یکی از دوستان این مدل رو خریده . راضی هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم فکر کنم زیر 200 تومن باشه. 170 180 حدوداً
Printable View
یکی از دوستان این مدل رو خریده . راضی هست :نقل قول:
قیمتش هم فکر کنم زیر 200 تومن باشه. 170 180 حدوداً
یک دنیا ممنونم از جواب خوب و کامل شما:n16:نقل قول:
من خودم از مشخصات st25 و lt20 خوشم اومده.
ولی نیاز به دستگاهی دارم که بشه ته ریش هم گذاشت. با راهنمایی های شما، تصمیم گرفتم که مثل شما، دو تا دستگاه بگیرم.
فکر می کنید، gb40 که دارید، علاوه بر اصلاح بدن، میتونه خوب و بی دردسر ریش رو بزنه (ته ریش بذارم)؟ با gb40 تا حالا ریشتون رو اصلاح کردید؟ (برای خدمت سربازی، یه همچین دستگاهی میخوام که بتونم ته ریش بذارم. فکر میکنید با gb40 میشه؟)
پ.ن.
gb40 کاملاً ضد آبه؟ یعنی ببریمش زیر دوش مشکلی پیش نمیاد؟ چند وقت یک بار باید روغنکاری بشه؟
دوست عزیز من حدود دو سالی هست که lt20 دارم و روزدرمیان باهاش اصلاح میکنم . باید بگم که عالیه ،صورتت رو مثل تیغ سفید میکنه و با وجود دو سال کارکرد مثل روز اولش کار میکنه .نقل قول:
پدرم هم براون سری 5 داره و چند باری با اون هم اصلاح کردم و راضی بودم ولی بنظرم اومد که پاناسونیک صورت رو بیشتر از ته میزنه و سفیدتر میکنه ولی بعلت دور بالاش صداش زیاده و زود هم داغ میکنه برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
ممنون از راهنمایی. فقط چون مزیت دو نوع ریش تراش رو فرمودید؛ این قسمت رو متوجه نشدم:نقل قول:
براون نمیتونه مستقیم با برق کار کنه؟ یا Lt20 ؟نقل قول:
برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
دوست گرامی
شما برای اصلاح بدن و گذاشتن ته ریش (به زودی به خدمت سربازی میرم)، کدوم یکی از این مدل ها رو برتر میدونید؟
براون با برق مستقیم نمیتونه بزنه و باید روی پایه مخصوص بزاری شارژ بشه .کلا پاناسونیک رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
gb40 کاملا ضد آبه!! حتی توی وان!! برادرم er217 داره. دستگاه بسیار بسیار خوبیه ولی فروشنده توصیه اکید می کرد که فقط تیغه هاشو با آب بشورید و خود دستگاه رو زیر دوش استفاده نکنید!!! در مورد روغن کاری هم نگرانی خاصی وجود نداره چون فقط روی تیغه ها و فنرهای زیر تیغه ها باید یک قطره روغن بریزید!!! همین!!! شاید بعد از هر 3 بار استفاده روغن کاری لازم باشه! خیلی هم کار ساده ایه.
gb40 و st25 همونطور که دوستمون گفتن فقط باید شارژ بشه بعد ازش استفاده کرد. ولی er 217 رو میتونی هم وقتی که به برق وصله استفاده کنی و هم از طریق باطری. lt20 هم هم میتونه با برق کار کنه و هم باطری. و بدیهیه که دستگاهی که مستقیم به برق وصله عاقلانه نیست زیر دوش ازش استفاده بشه. فکر می کنم که نداشتن امکان وصل شدم به برق برای اصلاح به خاطر ضدآب بودن 100% باشه.
در مورد ته ریش هم من فقط یکبار با gb40 اصلاح کردم و راضی بودم. راحت بود و سریع و یکدست! چون اصولا ته ریش نمی ذارم.
فکر کنم اگه دستگاهی مثل کروزر براون بگیری که در واقع 3 دستگاه در یک دستگاه است و ضد آبه و ارزونتر هم هست بیشتر به کارت بیاد. البته من خودم به شخصه معتقدم کلا دستگاههایی که چند دستگاه توی یک دستگاهن عملا کارایی حداکثری رو ندارن. بنا براین خودت باید تصمیم نهایی رو بگیری. دستگاه کروزر رو هم یه بررسی بکن به نظر من.
سپاس از راهنمایی هر دو دوست بزرگوار.
دوستان گرامی
برای خریدن محصولات پاناسونیک (با گارانتی و بی گارانتی) کجا بهتره برم؟
منوچهری؟
طرف کوچه برلن؟
طرف میدون فردوسی؟
پ.ن.
