1.چی بگم اخهنقل قول:
bolot ye chizi shoma begoo
2. شمامشکوک میزنی
3. شما حجت نیستی
4. البته حدسه
Printable View
1.چی بگم اخهنقل قول:
bolot ye chizi shoma begoo
2. شمامشکوک میزنی
3. شما حجت نیستی
4. البته حدسه
سلام.اگه میشه کدهای گیم شارک هاروست مون برای گیم شارک version 5رو بزارید که با شبیه ساز epsxeسازگاری داشته باشن.ممنون:20:
یا اگه میشه tableهاروست مون رو واسهart money بزارین.ممنون
سلام اولا پسره وقتی از شهر برمیگرده و میخواد در روستا بمونه دختره بهش میگه درباره ی شهری که ازش به این روستا اومدی برام بگو دوما تو تلویزیونم در باره ی شهر صحبت میشه.yani hamoon ghesmate telviziyoon ke neveshte life in the farm yani zendegi dar mazrae cheghadr sakhte farsi type kardan aslan dastam adat nadare bayad ye sat donbale kalemat begardam in yezareroo ham joon kandam neveshtam rasty hanooz javabe soalamo nadadiya kaghaze print shodeye 5:20:نقل قول:
hojat kiye baba man droogh nemigam hichvaght chiro mashkook mizanam chechizim mashkooke:13:نقل قول:
پسره در کودکیش مدتی به روستا می یاد تا کنار پدربزرگش باشه بعد با دختره آشنا میشه و بعد که می خواد برگرده به شهرش دختره بهش میگه که بهم قول بده که یه روزی برمی گردی.نقل قول:
بعد هم که پسره بزرگ میشه و می فهمه که پدربزرگش مرده می یاد به روستا و تصمیم می گیره همون جا زندگی کنه.
توی کانال Life In Farm هم چیزی از شهر گفته نمیشه و اون کانال راهنمای بازی است یعنی طریقه دوست شدن با دیگران و زندگی کردن در مزرعه و ....
دیگه همه هم باورشون شده که شهری نیست و حالا اگه شما می خوای این بازی رو ادامه بدی مانعت نمی شم.
man nemikham in baziro edame bedam chon yebar ta akhar raftam va shahresho didam age harfamam bavar nemikony nakon eshkaly nadare man dige az in bazi hichi nemigamنقل قول:
با سلام
آقاي sanka شما بايد به آقاي A-H Entertainment حق بدين كه حرف شما رو باور نكنه.
چرا:چون تا شايد 100 صفحه از اين تايپيك مربوط به مسئله شهر باشه.
تا حالا افراد زيادي اومدن گفتن كه شهري وجود داره ولي نتونستن ثابت كنن.بيشترشون هم مثل شما گفتن كه يا با ps1 رفتن يا ايكه سيوشون پاك شده و ....
البته نميگم كه شما دروغ ميگين
من خودم شخصا فقط بخاطر اين بازي اينجا عضو شدم 10 ماهه پيش.و تمام اين 201 صفحه رو خوندم ولي شايد اين هفت يا هشتمين پستي باشه كه اينجا ميدم.
پس نبايد ناراحت بشين اگه حرف شما رو قبول نميكنن.
اگه شما ميتونييد ثابت كنيد ,ثابت كنيد و به هه ما بگين كه اشتباه ميكنيم.
اينم بگم كه من تا حالا حتي نتونستم به اون دهكده اي برم كه وقتي كارن مريض ميشه بايد بري
با تشكر
دقيقا موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم تا اونجايي كه بازي كردم نميره شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه شما رفتي يه عكس بزار تا باور كنيم:10:
salam man narahat nistam moggy valy ina bavar nemikonan bekhatere haminam daram talash mikonam ba computer be shahr beram va savesho baratoon bezaram ta befahmin ke droogh nemigam hadafe man faghat komak kardan baraye kasayi ke shahr migan vojood nadare alanam faghat tanha moshkelam too bazi kaghaze perint shodeye panjomiye akhe man faghat 4 tasho gereftam harchi say mikonam nemitoonam panjomiro begiram chand bar tahalam hey dar inmored az A-H Entertainment soal kardam valy mage kasi javab mide age nemidoonin begin nemidoonim.begzarim man ye baziye ghashange computer daram ke doost dashtam bezaram baghiyeham downloadesh konan valy nemidoonam chetori hajmesham kheyli nist be andazeye yek cd
بازم سلام
آقاي sanka لطفا فارسي رو پاس بداريد.اينقدر انگليسي ننويسين.
