسط شطرنج باهم حرف می زنن و دو تاگزینه می ده.
یکیش (فکر کنم اونکه با هست) بهش پیشنهاد می ده که رمنس کنن ولی اون رد می کنه.:41:
پس شما گزینه پایین رو بزن تا دختره نا راحت نشه.:31:
بعدش رو دیگه نمیدونم.
من همین جا اشتباه کردم و دختره بهم گفت منو و تو به هم نمی خوریم و طور دیگه ای در بارت فکر می کردیم و رفت.:18::37:
ولی مهم نیست چون من کلاچند تا اشتباه کرده بودم تو بازی و می خواستم سیوم رو پاک کنم و نسخه ی 2 رو دوباره بازی کنم و از سیو اون دوباره 3 روشروع کنم.:20:
دوستان اخر بازی چرا همه چی ترکید شپردم مرد .یا من بد بازی تمام کردم
EMS ت پایین ترین صورتو داشته که هم organic ها و هم ریپرها و کلا همه میمیرن!!!نقل قول:
البته با اجازتون اگه female باشی و دعوتش کنی خودش بهت پیشنهاد میکنه و... :31:نقل قول:
یکیش (فکر کنم اونکه با هست) بهش پیشنهاد می ده که رمنس کنن ولی اون رد می کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما گزینه پایین رو بزن تا دختره نا راحت نشه.:دی
بعدش رو دیگه نمیدونم.
من همین جا اشتباه کردم و دختره بهم گفت منو و تو به هم نمی خوریم و طور دیگه ای در بارت فکر می کردیم و رفت.
پس حالا می فهمم چرا بعد از اینکه بهش پیشنهاد دادم بهم گفت که مگه منو ندیدی که وقتی صدا ای دی رو می شنوم چه جوری می شم!!!!!!!!نقل قول:
به کی پیشنهاد دادی ؟؟؟ :18:نقل قول:
چه پیشنهادی دادی ؟؟؟:18:
(دی) چه کسی هست ؟؟؟:18:
همون یارو که بالا گفتم و شما گفتی اگه female باشم خودش پیشنهاد می ده.نقل قول:
به کی پیشنهاد دادی ؟؟؟
چه پیشنهادی دادی ؟؟؟
(دی) چه کسی هست ؟؟؟
وقتی من بهش پیشنهاد دادم گفت اشتباه گرفتی عزیزم.:31:
من از اوناش نیستم.:31:
بعد با خودم گفتم چه قلطی کردم.:41:
یهو دیدم داره می گه:مگه ندیدی وقتی صدای edi رو می شنوم حواسم پرت می شه.:39::21::21::21:
بعدشم بازیو برد و گفت:من همونی هستم که از فرماندم بازی رو بردم و قلبش رو هم شکستم.:5:
خبر های جدید از Leviathan DLC : این تابستون میاد و اینم trailer ش که همچین آنچنان به دلمان راهی نیافت.:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من یه مد ساختم برای mass effect 3 که 5 تا Heavy weapon اضافه میکنه از مس افکت 2 و 3 که تیراشونم کم نمیشه و یه عالمه لباس حدودا 40 تا و 10 تا هم چهره و چند تا هم Armor و ... البته خودم لباساشو نساختم این ورژنه یکش هست میخوام تو ورژن یعدیش چند تا اسلحه دیگه هم اضافه کنم خب تو فایل read me هم دکمه ها رو واسه اومدن heavy weapon ها زدم مثلا F1 رو که میزنی اسلحه M-920 Cain میاد و هر چه قدر که میخاید میتونین شلیک کنین ّF2 رو که میزنین Blackstar میاد که یه شلیکش باعث از بیت رفتن خودتون هم میتونه بشه و این اسلحه بعد از یک تیر میوفه جلوتین و دوباره میتونین ازش استفاده کنین:5:
:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
برای نصب کردنش هم فایل Coalesced رو اینجا بندازین:
"...\Mass Effect 3\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole\"
اینم لینکش به بلاگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
که نگید از جایه دیگه برداشتم .:12:
سلام بچه ها من یه مد ساختم برای mass effect 3 که 5 تا Heavy weapon اضافه میکنه از مس افکت 2 و 3 که تیراشونم کم نمیشه و یه عالمه لباس حدودا 40 تا و 10 تا هم چهره و چند تا هم Armor و ... البته خودم لباساشو نساختم این ورژنه یکش هست میخوام تو ورژن یعدیش چند تا اسلحه دیگه هم اضافه کنم خب تو فایل read me هم دکمه ها رو واسه اومدن heavy weapon ها زدم مثلا F1 رو که میزنی اسلحه M-920 Cain میاد و هر چه قدر که میخاید میتونین شلیک کنین ّF2 رو که میزنین Blackstar میاد که یه شلیکش باعث از بیت رفتن خودتون هم میتونه بشه و این اسلحه بعد از یک تیر میوفه جلوتین و دوباره میتونین ازش استفاده کنین و 3 تا اسلحه دیگه ......!!!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب کردنش هم فایل Coalescedرو اینجا بندازین:
"...\Mass Effect 3\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole\":دی
اینم لینکش به بلاگم ::12:
که نگید از جایه دیگه برداشتم .