محصولات با کیفیت پاناسونیک رو، نیاز هست که حتماً گارانتی دار بخرم؟
دوستان یک ماشین خوب جایگزین موزر معرفی کنید. حداقل اصلاح از 0.5 - 1 میلیمتر به بالا باشه.
آیا موزرهای موجود در بازار باز هم با کیفیت هستند یا از برندهای دیگه تهیه کنم.
ممنون
سلام به دوستان
من نیاز به یه ریش تراش دارم که این قابلیت هارو باهم داشته باشه :
- مثل موزر سگ جون و سخت کار باشه و تیغه مسطح داشته باشه ( یعنی از این 3 تیغ ها نباشه چون حساسیت داره پوستم !)
- بتونه از کمترین حالت (که فک کنم 0.5 میلی باشه) بزنه تا سایر درجه ها
- هم با باطری کار کنه و هم برق مستقیم (شارژ دهی بیشتر در اولویت)
- در صورت امکان ضد آب باشه کاملا و قابل شستشو نهایتا
- تیغ های مرغوب داشته باشه
...
در کل میخوام ماشینی باشه که بتونم هر ته ریشی که خواستم بتونم بزارم و بتونم با تنظیم درجات خط ریش مناسب ایجاد کنم و ...
اگه میشه همه گزینه هارو بگید
خیلی ممنون :n16:
دوستان نظرتون در مورد Philips NT9145 برای برش مستقیم چیه؟
یک سری و سه شانه هم همراه دستگاه هست، از جایی که اون رو برای فروش داشتن پرسیدم گفتن که بدون این ها و بطور مستقیم هم قابل استفاده هست و حداقل از شماره یک اصلاح می کنه.
سلامنقل قول:
Panasonic GB40
Panasonci ER217
Panasonic GB50
سلام دوستان
کسی بادی گروم پاناسونیک هم داشته ؟ چجوره ؟
بین فیلیپس 2030 یا پاناسونیک es2265 کسی میدونه کدوم بهتره ؟
سلامنقل قول:
من آخر هفته میخوام برم بخرم.
دوستان از پاناسونیک خیلی تعریف میکنن. هم ریش تراش و هم بادی گروم. 3 صفحه آخر همین تاپیک رو بخونید.
نقل قول:
سلام
پیشاپیش مبارک باشه
راستش من بیشتر برای قسمت کمر و .. میخوام
تعریف فیلیپس و شنیدم اما میگن پاناسونیک هم خیلی خوبه و بادی گرومش تیغ میزنه
خط زن اصلاح برای ریش هم دارم
حالا موندم کدومو بگیرم بادی گروم ؟
برای اصلاخ سر و صورت در ارایشگاه غیر از موزر چی خوبه؟؟
نظرتون درباره Remington BHT2000 Trimmer چیه؟ شنیدم مثل تیغ صفر میزنه!؟ و یه سوال دیگه اینکه گردن رو چطور میزنه ؟؟! مرسی :n11::n12:
سلام و درود دوستان گرامی من چندین صحفه این تایپیک را خوندم اما نتونستم پاسخی پیدا کنم که من مربوط باشه و یا جواب سوالم را پاسخ داده باشه در نتیجه این پست را ارسال کردم من صورت خیلی حساسی هست طوری که چه با اصلاح و چه بی اصلاح جوش میزنه اما بعد از اصلاح جوشها زیادتر میشه و یکمی عزابم بیشتر میشه و ریشم زیاد پرپشت نیست اما زخیم هست صورتم کاملا چرب هست طوری که وقتی دست به صورتم میزنم بدون این که چیزی به صورتم زده باشم دستم چرب میشه و همیشه ازین ژیلت های 5 تیغ شیکاگو گرون استفاده میکنم اسمش رو نمیدونم به فارسی چی هست و میخوام یک ماشین اصلاح بخرم که هی نخام پول به این ژیلت های گرون بدم و باعث نشه صورتم خراشیده و جوش بزنه ساز گار باشه با پوست های حساس و چرب و جوش دار لطفا من را راهنمایی کنید که چه مدل ماشین ریش تراش بخرم که زد اب باشه و مخصوص صورت من که حساس و چرب هست باشه نمیخوام چند کاره باشه یک کاره فقط کیفیت خوب میخوام تکنولوژیش مهم نیست کارایش مهمه ممنون میشم. قیمتشم حدود 600 یا 700 50 بالا یا پاین موردی نداره.