در مورد كاغذ هم بايد بگم چرا شما از كد گيم شارك استفاده نميكنيد؟البته من وارد نيستم.شايدم همچين كدي نيست كه تمام كاغذ ها رو داشته باشه
با برنامه epsxe1.5 ميشه اين كدها رو وارد كرد.
با تشكر
darmorede farsineveshtan bayad begam dastam adat nadare va age bekham farsi benvisam kheyli kond minvisam darmorede ramzam bayad begam age az ramz estefade kony momkene dige be shahr nare taze age az ramz estefade kony dige hichvaght nemitoony az pocket station estefade kony taze man ba computer bazi mikonam ehtiyaj be cd gozashtanam nadare bicd kar mikone faghat bayad mesle baghiyeye bazihaye computer rahandazish kard age mikhay begoo bezaram download koni valy nemidoonam chetor bayad inkaro kard
سلام
آقاي sanka دست شما درد نكنه ديگه.خوب دوست من منم منظورم با كامپيوتر بود.شما چي فكر كردين.
من خودم از وقني سونيم خراب شد با pc بازي ميكنم.با همين برنامه اي كه تو پست قبليم گفتم.
گفتم كه با همون برنامه ميشه كد ها رو وارد كرد.
بعدش مگه شما خودت نگفتي كه با كد تو سوني 7 تا كاغذ گرفتي؟
بازم ميگم فارسي رو پاس بداريد.مگه چه اشكالي داره اگه يكم كند تر بنويسيد؟در عوض ما زودتر مي خونيم.
با تشكر
منم موافقم :41:نقل قول:
اگه شما توي فارسي نوشتن كنديد منم توي خوندن فينگيليش كندم:19:
تا بخوام نوشته هاي شما رو بخونم يك ساعت طول ميكشه!:19:
خوب شما فارسي بنويسيد كم كم دستتون تند ميشه:10:
مگه ما همه از اول دستمون خدايي تند بوده!:27:
طرز کار epsxe
نقل قول:
سلام
دوست عزيز اينجا جاش نيست.
آقاي sanka خانوم Maggy_P هم درست ميگن.
ما كه از اول دستمون تند نبوده.چند وقت تايپ كنيد عادت ميكنيد.
با تشكر
در آدرس زیر نرم افزار به همراه گیم شارک و پلاگین و راهنمای فارسی رو گذاشتم تا پاک نشدن سریعا دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1789352&postcount=1874
سلام
اقا من برنامه ePSXe V.3.0.1 رو دانلود کردم و میخوام که بازی Harvest Moon رو توش اجرا کنم ... از منوی File گزینه Run CD-Rom رو زدم و یه پیغام ارور داد که نوشته بود که باید از منوی Config گزینه Video رو انتخاب کنم و پلاگین مخصوص رو انتخاب کنم . تو کادر مربوطه لیست رو باز کردم .... اینجا پلاگین های زیادی هست ؛ کدوم پلاگین رو برای اجرای بازی باید انتخاب کنم ؟ (با توجه به عکس) :41:
پلاگین های گرافیک شما خوب نیستند. فایل epxe رو که در پست بالا گذاشتم رو دانلود کنید چون به فارسی همه قسمت ها رو توضیح دادم.نقل قول:
جناب a-h entertainment تمام لینک های اون پست خرابن ... یه بار چک کنید
سلام
آقاي A-H Entertainment به نظر شما بحث تايپيك عوض نشد؟
بهتره مشكلاتتون رو توي تاپيك مربوطه يا از طريق پيغام خصوصي مطرح كنيد.