سلام دوستان
من الان دیگه اخرای بازی هستم
جایی که باید به مقعر سبروس حمله کنیم
تا الان چیزی حدود 3000 تا EMS به دست اوردم اما توی سایت های خارجی دیده بودم که برای بهترین پایین باید 5000 تا باشه
من قدرت نظامی که دارم چیزی حدود 5900 تاست اما به خاطر بخش انلاینش که نمی تونم بازی کنم این مقدار نصف شده
راهی هست بشه این درصد امادگی کهکشان رو که با بازی انلاین بالا می بریم به صورت افلاین افزایشش بدیم ؟
کلاً بالاترین EMS که می شه به صورت افلاین گرفت چنده ؟
سلام
تایپیک مس 2 که کسی نمی یاد جواب بده.
گفتم اینجا بگم شاید یکی جواب داد.
البته الان آخرای بازیم ولی خوب برای مس 3 هم به درد می خوره.نقل قول:
سلام
من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.
واسه همین این دور برام مهمه
یه چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنه نمی شه کاری کرد باهامون بیاد
من هر کاری کردم نشد
راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین
مرسی
چون اون هم پاراگون و اون یکی رو داره.
راستی الان من دیگه باید برم تو امگا 4 ریلی ولی همه لویال هستند به جز میرندا.
برای اینکه لویالش کنم پاراگون می خوام.
الان چطور پاراگون به دست بیارم؟
سلام بابک.تو اینجا توی بخش بازی چه میکنی؟:دینقل قول:
Readiness رو هم که با مولتی پلیر بالا میره میشه با یه فایل درست کرد.
این فایل Readiness رو 100 میکنه.یعنی War Asset هات هر چی باشن دیگه کم نمیشه ازشون و نصف نمیشن.کد:http://www.mediafire.com/?s1l154965dq0u5d
دستور العملش هم توی خودشه.
فکر کنم کل EMS ای که بشه جمع کرد 7000 باشه.دقیق یادم نیست.
موفق باشی.
ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برونقل قول:
تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!
حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!
اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!
مرسی.نقل قول:
ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برو
تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!
حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!
اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!
ولی من فقط سیو بعد از حمله به نرماندی رو دارم.
فکر کردم همون برای تغییر دادن بازی کافیه.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود.
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن.
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم.
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم.
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟
کلا 2 رو برا 3 بازی می کنم.
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم.
مرسی.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا):31:
راستی هیچکس از مدم استفاده نکرد بدجور و شدید باحاله ها !!! انتخاب با خودتون
اين DLC ها رو چطوري بايد تو ايكس باكس به بازي اضافه كرد؟
مرسی.نقل قول:
مرسی.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا)
از فردا شروع می کنم دوباره بازی کنم.
راستی این مد شما رو ایکس باکس کار می کنه؟
نقل قول:
متاسفانه نه چون مثلا باید F1 بزنی تا M-920 Cain بیاد شاید اگه ایکس باکس داشتم میتونستم بفهمم چیکار کنم که دستوراشو به دکمه های ایکس باکس بدم.:44:
راستی کسی میدونه کجا میتونم DLC های Mass effect 1 رو پیدا کنم؟؟؟:31:
من برای اولین باره که اومدم سراغ سری ME
شماره های قبلیشو بازی نکردم به همین خاطر داستان بازی برام آشنا نیست
ولی دارم سعی میکنم بخونم ازینور اونور تا شخصیتا رو بشناسم
نکته خاصی هست که باید بدونم؟
چندتا اسلحه رو میشه همزمان حمل کرد؟
من الان فکر کنم 5تا دارم،یه شاتگان یه اسنایپر یه مسلسل یه کلت و یه اسلحه یوزی مانند.