یه ماشین اصلاح موی سر و صورت میخوام واسه گذاشتن ته ریش و ریش بلن و خط گیری ریش پرو فسوری خلاصه یکی مثل موزر قدیمیا تا اونجایی م که بتونه ریشو نزدیک به صفر بزنه و بشه سری هایه اظافه رم ساپورت کنه شما چه مارکیو تو اینا پیشنهاد میدی کدوم از همه بهتره و قطعاتش گیر میاد و با کیفیت تر و گارانتی بهتری داره حتما شارژی باشه و زد اب هم بود چه بهتر ولی فرقی نداره کلا و جموجور قیمتشم مناسب باشه یه چیز عمری
کدوم برند و مدل
اینجا از هر 20 تا یکی جواب میده
panasonic gb 40 قیمت 200 تومن (ضد آب)نقل قول:
panasonic gb50 قیمت 320 تومن (ضد آب)
panasonic er217 قیمت 210 تومن (ضد آب)
دستگاه های بالا، با گارانتی های مختلف (مخصوصاً آژند) گران تر هستند.
سلام
با بادی گروم میشه قسمت های ( موهای زیاد ) پشت کمر رو هم اصلاح کرد ؟
دسته ای چیزی که نداره که باعث بشه قسمت پشت بدن رو هم اصلاح کرد ؟
از دوستان کسی بادی گروم پاناسونیک نداشته بدونه چجوره کیفیتش ؟
یا همون 2040 فیلیپس بگیریم ؟ مانند تیغ میزنه ؟
ممنون
پاناسونیک رو نمیدونم ولی 2040 فیلیپس که خیلی خوبه من الان 1 ساله دارم زیر دوش استفاده میکنم بهتر از تیغ میزنه ضد حساسیته من که ازش خیلی راضیم پایین کمر رو باهاش میزنم ولی که منظورت سر شونه هست رو نمیدونم چون سر شونه هام مو نداره ولی فکر نمیکنم نشه اگه ایینه مناسب تو حمام باشه میشه زد
سلام.بادی گروم تا سقف 170 چی پیشنهاد میکنید ؟
فیلیپس PHILIPS TT2021 یا رمینگتون REMINGTON BHT300 چطورن؟
میخوام برای تمام نقاط بدن بشه استفاده کرد و در حد- 0 - هم بتونه بزنه
سلامنقل قول:
بران سري هفت 790 يا 720
پاناسونيك lf51
من دومي رو با گارانتي خريدم و راضيم ولي اولي بدون گارانتي گير مياد و بهتر هم هست
نقل قول:
عزیز ممنون که جواب دادی
تو مدلایه پاناسونیک مثلا دو مدل زیر تو چیا باهم فرق دارن ؟ گرونه کیفیت ساختش بالاتره یا بهتر اصلاح میکنه و صداش کمتره کلا ارزش داره مثلا 400 بدی یا نه فرق زیادی ندارن با یه مل 120 تومنی هم همون اصلا حو انجام میده و لازم نیس 300 بدی مدل بالاتر بگیری ؟؟؟
ارزونا
1.پاناسونیک Panasonic ER240
پاناسونیک Panasonic ER2403
گرونا
2.پاناسونیک Panasonic ER1611
پاناسونیک Panasonic ER1511
خودم الان موزر مدل 1400 اصلی المانی و دارم سه سال پیش 20 تومن خریدم ولی از دستم افتاد ناق ص شد ازش راضی بودم این مدلایه ارزون بالا از لحاظ کارایی و اصلاح بهتر از این مدل بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گارانتی شون واقعا خدماتش خوبه یا مثل گارانتی گوشیایه موبایله یعنی همون کشکه ؟ واسه این پرسیدم میخوام از بانه بی گارانتی واصلی بخرم نظرت چیه ریسک داره
نقل قول:این دو تا اختلاف قیمت 10-15 تومنی دارن. پس نباید انتظار فرق خاصی رو بینشون داشته باشی.نقل قول:
ارزونا
1.پاناسونیک Panasonic ER240
پاناسونیک Panasonic ER2403
توی مشخصاتشون دو تا فرق دیدم. 1- مدل 2403 به دلیل طراحیش، راحت تر میشه توی دست نگه داشت و دست کمتر خسته میشه. 2- مدل 2403 ضد آب هست.
کلاً فرق خاصی در کیفیت اصلاح نباید داشته باشن.