من خودمم كلي مشكل داشتم ولي اينجا مطرح نكردم.
آقاي Ehsan PCbase لطفا شما هم ديگه در اين مورد پست ندين.
شما كه نمي خوايين دوباره اين تايپيكو قفل كنن
با تشكر
حق با شماست.نقل قول:
تمام عزیزانی که با شبیه سازها مشکل دارند به اینجا مراجعه کنند و مشکلاتشون رو در همون جا مطرح کنند:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
با سلام
آقاي A-H Entertainment ممنون كه توجه كردين.
آقاي sanka ما منتظريم كه شما ثابت كنين.
چي شد بالاخره كاغذ پنجمو گرفتين؟
با تشكر
salam man ye ghaza baladam ke fekr nemikonam shoma balad bashid tarze tahayesham too ketab nist man az kootooleye ghermez in ghazaro yad gereftam tarze tahaye:choghondar_tokhme morgh_kare_shekar_ghablame_oven ya hamoon ojagh
salam tarze tahayeye ye no ghaza ke too ketab nist:choghondar_tokhmemorgh_kare_shekar_ghablame_o jagh man in ghazaro az kootooleye ghermez rang yad gereftam
salam tarze tahayeye ye no ghaza ke too ketab nist:choghondar_tokhmemorgh_kare_shekar_ghablame va ojagh
sssasaasddasdasdfasfsafsafsafsafsfasfsafsasafsfa
سلام طرز تهیه یک غذا که در کتاب نیست من این غذا رو از کوتوله قرمز رنگ یاد گرفتم.طرز تهیه:چغندر-تخم مرغ-کره-شکر-قابلمه-اجاق.من یک بازی قشنگ دارم که میخواستم بزارم همه دانلود کنن ولی نمیدونم چطوری اگه میشه راهنماییم کنید.با تشکر
na azizam mage kasi mige chetor bayad kaghaze panjomo begiram manam karam gire va be jaye harvest moon bazihaye dige mikonamنقل قول:
خوب اگه ميخوايد چيزي براي دانلود بزاريد بايد اپلودش كنيد بعدشم توي قسمت دانلود بازي ها بريد:10:نقل قول:
lotfan age kasi midoone panjomish kojast bege
koja bayad apload konam
mishe begid koja bayad apload konam
سلام.نقل قول:
می تونی اینحا آپلود کنی :
راستی سعی کن فارسی تایپ کنی و دیگه هم پشت سرهم پست ندی و حرف هات رو توی یک پست بنویسی. در غیر این صورت ممکنه مدیران اینجا رو ببندن.کد:http://rapidshare.com
http://www.megaupload.com
http://mihd.net
سلام
منظور از کاغذ پنجم برگ پرینت ماهی است؟
این یه harvest moon برایsuper nintendo است
[html]http://dl.coolrom.com/dl.php?949[/html]
emulator هم از اینجا بگیرید
[html]http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/zsnes.html[/html]:10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khob chi shod kasi in ghazaro ke goftam dorost kard
سلام.
یه خبر خوب برای همتون دارم. یک نرم افزار رمز برای هاروست مون آپلود کردم که تمام توضیحات و نحوه استفاده از اون رو در 2 فایل Help و Help 2 گذاشتم. حتما دانلود کنید و اگه دوست داشتید نظر هم بدید.
پسورد فایل هم اینه:کد:http://www.4shared.com/file/34033918/663ef647/psx_emulation_cheater.html
کد:A-H Entertainment
سلام
آقاي A-H Entertainment ممنون بخاطر برنامه و توضيحان خوبي كه داده بودين.
بهتره اين برنامه رو به كسايي كه با اجراي بازي ها مشكل دارن هم پيشنهاد كنين.
واقعا خوب بود.
سلام بازیرو aploadکردم توی ادرس دومی اسم بازی nitro family است.بازی خوبی است