سیستم لول گیریش اول روی حالت اتومات بود ولی بعد دستیش کردم
راهنمایی برای بهترین اپگرید کاراکتر موجود هستش؟
من به صورت پیش فرض حالت اکشن رو انتخاب کردم و شخصیت شپرد
بعدش renegade بیشتر به درد میخوره یا پاراگون؟
من وقتی حرف میزنم با کسی یا بهم Reputation میده یا پاراگون ولی وقتی خبرنگاره رو کتک زدم بهم renegade داد؟
اینا باعث شکل گرفتن شخصیتت میشه؟
شما برو اینجا داستان دستت می یادنقل قول:
شماره های قبلیشو بازی نکردم به همین خاطر داستان بازی برام آشنا نیست
ولی دارم سعی میکنم بخونم ازینور اونور تا شخصیتا رو بشناسم
نکته خاصی هست که باید بدونم؟
چندتا اسلحه رو میشه همزمان حمل کرد؟
من الان فکر کنم 5تا دارم،یه شاتگان یه اسنایپر یه مسلسل یه کلت و یه اسلحه یوزی مانند.
سیستم لول گیریش اول روی حالت اتومات بود ولی بعد دستیش کردم
راهنمایی برای بهترین اپگرید کاراکتر موجود هستش؟
من به صورت پیش فرض حالت اکشن رو انتخاب کردم و شخصیت شپرد
بعدش renegade بیشتر به درد میخوره یا پاراگون؟
من وقتی حرف میزنم با کسی یا بهم Reputation میده یا پاراگون ولی وقتی خبرنگاره رو کتک زدم بهم renegade داد؟
اینا باعث شکل گرفتن شخصیتت میشه؟
5 تا اسلحه بیشتر نمی شه حمل کرد.
اگه می خواین بازی قشنگ تر باشه رو اکشن نرید.رو استوری بازی کنین.
فرق پاراگون و renegade رو نمی دونم.اگه یکی توضیح بده بهتره ولی کلا پاراگون بهتره.
این ها هم شخصیت رو می سازن و تو بعضی گفت و گو های حساس سمت چپ گزینه رنگی می یاد که باعث می شه اون قسمت از داستان به خوبی تموم شه و آخر بازی هم خوب تموم شه.
اینجور که خودم فهمیدم امتیاز مربوط به پاراگون به خاطر جوابای به نوعی دیپلماتیک داده میشه و امتیاز مربوط به renegade به خاطر اعمال و صحبتای تهاجمی و به قولی بی کله بازینقل قول:
فرق پاراگون و renegade رو نمی دونم.اگه یکی توضیح بده بهتره ولی کلا پاراگون بهتره.
تقریبا درست گفتین چون با پاراگون طرف مقابل رو متقاعد میکنی و اگه دوستت باشیه کمی هم صمیمیت میکنه ولی با Renegade خودتو بزرگ نشون میدی واگه طرف مقابلت دشمنت باشه تحقیرش میکنی:31:
راستی مثه اینکه یه DLC جدید به نام Firefight اومده که چند تا اسلحه اضافه میکنه
من که از جاهای مختلف دانلود کردم ولی جواب نداد نمیدونم مشکلم از کجا هست کسی فهمید به ما هم بگه:37:
ببخشید لینک خرابه نمیدونم واسه چی درست نمیشه بجای اینا -------- میهن دانلود رو به انگلیسی بزارید.
یا به اینجا برید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نسخه کرک شده چطوری میشه به origin وصل شد؟
آها خوب شد گفتی Origin من کلا با سایتش مشکل دارم چه برسه به اینکه ... واسه من 2ساله هر وقت میرم تو سایتش این صفحه میاد کسی میدونه واسه چی ؟؟؟:44:
آقا يه سوال. الان تاپيك اومد بالا يادم افتاد.
آخر بازي كه جوكر داره با بچه اش حرف ميزنه . آخرش ميگه يه داستان در مورد شفرد ميگه.
يه چيزي ميگه كه الان يادم نيست ولي انگار كه بازي ادامه داره...
نه؟
من تا الان 3 بار بازي رو تموم كردم .اين بار آخر هم با female شفرد :31:
همونطور که خودت یادته که از من پرسیدی من گفتم چند تا دلیل داره که میتونه بیاد یکی اینکه گزینه ی Destroy رو که بزنی زنده میمونی یکی هم اینکه همین که خودت گفتی البته با اجازت اون joker نیست هویتش ناشناختس تا جایی هم که یادمه اینجوری بود متنشون :نقل قول:
پسره : میتونی یه داستان دیگه از شپرد واسم تعریف کنی
مرده : این وقته زیادی رو میبره ولی باشه یک داستان دیگه .......
و تمام راستی لطفا جواب سوال های بالایی رو بدید !!!:31:
خیر بازی با این داستان ادامه نداره یعنی شپرد دیگه نقشی نخواهد داشت گرچه اون اخر بازی یه پیکر سوخته هست که تکون میخوره و به نظر میرسه که کپتن شپرد باشه....شایعاتی در مورد ادامه بازی هست ولی dlc های جدیدی اومده که پایان بازی رو تغییر میده ولی شپرد کماکان قهرمانیست که در راه این داستان جان سپرده