توی مشخصاتشون، فرقی که دیدم اینه که 1611 رو میشه یک ساعت به برق زد و 50 دقیقه استفاده کرد. اما 1511 که ارزون تر هست رو میشه یک ساعت به برق زد و 70 دقیقه استفاده کرد! (البته شاید و شاید به خاطر موتور قوی تر 1611 هست که سریعتر شارژ رو خالی میکنه. شاید!)نقل قول:
گرونا
2.پاناسونیک Panasonic ER1611
پاناسونیک Panasonic ER1511
نمی دونم چقدر عملکردشون فرق داره. ولی خودم همیشه موقع جنس خریدن، کالایی رو می خرم که دو روز دیگه نگم کاش گرون تره رو می خریدم.
خودم تازه er217 خریدم و کارم به گارانتی نیفتاده. ولی مطمئناً بدترین گارانتی رو گوشی ها دارن. پاناسونیک و بقیه ی برندهای معتبر داخل، همیشه سرویس خوبی به مشتری ها دادن.
من اگر امکانش رو داشتم، از بانه، ارزون می خریدم. چون جنس ژاپنی به این زودی خراب نمیشه. و بعد از دو سال هم که اگر بخواد خراب بشه، گارانتی تموم شده. پس جنس معتبر، نیاز چندانی به گارانتی نداره.
خیلی ممنون
راستش این مدت شارژ و ارگونومی و زیبایی برام اصلا فرقی نداره
فقط واسم مهم اینه که کیفیتش ( این مدل ارزونا ) با مدلایه بالاتر اصلاحش و کیفیت قطعات و عمری بدنش یکیه یا نه واسه اینکه مرددم بد جور
چون حقیقاتش اگه با همون هزینه کمتر خواسته هام برسم نمیخوام هزینه یه بیشتری بکنم
نقل قول:مسلماً اختلاف قیمت مدل های ارزون و گرون بی دلیل نیست.نقل قول:
فقط واسم مهم اینه که کیفیتش ( این مدل ارزونا ) با مدلایه بالاتر اصلاحش و کیفیت قطعات و عمری بدنش یکیه یا نه
چون با همه مدل ها کار نکردم، نمی تونم در مورد تفاوت کیفیت اصلاح شون نظر بدم. ولی در مورد کیفیت ساختشون، باید بگم که مثلاً جنس تیغه ی کالا های ارزون (حدود 200 تومن) از استیل ضد زنگ هست. گرون ترها از تیتانیوم و گرون ترهاش از آلیاژ نقره هست. پس شاید اختلاف کیفیت اصلاح خیلی نباشه، ولی مسلماً عمر تیغه ها، مدت زمان شارژ، جنس بدنه، ضد آب بودن و... فرق داره.
سلام.بادی گروم تا سقف 170 چی پیشنهاد میکنید ؟ فیلیپس PHILIPS TT2021 یا رمینگتون REMINGTON BHT300 چطورن؟میخوام برای تمام نقاط بدن بشه استفاده کرد و در حد- 0 - هم بتونه بزنه
با سلام
دوستان بین این سه مدل : Philips AT890/20 / Panasonic ES-SL41 / Remington R5150 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
صورتم پُره (استخوانی نیست! ) ریشمم صافه، معمولا هم نمیزارم بیشتراز 3-4 میل بزرگتر بشه! زیر گردن هم چون چند مدته این ریش تراشم خوب نمیزنه این قسمت ُ مجبورم تیغ بزنم!!
خیلی مدته که ( یعنی از همون اول ) از ریش تراش با تیغه های گرد استفاده میکنم اگه الآن بخوام از پاناسونیک که تیغه هاش گرد نیست استفاده کنم، مشکلی پیش نمیاد ؟؟!! کدوم مدل تیغه ها زیر گردن رو بهتر میتراشن؟
در مورد عملکرد رمینگتون هم چیزی نشنیدم، خوبه؟ راضی کننده هست؟!
کلا یه ریش تراش میخوام تا حدود 300 که ضد آب باشه و خط زن هم داشته باشه،به جز این 3 مورد، موارد دیگه ای هم پیشنهاد میکنین؟
جنس تیغه Philips AT890/20 رو هم اگه کسی میدونه بگه؟
خودم بیشتر نظرم رو پاناسونیک ِکه جنس تیغه شم آلیاژ نقره ست
+ یه سوال یادم رفت بپرسم :n02: : ریش تراشای شارژی، چه شارژ داشته باشن یا شارژشون کامل تمام شده باشه، میشه زد به برق و استفاده کرد؟!
دیگه سوالا خیلی زیاد شد:n02:
:n16:
سلام
من دیروز عصر تقریبب 12 تا مغاز رفتم . شمردم انصافی
همه شون بیشتر روی پاناسونیک تاکید داشتند برای ریش تراش . دیگه بس پرسیدم نشد در مورد بادی گروم بپرسم
اگر میشه یکی ته و توشو در بیاره ببینیم بادی گرومای فیلیپس بهترن یا پاناسونیک ؟
ریش تراشهمه فروشنده ها روی مارک پاناسونیک و علی الخصوص LF51 تاکید داشتند و میگفتند عالی ( عالی با یه حالت خاص )
سلام به تمامی دوستان
اول لازمه از همه تشکر کنم که اطلاعات خوبشون رو در اختیار امثال من ناشی میزارن تا بتونم درست انتخاب کنم :n16:
سوالی که داشتم و تقریبا هیچکس بهش اشاره ای نکرده به جز یکی دو مورد خیلی محدود ! قیمت قطعات و همچنین میزان نیاز به تعویض قطعات هستش.
من قصد خرید یک ریش تراش فویلی دارم،ترجیحا پاناسونیک.
اما نمیدونم آیا تیغش کند میشه؟
نیاز به تعویض داره؟
فویل روش چطور؟
اون هرگز نیاز به تعویض پیدا خواهد کرد؟
و اگر نیاز پیدا میکنه در چه شرایطی؟
داخل یه سایت دیدم قیمت فویل پاناسونیک رو 228 هزار تومان زده بود!
اگر زود به زود نیاز به تعویض باشه خیلی ناجوره!
ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده دارند توضیح بدن :n18:
من ديروز رفتم فردوسي، مايع شستشوي براون خريدم، اصلش ٣٥ تومن بود. ايرانيش ٨ تومن !
دوستان کسی تجربه کار با یکی از اینا Philips AT890/20 و Panasonic ES-SL41 رو داره؟
یه کمکی به ما بکنین بریم یکیش ُ بخریم!
من بیشتر تو مدل تیغه شک و تردید دارم، نمیدونم تیغه های گرد خوبه یا این پاناسونیک!
فکر میکنم خوب به نوع استفاده شما برمیگردهنقل قول:
برداشتی که من از خوندن حدود 15 صفحه این انجمن داشتم اینه که تیغه های گرد ظاهرا با بعضی از پوستهای حساس کمی ناسازگاره و زیر گردن رو هم خوب نمیزنه اما در عوض صورت رو سفید میکنه
اما فویلی ها برای زیر گردن و بدن مناسب تره
من خودم شخصا پاناسونیک رو ترجیح میدم
تجربه کار با این دو مل رو نداشتم اما هم با مدلای دیگه پاناسونیک هم فیلیپس کار کردم
فیلیپس واسه پوست من که خیلی هم حساس نیست هم زیر گردن رو زخم میکرد هم پر از جوش میشد
اما پاناسونیک خیلی بهتر بود،گرچه اونم زیر گردن رو تعریفی نمیتراشه اما بهتر از فیلیس بود...
دقیقا منم مشکل زیر گردن دارم ، تا حالا با مدل فویل اصلاح نکردم ولی با تیغه گرد که همیشه اصلاح میکنم زیر گردن زخم میشه و جوش میزنه که اکثر اوقات مجبور میشم زیر گردن رو تیغ بزنم !!!نقل قول:
پاناسونیک یا فیلیپس بودنش زیاد برام فرقی نداره
فقط تا جایی که فهمیدم این مدب پاناسونیک فقط 20 دقیقه شارژ نگه میداره ( یه جا نوشته بود 15 ساعت شارژ 21 دقیقه استفاده !!!! احتمال زیاد الکی بود:n02: )
فلیپس هم که انگار باید حتما شارژ داشته باشه تا کار کنه، مستقیم با برق شهر کار نمیکنه !!!
دقیقاً درست نوشته.نقل قول:
در صفحه ی زیر، وسط های صفحه، روی specifications کلیک کنید:
نوشته 15 ساعت برای شارژ شدن، 21 دقیقه استفاده ممتد. البته مسلماً با برق مستقیم هم میتونید کار کنید.
صفحه خود پانا هم همینو نوشته:
--------------------------
من خودم ریش تراش Pana ER217 دارم. 8 ساعت شارژ میزنم، 50 دقیقه استفاده میکنم (زیر دوش). در خارج از محیط حموم هم، میشه مستقیم به برق وصل میکنم.
دوستان نظرشون در مورد موزرهای جدید و قابل شارژ چیه ؟! قیمتاشون در چه حدودیه ؟! شاپ آنلاین ایرانی هست که بفروشه ؟
و اینکه موزرهای قدیمی رنگ مشکی یا سفید چطورن و چه فرقی با موزر معروف دارن ؟!
digikala یه سری مدلهاش رو داره اما تجربه ای ندارم در استفاده ازشون